mariosave Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Και πάλι το θέμα μας δεν είναι ότι δεν το βγάζει πάνω , αλλά ότι δεν το εφαρμόζει στις φωτογραφίες τραβάει χωρίς hdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Και πάλι το θέμα μας δεν είναι ότι δεν το βγάζει πάνω , αλλά ότι δεν το εφαρμόζει στις φωτογραφίες τραβάει χωρίς hdr Τραβάει HDR, απλός δεν στο γράφει το δοκίμασα με αναμμένο και κλειστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δεν τραβάει το δοκίμασα κι εγώ.. άμα έχεις ενεργοποιημένη τη Διατήρηση κανονικής φωτό, όταν τραβάει hdr τραβάει 2 φωτογραφίες μια κανονική και μια με hdr.. πλέον τραβάει 1 και αυτή είναι χωρίς , έχει bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Δεν τραβάει το δοκίμασα κι εγώ.. άμα έχεις ενεργοποιημένη τη Διατήρηση κανονικής φωτό, όταν τραβάει hdr τραβάει 2 φωτογραφίες μια κανονική και μια με hdr.. πλέον τραβάει 1 και αυτή είναι χωρίς , έχει bug Τότε μπορεί και να είναι bug. Εγώ πήρα τηλέφωνο και μου είπαν έχει θέμα η κάμερα μου και να το πάω να δουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Τους ειπες για το συγκεκριμενο θεμα; Πες τους οτι το κανει και σε αλλα iphone xs, μολις εχεισ απαντηση φωτισε και εμας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Τους ειπες για το συγκεκριμενο θεμα; Πες τους οτι το κανει και σε αλλα iphone xs, μολις εχεισ απαντηση φωτισε και εμας Είχα πάρει πριν βγει το 13.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα με το HDR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα με το HDR Θα το παρουν χαμπαρι να δωσουν fix για να δουμε... εστειλα email στην isystem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Θα το παρουν χαμπαρι να δωσουν fix για να δουμε... εστειλα email στην isystem ωραια..περιμενουμε ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ποια είναι το επίσημο σέρβις στην Ελλάδα;Η isquare? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ποια είναι το επίσημο σέρβις στην Ελλάδα;Η isquare? https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.9833333&lon=23.7333333&address=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%20&carrier=no-contract Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 https://locate.apple.com/gr/el/service/?pt=3&lat=37.9833333&lon=23.7333333&address=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%20&carrier=no-contract Sent from my iPhone using Tapatalk Να σαι καλά ευχαριστώ Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ξέρει μήπως κανένας ποσο πάει η επισκευή του κάτω ηχείου ;Πήρα στην isquare και μου είπαν θα με πάρουν πίσω εχθές και δεν με πήραν ποτε ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ξέρει μήπως κανένας ποσο πάει η επισκευή του κάτω ηχείου ;Πήρα στην isquare και μου είπαν θα με πάρουν πίσω εχθές και δεν με πήραν ποτε ! Εγγύηση δεν καλύπτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Εγγύηση δεν καλύπτει; Δεν ξέρω γιατί μου το έριξαν οι κόρες μου σε ένα κουβα με νερό !Βέβαια εκεί που είναι ο δείκτης για να δείξει αν έχει πάρει υγρασία δεν έχει κοκκινίσει Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valodtkas Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δεν ξέρω γιατί μου το έριξαν οι κόρες μου σε ένα κουβα με νερό !Βέβαια εκεί που είναι ο δείκτης για να δείξει αν έχει πάρει υγρασία δεν έχει κοκκινίσει Πήγαινε το χωρίς να πεις ότι το έβρεξες. Μπορεί να στο επισκευάσουν. Λογικά καλύπτεται από την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Πήγαινε το χωρίς να πεις ότι το έβρεξες. Μπορεί να στο επισκευάσουν Ναι αυτό θα κάνω!Ξερεις αν υπάρχει άλλος τρόπος να φανεί η υγρασία ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ναι αυτό θα κάνω!Ξερεις αν υπάρχει άλλος τρόπος να φανεί η υγρασία ; Δεν δουλευει καθολου ή ακουγετε απλα χαλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δεν δουλευει καθολου ή ακουγετε απλα χαλια; Ακούγεται απλά παραμορφώνει κάνει γρεζι Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ακούγεται απλά παραμορφώνει κάνει γρεζι Δωστου λιγο χρονο. Θελει να στεγνωσει καλα. Αν δεις οτι μετα απο 2-3 μερες ειναι ακομα ετσι τοτε το πας στο σερβις. Εχει μεινει λιγο υγρασια μεσα γι αυτο το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δωστου λιγο χρονο. Θελει να στεγνωσει καλα. Αν δεις οτι μετα απο 2-3 μερες ειναι ακομα ετσι τοτε το πας στο σερβις. Εχει μεινει λιγο υγρασια μεσα γι αυτο το κανει. Μια βδομάδα έχει περάσει Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Μια βδομάδα έχει περάσει Α ΟΚ τοτε. Εγω καταλαβα οτι εγινε εχθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Μια βδομάδα έχει περάσει Το έβαλες καθόλου μέσα σε ρύζι να τραβήξει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Αφήστε τα ρύζια για τους γάμους.. Δεν ισχύουν τέτοια γιατροσόφια. Καλό θα ήταν να πας να το δούνε γιατί η υγρασία είναι ύπουλη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Αφήστε τα ρύζια για τους γάμους.. Δεν ισχύουν τέτοια γιατροσόφια. Καλό θα ήταν να πας να το δούνε γιατί η υγρασία είναι ύπουλη Sent from my iPhone using Tapatalk Για σένα. Για τον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να το βάλει μέσα να απορροφήσει την υγρασία και να μην έχει απολύτως κανένα πρόβλημα Εάν το στείλει και όντως έχει ακόμα υγρασία μετά Καληνύχτα Γιάννη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts