giorgos1966 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Και εμένα μου ήρθε 4.5gb... Αρχικά μπήκα στην εφαρμογή hicare Καλημερα.Την περναμε κατ ευθειαν η κανουμε πριν κατι αλλο πρώτα;Hard reset... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Καλημερα.Την περναμε κατ ευθειαν η κανουμε πριν κατι αλλο πρώτα;Hard reset...Προτείνω πρώτα πέρασμα και μετά hard reset αφού σώσεις ότι χρειάζεσαι.. Καλό είναι σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση να γίνεται αυτή η διαδικασία ώστε να κάτσει σωστά το νέο λογισμικό Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Κατεβαινει κι εμενα!! παμε για περασμα και καθαρη εγκατασταση!! Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Ήρθε και σε μένα! Σκέφτομαι αρχικά να την περάσω από πάνω με ένα clear cache στο τέλος, να το δουλέψω μια δυο μέρες και να δω πως θα κάτσει! Όσοι την έχουν περάσει ας πουν πρώτες εντυπώσεις και διάφορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Εφοσον ειναι η beta μη παλευετε με hard reset. Καντε μια και καλη με την stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Εμένα δε μου έβγαζε την ενημέρωση και μπήκα στο hicare και έτρεξα την ενημέρωση από εκεί και μου την έβγαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Ρε παιδιά στο hicare που πηγαίνετε για να δείτε αν υπάρχει η ενημέρωση; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Ρε παιδιά στο hicare που πηγαίνετε για να δείτε αν υπάρχει η ενημέρωση; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαίνεις hicare και γράφει "γρήγορες υπηρεσίες", ακριβώς δεξιά απ' αυτό γράφει"περισσότερα"... πατάς, μετά κάτω ανάμεσα στα εικονίδια είναι ένα που γράφει "ενημέρωση".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν μου έχει έρθει ακόμα εμένα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 μολις την κατεβαζω και εγω παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Μόλις πέρασα κι εγώ την 10αρα. Δεν έχω Samsung ρολόι οπότε δεν είχα θέμα μ αυτό που λέει. Πραγματικά πιστεύω έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Όμορφο και απλό. Πολύ smooth.. Μακάρι να συνεχίσει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Πόση ώρα κάνει το κατέβασμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Δεν μου έχει έρθει ακόμα εμένα. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε το εξής. Στο hicare άλλαξε το region σε ΚΙΝΑ. Θα κάνει το hicare μια ενημέρωση. Άλλαξε ξανά το region σε ΕΛΛΑΔΑ. Δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση ενημέρωσης μέσα από το hicare να δούμε αν θα έρθει η 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Όποιος την έχει κατεβάσει και έχει χρόνο και θέλει, ας γράψει που εντοπίζονται οι μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με το 9αρι... υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με την εμφάνιση και τη λειτουργία του λογισμικού; Για την μπαταρία δε ρωτάω καθώς θέλει μερικές μέρες να φανεί το πως και αν επηρεάζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδιά την έκανα, η λειτουργία για είναι ποιο σμουθ, είναι ένα άλλο κινητό πλέον στο μενού! Δεν έχω κάνει επαναφορά! Έψαξα για clear cache με τα κουμπιά και δεν υπήρχε εκεί μέσα! Όποιος γνωρίζει άλλον τρόπο για καθαρισμό ας μας το πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Μπαίνεις hicare και γράφει "γρήγορες υπηρεσίες", ακριβώς δεξιά απ' αυτό γράφει"περισσότερα"... πατάς, μετά κάτω ανάμεσα στα εικονίδια είναι ένα που γράφει "ενημέρωση"..Μ' αυτόν τον τρόπο ήρθε και σ' εμένα. Πίστευα ότι δεν θα παίζει κανένα ρόλο το HiCare, ιδίως στην περίπτωση μου όπου μόλις χτες έλαβαα το τελευταίο update, αλλά όντως δουλεύει. Sent from my Nexus 7 with Android 10 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpeliaris Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Δοκίμασε το εξής. Στο hicare άλλαξε το region σε ΚΙΝΑ. Θα κάνει το hicare μια ενημέρωση. Άλλαξε ξανά το region σε ΕΛΛΑΔΑ. Δοκίμασε να κάνεις αναζήτηση ενημέρωσης μέσα από το hicare να δούμε αν θα έρθει η 10.Το έκανα. Ενημερώση δεν έκανε με την κινεζική region. Έκλεισα και ξανά άνοιξα το hicare άλλαξα γλώσσα έκανα αναζήτηση λογισμικού και τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδιά κάτι άλλο. Επάνω αριστερά μου βγάζει μια ένδειξη volte 1. Τι είναι αυτό; και πως φεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδιά και εγω έβαλα χτες το security patch και σήμερα μου έβγαλε στο hicare την (beta προφανώς) 10αρα. Λέει κάτι για ασυμβατότητα με μερικές τραπεζικές εφαρμογές. Έχει δοκιμάσει κανείς την 10 με τις εφαρμογές των βασικών τραπεζών; (εθνική, Πειραιώς, eurobank, alpha) να μας πει αν παίζουν; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδιά και εγω έβαλα χτες το security patch και σήμερα μου έβγαλε στο hicare την (beta προφανώς) 10αρα. Λέει κάτι για ασυμβατότητα με μερικές τραπεζικές εφαρμογές. Έχει δοκιμάσει κανείς την 10 με τις εφαρμογές των βασικών τραπεζών; (εθνική, Πειραιώς, eurobank, alpha) να μας πει αν παίζουν; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Εθνικη, Πειραιώς και Αlpha λειτουργουν χωρίς πρόβλημα. Eurobank δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Και της Eurobank παίζει κανονικά σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Και εγώ με το hicare. Στο κατέβασμα, πάνω από μια ώρα, μάλλον επειδή το ρούτερ μου .., έκανε 2 διακοπές , στο 31% και στο 95%, και έγραψε ~~ ασταθές δικτύο επιχειρηται σύνδεση. Νόμισα ότι θα χάσω αρχεία, αλλά φαίνεται το κατέβασε σωστά, και έκανα την ενημέρωση, factory reset, και έχει ένα patch, που δεν το κατεβάζει, και το έκλεισα θέλει στήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 (edited) Σε όλα τα άρθρα που υπάρχουν στο internet αναφέρεται ότι είναι stable, ΔΕΝ είναι beta. Και δείχνει να έχει και διαφορές από την beta, στο οπτικό κομμάτι. Στην call screen το background στην beta ήταν μία μπλε οθόνη, τώρα έχουν βάλει το wallpaper με τη θάλασσα και τη βραχονησίδα, το οποίο εμένα background δεν μου αρέσει καθόλου όσον αφορά την call screen, όπως δεν μου άρεσε και αυτό που υπήρχε στο Android 9 με τη ζωγραφιά με τα βουνά. Θα προτιμούσα ένα απλό χρώμα, όπως ήταν στη beta και όπως είναι στο pure Android. Επίσης στην beta στην always screen on είχε πολλά ρολόγια για επιλέξεις, εδώ φαίνεται ότι τα αφαίρεσαν. Έχει το κλασικό, ψηφιακό. Κατά τ' άλλα φαίνεται μια χαρά γρήγορη rom, χωρίς κανένα απολύτως wipe. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited November 14, 2019 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Σε όλα τα άρθρα που υπάρχουν στο internet αναφέρεται ότι είναι stable, ΔΕΝ είναι beta. Και δείχνει να έχει και διαφορές από την beta, στο οπτικό κομμάτι. Στην call screen το background στην beta ήταν μία μπλε οθόνη, τώρα έχουν βάλει το wallpaper με τη θάλασσα και τη βραχονησίδα, το οποίο εμένα background δεν μου αρέσει καθόλου όσον αφορά την call screen, όπως δεν μου άρεσε και αυτό που υπήρχε στο Android 9 με τη ζωγραφιά με τα βουνά. Θα προτιμούσα ένα απλό χρώμα, όπως ήταν στη beta και όπως είναι στο pure Android. Επίσης στην beta στην always screen on είχε πολλά ρολόγια για επιλέξεις, εδώ φαίνεται ότι τα αφαίρεσαν. Έχει το κλασικό, ψηφιακό. Κατά τ' άλλα φαίνεται μια χαρά γρήγορη rom, χωρίς κανένα απολύτως wipe. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Ισχύει ότι αναφέρουν ότι είναι η stable αλλά η περιγραφή που έχει εκεί που κατεβάζεις την αναβάθμιση, ταιριάζει σε περιγραφή beta.. λέει "να δοκιμάσετε λειτουργίες λογισμικού από πριν για να βελτιωθεί το λειτουργικό μετά"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Παιδιά την έκανα, η λειτουργία για είναι ποιο σμουθ, είναι ένα άλλο κινητό πλέον στο μενού! Δεν έχω κάνει επαναφορά! Έψαξα για clear cache με τα κουμπιά και δεν υπήρχε εκεί μέσα! Όποιος γνωρίζει άλλον τρόπο για καθαρισμό ας μας το πει!Υπάρχει. Κλείνεις το κινητό, πατάς volume up και power button, μετά πας στο clear data και είναι οι επιλογές μέσα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts