Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με τπτ δν αξιζει τοσα..με 350 μπορεις να βρεις αριστο mate 20 pro!με τοσα βρισκεις κ p 30 pro 128 gb/8gb
I Want To Believe

με τπτ δν αξιζει τοσα..με 350 μπορεις να βρεις αριστο mate 20 pro!με τοσα βρισκεις κ p 30 pro 128 gb/8gb
Με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα σε γειτονικό site με αγγελίες, ούτε σαν ανέκδοτο υπάρχει η τιμή που αναφέρεις για το p30 pro.

Και 350 για mate θα βρεις μεταχειρισμένο άνω των 6 μηνών ή χτυπημένο.

Εδώ μιλάμε για καινούριο ζελατίνα, είσαι off topic

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

δεν ξέρω που τα βρίσκεις αυτά εγώ το ποιο φτηνό που βρήκα είναι

400 ευρώ χωρίς φπα (δεν παιζει ρόλο τιμολόγιο μπορώ και μαύρα να το πάρω) το mate 20 pro καινούργιο

και 540 ευρώ (το ίδιο χωρίς φπα) το p30 pro 128/8 καινούργιο

όλα αυτά άμεσα διαθέσιμα πάω και τα παιρνω την ιδια στιγμή τώρα αν καποιος εχει υπομονή να περιμένει χαρά στο κουράγιο του

400 ευρώ χωρίς φπα (δεν παιζει ρόλο τιμολόγιο μπορώ και μαύρα να το πάρω)

ενταξει αν το παμε με κλέψιμο, εγω το παίρνω και τζάμπα.. σπάω μια βιτρίνα και φτερά στα πόδια μετά:wacko:

Συνέλθετε..:rolleyes:

aka bill_thes

ενταξει αν το παμε με κλέψιμο, εγω το παίρνω και τζάμπα.. σπάω μια βιτρίνα και φτερά στα πόδια μετά:wacko:

Συνέλθετε..:rolleyes:

καλα δεν το λες και κλεψιμο αυτό απλά δεν θα φάω την ώρα μου με το τιμολόγιο και στης δυο περιπτώσεις ίδια λεφτά πληρώνω :) δραχμή δεν θα φαω από κανέναν

δεν ξέρω που τα βρίσκεις αυτά εγώ το ποιο φτηνό που βρήκα είναι

400 ευρώ χωρίς φπα (δεν παιζει ρόλο τιμολόγιο μπορώ και μαύρα να το πάρω) το mate 20 pro καινούργιο

και 540 ευρώ (το ίδιο χωρίς φπα) το p30 pro 128/8 καινούργιο

όλα αυτά άμεσα διαθέσιμα πάω και τα παιρνω την ιδια στιγμή τώρα αν καποιος εχει υπομονή να περιμένει χαρά στο κουράγιο του

me 400 το περνεις αδερφε δηλαδη καινουργιο?

καλα δεν το λες και κλεψιμο αυτό απλά δεν θα φάω την ώρα μου με το τιμολόγιο και στης δυο περιπτώσεις ίδια λεφτά πληρώνω :) δραχμή δεν θα φαω από κανέναν

λέγοντας μαύρα, υπονοείς ότι δεν κόβεις απόδειξη αρα κλέβεις το κράτος αυτό εννοούσα.. τέλος πάντων

aka bill_thes

λέγοντας μαύρα, υπονοείς ότι δεν κόβεις απόδειξη αρα κλέβεις το κράτος αυτό εννοούσα.. τέλος πάντων

ναι καινουργιο

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα εκλεβα αν δεν πλήρωνα πχ φπα... στην περίπτωση μας δεν πληρώνεται ετσι και αλλιώς το φπα άντε να κάνω την διαδικασία να πάρω με τιμολόγιο με 0% φπα τι αλλάζει ? τπτ για το κράτος τουλάχιστον για μένα πολλά θα αλλάξουν και συγκεκριμένα να γλιτώσω τον χρόνο το οποιο ειναι και το ποιο σημαντικο :)

