Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι πράσινο δεν έχω αλλα αυτές οι σκιές τι στο καλό είναι?

τώρα που το ξαναβλέπω δεν έχει τίποτα αν το δω μετά από ώρα το ξανακάνει

Edited by roumh

Πάντως πρασινιλα δεν βλέπω :p...

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η το αλλο το ρητο ''οσο νυχτώνει η **** μεγαλώνει''

Σωστό και αυτό και δεν ξέρω αύριο σε ποιον θα καρφωθεί....

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

παρτε τα λεφτα σας πισω..μην παιρνετε αντικατασταση προς το παρον.το προβλημα μπορει να συνεχιζει να υπαρχει..ειναι πολυ νωρις να αλλαχτουν τοσες παρτιδες!!
I Want To Believe

Θα πεχτει πολύ τελευταία η ταπετσαρία αυτη..Άρε Huawei....6e9f4c00f95476e05e18c4093dad2ce4.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρώ ότι κανένας από τα παιδιά που έχουν το θέμα με την οθόνη δεν πρέπει να δεχτεί αντικατάσταση.

Το πρόβλημα είναι γενικότερο.

Και εάν η αντικατάσταση έχει το ίδιο πρόβλημα?

Επιστροφή χρημάτων και αναμονή των εξελίξεων

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Πριν 5-6 χρονια ειχα περασει αναλογη ξενερα με τις κιτρινιλες στην οθονη του Xperia S πανω σε λευκο φοντο. Ειχα σκασει 600 ευρω τοτε και εφαγα απογοητευση. Πηγαιναμε στο σερβις,αφηναμε στοιχεια και οταν ερχοταν ανταλλακτικες οθονες αναλογα το χρωμα της συσκευης,μας ειδοποιουσαν και το πηγαιναμε για αλλαγη.Διορθωση 100%. Τωρα βλεπω αντιστοιχα προβληματα σε μια θαυμασια συσκευη που ειδα απο κοντα. Το πολυ θετικο ολων ειναι οτι το προβλημα ξερουμε ποιο ειναι και με τον α ή β τροπο θα διορθωθει.Φανταζεστε να ηταν προβλημα λογω σχεδιασμου (θερμανση, κακη κολληση,κακος σκελετος κλπ)??? Εκει οντως θα ηθελε επιστροφη χρηματων. Καντε λιγο υπομονη,παρα την απογοητευση σας (σας καταλαβαινω απολυτα). Φυσικα κινηθειτε αμεσα και κατα το δυνατον μαζικα. Κατοχος Huawei p10 εγω,βλεπω δευτερη βλακεια της εταιρειας (αν θυμαστε με τις καρτες μνημης του p10) και ενδεχομενως και αλλες που δεν γνωριζω. Δεν ξεκινας ετσι να μπεις στην κατηγορια των premium συσκευων ανω των 1000 ευρω χωρις να εχεις ελενξει εξονυχιστικα την συσκευη. Αλλα εδω αμαξι παιρνεις και αναλογα τους προμηθευτες οι ανακλησεις πανε συννεφο... Υπομονη και μετα θα χαιρεστε ενα κομψοτεχνημαπου που καποια στιγμη ισως παρω και εγω. Edited by r31134

Καλησπέρα το δικό μου τηλ είναι έτσι σε γκρι φόντο με κατεβασμένη τη φωτεινότητα αλλά έχω παρατηρήσει αυτή την σκιά σε φόντο με χρώμα γκρι,γαλάζιο,άσπρο κλπ που αν βγω και ξανά μπω δεν υπάρχει εμφανίζεται σε διάφορα σημεία στο πλάι το έχετε αντιμετώπιση?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ωχ δεν ανεβαίνει η φωτογραφία θα βρω τρόπο:)

https://imgur.com/a/qktnfJU

το δικο σου κανονικά ειναι η σκιά ειναι από κυροτιτα εκτος και αν ειναι προαγγελος της πρασιναδας.....

παντός σιγά σιγά το βγάζει το θέμα

Edited by egodemis

Ναι συμφωνώ απόλυτα.αλλά να σου πω την αλήθεια στης φωτογραφίες που βλέπετε έχει μάλλον λίγο πράσινο πάνω δεξιά και είναι τραβηγμένες με xiaomi note 4 όταν πήγα να το τραβήξω με το ταμπετ ήταν σχεδόν όλο πράσινο. στο μάτι δεν φαίνεται ετσι δεν βλέπω πράσινο βέβαια αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι θα τους το πάω να το δουν αυτό είναι σίγουρα Edited by roumh

Ναι συμφωνώ απόλυτα.αλλά να σου πω την αλήθεια στης φωτογραφίες που βλέπετε έχει μάλλον λίγο πράσινο πάνω δεξιά και είναι τραβηγμένες με xiaomi note 4 όταν πήγα να το τραβήξω με το ταμπετ ήταν σχεδόν όλο πράσινο στο μάτι δεν φαίνεται ετσι
Περισσότερο για dirty screen μοιάζει. Είχα ανάλογη οθόνη στο s7 edge με μια κάθετη λοριδα σαν σκιά.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Εγώ δεν βλέπω καμία πρασινιλα στην οθόνη του φίλου πάντως, καμία σχέση με το πρόβλημά μας. Εκτός κι αν δεν φαίνεται καλά.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ναι συμφωνώ απόλυτα.αλλά να σου πω την αλήθεια στης φωτογραφίες που βλέπετε έχει μάλλον λίγο πράσινο πάνω δεξιά και είναι τραβηγμένες με xiaomi note 4 όταν πήγα να το τραβήξω με το ταμπετ ήταν σχεδόν όλο πράσινο. στο μάτι δεν φαίνεται ετσι δεν βλέπω πράσινο

Παρακολουθα το και κινείσαι ανάλογα;)

Δεν βλεπω κατι πολυ επιληψιμο αλλα το banding κανει μπαμ.

Ετσι ηταν το flex 2 προ 4ετιας οταν το ειχα,το αντεξα μεν αλλα στο μηνα το πουλησα μην αντεχοντας το και δεν ηθελα να τραβιεμαι σε service που οταν το πηγαν ατομα με παρομοιο τους ελεγε οτι ειναι φυσιολογικο

Πριν 5-6 χρονια ειχα περασει αναλογη ξενερα με τις κιτρινιλες στην οθονη του Xperia S πανω σε λευκο φοντο. Ειχα σκασει 600 ευρω τοτε και εφαγα απογοητευση. Πηγαιναμε στο σερβις,αφηναμε στοιχεια και οταν ερχοταν ανταλλακτικες οθονες αναλογα το χρωμα της συσκευης,μας ειδοποιουσαν και το πηγαιναμε για αλλαγη.Διορθωση 100%..

Δικος μου εισαι εσυ.

Ειχα το S αλλα το μονο παρηγορο οτι το πηρα εν γνωσην μου στα 350 μιας εβδομαδας εχοντας το κιτρινο λεκε σε ενα σημειο και οπου το πηγα arvato και στην 3η αλλαγη οθονη ηταν αψογο.

Στα 2 πρωτα δεν ειχε λεκε μεν αλλα απο 1 καμενο pixel:lol:

Εννοειται δεν το δεχτηκα και επιτοπου αλλαγη και ευτυχως στην 3η πετυχαμε διανα(βεβαια απο τελη Ιουνιου που το πηγα παρελαβα τελη αυγουστου):lol:

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Περισσότερο για dirty screen μοιάζει. Είχα ανάλογη οθόνη στο s7 edge με μια κάθετη λοριδα σαν σκιά.

Λάζαρος..

τι εννοείς όταν λες dirty screen

Λάζαρος..

Δεν βλεπεις το banding που εχει;)

Κανει μπαμ.(2/3η φωτο σε λευκο φοντο)

Μπορει πρασινιλες μην εχει αλλα το panel ειναι ψιλο χαλια απο αυτη την παραμετρο

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν βλεπεις το banding που εχει;)

Κανει μπαμ.(2/3η φωτο σε λευκο φοντο)

Μπορει πρασινιλες μην εχει αλλα το panel ειναι ψιλο χαλια απο αυτη την παραμετρο

όταν το είχες το πρόβλημα αυτό ήταν μόνιμα γιατί σε εμένα δεν το κάνει συνέχεια όταν βάλω μια φωτογραφία πχ γαλάζια και έχει σκιά βάζω μια φωτογραφία μαύρη περιμένω λίγων και μετά ξανά βάζω την γαλάζια και δεν έχει σκιά. είναι λίγο μπάχαλο

πως σας φαίνεται το δικό μου?

https://imgur.com/a/Zp39i5p

Η αλήθεια είναι ότι μόνο σε απόλυτο σκοτάδι και με γκρι φόντο μπορείς να το παρατηρήσεις.

πως σας φαίνεται το δικό μου?

https://imgur.com/a/Zp39i5p

Η αλήθεια είναι ότι μόνο σε απόλυτο σκοτάδι και με γκρι φόντο μπορείς να το παρατηρήσεις.

έφυγες κι εσύ αύριο για αντικατάσταση..

aka bill_thes

Ακριβώς έτσι είναι και το δικό μου που τους έστειλα φωτογραφίες του και μου είπαν να το επιστρέψω στο κατάστημα που το αγόρασα για αλλαγή...

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

καλα το λενε για αλλαγη αλλα αλαγη με τι? αφου στην ελλαδα ειναι ολα της lg και γενοκος απο οτι διαβασα 95% ειναι της lg

έχω την εντύπωση ότι θα πάρει κάνα 3μηνο για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, μέχρι να βγει καινούργια παραγωγή...

θέμα δεν ειναι να βγει καινούργια παραγωγή αλλά να αλλάξει προμηθευτή...... δεν ξέρω καν αν είναι δυνατόν αυτό με τόσο λίγο χρόνο και μέχρι τότε η συσκευή θα ειναι στο μιαλο του κόσμου στα ταρταρα

Αλλαγή με άλλη συσκευή πιθανότατα από το ίδιο batch που πιθανόν να μην έχει πρόβλημα γιατί δεν είναι και όλη η παρτίδα έτσι, δεν παύει όμως να υπάρχει η καχυποψία και για την επόμενη συσκευή αν θα είναι εντάξει και δεν θα βγάλει πρόβλημα... Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε παίζουμε με τις πιθανότητες του "αν σου κάτσει?" και είναι κρίμα γιατί, overall το τηλ είναι πολύ καλό και δυστυχώς όλο αυτό το θέμα δεν μας έχει αφήσει να εκθιάσουμε την πολύ καλή του κάμερα που πραγματικά δεν έχω δει σε άλλο τηλ, την τρελή αυτονομία του, την υπερταχεία φόρτιση του κτλ κτλ εάν και οι συσκευές αντικατάστασης που θα μας δώσουν έχουν και αυτές πρόβλημα τότε πίσω πάλι και υπομονή για επόμενο σωστό batch όσοι όμως δεν το θεωρούν πλέον ως καλό τηλέφωνο για όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει τότε πίστωση χρήματων και αγορά άλλου...

καλα το λενε για αλλαγη αλλα αλαγη με τι? αφου στην ελλαδα ειναι ολα της lg και γενοκος απο οτι διαβασα 95% ειναι της lg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk