domal Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Thelei 32 kouponia:X dld thelei 32*13=416 E :X :X :X Ena kainourio kanei 100 - 130 E ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ROM ΥΠΑΡΧΕΙ ???? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge1orge Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να αποκτησω το ETEN M600+.Επειδη δεν μπορω να καταλαβω το τηλεφωνο ειναι 3G?Και αν γνωριζετε θα ηθελα να μου πειτε μετα απο hard reset ποση μνημη απομενει πραγματικα απο τα 256Mb rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 apo ta 256mb nomizo exeis diathesima kapou sta 190mb .3g file mou dn einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!!!!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ROM ΥΠΑΡΧΕΙ ???? H τελευταία ελληνική ρομ είναι η 230 την οποία έχω βάλει και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge1orge Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ευχαριστω πολυ EliMiNaToR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 H τελευταία ελληνική ρομ είναι η 230 την οποία έχω βάλει και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Εχει διαφορες σε σχεση με την προηγουμενη? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 εγω εχω την 230 αγγλικη και παει μια χαρα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Kαλημερα. αν εγκαταστησω την 230 δουλευει το spb backup , για να επαναφερω τα παντα οπως ηταν πριν το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Kαλημερα. αν εγκαταστησω την 230 δουλευει το spb backup , για να επαναφερω τα παντα οπως ηταν πριν το update? Υπάρχει πρόβλημα, ενώ γίνεται η επαναφορά και στην οθόνη έναρξης φαίνεται ότι υπάρχει η 230 στο system information software σου δείχνει Minor version 0225 γιατί παίρνει στοιχεία από το backup του spb ή sprite. Eγώ το έκανα με το Backup και την επόμενη Hard reset και από την αρχή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Παιδιά, που τη βρίσκουμε τη 230 (Ελληνική) και τι διορθώνει; Επίσης, πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε Αγγλικά (πλήρως); Η ROM που φαίνεται; Είναι η minor 225 που μου γράφει εμένα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Παιδιά, που τη βρίσκουμε τη 230 (Ελληνική) και τι διορθώνει; Επίσης, πώς μπορώ να αλλάξω τη γλώσσα σε Αγγλικά (πλήρως); Η ROM που φαίνεται; Είναι η minor 225 που μου γράφει εμένα; Ρε παιδια καντε και καμια αναζητηση...Anyway σελιδα 59;) Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 δεν θυμαμαι αν αυτο συμβαινει και σε αλλα ppc αλλα με την 230 μπορουμε σε καθε επαφη να βαλουμε και αλλο ringtone Κανενας τροπος υπάρχει για αυτοματη απαντηση με ΒΤ ?? τσεκαρω την επιλογη αυτοματης απαντησης αλλα το μονο που κανει ειναι να απανταει (δεν μεταφερεται ο ηχος στο ΒΤ) παρα μονο αν πατησω το κουμπι του ΒΤ καμια ιδεα ?? Επίσης δεν βλεπω τον λογο εμεις οι ΕΤΕΝ users να εγκαταστησουμε το sps pocketplus αφου την ιδια δουλεια κανει και το quik link !!!!!!!! Τελικα προκειται ενα απο τα ποιο ολοκληρωμενα ppc της αγορας , αφου επαψα πλεον να χρησιμοποιώ το Κ800 σαν βασικο μου τηλεφωνο και πλεον εχω το ΕΤΕΝ (αν ειχε και την φωτο του Κ800 ειδικα βραδυ) δεν θα αγοραζα ppc για τουλαχστον 5 χρονια !!!!!!! ξερουν τι κανουν οι ατιμες οι εταιριες Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στο σεταρισμα και σύνδεση στο internet, χρησιμοποιώντας εξωτερικό μοντεμ bluetooth (εδώ το SE K800 για να έχω ταχύτητες 3G). Έχω κάνει λοιπόν όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις,οι οποίες λειουργούν άψογα στο Qtek 9000, στο S200, στο 2020 και στο TyTN. Eδώ με τίποτα. Ενώ βλέπει το Κ800, βλέπει τη λειτουργία του για Dial-up networking, συνδέεται και κανει pairing, με το που θα του πω να καλέσει και να συνδεθεί στο internet μου βγάζει ότι για άγνωστο λόγο ειναι αδυνατη η σύνδεση. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω κάνει τίποτα διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά που αναφέρω παραπάνω. Πιστευω ότι κάτι (κακό) παίζει με το bluetooth. Έχω την έκδοση 0225 και όλα τα υπόλοιπα σε bluetooth μου παίζουν κανονικά (GPS δέκτης και ακουστικό). Any ideas? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtomgr Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 exei setarei kaneis to mms kai to gprs ? einai eykolo na grapsei tis ri8miseis ? euxaristw..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Εχω και εγω απο χθες το "μηχανακι" στα χερια μου και επειδη ειμαι newbie στα PPC ακομα ψαχνομαι πολυ και εχω καποιο προβληματακι.Μπορει καποιος να με βοηθησει με το wi-fi?Προσπαθω να συνδεθω εκανα καποιες ρυθμισεις ρυθμισεις και κανει συνεχεια connect-disconnect.Το εχω κανει ad hoc με ενα Netgear Usb Stick.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο:confused: Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 exei setarei kaneis to mms kai to gprs ? einai eykolo na grapsei tis ri8miseis ? euxaristw..... Πήγαινε στο site της qtek, είναι παρόμοιες με αυτές που έχει για το 9100... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Έχει βάλει κανείς το Wisbar Advance? εγώ όταν το βάζω με κάνει μεγάλη ζημιά, πηγαίνει πολύ πιο αργά Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 επιτελους βρηκα το κολπα να απαντα μονο του με το ΒΤ ακουστικο Open Registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\ Set ConnectScoInAlways = 1 πολυ χρησιμο πανω στη μηχανη και με ακουν καμπανααααα Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Εχω και εγω απο χθες το "μηχανακι" στα χερια μου και επειδη ειμαι newbie στα PPC ακομα ψαχνομαι πολυ και εχω καποιο προβληματακι.Μπορει καποιος να με βοηθησει με το wi-fi?Προσπαθω να συνδεθω εκανα καποιες ρυθμισεις ρυθμισεις και κανει συνεχεια connect-disconnect.Το εχω κανει ad hoc με ενα Netgear Usb Stick.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο:confused: Τελικα το προβλημα λυθηκε αλλα δημιουργηθηκαν καποιες νεες απορειες.1)Γινεται να αποθηκευονται οι επαφες στην καρτα μνημης.2)Υπαρχει καποιο πληκτρολογειο για να γραφει στα αγγλικα κανονικα η καποια ρυθμιση για το υπαρχον? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 πληκτρολογιο το resco Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Ευχαριστω πολυ φιλε domal δουλευει μαι χαρα με το resco.Εβαλα μεσα ενα προγραμμα(nero αν θυμαμαι καλα) το οποιο ηταν για να παιζει αρχεια media αλλα δεν με βολευε και το εβγαλα.Δεν μπορω ομως τωρα ανοιξω τα mp3 μου απο τον resco explorer αλλα ουτε και απο αυτον του κινητου.Παταω ανοιγμα με το media player και μου λεει the system cannot find the file specified.Απο τον media player ομως (βιβλιοθηκη) παιζουν κανονικα!Τι μπορει να το προκαλει αυτο?Μηπως θελει να καθαρισω τη registry για να φυγει οτι εχει μεινει απο το προγραμα που ειχα βαλει?Μπορει να μου πει καποιος ενα προγραμμα για αυτη τη δουλεια? Ευχαριστω:D Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Έχει βάλει κανείς το Wisbar Advance? εγώ όταν το βάζω με κάνει μεγάλη ζημιά, πηγαίνει πολύ πιο αργά Tο εχω βαλει εγω , και δουλευει μια χαρα. εγκατασταση στο τηλεφωνο ομως ,οχι στην καρτα. στην καρτα εκανε διαφορα κουφα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Ευχαριστω πολυ φιλε domal δουλευει μαι χαρα με το resco.Εβαλα μεσα ενα προγραμμα(nero αν θυμαμαι καλα) το οποιο ηταν για να παιζει αρχεια media αλλα δεν με βολευε και το εβγαλα.Δεν μπορω ομως τωρα ανοιξω τα mp3 μου απο τον resco explorer αλλα ουτε και απο αυτον του κινητου.Παταω ανοιγμα με το media player και μου λεει the system cannot find the file specified.Απο τον media player ομως (βιβλιοθηκη) παιζουν κανονικα!Τι μπορει να το προκαλει αυτο?Μηπως θελει να καθαρισω τη registry για να φυγει οτι εχει μεινει απο το προγραμα που ειχα βαλει?Μπορει να μου πει καποιος ενα προγραμμα για αυτη τη δουλεια? Ευχαριστω:D SKTOOLS 3.07.23 Pc installer apo to gnosto site !!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 μια καταπληκτικη εφαρμογη για να βαζετε οτι θελετε (εικονιδια - προγραμματα ) στην today http://pachome1.pacific.net.sg/~welic/claunch.html ειναι free και πολυ μικρη !!!!!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Πριν λίγες μέρες απέκτησα και γω το Μ600+ . Έχω μια ερώτηση λίγο περίεργη!!! Δεν γίνεται να φορτίσει το κινητό χωρίς το καλώδιο USB? Το έχω συνδεδεμένο με τη βάση στο PC αλλά οταν θέλω να το φορτίσω εκτος σπιτιού πρέπει να βγαζω το USB και να το έχω και αυτό μαζί. Αν έχει βρεί κάποιος κάποιον άλλο τρόπο ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts