TrobocopR Δημοσιεύτηκε October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2003 Ποιο περιοδικό Κινητής Τηλεφωνίας είναι το καλύτερο/σας καλύπτει περισσότερο; Δικαιολογηστε... Ψηφίζω ΚΤ+Ε γιατι ήταν το πρώτο που πήρα και με κάλυψε, αν και γλύφει άγρια τη ΝΟΚΙΑ, (και γιατί όχι άλλωστε, τόσες διαφημήσεις έχει μέσα η alphacopy...) και μετά το Τomorrow γιατί συνήθως έχει μέσα κάποιο δώρο...Τα δυο τελευταία δεν είναι αμιγώς περιοδικά κινητής αλλά νομίζω ταιριάζουν περισσότερο εδώ. :!: Έδωσα την δυνατότητα να τσεκάρετε πάνω από μία απάντηση γιατί στη άλλη δημοσκόπηση με τα περιοδικά πληροφορικής υπήρχε πρόβλημα...πολλοί ήθελαν να ψηφίσου πάνω από ένα περιοδικό. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 ego to kt+e to perno sxedon kathe mina kai me enimeronei poli :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Kανένα. Μου αρκεί η ενημέρωση του myPhone. :o Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Kανένα. Μου αρκεί η ενημέρωση του myPhone. :o :D :D :D :D DITTO!!!!!! :D :D :D :D :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Kανένα. Μου αρκεί η ενημέρωση του myPhone. :o Ω ναι! :happy: Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 ... κανένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Kinith tilefwnia k'tilepikoinwnies.Makran to kalutero,to pio plires,kai na pw oti exei ta ligotera la8h se sxesh me alla periodika.Ta exw dokimasei ola kai merika grafoun poly liga se sxesh me auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Κάτι άσχετο! Μια φορά διάβαζα το Κινητή Τηλεφωνία και Επικοινωνίες και σε κάποιες φωτογραφίες ενός υπολογιστή έγραφε MsK! :cool: Τι θα ψηφίσω λοιπόν; Κινητή Τηλεφωνία και Επικοινωνίες :up: :up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την johner Κάτι άσχετο! Μια φορά διάβαζα το Κινητή Τηλεφωνία και Επικοινωνίες και σε κάποιες φωτογραφίες ενός υπολογιστή έγραφε MsK! :cool: Τι θα ψηφίσω λοιπόν; Κινητή Τηλεφωνία και Επικοινωνίες :up: :up: :up: Thymasai se poio teuxos???H zitaw polla??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Kανένα. Μου αρκεί η ενημέρωση του myPhone. :o Προφανώς όλοι οι χρήστες του my Phone (και εγώ) ενημερώνονονται πρωτίστως από αυτό. ;) :) :cool: Απο εκεί και πέρα ποιο θα προτιμούσατε; :confused: Πάντως θα ζητήσω να μπει και επιλογή "κανένα"... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Kανένα. Μου αρκεί η ενημέρωση του myPhone. :o Μία από τα ίδια... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Kανένα. Μου αρκεί η ενημέρωση του myPhone. :o Παρομοίως... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 KINHTH Ειναι το πιο πλήρες περιοδικο του χώρου πιστευω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paravoid Δημ. October 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2003 Ο Trobocop® μου ζήτησε να προσθέσω και την επιλογή "Κανένα/Άλλες πηγές". Όσοι λοιπόν δεν αγοράζετε περιοδικά του χώρου ή απλά προτιμάτε το myPhone για την ενημέρωση σας μπορείτε πλέον να το ψηφίσετε (μήπως έπρεπε να βάλω και μια επιλογή "myPhone rulz"; :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Κανένα. Κ εμένα μου αρκεί το myphone. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robin Δημ. October 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 H KINHTH οντως ειναι το πιο ολοκληρωμενο περιοδικο στο χωρο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Φυσικά δεν αγοράζω κανένα τέτοιο περιοδικό. Υπάρχουν πολλά sites με πολλές πληροφορίες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 kanena.. ta nea pou prosferoun einai toulaxisto 2 minon nea apo to myphone.. (kataskopia mas kanoun)... to internet genika exei paragkonisei gia mena ta enimerotika periodika... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41 Kανένα. Μου αρκεί η ενημέρωση του myPhone. :o Συμφωνω... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts