kcyber Δημοσιεύτηκε June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 10, 2005 eimai meta3y tou LG DVD+-R/+-RW GSA-4163B kai tou NEC DVD+/-R/RW ND-3540Α 16X. 3erete gia kanena allo kalytero? ti proteinete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 eimai meta3y tou LG DVD+-R/+-RW GSA-4163B kai tou NEC DVD+/-R/RW ND-3540Α 16X. 3erete gia kanena allo kalytero? ti proteinete? Προσωπική μου γνώμη το (NEC ND-3540A). Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Εχω ακουσει τα καλυτερα για το NEC κ πριν 2 εβδομαδες αυτο πηρα... Λογω φορτου (εξεταστικη βλεπεις) δεν εχω γραψει πολλα DVD ακομα οποτε δεν μπορω να σου πω αποτελεσματα - προβληματα... παντως μου το ειχανε προτεινει πολλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 To NEC γράφει χωρίς σταματημό εδώ και δύο περίπου μήνες. Κανένα πρόβλημα ως τώρα και ταχύτητα εγγραφής εξασφαλισμένη. Για να μη μιλήσουμε για την τιμή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εγω προτεινω LG.Ασυγκριτα καλυτερο reader,ειδικα σε δυσκολα δισκακια(κακογραμμενα η μετρια ποιοτικα).Το μονο κακο(?) του ειναι οτι δεν εχει τα overspeeds του NEC.Ριξε μια ματια και στα BENQ,ειναι πολυ ποιοτικα drives. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Βγήκε και 3540 από τη NEC; :confused: Στο 3520 έμεινα. Εγώ έχω το 3500, το πήρα πριν κανά χρόνο και είμαι μια χαρά. Γράψιμο στο φουλ και κανένα πρόβλημα. Κάνεις και Update το firmware οπότε είσαι μια χαρά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Βγήκε και 3540 από τη NEC; :confused: Στο 3520 έμεινα. Εγώ έχω το 3500, το πήρα πριν κανά χρόνο και είμαι μια χαρά. Γράψιμο στο φουλ και κανένα πρόβλημα. Κάνεις και Update το firmware οπότε είσαι μια χαρά. ;) Και εγώ δεν ήξερα οτι βγήκε 3540.Εγώ έχω το 3500 από τον Ιανουάριο και κανένα πρόβλημα.Προτίνω NEC.Τώρα τελευταία το έχω ξεσκίσει και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Απλά φοβερό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 To Nec που είχα, μετά από ένα χρόνο+κάτι παρέδωσε πνεύμα και ψυχή. Πήρα το LG αλλά δεν ξερω μετά από ένα χρόνο τι θα κάνει κι αυτό. Θα δούμε. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εγώ έχω το NEC 3520 από το Φεβρουάριο και είμαι ευχαριστημένος.... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δε γράφει δισκάκια με το InCD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcyber Δημ. June 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 thanx! ap' oti fenetai paw gia NEC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Παιδιά εσείς με ΝΕC 3500, κατεβάστε και κανά update στο firmware. Έχει βγει η 2.18 έκδοση. ;) http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Nec/Nec-ND3500A-firmware-218.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Εγώ έχω το NEC 3520 από το Φεβρουάριο και είμαι ευχαριστημένος.... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δε γράφει δισκάκια με το InCD Ειχα το ιδιο προβλημα κ εγω στην αρχη με το 3540 μου κ δεν ηταν προβλημα του ΝΕC αλλα του Nero...κ του InCD. Δοκιμασε να κατεβασεις τις νεοτερες εκδοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Ειχα το ιδιο προβλημα κ εγω στην αρχη με το 3540 μου κ δεν ηταν προβλημα του ΝΕC αλλα του Nero...κ του InCD. Δοκιμασε να κατεβασεις τις νεοτερες εκδοσεις Έχω τις καινούργιες εκδόσεις, και έχω δοκιμάσει και με DirectCD και πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 To nero exei auto to problima alla suni8ws me to epomeno i me8epomeno update linontai kai auta ta problimata, einai kainourgio montelo kai etsi duskola na sou to anagnwrisei, alla se 2 ebdomades to polu bgainei kainourgio update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Έχω το Nec 3500 εδώ και ένα χρόνο. Πολύ καλό και μου γράφει τα 4x σε 8x (ΤY δισκάκια) μετά την τελευταία αναβάθμιση του firmware (2.18) Πάρτο με κλειστά τα μάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Δαγκωτό Nec, εγώ έχω το Nec 3520A και πετάει. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts