Jump to content

dvd-r/rw?

kcyber
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

eimai meta3y tou LG DVD+-R/+-RW GSA-4163B kai tou NEC DVD+/-R/RW ND-3540Α 16X. 3erete gia kanena allo kalytero? ti proteinete?

Προσωπική μου γνώμη το (NEC ND-3540A).

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Εχω ακουσει τα καλυτερα για το NEC κ πριν 2 εβδομαδες αυτο πηρα...

Λογω φορτου (εξεταστικη βλεπεις) δεν εχω γραψει πολλα DVD ακομα οποτε δεν μπορω να σου πω αποτελεσματα - προβληματα...

παντως μου το ειχανε προτεινει πολλοι...

To NEC γράφει χωρίς σταματημό εδώ και δύο περίπου μήνες.

Κανένα πρόβλημα ως τώρα και ταχύτητα εγγραφής εξασφαλισμένη.

Για να μη μιλήσουμε για την τιμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

Εγω προτεινω LG.Ασυγκριτα καλυτερο reader,ειδικα σε δυσκολα δισκακια(κακογραμμενα η μετρια ποιοτικα).Το μονο κακο(?) του ειναι οτι δεν εχει τα overspeeds του NEC.Ριξε μια ματια και στα BENQ,ειναι πολυ ποιοτικα drives.
Screw you guys,I'm going home.........

Βγήκε και 3540 από τη NEC; :confused: Στο 3520 έμεινα. Εγώ έχω το 3500, το πήρα πριν κανά χρόνο και είμαι μια χαρά. Γράψιμο στο φουλ και κανένα πρόβλημα. Κάνεις και Update το firmware οπότε είσαι μια χαρά. ;)

Βγήκε και 3540 από τη NEC; :confused: Στο 3520 έμεινα. Εγώ έχω το 3500, το πήρα πριν κανά χρόνο και είμαι μια χαρά. Γράψιμο στο φουλ και κανένα πρόβλημα. Κάνεις και Update το firmware οπότε είσαι μια χαρά. ;)

Και εγώ δεν ήξερα οτι βγήκε 3540.Εγώ έχω το 3500 από τον Ιανουάριο και κανένα πρόβλημα.Προτίνω NEC.Τώρα τελευταία το έχω ξεσκίσει και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Απλά φοβερό. ;)

To Nec που είχα, μετά από ένα χρόνο+κάτι παρέδωσε πνεύμα και ψυχή. Πήρα το LG αλλά δεν ξερω μετά από ένα χρόνο τι θα κάνει κι αυτό. Θα δούμε.
Alfa Romeo - La cosa piu bella

Εγώ έχω το NEC 3520 από το Φεβρουάριο και είμαι ευχαριστημένος.... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δε γράφει δισκάκια με το InCD

Παιδιά εσείς με ΝΕC 3500, κατεβάστε και κανά update στο firmware. Έχει βγει η 2.18 έκδοση. ;)

http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Nec/Nec-ND3500A-firmware-218.shtml

Εγώ έχω το NEC 3520 από το Φεβρουάριο και είμαι ευχαριστημένος.... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δε γράφει δισκάκια με το InCD

Ειχα το ιδιο προβλημα κ εγω στην αρχη με το 3540 μου κ δεν ηταν προβλημα του ΝΕC αλλα του Nero...κ του InCD.

Δοκιμασε να κατεβασεις τις νεοτερες εκδοσεις

Ειχα το ιδιο προβλημα κ εγω στην αρχη με το 3540 μου κ δεν ηταν προβλημα του ΝΕC αλλα του Nero...κ του InCD.

Δοκιμασε να κατεβασεις τις νεοτερες εκδοσεις

Έχω τις καινούργιες εκδόσεις, και έχω δοκιμάσει και με DirectCD και πάλι τίποτα

To nero exei auto to problima alla suni8ws me to epomeno i me8epomeno update linontai kai auta ta problimata, einai kainourgio montelo kai etsi duskola na sou to anagnwrisei, alla se 2 ebdomades to polu bgainei kainourgio update.

Έχω το Nec 3500 εδώ και ένα χρόνο.

Πολύ καλό και μου γράφει τα 4x σε 8x (ΤY δισκάκια) μετά την τελευταία αναβάθμιση του firmware (2.18)

Πάρτο με κλειστά τα μάτια