Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτοχος και γω σήμερα της συσκευής πολύ premeium συσκευή οθοναρα γρήγορο μέχρι στιγμής ικανοποιημένος προηγούμενο κινητό oneplus 6

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο ρολογακι έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις κλήσεις μηνύματα κλπ.

Έχει Ελληνικά διαβάζει κανονικά τους χαρακτήρες ;

Αν μπορεί κάποιος που το χρησιμοποιεί να μας πει ;

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ολα κανονικα ερχονται! Εννοειται στα Ελληνικα. Τα υποστηριζει μια χαρα!

Ειδοποιησεις (επιλεγεις και απο ποιες εφαρμογες θελεις κιολας), κλησεις, μηνυματα, το ξυπνητηρι του κινητου χτυπαει και στο κινητο και μπορεις να το διαχειριστεις κιολας (snooze, exit). Πολυ καλο αυτο να μην ψαχνεις να βρεις το κινητο και τι ακριβως να πατησεις και με το φοβο να σου πεσει το κινητο στον υπνο σου..

Αυτα προς το παρον..

Δεν δουλεύουν όλα τα tempered glass με το finger print. Αυτά που έχουν κόλλα περιμετρικά αφήνουν κενό στη μέση και δεν... Προσωπικά περιμένω το whitestone αλλιώς ζελατίνα και καλή θήκη.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο μπαταρια παιδια πως πατε εσεις?

Εγω το εβγαλα περιπου γυρω στις 11μιση χθες βραδυ απο τη φορτιση ετοιμο σεταρισμενο. Απο εκει και περα, ολη μερα σημερα ανοιχτα 4G/WiFi, Bluetooth λογω του ρολογιου, στη δουλεια επειδη δεν εχω καλο σημα ολο ψαχνει και δουλευει συχνα το WiFi Calling.. και με 1μιση ωρα οθονη που μολις ειδα και τωρα ειμαι στο 67%.

Το 2-ημερο+ θα το βγαλει ανετα μη πω και 3-ημερο γεματο. Αλλα πιστευω οτι με πιο πολυ χρηση που θα του κανω μετα θα σταθεροποιηθει στις 2 μερες. Αρκετα καλα μπορω να πω και ακομα δεν εχει προσαρμοστει το κινητο στην χρηση που του κανω... και λενε οτι θα βελτιωθει ελαχιστα ακομα.. ιδωμεν.

ΥΓ. μολις τσεκαρα ηρθε και σε μενα η 122.

Εγω το εβγαλα περιπου γυρω στις 11μιση χθες βραδυ απο τη φορτιση ετοιμο σεταρισμενο. Απο εκει και περα, ολη μερα σημερα ανοιχτα 4G/WiFi, Bluetooth λογω του ρολογιου, στη δουλεια επειδη δεν εχω καλο σημα ολο ψαχνει και δουλευει συχνα το WiFi Calling.. και με 1μιση ωρα οθονη που μολις ειδα και τωρα ειμαι στο 67%.

Το 2-ημερο+ θα το βγαλει ανετα μη πω και 3-ημερο γεματο. Αλλα πιστευω οτι με πιο πολυ χρηση που θα του κανω μετα θα σταθεροποιηθει στις 2 μερες. Αρκετα καλα μπορω να πω και ακομα δεν εχει προσαρμοστει το κινητο στην χρηση που του κανω... και λενε οτι θα βελτιωθει ελαχιστα ακομα.. ιδωμεν.

Καλορίζικο. Δεν πρόκειται να ασχοληθείς με την μπαταρία. Ότι και να γίνει το ρίχνεις λίγο στο φορτιστή και παίρνει τα πάνω του.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Σήμερα παρέλαβα και εγω αλλά λόγω έλλειψης χρόνου θα το δούμε στην πορεία γιατί τώρα τσεκάρω ένα honor note 10 μετά έχει σειρά το θηρίο.

Στάλθηκε από το RVL-AL09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπαταρία; κλείνουν μέχρι και τα κινητά που μετράνε τα χρονόμετρα στα battery tests

Κάτοχος κι εγώ απο χθες. Θα επανέλθω τις επόμενες ημέρες

Η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που δόθηκε εδώ και πολλά χρόνια είναι εδώ

Τα άλλα είναι για να έχουμε να λέμε...

