lazman Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Άντε να ενεργοποιήσουν και την esim γιατί τα πληρώνουμε που τα πληρώνουμε πιο ακριβά από όλλους ας δουλεύουν και όπως πρέπει . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Άντε να ενεργοποιήσουν και την esim γιατί τα πληρώνουμε που τα πληρώνουμε πιο ακριβά από όλλους ας δουλεύουν και όπως πρέπει . Χωρίς αυτήν την ιδιότητα δεν έχουν κάποια σημαντική χρησιμότητα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Τάσο ειδικά το Apple Watch το έχω από την πρώτη γενιά είναι κάτι που αν το μάθεις δύσκολα μπορείς χωρίς αυτό γιατί δουλεύει άψογα σε συνεργασία με το iPhone .αλλα με αυτήν την δυνατότητα πραγματικά πάει σε άλλο επίπεδο . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Έχει κάποιος το μοντέλο με LTE είτε το 4αρι είτε το 3αρι να μας πει εάν έχει κάνει κλήσεις κανονικά χωρίς να έχει το iPhone δίπλα; Ενδιαφέρομαι να πάρω ρολόι αλλά μόνο με LTE ώστε να μην παίρνω το τηλέφωνο ορισμένες φορές μαζί μου αλλά να κάνω κλήσεις κανονικά με τα airpods Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Περιμένουμε φίλε να το υποστηρίξει η cosmote με την esim .ακομα δεν γίνεται αυτό στην Ελλάδα . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Περιμένουμε φίλε να το υποστηρίξει η cosmote με την esim .ακομα δεν γίνεται αυτό στην Ελλάδα . Τι περιμένει πάλι η Ελλάδα πάλι τελευταίοι να είμαστε; Όταν είναι να κάνουν κάτι σωστό καθυστερούν 5 χρόνια Άμα είναι καμιά χαζομάρα πρώτοι πρώτοι την υιοθετούμε Apple watch 3 Vs apple watch 4 στην μισή τιμή τι λέτε αξίζει; 500€ το 4αρι 250€ μεταχειρισμένο το 3αρι Πάντα με LTE υποστήριξη μιλάω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εγώ είχα το 3 και τώρα πάω για το 4 .εχει αρκετές διάφορες προς το καλητερο .προσεχε μόνο να είναι ευρωπαϊκό LTE οποίο και να πάρεις . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Εγώ είχα το 3 και τώρα πάω για το 4 .εχει αρκετές διάφορες προς το καλητερο .προσεχε μόνο να είναι ευρωπαϊκό LTE οποίο και να πάρεις . Σίγουρα έχουν αλλά πολλές ίσως να μην Μ ενδιαφέρουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Χωρίς αυτήν την ιδιότητα δεν έχουν κάποια σημαντική χρησιμότητα Με esim η χωρις το ρολόι κανει ακριβώς τα ίδια.Η διαφορά ειναι για αυτούς που δέν εχουν iphone τότε για να λειτουργήσει πλήρως χρειαζονται το ρολόι με την esim.Εγώ πάντως δεν έχω κανενα προβλημα με το ρολόι το οποιο πάει όπου πάει το κινητο ως συνήθως εκτος οικίας. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Με esim η χωρις το ρολόι κανει ακριβώς τα ίδια.Η διαφορά ειναι για αυτούς που δέν εχουν iphone τότε για να λειτουργήσει πλήρως χρειαζονται το ρολόι με την esim.Εγώ πάντως δεν έχω κανενα προβλημα με το ρολόι το οποιο πάει όπου πάει το κινητο ως συνήθως εκτος οικίας. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Το όλο θέμα είναι να μην χρειάζεσαι το iPhone μαζί συνεχώς... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Το όλο θέμα είναι να μην χρειάζεσαι το iPhone μαζί συνεχώς... Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι αυτό εννοώ κι εγώ Θέλεις να βγεις από το σπίτι για κάτι σύντομο η για γυμναστική πχ ποδήλατο ή τρέξιμο Φεύγεις χωρίς να έχεις καθόλου κινητό αλλά δέχεσαι κανονικά κλήσεις στο ρολόι με esim Τα άλλα ρολόγια είναι πλήρως εξαρτημένα με το κινητό οπότε είναι ένα θα έλεγα ακριβό αξεσουάρ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Πόσοι έχετε το ρολόι ρε παιδιά; Το πήρα πριν 5-6 μέρες Πρέπει να έχω πρόβλημα με την μπαταρία Δεν με βγάζει μέρα. Έκανα και δοκιμές με άλλους φίλους και σε όλους πέφτει πολύ πιο αργά Έκανα επαναφορά Έκανα αναβάθμιση Το κερασάκι ήταν εχθές το βράδυ Το φόρτισα 100% Το φοράω, το βάζω σε πτήση, όλα κλειστά δηλαδή, κοιμάμαι Ξυπνάω το πρωί μετά από 10 ώρες και είχα μπαταρία 60% Καίει την νύχτα σε πτήση 40% μπαταρία; Όσες φορές το άφησα την νύχτα με 20-30% το πρωί το βρίσκω κλειστό Τι στο καλό συμβαίνει; Είχα έκδοση 5.2 και εχθές 5.3 αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά Reset έκανα. Επαναφορά. Επανασύνδεση με το κινητό Νομίζω ότι το πρόβλημα συνεχίζεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Έχει πρόβλημα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Έχει πρόβλημα. Έκλεισα την τοποθεσια και την ανανέωση στο υπόβαθρο Να δω πως θα πάει σήμερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Έχει πρόβλημα. Πάλι καμιά διαφορά Ότι και να κλείσω το βράδυ μου τρώει 40% ενώ είναι σε πτήση Μίλησα με apple και θα το πάω για ελεγχο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Τάσο αφού έκανες και επαναφορά αναβαθμίσες και το πρόβλημα συνεχίζεται τότε έχει πρόβλημα το ρολόι .καινουριο το πήρες ;! Εγω το έχω μερικούς μήνες και μου βγάζει δυο μέρες .το βράδυ με αεροπλάνο πέφτει από 3 έως 7 τις εκατό . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Τάσο αφού έκανες και επαναφορά αναβαθμίσες και το πρόβλημα συνεχίζεται τότε έχει πρόβλημα το ρολόι .καινουριο το πήρες ;! Εγω το έχω μερικούς μήνες και μου βγάζει δυο μέρες .το βράδυ με αεροπλάνο πέφτει από 3 έως 7 τις εκατό . Καινούργιο σφραγισμένο Σε πτήση το βράδυ σίγουρα 40% Μέσα στην μέρα οποτε το κοιτάω πέφτει 1% Το πήγα στο isquare για έλεγχο Θα με πάρουν τηλέφωνο σε 2-3 εργάσιμες να δούμε το αποτέλεσμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2019 Τελικά στο istorm δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα μετά από μια εβδομάδα που τ κράτησαν Θα το ξανά δοκιμάσω δύο μέρες Θα το συνδέσω και σε ενός φίλου το κινητό και θα πάρω εγώ το δικό του ρολόι Εάν συνεχίσετε το πρόβλημα θα το στείλω document Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Παιδιά τελικά το cellular μπορει να χρησιμοποιηθει στην Ελλαδα;; Εδωσαν αναβαθμιση;; Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Παιδιά τελικά το cellular μπορει να χρησιμοποιηθει στην Ελλαδα;; Εδωσαν αναβαθμιση;; Ποτε δεν ήταν θέμα αναβάθμισης, αλλα υποστήριξης από τον πάροχο. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Οκ. Τελικα τωρα δουλευει;;; Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Οκ. Τελικα τωρα δουλευει;;; Όχι. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Παιδιά, κι εγώ σκοπεύω να το αγοράσω, αλλά από ό,τι καταλαβαίνω το Cellular δεν υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα; Επομένως, δεν αξίζει σε σχέση με το GPS μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Παιδιά, κι εγώ σκοπεύω να το αγοράσω, αλλά από ό,τι καταλαβαίνω το Cellular δεν υποστηρίζεται ακόμα στην Ελλάδα; Επομένως, δεν αξίζει σε σχέση με το GPS μοντέλο? Σωστά, δεν το υποστηρίζουν ακόμα οι πάροχοι (η Cosmote δλδ, οι άλλοι πετάνε αετό σε σχέση με esim) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Σωστά, δεν το υποστηρίζουν ακόμα οι πάροχοι (η Cosmote δλδ, οι άλλοι πετάνε αετό σε σχέση με esim) Sent from my iPhone using Tapatalk Φίλε, ευχαριστώ για την απόκριση. Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αφού τα προϊόντα της Apple γενικά έχουν διάρκεια (>2-3 έτη), ίσως έως τότε να δωθεί η δυνατότητα για eSIM....Τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts