Jump to content

COSMOTE TV

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, δεν βρήκα σντίστοιχο topic οπότε ανοίγω ένα νέο, ελπίζω στη σωστή θεματική ενότητα. Είμαι συνδρομητής κοσμοτέ σε κινητό και σταθερό. Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και κάτι σε συνδρομητική τηλέοραση. Με ενδιαφέρουν ταινίες και σειρές. Αθλητικά καθόλου. Θα ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσο αξίζει να αναζητήσω ένα από τα προγράμματα της κοσμοτέ με την έννοια αν υπάρχει πληθώρα σειρών και ταινιών στα κανάλια τους και αν αυτές ανανεώνονται συχνά. Ευχαριστώ

Δοκίμασε Netflix για ένα μήνα, σε σειρές σίγουρα θα σε καλύψει περισσότερο από την Cosmote, ίσως και σε ταινίες αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά. Είναι δωρεάν για ένα μήνα

Καλησπέρα, δεν βρήκα σντίστοιχο topic οπότε ανοίγω ένα νέο, ελπίζω στη σωστή θεματική ενότητα. Είμαι συνδρομητής κοσμοτέ σε κινητό και σταθερό. Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι σοβαρά να βάλω και κάτι σε συνδρομητική τηλέοραση. Με ενδιαφέρουν ταινίες και σειρές. Αθλητικά καθόλου. Θα ήθελα τη γνώμη σας κατά πόσο αξίζει να αναζητήσω ένα από τα προγράμματα της κοσμοτέ με την έννοια αν υπάρχει πληθώρα σειρών και ταινιών στα κανάλια τους και αν αυτές ανανεώνονται συχνά. Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

Πληθώρα ταινιών έχει. Σειρές έχει αρκετές, αλλά νομίζω πως το Netflix (όχι το απλό) έχει περισσότερες.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Cosmote TV. Ειδικά στο κομμάτι των ταινιών.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Δοκίμασε Netflix για ένα μήνα, σε σειρές σίγουρα θα σε καλύψει περισσότερο από την Cosmote, ίσως και σε ταινίες αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά. Είναι δωρεάν για ένα μήνα
Το γνωρίζω για το netflix.το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω smart tv ,ούτε λάπτοπ για να συνδεω με την τηλεόραση για να βλέπω ...και η φάση με το android box διαβάσω ότι δε λειτουργεί πάντα καλά με το wifi .....

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το γνωρίζω για το netflix.το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω smart tv ,ούτε λάπτοπ για να συνδεω με την τηλεόραση για να βλέπω ...και η φάση με το android box διαβάσω ότι δε λειτουργεί πάντα καλά με το wifi .....

Ούτε κονσόλα? Xbox, ps?

Ούτε κονσόλα? Xbox, ps?
Μπα....μόνο ένα πύργο ....αν βάλω netflix θα χρειαστώ κανένα 10 μέτρο hdmi για να το συνδέσω στην τιβι.

Μπα....μόνο ένα πύργο ....αν βάλω netflix θα χρειαστώ κανένα 10 μέτρο hdmi για να το συνδέσω στην τιβι.

Πριν μερικα χρονια ειχα βαλει 15+ hdmi για να συνδεσω PC με TV.

Κανενα απολυτως προβλημα. Απλα παρε καλο hdmi.

Πριν μερικα χρονια ειχα βαλει 15+ hdmi για να συνδεσω PC με TV.

Κανενα απολυτως προβλημα. Απλα παρε καλο hdmi.

Αυτό σκέφτομαι να κάνω αλλά δε ξέρω και που να βρω καλώδιο της προκοπής με μεγάλο μήκος.εχεις κάποιο κατά νου?

Αυτό σκέφτομαι να κάνω αλλά δε ξέρω και που να βρω καλώδιο της προκοπής με μεγάλο μήκος.εχεις κάποιο κατά νου?

Το ειχα παρει απο γνωστο ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα.

Θα σου προτεινα απλα να κανεις μια μικρη ερευνα αγορας να δεις τιμες-specs-προσφορες κλπ, δεν ειναι ενα δυσκολο προιον για την Ελλαδα - το αντιθετο.

Πάρε ένα Chromecast της Google και καθάρισες,ούτε καλώδια ούτε τίποτα με την προϋπόθεση ότι έχεις μια αξιοπρεπή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Πάρε ένα Chromecast της Google και καθάρισες,ούτε καλώδια ούτε τίποτα με την προϋπόθεση ότι έχεις μια αξιοπρεπή σύνδεση στο διαδίκτυο.
Αυτό κανει μετάδοση οθόνης από λάπτοπ σωστά? Και κινητά εννοείται......εγώ έχω desktop όμως και είναι συνδεδεμένο με καλώδιο στο ίντερνετ όχι με wifi....άρα δε θα δουλέψει ε?

Αυτό κανει μετάδοση οθόνης από λάπτοπ σωστά? Και κινητά εννοείται......εγώ έχω desktop όμως και είναι συνδεδεμένο με καλώδιο στο ίντερνετ όχι με wifi....άρα δε θα δουλέψει ε?

Με καλώδιο κανονικά και μέσα στο ίδιο δίκτυο και μόνο με chrome επιτρέπεται την μετάδοση οθόνης του υπολογιστή..

Με μετάδοση οθόνης κινητού σε chromecast δουλεύει κανονικά. Επίσης δεν έχω οτε σταθερό αλλά wind και παίζει κανονικά στο wi-fi μου.

• 3 months later...
Για να μην ανοίγω νέο θέμα ας ρωτήσω εδώ μπας και γνωρίζει κάποιος. Έχω cosmote TV και τηλεοράσεις LG. Αντιμετωπίζω λοιπόν πρόβλημα με το τηλεχειριστήριο των LG καθώς το σήμα του φαίνεται να το δέχεται και ο δέκτης της Cosmote TV με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο χειρισμός της τηλεόρασης εκτός και γίνει από σημείο που δεν είναι ορατο στον αποκωδικοποιητή της Cosmote. Έχει κανείς κάποια λύση?

Google Pixel 9 Pro XL