Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν σου στείλουν το κινητό, θα ζητήσει ΙΜΕΙ, σειριακό αριθμό, και να πάρεις τηλέφωνο στην Αθήνα αντιπροσωπεία, για να το τσεκαρεις αν έχει οθόνη ελζι.

Ακόμα και αν στο στείλουν, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ την συσκευασία, τηλεφωνείς κλπ, ώστε αν είναι παλιό να το επιστρέψει.

Θα ζητήσει το ΙΜΕΙ κλπ να στο στείλουν στο email σου, να υπάρχει εγγράφως δηλαδή. Νομίζω τα κινητά, μετά τον Μάρτιο, έχουν οθόνη bbo.

Καλησπέρα στην παρέα . κάτοχος honor 10view .βλεπω το mate ως μια ανανέωση,θα ήθελα να ρωτήσω τα θετικά και αρνητικά του τηλεφώνου?

επιπλέον ένας λόγος που θα ήθελα να πάρω κάποιες απαντήσεις εδω είναι για την οθόνη που τόσα έχουν ακουστή.

Τα μόνα αρνητικά για εμένα.

1.Ηχείο. Έχει καλή ποιότητα και 2 ηχεία αλλά χαμηλή ένταση.

2. Δαχτυλικο αποτύπωμα. Αργό και πολλές φορές δεν πιάνει καν.

3. Notification bar. Αν έχεις και διπλή sim έρχονται μηνύματα και δεν βλέπεις πανω ένδειξη. Οπότε ή κατεβάζεις την μπάρα ή βγάζεις το notch.

Αυτά νομίζω. Κατά τα άλλα τούμπανο σε όλα.

"" αλλά χαμηλή ένταση.

2. Δαχτυλικο αποτύπωμα. Αργό και πολλές φορές δεν πιάνει καν. ""

Το αποτύπωμα είναι ακαριαίο,, σπάνια με 2η φορά,, αν είναι βρώμικο το δάκτυλο, τζαμακι της t max.

"" αλλά χαμηλή ένταση.

2. Δαχτυλικο αποτύπωμα. Αργό και πολλές φορές δεν πιάνει καν. ""

Το αποτύπωμα είναι ακαριαίο,, σπάνια με 2η φορά,, αν είναι βρώμικο το δάκτυλο, τζαμακι της t max.

Εμένα ούτε ακαριαιο είναι ούτε πιάνει πάντα. Δεν φοράω βέβαια Τ-ΜΑΧ

Σε μένα τίποτα.
Μια απο τα ιδια. Τίποτα.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Καλησπέρα ποια 338 από όλες πέρασες γιατί εγώ είμαι ακόμα στην 320.ευχαριστω

9.1.0.338 λέει ότι είναι

Λοιπόν σήμερα αποφάσισα να βάλω το τζαμάκι t max.

Έχω να πω ότι αξίζει τα λεφτά του. Βέβαια θέλει πολύ προσοχή στο να το βάλεις.

Δυστυχώς μου άφησε ένα μικρό κενό αέρος σαν μισή φακη στο κέντρο της οθόνης :worry:

Πάρ όλα αυτά έχει ποιότητα και προστατεύει πολύ καλά το τηλέφωνο μαζί με τη θήκη σιλικόνης της spigen

Καλημερα παιδες, εχω 2 αποριες αν μπορει καποιος να μου λυσει.

1ον γινεται διαχωρισμος ηχου κλησεων απο σμσ? πχ στα samsung, lg Κλπ μπορεις να εχεις αθορυβο τις κλησεις και να χτυπανε ειδοποιησεις, καθως απο το πληκτρο εντασης εχει ξεχωριστη μπαρα για το καθε ενα. εδω δεν το βρισκω, αρα δεν υπαρχει ε? Πχ στα asus εχει επιλογη να τα εχεις ειτε ξεχωριστα ειτε μαζι σε μια μπαρα και τα 2,ακομα καλυτερο δηλαδη.

2ον, εχω κανει back up σε samsung account τα σμσ μου κλπ, αυτα γινεται να τα περασω στο κινητο αυτο απο τον λογαριασμο ή μονο απο τη συσκευη?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημερα παιδες, εχω 2 αποριες αν μπορει καποιος να μου λυσει.

1ον γινεται διαχωρισμος ηχου κλησεων απο σμσ? πχ στα samsung, lg Κλπ μπορεις να εχεις αθορυβο τις κλησεις και να χτυπανε ειδοποιησεις, καθως απο το πληκτρο εντασης εχει ξεχωριστη μπαρα για το καθε ενα. εδω δεν το βρισκω, αρα δεν υπαρχει ε? Πχ στα asus εχει επιλογη να τα εχεις ειτε ξεχωριστα ειτε μαζι σε μια μπαρα και τα 2,ακομα καλυτερο δηλαδη.

2ον, εχω κανει back up σε samsung account τα σμσ μου κλπ, αυτα γινεται να τα περασω στο κινητο αυτο απο τον λογαριασμο ή μονο απο τη συσκευη?

Για το 2ο δεν εχω αποψη αλλα για το πρωτο δοκιμασε να βαλεις στο αθορυβο τους ηχους και μετα να πας ρυθμισεις, εφαρμογες, εκαστοτε ''εφαρμογή μυνηματων'', ειδοποιήσεις και εκει να δεις αν στο silence εχει επιλεξει σαν ηχο το ''αθορυβο'' και μπορεις να το αλλαξεις με καποιον ηχο...Δεν είμαι σιγουρος αν μπορεις και αν θα σε βολευει αυτό μιας και όταν θα χρειαστεί να βαλεις σε αθορυβο και τα sms θα πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια...

Νομιζω ότι παλιοτερα ειχε αναφερθεί για διαφορετικη συσκευη huawei ότι υπαρχουν εφαρμογες στο playstore που σου δινουν την δυνατοτητα ξεχωριστης ρυθμισης εντασης ηχου για τις ειδοποιησεις

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Για το 2ο δεν εχω αποψη αλλα για το πρωτο δοκιμασε να βαλεις στο αθορυβο τους ηχους και μετα να πας ρυθμισεις, εφαρμογες, εκαστοτε ''εφαρμογή μυνηματων'', ειδοποιήσεις και εκει να δεις αν στο silence εχει επιλεξει σαν ηχο το ''αθορυβο'' και μπορεις να το αλλαξεις με καποιον ηχο...Δεν είμαι σιγουρος αν μπορεις και αν θα σε βολευει αυτό μιας και όταν θα χρειαστεί να βαλεις σε αθορυβο και τα sms θα πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια...

Νομιζω ότι παλιοτερα ειχε αναφερθεί για διαφορετικη συσκευη huawei ότι υπαρχουν εφαρμογες στο playstore που σου δινουν την δυνατοτητα ξεχωριστης ρυθμισης εντασης ηχου για τις ειδοποιησεις

Αχα, οκ οπότε δεν ασχολούμαι καν, θέλω απλά με την ένταση να ανοίγουν 2 μπάρες, ξεχωριστά, αφού δε γίνεται τέλος

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή SMS Backup & Restore και θα μπορέσεις να πάρεις τα sms και τις κλήσεις σου από την παλιά συσκευή σου.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore

Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Επειδή αναβάθμιση δεν έρχεται είπα να δω στο firmware finder που είπε ένας φίλος παραπάνω αλλά άκρη δεν έβγαλα. Έχει τόσες πολλές εκδόσεις και όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι που να αντιστοιχεί στην έκδοση του τηλεφωνου. C432E10R1P16.

μήπως ψάχνω με λάθος τρόπο;

Το ότι δεν έρχεται μέσω ΟΤΑ έχει να κάνει και με τον πάροχο;

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Επειδή αναβάθμιση δεν έρχεται είπα να δω στο firmware finder που είπε ένας φίλος παραπάνω αλλά άκρη δεν έβγαλα. Έχει τόσες πολλές εκδόσεις και όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι που να αντιστοιχεί στην έκδοση του τηλεφωνου. C432E10R1P16.

μήπως ψάχνω με λάθος τρόπο;

Το ότι δεν έρχεται μέσω ΟΤΑ έχει να κάνει και με τον πάροχο;

Μην ασχολεισαι με το FirmwareFinder κι απλα περιμενε την ΟΤΑ.

Αυτον τον καιρο εχει πεσει ολο το βαρος στην αναπτυξη του EMUI10 και γι'αυτο αργουν οι ενημερωσεις, το ιδιο ειχε γινει και περισυ τετοιο καιρο.

Τα ΟΤΑ μπορει να αργουν αναλογα ποιου παροχου SIM εχεις μεσα, συνηθως με Cosmote SIM αργουν.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ευχαριστώ φίλε μου.

350 με hstool. Safetynet failed. Security Οκτωβρίου. 3688f016dc11c22cd3b835642a1b8504.jpg

Προς τους κατόχους του κινητού,

έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος όταν έχει το κινητό σε λειτουργία δόνησης (όχι δυνατό, όχι αθόρυβο), να δονείται ακαριαία σαν να σου ρχετε ειδοποίηση, αλλά να μην έχεις; Αυτό το κάνει ακόμα και με ανοιχτή οθόνη όταν είσαι και το κρατάς το κινητό. Είναι αρκετά εκνευρεστικό γιατί το κάνει περίπου κάθε 2 λεπτά.

Λίγο που το έψαξα στο internet υπάρχει αυτό το bug, αλλά δε βρήκα κάποια λύση ή διόρθωση.

Το κάνει σε κανέναν άλλον κι αν ναι πώς το λύσατε;

350 με hstool. Safetynet failed. Security Οκτωβρίου.Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να κατεβάσουμε με αυτόν το τρόπο τη 10.0.0.130

@brubrux5

Φίλε μου, άφησα το κινητό καμιά ώρα στην δόνηση. Είτε με κλειστή, είτε με ανοιχτή οθόνη δεν είχα τέτοια συμπεριφορά.

Edited by kdxgr