carve21 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο wigdet για να βλέπω τη θερμοκρασία? και το elixir ειναι συμπαθητικο. Μπορεις να φτιαξεις διαφορα widget με αυτο και σιγουρα εχει θερμοκρασιας. (το εχω βαλει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Προς το παρόν πέρασα το Gauge Battery Wigdet και βλέπουμε.... @Athanaso77 μπορείς να μου δώσεις κάποιο link από αυτό που λες γιατί βρίσκω αρκετά με το ίδιο όνομα? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 @Athanaso77 μπορείς να μου δώσεις κάποιο link από αυτό που λες γιατί βρίσκω αρκετά με το ίδιο όνομα? :) https://market.android.com/details?id=com.jasoncalhoun.android.systeminfowidget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 (edited) Νομίζω το topic πρεπει να κλειδωθει.Με την XXKG2 δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μετα απο λιώσιμο σε games και browsing.Kαι παω για ρεκορ σε αυτονομια (61% και ηδη ειμαι στην 1 ημερα και 19 ωρες).Αλλα τελικα δεν θα δω που θα εφτανα γιατι πρεπει να ξαναφλασαρω...βγηκε η XXKG3!! Edited July 23, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Τι χωρας ειναι αυτη που λες ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Τι χωρας ειναι αυτη που λες ? Καμίας, είναι ROMs που έχουνε διαρεύσει και δεν είναι επίσημες. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Τι χωρας ειναι αυτη που λες ? ΟΧΑ = Poland. Αλλά όπως ειπώθηκε είναι leaked. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LamprosJO Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Νομίζω το topic πρεπει να κλειδωθει.Με την XXKG2 δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μετα απο λιώσιμο σε games και browsing.Kαι παω για ρεκορ σε αυτονομια (61% και ηδη ειμαι στην 1 ημερα και 19 ωρες).Αλλα τελικα δεν θα δω που θα εφτανα γιατι πρεπει να ξαναφλασαρω...βγηκε η XXKG3!! Τελικά το πρόβλημα της υπερθέρμανσης διορθώνεται με την XXKG2; Ακόμα και με χρήση του GPS; Ρωτάω γιατί Ήθελα να πάρω το S2 αλλά με τα προβλήματα αυτά που διάβασα πήγαινα για το ARC. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει την ομαλή λειτουργία του S2 με την ΧXΚG2 ή XXKG3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει την ομαλή λειτουργία του S2 με την ΧXΚG2 ή XXKG3; Επιβεβαιώνω πως με την αναβάθμιση στην επίσημη 2.3.3 KF3 (από ΚΕ2 όταν το αγόρασα αν θυμάμαι καλά) το πρόβλημα της υπερθέρμανσης εξαφανίστηκε. Κόλλησα με το Ungry Birds πριν λίγες μέρες κι αφού έπαιζα συνεχόμενα για κανένα 45λεπτο δεν ζεστάθηκε καθόλου ενώ με την προηγούμενη στο 5λεπτο άρχιζε να μ'ανησυχεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Με KF3 δεν ζεσταίνεται σε μερικά παιχνίδια που μου ζεσταινοταν όπως το drag racing. Τώρα με το GPS δεν το δοκίμασα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Επιβεβαιώνω και εγώ ότι στην KF3 δεν ανεβάζει θερμοκρασίες. Έχοντας ανοιχτό wifi, παίζοντας angry birds και στο καπάκι περιήγηση στο Internet δεν ξεπέρασε σύμφωνα με το System Info Wigdet τους 32... Edited July 28, 2011 by CrazyDoc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LamprosJO Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Πολύ ωραία. :w00t::w00t: Οπότε πάμε για SGSII λοιπόν. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanis7700 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 ωραιο το προγραματακι αλλα μου αναψες φωτιες τωρα τοχω στην φορτιση δεν τρεχει κανενα προγραμα και λεει οτι ο επεξεργαστης δοτυλευει απο 800 μεχρι 1 γιγα παει κ 1,2 κ καθετε εκει πολλυ ωρα μου λεει οτι ο επεξεργαστης δουλευει απο 65% μεχρι 75 με ολα τα προγραματα κλειστα κ επισεις μου λεει 44 βαθμους θερμοκρασια!!! τι να υποθεσω??????????????:X:cry: τους ποσους βαθμους δεν πρεπει να ξεπερασει? μπορείς φίλε να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 μπορείς φίλε να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματα? Το μηνυμα οπως βλεπεις ειναι παλιο . Νομιζω λεφτα μπορεις να παρεις σε οσα καταστηματα εχουν Doa 7 ημερων. Το προβλημα παντως φαινεται να εχει διορθωθει και το κινητο κλεινει μονο του αν υπερθερμανθει παρα πολυ (γυρω στους 60) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos111 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Τελικά το πρόβλημα της υπερθέρμανσης διορθώνεται με την XXKG2; Ακόμα και με χρήση του GPS; Ρωτάω γιατί Ήθελα να πάρω το S2 αλλά με τα προβλήματα αυτά που διάβασα πήγαινα για το ARC. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει την ομαλή λειτουργία του S2 με την ΧXΚG2 ή XXKG3; Εγώ πάντος με KF3 χωρίς φόρτιση σε 20λεπτη διαδρομή max temp με sygic 34 και μπαταρία 5% με ακριβώς τα ίδια με mireo και igo 46+ και μπαταρία από 20% και πανω μεγάλη διαφορά!!Υπόψιν ότι αν το κινητό το βλέπει ο ήλιος στην αναμονή χωρίς να κάνει τίποτα πιάνει πάνω από 40 μέσα σένα 10λεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Νομίζω το topic πρεπει να κλειδωθει.Με την XXKG2 δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μετα απο λιώσιμο σε games και browsing.Kαι παω για ρεκορ σε αυτονομια (61% και ηδη ειμαι στην 1 ημερα και 19 ωρες).Αλλα τελικα δεν θα δω που θα εφτανα γιατι πρεπει να ξαναφλασαρω...βγηκε η XXKG3!! Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Αν και ειμαι καινουργιος με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα της KG3. Ειμαι στο τσακ να φλασαρω. Περιμενω ομως και μια δευτερη αποψη. Εχει φλασαρει κανεις αλλος εκτος απο τον sakis σε KG3(ή 2)? Εντυπωσεις παρακαλω :) @sakis, ποια ρομ χρησιμοποιεις? Edited July 28, 2011 by JimBam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 (edited) Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Αν και ειμαι καινουργιος με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα της KG3. Ειμαι στο τσακ να φλασαρω. Περιμενω ομως και μια δευτερη αποψη. Εχει φλασαρει κανεις αλλος εκτος απο τον sakis σε KG3(ή 2)? Εντυπωσεις παρακαλω :) @sakis, ποια ρομ χρησιμοποιεις? Χθες φλασαρα KG3 δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης το τηλ παει σφαιρα ουτε ζεσταινεται ουτε κολληματα εχει την προτεινω με τα χιλια. Edited July 28, 2011 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Χθες φλασαρα KG3 δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης το τηλ παει σφαιρα ουτε ζεστενεται ουτε κολληματα εχει την προτεινω με τα χιλια. Μολις την κουμπωσα και εγω. Δεν εχω δει μεχρι τωρα μεγαλη διαφορα στη θερμοκρασια σε σχεση με την ΚΕ2 που ημουν. Μεχρι 41 βαραει οταν λιωνω 3d games. Giogio εχεις βαλει custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Μολις την κουμπωσα και εγω. Δεν εχω δει μεχρι τωρα μεγαλη διαφορα στη θερμοκρασια σε σχεση με την ΚΕ2 που ημουν. Μεχρι 41 βαραει οταν λιωνω 3d games. Giogio εχεις βαλει custom rom? Nαι εβαλα χθες την criskelo αλλα επειδη συναντησα καποια θεματακια εφυγε οπως μπηκε προτιμω stock πραγματα παρα πολλες μοντες καλα ειναι δεν λεω αλλα πιστευω σαν της μανας του δεν ειναι προσωπικα εγω το πιστευω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δοκιμασε την Lite'ning ROM. Οι πιθανοτητες να δεις διαφορα σε αυτονομια ειναι μεγαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Nαι εβαλα χθες την criskelo αλλα επειδη συναντησα καποια θεματακια εφυγε οπως μπηκε προτιμω stock πραγματα παρα πολλες μοντες καλα ειναι δεν λεω αλλα πιστευω σαν της μανας του δεν ειναι προσωπικα εγω το πιστευω. η criskelo v7 ειναι αστερι δεν εχει κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 43-46 μου ανεβασε μολις. Ειναι φυσιολογικα Η εχει ΘΕΜΑ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 43-46 μου ανεβασε μολις. Ειναι φυσιολογικα Η εχει ΘΕΜΑ ;; Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά ειναι σίγουρα πολύ υψηλή θερμοκρασία. Βάλε μια απο τις τελευταιες ROMS αν δεν έχεις κάνει αναβαθμιση. Απλά πάντα παίζουν ρόλο και οι συνθήκες που έχεις το κινητό εκείνη την στιγμή (π.χ. κάτω απο τον ήλιο με ανοιχτό το GPS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό αλλά ειναι σίγουρα πολύ υψηλή θερμοκρασία. Βάλε μια απο τις τελευταιες ROMS αν δεν έχεις κάνει αναβαθμιση. Απλά πάντα παίζουν ρόλο και οι συνθήκες που έχεις το κινητό εκείνη την στιγμή (π.χ. κάτω απο τον ήλιο με ανοιχτό το GPS). Σημερα αλλαξαν τα νουμερα σε idle κατασταση παιζει στους 36c και σε game ανεβαζει εως 39-40c. οποτε νομιζω ειναι καλυτερα ετσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Σημερα αλλαξαν τα νουμερα σε idle κατασταση παιζει στους 36c και σε game ανεβαζει εως 39-40c. οποτε νομιζω ειναι καλυτερα ετσι ; Εμένα με KG1 σε idle κατάσταση είναι στους 29c και μετά ανάλογα την εφαρμογή ανεβαίνει μέχρι τους 39c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts