Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά όσοι το έχετε ήδη θα ήμουν υπόχρεος αν μου λύνεται δυο απορίες.

1)Είδα πιο πάνω την εφαρμογή acr,ηχογραφεί κανονικά?Γιατι υποτίθεται ότι στην 9 η ηχογράφηση δεν παίζει.

2)Μπορεί κάποιος να κατεβάσει την παλιά εφαρμογή της winbank να μου πει αν του ανοίγει κανονικά?Σε Android 9 που δοκίμασα ανοίγει και αμέσως κλείνει...Το λινκ είναι το παρακάτω https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.winbank.mobile

είναι η παλιά,δυστυχώς η καινούργια που έχει βγάλει δε λειτουργεί σε εταιρικούς λογαριασμούς.Αν κάποιος την κατέβαζε να μου πει αν παίζει στο Mate 20 pro θα μου έκανε μεγάλη χάρη.

Ευχαριστώ πολύ.

Να ανησυχώ και εγώ? c33c71391a32cd03776432bbc363dba9.jpg5ae2d7bc875ee5fa1b1bf2824ec0b007.jpg

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Στην πρώτη φωτογραφία αν κατεβάσεις σιγά σιγά την κουρτίνα θα δεις ότι αλλάζει ο τρόπος απεικονίσης, μέσα στην κουρτίνα, κοντά προς την κάτω πλευρά όσο κατεβάζεις, μέχρι και μακριά στην κάτω πλευρά που είναι τα κουμπιά και που φαίνεται έντονα η ανομοιομορφία. Αν κρατήσεις την κουρτίνα με το δάκτυλο πιο ψηλά θα δεις ότι θα παρεις μια διαφορετική απεικόνιση με μεγαλύτερη ομοιομορφία στην κάτω πλευρά της οθόνης. Είναι ο τρόπος που η οθόνη αντιλαμβάνεται την επικάλυψη. Είμαι περίεργος αν η αντικατάσταση θα είναι ίδια, χειρότερη ή καλύτερη . Θεωρώ ότι θα συμβαίνει το ίδιο. Περιμένω νέα!

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το acr μου δουλεύει κανονικά όπως και η καινούργια εφαρμογή της Winbank με το δαχτυλικό αποτύπωμα!!

1)Είδα πιο πάνω την εφαρμογή acr,ηχογραφεί κανονικά?Γιατι υποτίθεται ότι στην 9 η ηχογράφηση δεν παίζει.

2)Μπορεί κάποιος να κατεβάσει την παλιά εφαρμογή της winbank να μου πει αν του ανοίγει κανονικά?Σε Android 9 που δοκίμασα ανοίγει και αμέσως κλείνει...Το λινκ είναι το παρακάτω https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.winbank.mobile

είναι η παλιά,δυστυχώς η καινούργια που έχει βγάλει δε λειτουργεί σε εταιρικούς λογαριασμούς.Αν κάποιος την κατέβαζε να μου πει αν παίζει στο Mate 20 pro θα μου έκανε μεγάλη χάρη.

Ευχαριστώ πολύ.

Ναι το acr μου δουλεύει κανονικά όπως και η καινούργια εφαρμογή της Winbank με το δαχτυλικό αποτύπωμα!!

Φίλε μου αν μπορείς δες αν παίζει η παλιά εφαρμογή της winbank που είναι στο παραπνω λινκ

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.winbank.mobile

Καλησπέρα στην παρέα!! Σήμερα μου ήρθε το κινητό από πλαίσιο και την επόμενη βδομάδα είπαν θ μου στείλουν το ρολόι.

Αρχικά είναι διαμαντάκι η συσκευή..

Κατά δεύτερον αντιμετώπισα ένα ίσως απλό πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να βρω λύση. Το κινητό δεν συνδέεται στο WiFi του σπιτιού μου, όταν αυτό έχει κωδικό. Όταν αφαιρώ τον κωδικό ( μέσω modem) συνδέεται κανονικά. Και όχι δεν βάζω λάθος τον κωδικό.. Χαχα

Παρατήρησα κ γω το πρόβλημα σε τέρμα κλειστή φωτεινότητα σε γκρι φόντο και ξενέρωσα. Ας ελπίσουμε κάτι να γίνει και να μην είναι πρόβλημα hardware

Δεν παίζει φίλε μου κλείνει αμέσως...

Φίλε μου αν μπορείς δες αν παίζει η παλιά εφαρμογή της winbank που είναι στο παραπνω λινκ

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.winbank.mobile

Εγω μόλις παρέλαβα!!!Μετά απο πολλα χρονια δίνω τόσα λεφτά για κινητό ελπίζω να μην με δυσαρεστησει!όσον αφορά το θεμα με την οθόνη ναι ειναι πρόβλημα αλλα υπό συγκεκριμένες συνθήκες παιδια και δεν αντιλέγω τόσα λεφτά δίνουμε...αλλα μην ξεχνάτε οτι αν δεν σας το έλεγαν κάποιοι που προφανώς ειναι πιο ψείρες απο την ψείρα και ίσως και να θέλουν να πλήξουν την ναυαρχίδα της huwaei δεν θα το παρατηρουσε κανεις!εκτός και αν το πρόβλημα ειναι τόσο εμφανή χωρίς αυτές τις συνθήκες! Edited by Michaelis
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Εγω μόλις παρέλαβα!!!Μετά απο πολλα χρονια δίνω τόσα λεφτά για κινητό ελπίζω να μην με δυσαρεστησει!όσον αφορά το θεμα με την οθόνη ναι ειναι πρόβλημα αλλα υπό συγκεκριμένες συνθήκες παιδια και δεν αντιλέγω τόσα λεφτά δίνουμε...αλλα μην ξεχνάτε οτι αν δεν σας το έλεγαν κάποιοι που προφανώς ειναι πιο ψείρες απο την ψείρα και ίσως και να θέλουν να πλυθούν την ναυαρχίδα της huwaei δεν θα το παρατηρουσε κανεις!εκτός και αν το πρόβλημα ειναι τόσο εμφανή χωρίς αυτές τις συνθήκες!

Προφανώς και δεν είναι εμφανή το πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα. Όπως θα δεις και εσύ οποιαδήποτε χρήση και αν το κάνεις το κινητό ποτέ δεν θα αντιληφθείς τίποτα. Η οθόνη του είναι από τις καλύτερες οθόνες που υπάρχουν και είχα και Samsung και iPhone και γενικότερα πολλές συσκευές. Αν υπήρχε όντως πρόβλημα στην καθημερινή χρήση θα είχε γίνει χαμός να είσαι σίγουρος.

Φίλε μου καλησπέρα υπάρχουν πολλά reports και στο εξωτερικό που πλέον είναι εμφανές το πρόβλημα και σε κανονική χρήση και συγκεκριμένα με την πάροδο των ημερών χειροτερεύε δεν μπορούμε να κρύβουμε το θέμα κάτω από τα χαλί και να λέμε δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορεί να λες σε προηγούμενο ποστ σου με δόση χιούμορ να μην πω ειρωνείας ότι το κρατάς στο χέρι στο υπόγειο και δεν φαίνεται θέλοντας να θίξεις ότι το πρόβλημα που λέμε φαίνεται σε χαμηλό φωτισμό και συνθήκες όμως δεν παύει να υπάρχει.... Αν είναι όπως τα λες μετά τις φωτογραφίες που έστειλα στην Huawei Ελλάδος θα μου έλεγαν είναι φυσιολογικό δεν χρειάζεται να το πάτε για αντικατάσταση, όμως μου είπαν ακριβώς το αντίθετο οπότε.....και ξαναλέω το κακό θα είναι ότι αν με την πάροδο του χρόνου γίνει εμφανές και σε ντάλα ήλιο και φωτεινότητα.... Το ρισκάρεις?

Ο καθένας λοιπόν ας κρίνει τι τον ενοχλεί και αν τον ενοχλεί και ας πράξει ανάλογα, όμως όχι έλα μωρέ δεν είναι τπτ και αυτοί το ψειρίζουν το όλο θέμα όπως αφήνεις να εννοηθεί. Φιλικά πάντα.

