Jump to content

Best free mail ???

SalonikateD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalispera..Poio pisteuete oti einai to kalitero free email me megalo xoro apothikeusis opos virtual drive kai elegxo apo outlook i plugin software???

To gmail sou prosferei ola auta an thimame me 2gyga xoro k elenxo apo to outlook.thleis omos initation gia na anoikseis.an thes dose mail na sou steilo inviation
Oi gynaikes den exoun tipota na poune alla to lene toso oraia...

Και γιατι οχι το yahoo; Εχει 1giga και εχει και messanger! Για τον ελεγχο με το outlook, δεν ξερω γιατι δεν το χρησιμοποιω!

palikaria koryfh to gmail

smallville for ever :cool: :cool: :cool:

Paidia kati pou me kaiei!

To mail mou sthn Hotamail exei meinei sta 2mb kai telos!

Ti na kanw?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

phgaine edw :http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=43793

thanks gia to link filarako apo ekei me esteilan se allo,prospathisa na kanw kati magika alla de brhka akrh!

Mallon tha prepei na perimenw :(

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

y! (yahoo mail.com πάντα)

διότι είναι δωρεάν (άντε με λίγες ασήμαντες διαφημισούλες που τις διώχνεις με συνδρομή),

έχεις πρόσβαση και με το outlook (συνδρομητικά),

έχεις messenger,

μεγάλος (τεράστιος πλεόν) αποθηκευτικός χώρος.

το gmail είναι νέο ακόμη (τα πάει καλά όμως και δε βλέπω να πατώνει), θα πρέπει όμως να γίνει ανταγωνίσιμο του y!

Για λοιπά gr mail accounts δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας (είναι όλα επικίνδυνα, αποδεδειγμένα), όσο για το hotmail ακόμη έχει μείνει στα 2mb (μου θυμίζει δισκέτα 3.5'') lol

Katarxin na euxaristiso ton Filarakos_27 gia to invite tou sto gmai :rolleyes:

To yahoo mail den xriazete sindromi gia pop access..ena allo pou mou arese san email einai to @lycos.co.uk..alla den dexetai email apo orismenes dieuthinseis opos webmaster@kati.kati

Το interface του Gmail δεν συγκρίνεται με τίποτα. Κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο Web Interface και το μόνο που με τράβηξε και σταμάτησα να χρησιμοποιώ Thunderbird.

Βέβαια εγώ έχω DSL, αλλά το Gmail παρέχει και δωρεάν POP σε όλους...

Όχι σαν το Yahoo(.com) που το έκανε συνδρομητικό και πρέπει να καταφύγεις σε "freepop" λύσεις για να κάνεις δωρεάν την δουλειά σου μέσω Thunderbird.

[σημείωση: το Yahoo.gr για κάποιο περιέργο λόγο έχει ακόμα free POP access]

Με λίγα λόγια

Gmail Rox :shifty:

ρε παιδια και γω απο ολα τα free accounts που εχω το gmail χρησιμοποιω περισσοτερο, αλλα εχω μια απορια. γιατι δεν μπορει να δεχτει ορισμενους τυπους αρχειων οπως zip και rar? υπαρχει καποια ρυθμιση γι αυτο ή πρεπει να κανουμε αλχημειες με rename αυτων των αρχειων για να τα δεχτει?

Βλέπω που γράφετε ότι το Gmail δεν επιτρέπει αρχεία zip ή rar στα attachments. Ειλικρινά δηλαδή τι να τον κάνεις τόσο χώρο όταν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα είδη αρχείων. Για μένα αυτό θα ήταν αρκετό για να μην χρησιμοποιήσω ποτέ το Gmail (όχι ότι τώρα το χρησιμοποιώ).

Βλέπω που γράφετε ότι το Gmail δεν επιτρέπει αρχεία zip ή rar στα attachments. Ειλικρινά δηλαδή τι να τον κάνεις τόσο χώρο όταν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτά τα είδη αρχείων. Για μένα αυτό θα ήταν αρκετό για να μην χρησιμοποιήσω ποτέ το Gmail (όχι ότι τώρα το χρησιμοποιώ).

Φυσικά και δέχεται zip files! Απλά ελέγχει το περιεχόμενό τους για αρχεία με "περίεργα" ονόματα όπως "cr@ck" και τα κόβει. Εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα σοβαρό πρόβλημα πάντως :)

Φυσικά και δέχεται zip files! Απλά ελέγχει το περιεχόμενό τους για αρχεία με "περίεργα" ονόματα όπως "cr@ck" και τα κόβει. Εγώ δεν έχω συναντήσει κανένα σοβαρό πρόβλημα πάντως :)

Μονο τα "περιεργα" κοβει ή και αλλα zip? mp3, photos και τα λοιπα σε zip, στελνονται κανονικα?

Μονο τα "περιεργα" κοβει ή και αλλα zip? mp3, photos και τα λοιπα σε zip, στελνονται κανονικα?

Αναθεωρώ.

Μου κινήσατε την περιέργια και είπα να το ξαναδοκιμάσω. Είχα καιρό να το δοκιμάσω και φαίνεται πως το αλλάξανε..

Έχουμε και λέμε: To gmail κόβει τα zip/rar αρχεία άμα περιέχουν exe files. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα δέχεται - τα exe το χαλάνε.

Εναλλακτικές: Αλλάζεις την κατάληξη του exe ή το συμπιέζεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα ( πχ τα "ace" δεν τα ελέγχει :shifty: )

:O

Αναθεωρώ.

Μου κινήσατε την περιέργια και είπα να το ξαναδοκιμάσω. Είχα καιρό να το δοκιμάσω και φαίνεται πως το αλλάξανε..

Έχουμε και λέμε: To gmail κόβει τα zip/rar αρχεία άμα περιέχουν exe files. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα δέχεται - τα exe το χαλάνε.

Εναλλακτικές: Αλλάζεις την κατάληξη του exe ή το συμπιέζεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα ( πχ τα "ace" δεν τα ελέγχει :shifty: )

:O

Με καλυψες πληρως!! Thank you!!