ναι καινουργιο

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

θα εκλεβα αν δεν πλήρωνα πχ φπα... στην περίπτωση μας δεν πληρώνεται ετσι και αλλιώς το φπα άντε να κάνω την διαδικασία να πάρω με τιμολόγιο με 0% φπα τι αλλάζει ? τπτ για το κράτος τουλάχιστον για μένα πολλά θα αλλάξουν και συγκεκριμένα να γλιτώσω τον χρόνο το οποιο ειναι και το ποιο σημαντικο :)

Δεν είναι μόνο ο ΦΠΑ, φόρος εισοδήματος, εισφορές κλπ.. Η κλοπή είναι δεδομένη γιαυτό τέτοιες κουβέντες δεν χωράνε εδώ παίδες. Εξάλλου τιμολόγιο κόβεις 1-2-3 κινητά, ανάλογα το μέγεθος της εταιρείας...αντε κόψε 50 και έλα να μου πεις μετά σε έναν έλεγχο πόσα θα φας... Άσε που δε θα στα περάσει ο λογιστής. Εκτός αν έχεις δεκάδες στελέχη και τους τα παίρνεις, αλλά δε νομίζω να εγγραφες εδώ μέσα σε τέτοια περίπτωση.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπερα παιδια!

Μερικες ερωτησουλες πριν την αναβαθμιση σε 10.. Ειμαι ενα κλικ μακρυα.. χεχε :lol::lol:

1) Τα (default-factory) εικονιδια εχουν αλλαξει σε σχεση με 9... ???

2) Υπαρχει καποιος τροπος (εφαρμογη να φανταστω) να παρουμε back up ολο το κινητο για την περιπτωση που σκαλωσει κατι?

3) Οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση εχετε κανα θεμα?

4) Μπαταρια ?? εχουμε καποιο νεοτερο απο τα παιδια που εκαναν την αναβαθμιση να μας πουν τις εντυπωσεις τους?? Καλυτερη-χειροτερη??

Ευχαριστω!!

Καλησπερα παιδια!

Μερικες ερωτησουλες πριν την αναβαθμιση σε 10.. Ειμαι ενα κλικ μακρυα.. χεχε :lol::lol:

1) Τα (default-factory) εικονιδια εχουν αλλαξει σε σχεση με 9... ???

2) Υπαρχει καποιος τροπος (εφαρμογη να φανταστω) να παρουμε back up ολο το κινητο για την περιπτωση που σκαλωσει κατι?

3) Οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση εχετε κανα θεμα?

4) Μπαταρια ?? εχουμε καποιο νεοτερο απο τα παιδια που εκαναν την αναβαθμιση να μας πουν τις εντυπωσεις τους?? Καλυτερη-χειροτερη??

Ευχαριστω!!

1)στο μενου μεσα εχουν αλλαξει φιλε μου ναι

2)δεν γνωριζω,καλο ειναι να μας πει καποιος γιατι και εγω αν χρειαστει ποιο πολυ για τις φωτο θελω back up

3)αψογα ολα,κλειδωμα ειχα και εχω με το προσωπο,,ειναι γελειο ποσο γρηγορα ανοιγει

4)για μενα ενα 15-20% μεγαλυτερη αυτονομια με την δικη μου χρηση!

Δεν είναι μόνο ο ΦΠΑ, φόρος εισοδήματος, εισφορές κλπ.. Η κλοπή είναι δεδομένη γιαυτό τέτοιες κουβέντες δεν χωράνε εδώ παίδες. Εξάλλου τιμολόγιο κόβεις 1-2-3 κινητά, ανάλογα το μέγεθος της εταιρείας...αντε κόψε 50 και έλα να μου πεις μετά σε έναν έλεγχο πόσα θα φας... Άσε που δε θα στα περάσει ο λογιστής. Εκτός αν έχεις δεκάδες στελέχη και τους τα παίρνεις, αλλά δε νομίζω να εγγραφες εδώ μέσα σε τέτοια περίπτωση.

εκτος και αν η εταιρεία εχει άμεση σχέση με πώληση συσκευών κλπ :p

1)στο μενου μεσα εχουν αλλαξει φιλε μου ναι

2)δεν γνωριζω,καλο ειναι να μας πει καποιος γιατι και εγω αν χρειαστει ποιο πολυ για τις φωτο θελω back up

3)αψογα ολα,κλειδωμα ειχα και εχω με το προσωπο,,ειναι γελειο ποσο γρηγορα ανοιγει

4)για μενα ενα 15-20% μεγαλυτερη αυτονομια με την δικη μου χρηση!

Να σαι καλα φιλε μου για την γρηγορη απαντηση!!

Τελεια.. back up παιρνω σχεδον καθε βδομαδα φωτο και τετοια αλλα εγω ηθελα το κινητο ολοκληρο μαζι με το συστημα... τεσπα δεν πειραζει!!

Καλα ποσο ακομα καλυτερη αυτονομια?? ουαου!!

ΥΓ.. μολις πατησα το κουμπι!! :lol::p

Αλλη μια ερωτηση... η εκδοση αυτη (10.0.0.154) δεν ειναι BETA σωστα εε?

Όλοι λένε είναι stable αλλά απ' την περιγραφή της απ' την Huawei ("Αυτή η έκδοση έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσετε νέες δυνατότητες λογισμικού από ΠΡΙΝ, ώστε να παρέχετε σχόλια για περαιτέρω βελτίωση"), εγώ βλέπω ότι είναι κάτι σαν public beta..Απο πότε μας ρωτούσαν τη γνώμη μας για stable εκδόσεις; Την ίδια άποψη με μένα έχουν και κάποιοι στο XDA..

Edited by mitsosloc

εκτος και αν η εταιρεία εχει άμεση σχέση με πώληση συσκευών κλπ :p

Τότε το να μην κόβει απόδειξη σημαίνει φοροδιαφυγή καραμπινατη

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τότε το να μην κόβει απόδειξη σημαίνει φοροδιαφυγή καραμπινατη

εκτός και αν είναι για εσωτερική χρήση :p

ουσιαστικά απευθείας από την πηγή θα έρθει η συσκευή (δεν θα μπει καν στα αρφια κλπ) το τιμολόγιο ουσιαστικά θα είναι ας το πούμε "factory" με 0% (η αγορα δεν θα γινει καν στην ελλαδα)

ουσιαστικά η αγορά θα είναι άμεσα στην κίνα με φυσική παρουσία από κέντρο διαλογής

Edited by egodemis

εκτός και αν είναι για εσωτερική χρήση :p

ουσιαστικά απευθείας από την πηγή θα έρθει η συσκευή (δεν θα μπει καν στα αρφια κλπ) το τιμολόγιο ουσιαστικά θα είναι ας το πούμε "factory" με 0% (η αγορα δεν θα γινει καν στην ελλαδα)

ουσιαστικά η αγορά θα είναι άμεσα στην κίνα με φυσική παρουσία από κέντρο διαλογής

βρε δε διαφωνω αλλα η φοροδιαφυγη ειναι δεδομενη. ας μην το αναλυσουμε αλλο.

Καλησπέρα παιδιά, μόλις το αγορασα!

Το ανοιξα κανω τα updates, γιατι μεχρι τωρα εχω κανει τρια στην 9αρα,και μετα θα μεταφερω απο παλιο Huawei οτι ειχα. Ειναι ο σωστος τρόπος ετσι?

Μεταφορά θα το κανω μεταξυ των 2 ακουμπωντας τα μεσω Huawei...

Και κατι αλλο, πηγα σε ενα φιλο να παρω θηκη γιατί γλυσρτουσε πολυ, εβαλα απλη διαφανη σιλικόνης, και ηθελε να μου βαλει και τζαμακι που ειναι σε ολο κολα, του ειπα οτι δεν θα πιασει και οντως δεν κολησε καλα στις ακρες και το εβγαλα.

Και μου εδωσε το αλλο που εχει την κολα σε μπουκαλακι, οχι Σπιγκεν αλλη μαρκα,να μπω στον κοπο να την βαλω ή δεν θα κατσει?

Εσεις φορατε τζαμακι ή οχι?

Σορυ αν ζαλισα, αλλα θελω να το πιασω καλά απο την αρχη!

Hyper82!

Καλησπέρα παιδιά, μόλις το αγορασα!

Το ανοιξα κανω τα updates, γιατι μεχρι τωρα εχω κανει τρια στην 9αρα,και μετα θα μεταφερω απο παλιο Huawei οτι ειχα. Ειναι ο σωστος τρόπος ετσι?

Μεταφορά θα το κανω μεταξυ των 2 ακουμπωντας τα μεσω Huawei...

Και κατι αλλο, πηγα σε ενα φιλο να παρω θηκη γιατί γλυσρτουσε πολυ, εβαλα απλη διαφανη σιλικόνης, και ηθελε να μου βαλει και τζαμακι που ειναι σε ολο κολα, του ειπα οτι δεν θα πιασει και οντως δεν κολησε καλα στις ακρες και το εβγαλα.

Και μου εδωσε το αλλο που εχει την κολα σε μπουκαλακι, οχι Σπιγκεν αλλη μαρκα,να μπω στον κοπο να την βαλω ή δεν θα κατσει?

Εσεις φορατε τζαμακι ή οχι?

Σορυ αν ζαλισα, αλλα θελω να το πιασω καλά απο την αρχη!

φιλε μου,εχει βγει και η δεκαρα σε αρκετες συσκευες,πριν κανεις μεταφορες αρχειων και οτιδηποτε αλλο,μπες Hicare και δες ενημερωση λογισμικου απο εκει μηπως σου την βγαλει! αν οχι περιμενε μαζι με τους υπολοιπους μεχρι να την εμφανισει! για τα τζαμακια και μεμβρανες δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω τπτ στην δικη μου παρα μονο μια θηκη! να την ευχαριστηθεις φιλε μου γιατι ειναι κοσμημα η συσκευη!

Τωρα μου κανει την 9.1.0.323

Δεν εχω βαλει την σιμ ακομα, την εχω εδω στο "παλιο", και ουτε εχω συνδεθει σε λογαριασμόυς για να μην μεταφερθει τπτ.

Μαλλον και γω δεν θα βαλω τζαμακι, αλλα το βαζω στην τσέπη με κερματα και κανα κλειδι απο τη βιασύνη μου και φοβαμαι...

Ηδη το τζαμακι πιυ φοραω στο p20 pro εχει σημαδια...

Hyper82!

Τempered glass t-max,, για να δουλεύει το αποτύπωμα.

Θήκη original H Spigen, δεν σηκώνει το τζαμακι,, το οποίο έχει φασαρία να περάστει.

Τωρα μου κανει την 9.1.0.323

Δεν εχω βαλει την σιμ ακομα, την εχω εδω στο "παλιο", και ουτε εχω συνδεθει σε λογαριασμόυς για να μην μεταφερθει τπτ.

Μαλλον και γω δεν θα βαλω τζαμακι, αλλα το βαζω στην τσέπη με κερματα και κανα κλειδι απο τη βιασύνη μου και φοβαμαι...

Ηδη το τζαμακι πιυ φοραω στο p20 pro εχει σημαδια...

Βάλε και sim, μπορεί να μην σου έρθει κάποιο update μόνο και μόνο επειδή δεν έχει κάρτα μέσα.. Huawei είναι αυτή τι να πεις

aka bill_thes

Βάλε και sim, μπορεί να μην σου έρθει κάποιο update μόνο και μόνο επειδή δεν έχει κάρτα μέσα.. Huawei είναι αυτή τι να πεις

Εκανε και την 9.1.0.347 και σταμάτησε.

Θα βαλω μετα την σιμ κοσμοτε, να δω αν έχει ερθει η δεκσρα, γιατι τρεναρω να μην περάσω μεσα πραματα, και καθυστερω το p20pro αππ την γυναίκα μου....!!!

Hyper82!