Προφανώς και δεν είναι εμφανή το πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα. Όπως θα δεις και εσύ οποιαδήποτε χρήση και αν το κάνεις το κινητό ποτέ δεν θα αντιληφθείς τίποτα. Η οθόνη του είναι από τις καλύτερες οθόνες που υπάρχουν και είχα και Samsung και iPhone και γενικότερα πολλές συσκευές. Αν υπήρχε όντως πρόβλημα στην καθημερινή χρήση θα είχε γίνει χαμός να είσαι σίγουρος.

Έστω να δεχτούμε ότι δε δημιουργείται πρόβλημα στην καθημερινή χρήση, παρόλα αυτά έστω και υπό συγκεκριμένες συνθήκες υπάρχει θέμα στις οθόνες κατασκευής από την LG και όχι της BOE..Που σημαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά αλλιώς αν ήταν φυσιολογικό στις ίδιες συνθήκες θα βλέπαμε σε ΟΛΕΣ τις οθόνες ανεξαιρέτως το ίδιο πρασινισμα ανεξαρτήτως κατασκευαστή...Όταν λοιπόν και γω που έχω οθόνη από την LG και ο τάδε που έχει οθόνη BOE δίνουμε και οι δύο 1000€ απαιτώ αν μη τι άλλο σε αυτό που αγοράζω να μην υπάρχει αστοχία υλικού ή οτιδήποτε άλλο...Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για συγκεκριμένη παρτίδα κατασκευής και είναι δεκτό καθώς σε όλες τις εταιρείες προκύπτουν αυτά εφόσον βέβαια υπάρχει και η αντίστοιχη αναγνώριση του λάθους από την εταιρία...Το θέμα είναι να διορθωθεί σύντομα καθώς το κινητο είναι ένα από τα α καλύτερα του 2018 αν όχι το καλύτερο...

Τελικά φίλε μου όσο αφορά με το acr ενώ μου έδειχνε ότι κάνει κανινικα την ηχογράφηση και την αποθηκεύει όταν πήγα να κάνω play και με τον εσωτερικό και με εξωτερικό player δεν ακούγεται τπτ από ότι έγραψε....

Ευχαριστώ πολύ.

31812263388_975c70d12c_c.jpg

IMG-91048a0c7a60cdb378a272ed57899657-V by Thodoris Rmnt - Flickr2BBcode LITE

Και σε μένα έχει άλλα τόσο εντονα

Μπορείς να κατεβάσεις και την κουρτίνα ειδοποιήσεων?? Χωρίς messenger στην οθόνη :)

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Πολύ σωστά και να πω επίσης ότι αυτά που λέμε δεν είναι για να "θάψουμε" το τηλέφωνο ίσα ίσα που εγώ είμαι ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές του γιατί κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος όμως δεν μπορούμε να μην πούμε ότι εδώ φαίνεται να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να επιληφθεί η Huawei άλλωστε και άλλα πανάκριβα τηλέφωνα που όλοι ξέρουμε κατά καιρούς είχαν παρόμοιο πρόβλημα ή και χειρότερα (μπουμ).

Έστω να δεχτούμε ότι δε δημιουργείται πρόβλημα στην καθημερινή χρήση, παρόλα αυτά έστω και υπό συγκεκριμένες συνθήκες υπάρχει θέμα στις οθόνες κατασκευής από την LG και όχι της BOE..Που σημαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά αλλιώς αν ήταν φυσιολογικό στις ίδιες συνθήκες θα βλέπαμε σε ΟΛΕΣ τις οθόνες ανεξαιρέτως το ίδιο πρασινισμα ανεξαρτήτως κατασκευαστή...Όταν λοιπόν και γω που έχω οθόνη από την LG και ο τάδε που έχει οθόνη BOE δίνουμε και οι δύο 1000€ απαιτώ αν μη τι άλλο σε αυτό που αγοράζω να μην υπάρχει αστοχία υλικού ή οτιδήποτε άλλο...Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για συγκεκριμένη παρτίδα κατασκευής και είναι δεκτό καθώς σε όλες τις εταιρείες προκύπτουν αυτά εφόσον βέβαια υπάρχει και η αντίστοιχη αναγνώριση του λάθους από την εταιρία...Το θέμα είναι να διορθωθεί σύντομα καθώς το κινητο είναι ένα από τα α καλύτερα του 2018 αν όχι το καλύτερο...

Με πείσατε λοιπόν και το έλεγξα και εγώ. Σε εμένα (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δεν το έχει το θέμα. Αγορασμένο από Public.

Μια χάρη φίλε μου μπορείς να δεις τι μοντέλο οθόνης έχει το δικό σου είναι LG? Κατέβασε την εφαρμογή Device info HW το δικό μου έχει αυτή...

60698dcadfb9fbdb23d2e9e5de863e4e.jpg

Edited by donkixoths

45685559291_0c7f013b30_c.jpg

IMG-47a18f2584cffb2cb0acb90d3a450a78-V by Thodoris Rmnt - Flickr2BBcode LITE

Εμενα πάντως είναι LG

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε CPR δεν κατλαβαινω την ειρωνεια σου στα προηγουμενα ποστ. Οταν το κινητο σου φτασει να ειναι ετσι:

gsmarena_002.jpg

gsmarena_003.jpg

eX4gAwQ.jpg

E2sunmz.jpg

τοτε να δω αν θα λες οτι ειμαστε υπερβολικοι. Μπορει ακομα να ειναι σε πιο "ηρεμη"¨κατασταση αλλα ο λογος που ανησυχουμε ειναι να μην χειροτερεψει οπως των περισσοτερων. Βρισκω απαραδεκτο να θεωρεις μια τετοια οθονη με προβλημα σε τετοιο βαθμο οτι ειναι φυσιολογικη. Αν ηταν φυσιλογικη θα ηταν ΟΛΑ τα κομματια ετσι. Ο φιλος που εβαλε πριν λιγο, με LG οθονη δεν εχει ουτε κατα διανοια την παραμικρη πρασιναδα ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Εμενα προσωπικα ΑΚΟΜΗ δεν με ενοχλει στην καθημερινη χρηση αλλα φοβαμαι για το τι θα γινει αργοτερα.

Οπως και ναχει μιλησα με την Huawei και η κοπελια απλα μου μετεφρασε την επισημη απαντηση της εταιριας. Μου ειπε για το ποσο σουπερ ντουπερ ειναι η οθονη και πως αυτος ο χρωματισμος ειναι φυσιολογικος και πως η οθονη ειναι ετσι σχεδιασμενη για καλυτερη απεικονιση(ΓΕΛΑΜΕ). Παρολα αυτα λεει αν για καποιο λογο δεν ειμαι ικανοποιημενος να το στειλω στο σερβις στην Αθηνα, μου εδωσε και τηλεφωνο αλλα μου λεει κι εκει το ιδιο θα σας πουν. Την ρωτησα τοτε αν το στειλω, τι ακριβως θα κανουν; Θα αλλαξουν οθονη; Αν ναι αρα οντως ειναι προβληματικη! Απαντηση δεν πηρα , μου τα γυρνουσε απο εδω κι απο κει. Απαραδεκτη συμπεριφορα, ελπιζω να ειναι σε διαδικασια investigation το θεμα και απλα να δινουν προσωρινα αυτη την απαντηση.

Αν καποιος το παει Πλαισιο ας μας πει την αντιμετωπιση που θα εχει για να ξερουμε πω να κινηθουμε.

Το κινητο ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ, εχει οτι ακριβως ζηταω απο ενα smartphone, δεν θελω ουτε τα λεφτα μου πισω,ουτε να παρω αλλο κινητο. Θελω αυτο αλλα με ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ οθονη.

EDIT: Ορίστε σιγα σιγα σε μερικους στο xda αρχιζει και γινεται εμφανες ακομα και με φωτεινη οθονη-δωματιο...

Edited by Sheik

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Εφόσον έχετε καταλήξει ότι η οθόνη έχει πρόβλημα πάτε στο κατάστημα που το αγοράσατε και τους εξηγείτε οτι έχει ελάττωμα η παρτίδα και ζητήστε πίστωση χρημάτων ώστε να το αγοράσετε μετά από έναν μήνα για να αποφύγετε τα ελαττωματικά κομμάτια. Αν τους μιλήσετε ωραία κι όμορφα θα σας το κάνουν, αν όμως πάτε με το στυλ του σοφού γέροντα που τα ξέρει όλα και έχει πάντα δίκιο τότε θα σας στείλουν στο service.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Φίλε CPR δεν κατλαβαινω την ειρωνεια σου στα προηγουμενα ποστ. Οταν το κινητο σου φτασει να ειναι ετσι:

gsmarena_002.jpg

gsmarena_003.jpg

τοτε να δω αν θα λες οτι ειμαστε υπερβολικοι. Μπορει ακομα να ειναι σε πιο "ηρεμη"¨κατασταση αλλα ο λογος που ανησυχουμε ειναι να μην χειροτερεψει οπως των περισσοτερων. Βρισκω απαραδεκτο να θεωρεις μια τετοια οθονη με προβλημα σε τετοιο βαθμο οτι ειναι φυσιολογικη. Αν ηταν φυσιλογικη θα ηταν ΟΛΑ τα κομματια ετσι. Ο φιλος που εβαλε πριν λιγο, με LG οθονη δεν εχει ουτε κατα διανοια την παραμικρη πρασιναδα ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Εμενα προσωπικα ΑΚΟΜΗ δεν με ενοχλει στην καθημερινη χρηση αλλα φοβαμαι για το τι θα γινει αργοτερα.

Οπως και ναχει μιλησα με την Huawei και η κοπελια απλα μου μετεφρασε την επισημη απαντηση της εταιριας. Μου ειπε για το ποσο σουπερ ντουπερ ειναι η οθονη και πως αυτος ο χρωματισμος ειναι φυσιολογικος και πως η οθονη ειναι ετσι σχεδιασμενη για καλυτερη απεικονιση(ΓΕΛΑΜΕ). Παρολα αυτα λεει αν για καποιο λογο δεν ειμαι ικανοποιημενος να το στειλω στο σερβις στην Αθηνα, μου εδωσε και τηλεφωνο αλλα μου λεει κι εκει το ιδιο θα σας πουν. Την ρωτησα τοτε αν το στειλω, τι ακριβως θα κανουν; Θα αλλαξουν οθονη; Αν ναι αρα οντως ειναι προβληματικη! Απαντηση δεν πηρα , μου τα γυρνουσε απο εδω κι απο κει. Απαραδεκτη συμπεριφορα, ελπιζω να ειναι σε διαδικασια investigation το θεμα και απλα να δινουν προσωρινα αυτη την απαντηση.

Αν καποιος το παει Πλαισιο ας μας πει την αντιμετωπιση που θα εχει για να ξερουμε πω να κινηθουμε.

Το κινητο ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ, εχει οτι ακριβως ζηταω απο ενα smartphone, δεν θελω ουτε τα λεφτα μου πισω,ουτε να παρω αλλο κινητο. Θελω αυτο αλλα με ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ οθονη.

Ακριβώς αυτό...Ήδη στο XDA ανέβηκε φωτό από οθόνη με 85% φωτεινότητα σε δωμάτιο με φως και το θέαμα είναι τραγικό..που σημαίνει ότι το πρόβλημα εξελίσσεται... Τώρα η επίσημη απάντηση της εταιρίας είναι απλά απαράδεκτη δλδ αν δεχτούμε ότι η οθόνη έτσι σχεδιάστηκε επίτηδες για καλύτερη απεικόνιση ΑΡΑ έχουν προβληματικές οθόνες όλοι αυτοί που έχουν BOE και δε βλέπουν την πρασινάδα...Απλά πιστεύω ότι και αυτοι μάλλον δε γνωρίζουν την έκταση του προβλήματος ακριβώς, οπότε ζυγίζουν ποια κίνηση θα είναι η κατάλληλη για να μη χαντακωσουν την ακριβότερη ναυαρχίδα τους..

Παιδιά αν κάποιος πάει στο πλαίσιο για το συγκεκριμένο θέμα της οθόνης ας το αναφέρει, ειδάλλως από βδομάδα θα περάσω μια βόλτα μπας και βγάλουμε άκρη!