Επιτέλους και εγώ παρέλαβα εχθές εντάξει πραγματικά το τηλέφωνο είναι αλλού σε σχέσηε το τίμιο s7 edge που είχα...ταχύτατο δεν μου λαγκάρει πουθενά πείραξα και στα dev options τα animation στο 0.5 και όλα καλά. Σαν εμπειρία χρήσης μέχρι στιγμής υπέρ ευχαριστημένος και με το update που έγινε βελτιώθηκε και πάρα πολύ το Face unlock, με την κάμερα ακόμα δεν έχω προλάβει να παίξω! Μπαταρία όπως το βλέπω απλά ξεχνάς να το βάλεις στην μπρίζα και τέλος και το ρολογακι σούπερ ούτε λαγκ όπως έβλεπα στα βίντεο όταν βγήκε τπτ φτου φτου μέχρι στιγμής όλα οκεϊκ Edited by donkixoths

το ειδα χθες, πολυ γρηγορο πολυ καλη καμερα, αλλα αυτο το notch δεν μου αρεσει. ειχα το mate 10 ηταν λιγο πιο τετραγωνο και μου αρεσε σαν σχημα περισσοτερο.

Καλορίζικο. Δεν πρόκειται να ασχοληθείς με την μπαταρία. Ότι και να γίνει το ρίχνεις λίγο στο φορτιστή και παίρνει τα πάνω του.

Να σαι καλα!!

Πολυ σωστη η παρατηρηση σου.. Ειναι τοσο γρηγορη η φορτιση που δεν σε νοιαζει πραγματικα..

Υπερευχαριστημενος μεχρι στιγμης απο κινητο-ρολοι.. θα επανελθω με λεπτομερειες σε λιγες μερες αφου παιξω λιγο μαζι του ακομα..

Ρε παιδια δεν μπορώ να ξεκλειδώσω το μενού για προγραμματιστες. Το κάνω με τον γνωστό τρόπο αλλά τίποτα.

EDIT: sorry ακυρο, το βρηκα

Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Είχα μια ελπίδα για dome glass...

Hi Achilles

Thank you for contacting us.

As of the moment, we don't have any plans for a Huawei Mate 20 Pro Dome Glass.

However, we appreciate your message and we will take that into consideration for future release.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Να σαι καλα!!

Πολυ σωστη η παρατηρηση σου.. Ειναι τοσο γρηγορη η φορτιση που δεν σε νοιαζει πραγματικα..

Υπερευχαριστημενος μεχρι στιγμης απο κινητο-ρολοι.. θα επανελθω με λεπτομερειες σε λιγες μερες αφου παιξω λιγο μαζι του ακομα..

το μοναδικό πρόβλημα είναι οτι

1, η πρέπει να κουβαλάς μαζί σου φορτιστή

2, η να είσαι σπίτι

αυτονομία όπως και να έχει είναι πολύ σημαντική δεν είναι όλοι στο γραφείο η σπίτι τους όλοι μέρα

Το δαχτυλικο αποτύπωμα πόσο άμεσο είναι; συγκρίνεται με το φυσικό "κουμπί" που ήταν κυριολεκτικά σφαίρα πλέον σε πολλά κινητά; επίσης προτιμάτε αυτό η το fave unlock ;το οποίο επίσης κατά πόσο βολεύει για όποιον το χρησιμοποιεί;

Ειναι τοσο γρηγορο οσο χρειαζεται για να μην σε ενοχλει. Θελει μια μικρη πιεση στην οθονη και οχι απλη επαφη. Σιγουρα πιο αργο απο τα παλια capacitive αλλα εχει δρομο ακομα η συγκεκριμενη τεχνολογια. Παντως ειναι μια χαρα. Το face unlock ειναι σφαιρα, οπως και στο Ματε 10 που ειχα απο το οποιο δεν καταλαβαινω μεγαλη διαφορα ομως υποτιθεται οτι αυτο ειναι 3D face unlock(εξτρα αισθητηρας) πιο ασφαλες σε σχεση με του Ματε10 που ηταν απλο μεσω καμερα

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Το δαχτυλικο αποτύπωμα πόσο άμεσο είναι; συγκρίνεται με το φυσικό "κουμπί" που ήταν κυριολεκτικά σφαίρα πλέον σε πολλά κινητά; επίσης προτιμάτε αυτό η το fave unlock ;το οποίο επίσης κατά πόσο βολεύει για όποιον το χρησιμοποιεί;

Το αποτυπωμα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, ειναι πιο αργο σε σχεση με το να ηταν φυσικο κουμπι.. αλλα δεν ειναι και αργο.. ειναι οτι πρεπει οπως ειπωθηκε.

Ομως 2 μερες τωρα μονο 1-2 φορες χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω..

Το Face unlock ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ παιδια... Ξεκλειδωνει οπως και να ειναι... ακομα και σε σκοταδι (Πισσα) ξεκλειδωνει και χωρις δισταγμο..

Συναδελφος με iPhone X μου ειχε πει οτι οταν ειναι λιγο σκοτεινα δεν δουλευει το Face unlock στο X..

Παίδες καλησπέρα, από όσους το πήρατε έχει παρατηρήσει κανείς το θέμα που γράφουν στο xda για μερικές οθόνες; Σε χαμηλό φωτισμό δωματίου αλλά και φωτεινότητας και με γκρι φόντο να είναι η οθόνη πράσινη λες και φωτίζεται από νέον ειδικά στις κυρτές πλευρές του...από ότι διάβασα σε μαύρο φόντο δε διαπιστώνεται καθώς δε λειτουργούν τα pixel.. μερικές φώτο που είχαν αναρτήσει ήταν όντως σοκαριστικές για οθόνη τηλεφώνου των 1000€https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/mate-20-pro-greenish-display-screen-t3859268 Edited by mitsosloc

Παίδες καλησπέρα, από όσους το πήρατε έχει παρατηρήσει κανείς το θέμα που γράφουν στο xda για μερικές οθόνες; Σε χαμηλό φωτισμό δωματίου αλλά και φωτεινότητας και με γκρι φόντο να είναι η οθόνη πράσινη λες και φωτίζεται από νέον ειδικά στις κυρτές πλευρές του...από ότι διάβασα σε μαύρο φόντο δε διαπιστώνεται καθώς δε λειτουργούν τα pixel.. μερικές φώτο που είχαν αναρτήσει ήταν όντως σοκαριστικές για οθόνη τηλεφώνου των 1000€https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/mate-20-pro-greenish-display-screen-t3859268
Γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Με προβληματίζει βέβαια το γεγονός ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε αργότερα.

Μαύρο δεν βάζω γιατί είναι απόλυτα μαύρο, δεν ξεχωρίζει. 87ddd2d8d39a08740c7e719f24ca9800.jpgcaf21db59a23dd246c48381fd6212efa.jpg7ee0c32bd4a2dbfad9ec6c1d97a12c4c.jpg

Σε γκρι φοντο Αχιλλεα με πολυ χαμηλη φωτεινοτητα τσεκαρε. Δες εδω...

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78013149&postcount=26

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78017670&postcount=51

Σε γκρι φοντο Αχιλλεα με πολυ χαμηλη φωτεινοτητα τσεκαρε. Δες εδω...

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78013149&postcount=26

https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=78017670&postcount=51

Βαγγέλη σε ό.τι χρώμα και να δοκίμασα δεν έχω τέτοια μέχρι τώρα ευτυχώς.

bd06202d87970bb039fd54b8e89aa8bb.jpg

Επανέρχομαι. Κάνοντας εκτενώς συγκριτικό με το note 9, και παρατηρώ μια μικρή διαφοροποίηση στην απόχρωση αυτό που μπορώ σαν πρώτη εκτίμηση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον hardware.

Αριστερά είναι το mate δεξιά το note 9, με τέρμα χαμηλωμένα φωτεινότητα.

Η πρώτη φωτογραφία είναι σε χρωμα γκρι, η δεύτερη σε μαύρο και η τρίτη σε dark γκρι. Μόνο στην τελευταία (Τρίτη) παρατηρώ κάτι παράξενο στο mate, ή δεν μπορεί να ρίξει την φωτεινότητα για να αποδώσει το χρώμα ή έχει δώσει λίγο παραπάνω φως. Πάντως έχει να κάνει με το calibration της οθόνης. Το φαινόμενο εξαλείφεται αν ανέβει λίγο η φωτεινότητα. Να υπενθυμίσω ότι η default ρύθμιση της εφαρμογής για τον έλεγχο της οθόνης της οθόνης είναι στο 50% που πραγματικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάντως αν δεν διάβαζα το ποστ του φίλου δεν θα είχα ασχοληθεί καν :)

Edit: Πρόσθεσα και το "προβληματικό" χρώμα στο 50% της φωτεινότητας. fea779c01cc9fc796b47c73be00e036f.jpgf468973a070ed1a851fe275bbf41f301.jpg5df607b255c7b8d6e9db564231732db2.jpg

e4242c5ae14959201d45b932125b02bf.jpg

Edited by achillesgk

Με light bleeding μου μοιάζει αυτό περισσότερο

--Alvar Hanso--

Με light bleeding μου μοιάζει αυτό περισσότερο
Όχι, θα υπήρχε και στα άλλα χρώματα.