protsimer Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Φίλε, ευχαριστώ για την απόκριση. Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αφού τα προϊόντα της Apple γενικά έχουν διάρκεια (>2-3 έτη), ίσως έως τότε να δωθεί η δυνατότητα για eSIM....Τι λες; Λογικά ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα υποστηριχθεί. Άγνωστο ποτε. (Διάρκεια προϊόντων Apple ~5 έτη ως υποστήριξη λογισμικού). Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Προσπαθω να βάλω το ρολόι σε δόνηση σε συνδυασμό με την αθόρυβη λειτουργία και δεν μπαίνει η δόνηση , μήπως κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Όταν σβήνεται ένα sms από το κινητό,σε εσάς σβήνει από το ρολόι; Γιατί σε εμένα παραμένει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Ενημερώνω ότι έχω το Apple Watch Series 4 και θα το δώσω, εάν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει pm! Edited September 30, 2022 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 Just now, alcateluser said: Καλησπέρα παιδιά! Έχω το Apple Watch Series 4 και θα το δώσω, ένα ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει pm! Υπάρχει ειδική ενότητα για αγγελίες 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 1 ώρα πριν, Tasos19s said: Υπάρχει ειδική ενότητα για αγγελίες Καλό θα ήταν να λειτουργούσε κιόλας https://myphone.gr/forum/topic/192232/?tab=comments#comment-7072700 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2022 8 minutes ago, leo06 said: Καλό θα ήταν να λειτουργούσε κιόλας https://myphone.gr/forum/topic/192232/?tab=comments#comment-7072700 Τι να πεις… Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts