egodemis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Δεν ειμαστε σιγουροι 100% για την οθονη .Στο παγκοσμιο φορουμ στο xda αλλοι ισχυριζονται διαφορα .Εαν διαβασεις ποιο πανω υπαρχει το link . δυστιχος μόνο οθόνες της lg το κάνουν λέω δυστιχος επειδή είναι καθαρά hardware failure kai θα φαει κοσμος μεγάλη ταλαιπωρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Βγηκε καποιος με ΒΟΕ οθονη να πει για προβλημα απο οσο διαβασες? Ειτε κολλα,ειτε θερμοκρασια,ειτε οθονη ας πουμε πιθανες αιτιες? δυστιχος μόνο οθόνες της lg το κάνουν λέω δυστιχος επειδή είναι καθαρά hardware failure kai θα φαει κοσμος μεγάλη ταλαιπωρία Υπαρχουν πολλες αποψεις.Ακομα και το ζητημα του φορτιστη 40w εθεσαν θεμα .Αλλα και ολα αυτα που λεμε και εμεις εδω.Χαμος γινεται δυστυχως.Εννοειτε οτι τον πρωτο λογο το εχει η οθονη...Αλλα ειναι υποθετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Στην πραγματικότητα ακόμα, ακόμα και η λύση της αντικαταταστασης με νότε δεν ειναι λύση. Αγόρασες δηλαδή ένα κινητό με 7νμ επεξ και θα πας σε ένα προηγ γενιάς? Και σε κανα 2 μήνες που και η σαμσουνγκ πάει στα 7νμ θα έχεις ένα παλαιο κινητο, με ταυτοχρονη μείωση δραματικά της αξίας του. Για να φτιάξει το κινητο η huaway θέλει τουλάχιστον 3 μήνες μέχρι να παραχθουν τόσα εκατομμύρια οθόνες απο την άλλη εταιρία που παράγει, η οποία για οποίον ασχολειτε ήδη δουλευει 24/h με τις υπαρχουσες παραγγελίες. Ποτέ να προλάβει να παράγει τόσες ώστε να αντικατασταθούν όλα οσα βγήκαν με LG οθόνες? Θα περιμένει τόσο καιρο ο κόσμος για να αποκτήσει σοβαρο κινητο? Που όταν το αποκτήσει σωστο, η αξία του θα είναι στα τάρταρα. Απο οποία πλευρά και να το δεις, μόνο επιστροφή χρημάτων ειναι η λύση. Απο εκει και περα καθένας παίρνει ότι θέλει, που οι περισσότεροι θα περίμεναν να βγούνε αλλα στα 7 νμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) Καλα τωρα με τους 7αριδες επεξεργαστες δεν καιγετε και τοσο πολυ ο κατοχος .Συνολικα κοιτα μια συσκευη.Λες και θα καταλαβει κατι στην πραξη.Εδω πλεον παιρνεις midrange συσκευες και πετανε.Εγω πχ.που εχω το Α8 αλλα και note9 σε ταχυτητα μεταξυ τους δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα στην καθημερινοτητα. Edited November 6, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dab Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παιδιά εγώ το έχω 1 /11. Πιστεύετε ότι έχω θέμα; Δείτε φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δεν εμφανίζεται η φωτό φίλε μ Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dab Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 https://www.dropbox.com/s/ncrwdyiegy6bqx0/IMG_20181106_215750.jpg?dl=0 ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.dropbox.com/s/eat04dk6yaxyd5s/IMG_20181107_071911.jpg?dl=0 ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sheik τώρα φαίνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ναι φαίνεται να έχει θέμα. Δεν είναι πολύ καλή η φωτό και η ανομοιομορφία που φαίνεται δεν δείχνει πράσινη αλλά νομίζω αυτό είναι Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dab Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Βλέπω ότι φωτίζει περισσότερο το πάνω μέρος της οθόνης σε σχέση με το κάτω. Αλλά δεν πρασινίζει ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.dropbox.com/s/cf8ztp0ea8svhrd/IMG_20181107_071758.jpg?dl=0 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που υποθέτω είναι ότι θα έπρεπε εφόσον το γκρι πάνω είναι το ίδιο σκούρο γκρι με κάτω να μην έχει καθόλου διαφορά με το χρώμα της βάσης του τηλεφώνου. Παρόλο που δεν πρασινίζει. Δεν ξέρω τι πιστεύετε; να το πάω πίσω και ν α πάρω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μεγάλο φιάσκο το πράμα παιδιά... Ούτε αντικατάσταση ούτε τίποτα... Ή τα λεφτά σας πάρτε πίσω ή πάτε προς άλλη συσκευή αντίστοιχου κόστους. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dab Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δεν ξέρω τι να πω. Εάν αυτό το ας πούμε ξεθώριασμα γίνει πράσινο λα μετά το να πω. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sheik είδες την τελευταία φώτο που ανέβασα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Βασικά μέχρι στιγμής μου φαίνεσαι μια χαρά. Η ανομοιομορφία οκ συμβαίνει σε αρκετές OLED σε τέτοιες συνθήκες και είναι αυτό στο οποίο πατάει η Χαβάη λέγοντας ότι είναι φυσιολογικό. Το δικό σου είναι όντως ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ στα όρια του φυσιολογικού και δεν είναι και πράσινο. Καμία σχέση με τα δικά μας Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ευτυχώς δεν το πήρα που ήθελα Αν.το είχα πάρει θα ζητούσα τα χρήματα πίσω και θα αγόραζα 2 op6T lol Πάλι καλά πο6 με καλύπτει το note 9 γιατί με έτρωγε η τσ3πη μου Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Κριμα παντος να βλεπεις ατομα με χιλιαδες μηνυματα και χρονια στο forum αντι να συμβουλεψουν τους κατοχους μιας προβληματικης συσκευης τι να κανουν να καθονται και να βγαζουν τα εσωψυχα τους για μια εταιρεια. Εγω θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να συμβουλεψω οσους θελουν να ακουσουν. Οσοι εχετε την συσκευη και ειστε ακομα μεσα στο χρονικο επριθωριο του DOA επιστρεψτε την στο καταστημα που την αγορασατε και εχετε 3 επιλογες: 1)Επιστροφη χρηματων 2)Αντικατασταση συσκευης 3)Πιστωτικο να αγορασετε κατι αλλο (ακομα και ψυγειο) Σε περιπτωση που ο υπαλληλος δεν σας δωσει και τις 3 επιλογες ή αυτην που σας ενδιαφερει τοτε ζητατε να μιλησετε με τον προισταμενο. Αν δεν σας τις/την δωσει ουτε εκεινος τοτε ζητατε να μιλησετε με τον διευθυντη. Κατα 95% θα εχετε βρει λυση. Οσοι εχετε πουλησει το ρολοι δυστυχως θα αναγκαστειτε να ταλαιπωρηθητε απο την λυση της αντικαταστασης εκτος και αν ο διευθυντης ή ο προισταμενος συμφωνησει να σας δωσει πιστωτικο ωστε να την "αγορασετε" ξανα οταν θα εχει λυθει το θεμα. Να ξερετε οταν γινεται αντικατασταση στην νεα συσκευη το DOA μετραει παλι απο το 0 δλδ αλλες 14 μερες. Εγω εχω να προτεινω να παρετε τα χρηματα σας πισω και σε περιπτωση που σας αρεσε η συσκευη να την αγορασετε μετα απο 2-3 μηνες που θα εχει πεσει και η τιμη της και θα εχουν διορθωθει τα προβληματα λογισμικου και πιθανον να εχουν γινει και προσθηκες νεων features. Αν παλι ξενερωσατε και θελετε να πατε σε αλλη συσκευη ευτυχως υπαρχουν απειρες επιλογες. Αυτα απο μενα κι ελπιζω να βρειτε λυση. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dab Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Για να είμαι ειλικρινής χθες πήγα στον κωτσο και ανέφερα το πρόβλημα και ήταν πολύ εξυπηρετικοί λέγοντας μου ότι μπορώ να το επιστρέψω και ν α πάρω λεφτά ή Άκη συσκευή εφόσον είναι μέσα στο εφταημερο. Το θέμα είναι τι συμβαίνει μετά από το πέρας αυτών των 7 ημερών. Ειλιρτο κινητό είναι καταπληκτικό αλλά δεν ξέρω τι πραγματικά να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Όσοι έχετε θέμα με οθόνες μαζικά παράπονα εδω https://www.facebook.com/groups/johnxenakis/permalink/2287278248010670/ Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Κριμα παντος να βλεπεις ατομα με χιλιαδες μηνυματα και χρονια στο forum αντι να συμβουλεψουν τους κατοχους μιας προβληματικης συσκευης τι να κανουν να καθονται και να βγαζουν τα εσωψυχα τους για μια εταιρεια. Εγω θα κανω μια τελευταια προσπαθεια να συμβουλεψω οσους θελουν να ακουσουν. Οσοι εχετε την συσκευη και ειστε ακομα μεσα στο χρονικο επριθωριο του DOA επιστρεψτε την στο καταστημα που την αγορασατε και εχετε 3 επιλογες: 1)Επιστροφη χρηματων 2)Αντικατασταση συσκευης 3)Πιστωτικο να αγορασετε κατι αλλο (ακομα και ψυγειο) Σε περιπτωση που ο υπαλληλος δεν σας δωσει και τις 3 επιλογες ή αυτην που σας ενδιαφερει τοτε ζητατε να μιλησετε με τον προισταμενο. Αν δεν σας τις/την δωσει ουτε εκεινος τοτε ζητατε να μιλησετε με τον διευθυντη. Κατα 95% θα εχετε βρει λυση. Οσοι εχετε πουλησει το ρολοι δυστυχως θα αναγκαστειτε να ταλαιπωρηθητε απο την λυση της αντικαταστασης εκτος και αν ο διευθυντης ή ο προισταμενος συμφωνησει να σας δωσει πιστωτικο ωστε να την "αγορασετε" ξανα οταν θα εχει λυθει το θεμα. Να ξερετε οταν γινεται αντικατασταση στην νεα συσκευη το DOA μετραει παλι απο το 0 δλδ αλλες 14 μερες. Εγω εχω να προτεινω να παρετε τα χρηματα σας πισω και σε περιπτωση που σας αρεσε η συσκευη να την αγορασετε μετα απο 2-3 μηνες που θα εχει πεσει και η τιμη της και θα εχουν διορθωθει τα προβληματα λογισμικου και πιθανον να εχουν γινει και προσθηκες νεων features. Αν παλι ξενερωσατε και θελετε να πατε σε αλλη συσκευη ευτυχως υπαρχουν απειρες επιλογες. Αυτα απο μενα κι ελπιζω να βρειτε λυση. Έχεις δίκιο με τα εσώψυχα, αλλά πώς να μην τα πεις όταν αγοράζεις μια συσκευή που κοστίζει δύο μηνιάτικα+ βασικού μισθού εν έτη 2018. Για ακόμη μια φορά η Huawei βγάζει άρον άρον μια συσκευή για να χτυπήσει την αγορά με μεγάλη αποτυχία. Προερχόμενος από Mate 10 pro που στο κομμάτι hardware ήταν άψογο, στο software όμως ήταν τραγικό. Έπρεπε να περάσουν 3-4 update για να λυθούν προβλήματα. Ήμουν σε δίλημμα ποιο θα είναι το επόμενο μου κινητό το mate 20 pro ή Note9. Επέλεξα Note9 & ξέρεις γιατί? Γιατί πήρα μια συσκευή άψογα λειτουργική από την πρώτη στιγμή. Sorry για το μακροσκελές & of topic μήνυμα, απλά είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνει η Huawei. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην πραγματικότητα ακόμα, ακόμα και η λύση της αντικαταταστασης με νότε δεν ειναι λύση. Αγόρασες δηλαδή ένα κινητό με 7νμ επεξ και θα πας σε ένα προηγ γενιάς? Και σε κανα 2 μήνες που και η σαμσουνγκ πάει στα 7νμ θα έχεις ένα παλαιο κινητο, με ταυτοχρονη μείωση δραματικά της αξίας του. Για να φτιάξει το κινητο η huaway θέλει τουλάχιστον 3 μήνες μέχρι να παραχθουν τόσα εκατομμύρια οθόνες απο την άλλη εταιρία που παράγει, η οποία για οποίον ασχολειτε ήδη δουλευει 24/h με τις υπαρχουσες παραγγελίες. Ποτέ να προλάβει να παράγει τόσες ώστε να αντικατασταθούν όλα οσα βγήκαν με LG οθόνες? Θα περιμένει τόσο καιρο ο κόσμος για να αποκτήσει σοβαρο κινητο? Που όταν το αποκτήσει σωστο, η αξία του θα είναι στα τάρταρα. Απο οποία πλευρά και να το δεις, μόνο επιστροφή χρημάτων ειναι η λύση. Απο εκει και περα καθένας παίρνει ότι θέλει, που οι περισσότεροι θα περίμεναν να βγούνε αλλα στα 7 νμ.Αν σκεφτείς ότι το Note 8 έχοντας βγει το Note 9 τρείς μήνες κρατάει αξία 450€ δλδ όσο ένα mate 10 pro κούτα, δεν το λες & μεγάλη απώλεια. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημερα . Εγινε επισημο αρθρο στο xda οτι εκπροσωπος της huawei στο GSMarena(δεν υπαρχει επιβεβαιωση οτι ειναι επισημος εκπροσωπος) ειπε οτι στο 20pro μπηκε ανωτερης ποιοτητας πανελ ,προσφερει στο χρηστη βελτιστη εμπειρια αλλα αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να οδηγησει σε αποχρωματισμο της οθονης καθως ο χρηστης το βλεπει απο διαφορες οπτικες γωνιες. :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλημερα . Εγινε επισημο αρθρο στο xda οτι εκπροσωπος της huawei στο GSMarena(δεν υπαρχει επιβεβαιωση οτι ειναι επισημος εκπροσωπος) ειπε οτι στο 20pro μπηκε ανωτερης ποιοτητας πανελ ,προσφερει στο χρηστη βελτιστη εμπειρια αλλα αυτο θα εχει ως αποτελεσμα να οδηγησει σε αποχρωματισμο της οθονης καθως ο χρηστης το βλεπει απο διαφορες οπτικες γωνιες. :dizzy: Καλά αν ισχύει αυτό.. είναι απαράδεκτοι για να μην τους χαρακτηρίσω διαφορετικά!!! Σε λίγο θα μας πουν οτι φταίνε και τα μάτια μας!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Καλά αν ισχύει αυτό.. είναι απαράδεκτοι για να μην τους χαρακτηρίσω διαφορετικά!!! Σε λίγο θα μας πουν οτι φταίνε και τα μάτια μας!! Sent from my iPhone using TapatalkΕ ναι.Μόνο η Apple θα τα κάνει αυτά; Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Όσοι έχετε θέμα με οθόνες μαζικά παράπονα εδω https://www.facebook.com/groups/johnxenakis/permalink/2287278248010670/ Δηλαδή όποιος δεν έχει Facebook τον τρώει το χώμα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Μόλις έκανα και ένα hard reset και το βάζω στο κουτί του και φεύγω για ΠΛΑΙΣΙΟ .. Κρίμα γιατί ήταν ένα κουκλάκι η συσκευή , ακόμα και απο θέμα χρώματος .. αυτό το twillight το είχα λατρέψει ! Φεύγω και στέλνω ενημέρωση για το τι έγινε .. Edited November 7, 2018 by jimmymaisterGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Και εμένα για την ώρα τίποτα απο πρασινίλες, όλα καλά μέχρι στιγμής, το panel είναι της LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp_stavros Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Μόλις έκανα και ένα hard reset και το βάζω στο κουτί του και φεύγω για ΠΛΑΙΣΙΟ .. Κρίμα γιατί ήταν ένα κουκλάκι η συσκευή , ακόμα και απο θέμα χρώματος .. αυτό το twillight το είχα λατρέψει ! Φεύγω και στέλνω ενημέρωση για το τι έγινε .. Το κάνει μετά το hard reset? και εγώ το ίδιο θα κάνω... Παράθεση --- :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δηλαδή όποιος δεν έχει Facebook τον τρώει το χώμα? Αναφορά στο Huawei όλοι μέσο FB το διαβάζουν άμεσος Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts