efbill Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Καλώς το dark mode :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Καλώς το dark mode :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι; που; πως; πότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Από τα μέσα της βδομάδας το έχω. Για να εμφανίζεται πάντως πρέπει να έχετε και dark mode το κινητό σας από τις ρυθμίσεις του Android. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Τι; που; πως; πότε;Πρέπει να έχεις την 16.9.10 έκδοση του play store. Την βρίσκεις εύκολα στο apk mirror. Μετά από adb δίνεις την εντολή adb shell settings put secure ui_night_mode 2 και επανεκκίνηση :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Η απλά αν δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις adb shell κατεβάζεις από το playstore την εφαρμογή "dark mode" επιλέγεις dark mode και είσαι έτοιμος.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Πρέπει να έχεις την 16.9.10 έκδοση του play store. Την βρίσκεις εύκολα στο apk mirror. Μετά από adb δίνεις την εντολή adb shell settings put secure ui_night_mode 2 και επανεκκίνηση :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η απλά αν δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις adb shell κατεβάζεις από το playstore την εφαρμογή "dark mode" επιλέγεις dark mode και είσαι έτοιμος.... Γιατί να τα κάνετε όλα αυτά; Να ασχοληθείτε με adb commands ή να εγκαταστήσετε 3rd party εφαρμογές από το Google Play; Πηγαίνετε Settings -> Battery -> κάνετε On το Darken Interface Colours και έτσι έχετε dark και στα Settings του κινητού αλλά και στις εφαρμογές που υποστηρίζουν dark theme και δεν έχουν ξεχωριστή επιλογή στο μενού τους για να επιλέξουμε (πχ. Play Store, Instagram). Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Γιατί να τα κάνετε όλα αυτά; Να ασχοληθείτε με adb commands ή να εγκαταστήσετε 3rd party εφαρμογές από το Google Play; Πηγαίνετε Settings -> Battery -> κάνετε On το Darken Interface Colours και έτσι έχετε dark και στα Settings του κινητού αλλά και στις εφαρμογές που υποστηρίζουν dark theme και δεν έχουν ξεχωριστή επιλογή στο μενού τους για να επιλέξουμε (πχ. Play Store, Instagram). Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΑυτό που λες στο δικό μου δεν γινόταν. Ενώ είχα επιλέξει το σκούρο θέμα στις ρυθμίσεις τις μπαταρίες, το store ήταν λευκό. Με τον τρόπο που έγραψα έχω πλέον σκούρο κατάστημα :) Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2019 Και μένα μόνο με εγκατάσταση του dark mode δούλεψε σε ινστα και αλλού.Στο xda που ρώτησε ένας είπανε ότι επειδή το dark mode το έχουμε στο μενού μπαταρίας και όχι εμφάνισης οι εφαρμογές δεν μπορούν να πάρουν την ρύθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Σ' εμένα πάντως δούλεψαν από μόνες τους και οι 2 εφαρμογές που έγραψα, οι οποίες δεν έχουν κάποια επιλογή για να ενεργοποιείται το dark mode αυτόματα, αλλά θέλουν να το έχεις επιλέξει και στα Settings του Android. Αφού κάνατε τη δουλειά σας, ok, απλά μου φάνηκαν όσα γράφατε περιττά. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Σ' εμένα πάντως δούλεψαν από μόνες τους και οι 2 εφαρμογές που έγραψα, οι οποίες δεν έχουν κάποια επιλογή για να ενεργοποιείται το dark mode αυτόματα, αλλά θέλουν να το έχεις επιλέξει και στα Settings του Android. Αφού κάνατε τη δουλειά σας, ok, απλά μου φάνηκαν όσα γράφατε περιττά. ;) Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk εγω παντως που εχω dark mode την συσκευη απο την πρωτη μερα που το εχω παρει,το play store ειναι ασπρο ακομα,οπως και το ινστα,,αλλα απο οσο γνωριζω το ινστα γινεται με το ανδροιδ 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 εγω παντως που εχω dark mode την συσκευη απο την πρωτη μερα που το εχω παρει,το play store ειναι ασπρο ακομα,οπως και το ινστα,,αλλα απο οσο γνωριζω το ινστα γινεται με το ανδροιδ 10! Περνάς την εφαρμογή dark mode κι επιλέγεις το night Mode. Μετά κάνεις remove την εφαρμογή εκτός αν θες να το αλλάζεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=systems.maju.darkmode&hl=en Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 εγω παντως που εχω dark mode την συσκευη απο την πρωτη μερα που το εχω παρει,το play store ειναι ασπρο ακομα,οπως και το ινστα,,αλλα απο οσο γνωριζω το ινστα γινεται με το ανδροιδ 10!Για να το γράφω σημαίνει ότι σ' εμένα και οι 2 εφαρμογές είναι σε dark mode χωρίς να έχω Android 10, να έχω τρέξει την adb command που αναφέρθηκε παραπάνω ή να έχω βάλει την 3rd party εφαρμογή από το Google Play. Όπως έγραψα πάντως σε προηγούμενο post μου, μου φάνηκαν περιττά όσα αναφέρθηκαν γιατί απλά σ' εμένα δεν χρειάστηκαν. Αν για κάποιους είναι ο μόνος τρόπος για να αλλάξουν αυτές οι 2 εφαρμογές σε dark mode, κανένα προβήματα. Καλά έκαναν οι χρήστες και τα ανέφεραν. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Επιβεβαιώνω και γω ότι με την έκδοση 16.9.11 του play store και ενεργοποιημενο το dark mode από τα settings είχα λευκό play store και Instagram και έφτιαξε μόνο όταν κατέβασα την εφαρμογή dark mode που είπαν τα παιδιά. Μετά απλά την έσβησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2019 Για κάποιο λόγο εγώ έχω την 17.0.12. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος που σ' εμένα 'μαύρισε' χωρίς να κάνω κάτι. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Εμένα είναι λευκό, αλλά μαύρισε σε S10+, χωρίς να κάνω κάτι, και δεν με αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Σε P30 pro φίλου μου του δίνει πλέον την δυνατότητα για καταγραφή video στα 1080p και 60fps σε full screen. Λέτε να δούμε κάτι τέτοιο κ σε εμάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Η 338 έγινε approved στο firmware Finder. Την πέρασα με HStool και όλα καλά. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Η 338 έγινε approved στο firmware Finder. Την πέρασα με HStool και όλα καλά. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει αλλαγές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Έχει αλλαγές;Εκτός από ενημέρωση ασφαλείας Σεπτεμβρίου δεν βλέπω κάτι. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DID Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο και θα ήθελα την βοήθεια σας στα παρακάτω: 1. Εχω παραγγείλει το smartwatch Samsung Active 2 με δώρο τον ασύρματο φορτιστη samsung duo pad. Απο ότι έχω διαβάσει πρέπει να συνεργάζονται με το τηλέφωνο. Το έχει κάποιος διαπιστώσει ή γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία; 2. Εχετε να προτείνετε κάποιον φθηνό ασύρματο φορτιστή, για να τον έχω στην δουλειά; 3. Ποιά είναι η άποψη σας για την θήκη https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-mate-20-pro-thermoplastisches-polyurethan-transparent-51992764-1217852.html. Μπορεί με την θήκη αυτή να μπεί ζελατίνα προστασίας ή γυαλί στην οθόνη; Εχει πάνω του ζελατίνα απο το εργοστάσιο; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο και θα ήθελα την βοήθεια σας στα παρακάτω: 1. Εχω παραγγείλει το smartwatch Samsung Active 2 με δώρο τον ασύρματο φορτιστη samsung duo pad. Απο ότι έχω διαβάσει πρέπει να συνεργάζονται με το τηλέφωνο. Το έχει κάποιος διαπιστώσει ή γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία; 2. Εχετε να προτείνετε κάποιον φθηνό ασύρματο φορτιστή, για να τον έχω στην δουλειά; 3. Ποιά είναι η άποψη σας για την θήκη https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-mate-20-pro-thermoplastisches-polyurethan-transparent-51992764-1217852.html. Μπορεί με την θήκη αυτή να μπεί ζελατίνα προστασίας ή γυαλί στην οθόνη; Εχει πάνω του ζελατίνα απο το εργοστάσιο; .Συνεργάζονται ναι Απλά φιλική συμβουλή μην κάνεις χρήση ασύρματων φορτιστων ανεβάζουν θερμοκρασία συσκευής αρκετά μειονοντας δραματικά χρόνο ζωής της μπαταρίας έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Ζελατίνα εργοστασιακή δεν θυμάμαι να είχε,,, νομίζω το s10 έχει. Για γυαλί, ένα που αποδεδειγμένα δουλέυει το αποτύπωμα είναι το t-max,, αλλά έχει πολύ δυσκολία στην τοποθέτηση, ρώτησε μήπως υπάρχουν και άλλα κλπ., νομίζω ένας έγραψε ότι στην Αθήνα τα περνούσε ένα μαγαζί κλπ. Θήκες υπάρχουν και original, πχ αυτή που έχω flip cover, απαντάς στις κλήσεις από έξω, χωρίς να ανοίξει το κάλυμμα, έχει πλαστικό παράθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 (edited) https://www.skroutz.gr/s/17531915/T-MAX-Liquid-Tempered-Glass-Huawei-Mate-20-Pro.html?from=drop διαβασε και τα σχολια κατω, παντα υπαρχει η περιπτωση η θηκη να ξηλωσει το γυαλι. σε άλλο κινητο, δεν το ειχα κεντραρει καλα το γυαλι, και η θηκη spigen το σηκωνε κατω αριστερα, οποτε την εξυσα με ένα μαχαιρακι, την θηκη, δεν ειχα και καποια άλλη επιλογή. https://www.skroutz.gr/s/16355333/Huawei-Flip-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Huawei-Mate-20-Pro.html Edited October 16, 2019 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DID Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο και θα ήθελα την βοήθεια σας στα παρακάτω: 1. Εχω παραγγείλει το smartwatch Samsung Active 2 με δώρο τον ασύρματο φορτιστη samsung duo pad. Απο ότι έχω διαβάσει πρέπει να συνεργάζονται με το τηλέφωνο. Το έχει κάποιος διαπιστώσει ή γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία; 2. Εχετε να προτείνετε κάποιον φθηνό ασύρματο φορτιστή, για να τον έχω στην δουλειά; 3. Ποιά είναι η άποψη σας για την θήκη https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-mate-20-pro-thermoplastisches-polyurethan-transparent-51992764-1217852.html. Μπορεί με την θήκη αυτή να μπεί ζελατίνα προστασίας ή γυαλί στην οθόνη; Εχει πάνω του ζελατίνα απο το εργοστάσιο; . Πως μπορώ να δω ότι δεν έχει την προβληματική οθόνη; Μπορώ με βάση το IMEI η S/N να το καταλάβω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. October 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2019 Πως μπορώ να δω ότι δεν έχει την προβληματική οθόνη; Μπορώ με βάση το IMEI η S/N να το καταλάβω; Συγνωμη αλλα εχει περασει 1 χρονος απο τις προβληματικες οθονες και πραγματικα τωρα αν πετυχεις τοσο παλια συσκευη να παιξεις ενα λοττο μετα, γιατι χρειαζεται πολυ τυχη/γκαντεμια. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts