sakalisX Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Επειδη ψαχνομαι για καποια wm.5 συσκευη και εχω υποψιν το m600+ θα θελα να κανω καποιες ερωτησεις στους κατοχους. 1)Ο 400ρης την samsung με δεδομενο οτι δεν υποστηριζει εντολες mmx,τα βγαζει περα με την αναπαραγωγη βινtεο fullscreen χωρις σπασιματα διοκοπες και πτωση του frame rate?Γενικοτερα μεχρι τι bitrate αναπαραγει οκανοποιητικα? 2)Στα υπολοιπα απαιτητικα προγραμματα(skype,παιχνιδια) ανταπεξερχεται?Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το skype 3)Μπορεις να προγραμματισεις τα 2 πληκτρα πανω απο τα πρασινο και κοκκινο ακουστικο αντιστοιχα,ωστε να τα χρησιμοποιεις σαν softkeys(να εκτελουν δλδ τις 2 λειτουργιες αναλογα με το μενου)? 4)Διαβασα οτι το ηχειακι ειναι μετριας εντασης και αποδοσης.Αυτο τελικα διορθωνεται με επεμβαση στη registry?Και τελικα γινεται αρκετα δυνατο ωστε να το ααλπυς σε θορυβωδη μερη?Ομοιως και για το ακουστικο/μικροφωνο 5)H νεα καμερα ειναι αρκετα καλυτερη απο την πρωτη?Το macro mode της ειναι ικανοποιητικο?Μπορεις δλδ να το χρησιμοποιησεις για να φωτογραφισεις κειμενο ξ σε συνεργασια με ενα card scanner οπως το s200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Επειδη ψαχνομαι για καποια wm.5 συσκευη και εχω υποψιν το m600+ θα θελα να κανω καποιες ερωτησεις στους κατοχους. 1)Ο 400ρης την samsung με δεδομενο οτι δεν υποστηριζει εντολες mmx,τα βγαζει περα με την αναπαραγωγη βινtεο fullscreen χωρις σπασιματα διοκοπες και πτωση του frame rate?Γενικοτερα μεχρι τι bitrate αναπαραγει οκανοποιητικα? 2)Στα υπολοιπα απαιτητικα προγραμματα(skype,παιχνιδια) ανταπεξερχεται?Με ενδιαφερει ιδιαιτερα το skype 3)Μπορεις να προγραμματισεις τα 2 πληκτρα πανω απο τα πρασινο και κοκκινο ακουστικο αντιστοιχα,ωστε να τα χρησιμοποιεις σαν softkeys(να εκτελουν δλδ τις 2 λειτουργιες αναλογα με το μενου)? 4)Διαβασα οτι το ηχειακι ειναι μετριας εντασης και αποδοσης.Αυτο τελικα διορθωνεται με επεμβαση στη registry?Και τελικα γινεται αρκετα δυνατο ωστε να το ααλπυς σε θορυβωδη μερη?Ομοιως και για το ακουστικο/μικροφωνο 5)H νεα καμερα ειναι αρκετα καλυτερη απο την πρωτη?Το macro mode της ειναι ικανοποιητικο?Μπορεις δλδ να το χρησιμοποιησεις για να φωτογραφισεις κειμενο ξ σε συνεργασια με ενα card scanner οπως το s200? 1) Δεν εχει κανενα απολυτος προβλημα. Απλως οταν παιζει ταινεις το ρυθμιζεις στην επιλογη video βαζεις αντι για direct draw σε gdi ( TCPMP player ) . Εχτες ειδα το scrary movie 4 χωρις κανεναν απολυτος κολημα. 2)Ο επεξεργαστης του ειναι το plus αυτου του pda , δεν εχει προβλημα λογο ταχυτητας να τρεξει τα προγραμματα. Το skype προσωπικα δεν το εχω τρεξει ακομα αλλα ειναι το μονο pda που απο το skype το εχουν αναγνωρισει και σαν skype phone. Ειναι αυτη την στιγμη το πιο γρηγορο pda της αγορας με W05. 3) Ναι ολα τα κουμπια μπορεις να τα προγραμματισεις να εχουν αλλη λειτουργεια. 4)Σε αυτο δεν εχω καταληξει και εγω ακομα. Υπαρχουν διαφορα patch τελικα που βοηθανε . Χρεισημοποιησα ενα αλλα να πω την αληθεια δεν ειδα τεραστια διαφορα. Θα δοκιμασω ενα αλλο σε συνδιασμο με αλλαγη της registry και θα σου πω. Παντως ακους καλα απο το ακουστικο απλως το ηχειο δεν παιζει τοσο δυνατα. Το μικροφωνο με το patch γινεται πολυ δυνατο με αποτελεσμα να κανει αντιλαλο οταν μιλας αλλα απλως το χαμηλωνεις αρκετα , και σε ακουν τελεια χωρις κανενα προβλημα ( το δοκιμασα καλωντας ενα γνωστο και παιζοντας με την ενταση του μικροφωνου :) ) 5) Δεν ξερω για την πρωτη καμερα 1,3 πως ηταν παντω του Μ600+ 2,0 MP την ημερα ειναι παρα πολυ καλη , την νυχτα ειναι αστα να πανε. Δεν μπορω να σου απαντησω για το card scanner δεν το εχω δοκιμασει . Υ.Γ τελικα για το 4) αλλαξα και τις ρυθμισεις dll για το ηχειο και ακουγεται πιο δυνατα οταν σου μιλανε. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Νομιζω οτι τα screenprotector της Brando ειναι σε συσκευασια των τριων αν δεν κανω λαθος. Το λεω αυτο γιατι τα ειχα χρησιμοποιησει για το MIO αλλα τα ειχα παρει απο το play247. Οχι ενα σε καθε συσκευασια ειχε απο το H.K . Αλλα σε χρωνουν 10$ το ενα ( περιπου 8€ ) και 3$ μεταφορικα οσα και να παραγειλλεις. Για της ρυθμισεις δεν ξερω να σου πω , και εγω που εχω ΤΙΜ απο το site της ΤΙΜ ειδα τις ρυθμισεις , αλλα απο οτι βλεπω και εμενα δεν μπαινει στο internet μεσω gprs. Να σου πω την αληθεια δεν με νοιαζει και πολυ γιατι χρησημοποιω το wifi στο σπιτι για να μπαινω στο internet :lol: Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Παιδιά,επειδή έχω χάσει επισόδια(καμιά 20αριά σελίδες...)... Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως βάζουμε mp3 για ringtone?????????? Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Να ρωτησω και κατι αλλο πολυ σημαντικο. Επειδη θελω να χρησιμοποιησω GPS, ξερει κανεις εκτος απο το fortuna slim, που ειναι bluetooth GPS, αν υπαρχει καποιο αλλο καλο receiver σε τυπο sd? Εχω βρει ενα καλο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3030 αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα λειτουργει καλα. Αν γνωριζει καποιος κατι πανω στο θεμα, ας με ενημερωσει γιατι σε λιγο φευγω για Μήλο διακοπες:D Ευχαριστω πολυ, Τακης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Παιδιά,επειδή έχω χάσει επισόδια(καμιά 20αριά σελίδες...)... Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως βάζουμε mp3 για ringtone?????????? Πεταξε το χυμα μεσα στην sd σου και μετα απο το add ringtone επελεξε το και καντο add. Η συσκευη θα το δει σαν ringtone και θα μπορεις να το επιλεξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 ωχ....ναι:O thanks Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 ωχ...οχι:O τελικα δε δουλευει..... τα βαζει στα ringtones αλλα όταν επιλέγω ένα ringtone δε με αφηνει να το διαλεξω και βαζει μονο του σαν ηχο το windows default Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 εχω κ εγω το μ600+ και εχω βαλει σα ringtone διαφορα. το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ανοιξεις το file explorer κ να το πεταξεις στον φακελο wιndows -> rings. Από την άλλη εχω κ εγω μια ερωτηση στους ψαγμενους. Πως αλλαζουμε ηχο στο μυνημα? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Πας ρυθμίσεις-ήχοι & ειδοποιήσεις-ειδοποιήσεις(κάτω-κάτω) και στα συμβ. επιλέγεις messages.... Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palaboul156 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Πας ρυθμίσεις-ήχοι & ειδοποιήσεις-ειδοποιήσεις(κάτω-κάτω) και στα συμβ. επιλέγεις messages.... Ωραία μεχρι εδω.. μηπως και πως καποιο μπ3 για ηχο μυνηματος? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6408ktinos.jpg Η ζωη αρχιζει μετα την ασφαλτο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 άμα ρίξεις το mp3 χύμα στο φάκελο windows??? Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Εχω καποιες ερωτησεις ακομη 1)Το d-pad ειναι αρκετα ευχρηστο?Διαβασα οτι ειναι σκληρο και πολλες φορες "κολλαει" σε μια κατευθυνση? 2)Διαβασα επισης οτι υπαρχει προβλημα με την ευθυγραμμιση(calibration) της οθονης με απο τελεσμα να πρεπει να το ρυθμιζεις ξανα και ξανα.ισχυει κατι τετοιο και αν ειναι hardware θεμα το καλυπτει η εγγυηση?Επισης τρεμοπαιζει ο φωτισμος της οθονης οταν εχει ρθμιστει η ενταση του φωτισμου στο Maximum? 3)Yπαρχει καποιο προγραμματακι για να ρυθμισεις την συχνοτητα λειτουργιας του επεξεργαστη? 4)Με τον voice commander της cyberon μπορει η συσκευη να σου διαβαζει τα μυνηματα sms σε ανοιχτη ακροαση? 5)Το macro mode της camera ειναι ικανοποιητικο?Μπορεις δλδ να το χρησιμοποιησεις για να φωτογραφισεις κειμενο ξ σε συνεργασια με ενα card scanner οπως το s200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 άμα ρίξεις το mp3 χύμα στο φάκελο windows??? Μόνο wav δεχεται στα μυνήματα. :( Το εχω δοκιμάσει. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPAN Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Χαιρετώ τους φίλους! Μήπως εχει κάποιος αντιμετωπίσει πρόβλημα με το call manager του M600. Βασικά ορισμένες φορές, ενώ μιλώ απο τη συσκευή όχι handsfree ή BT, το τηλεφώνημα μπαίνει σε αναμονή και ο call manager καλεί το πρώτο όνομα που έχω στη λίστα επαφών. Έχετε κάποια ιδέα; Ευχαριστώ Παράθεση pam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. August 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Μόνο wav δεχεται στα μυνήματα. :( Το εχω δοκιμάσει. Όχι ότι θέλεις δέχεται για ήχος μυνήματος αρκεί να βάλεις το Ringo. Το βρίσκουμε φουλ στα γνωστά μέρη... ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Όχι ότι θέλεις δέχεται για ήχος μυνήματος αρκεί να βάλεις το Ringo. Το βρίσκουμε φουλ στα γνωστά μέρη... ;) Πολυ καλο το ringo και εχει και δικους του ηχους που παιζουν αρκετα δυνατα. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Πολυ καλο το ringo και εχει και δικους του ηχους που παιζουν αρκετα δυνατα. Που μπορω να το βρω free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Που μπορω να το βρω free? Στα γνωστα μερη... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Υπαρχει περιπτωση να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη (χωρις active sync) και να το βλεπει μονο σαν usb device? Δηλαδη σαν εξωτερικο σκληρο δίσκο ή σαν συσκευη αποθηκευσης. Με το ΜΙΟ που ειχα, την ειχε αυτη τη δυνατοτητα, τωρα το ΕΤΕΝ δεν ξερω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorf Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 ναι φιλε μου μπορεις να το κανεις αυτο.. το προγραμματακι ειναι το WM5torage απο οτι θυμαμαι ειναι free.. Στο ετεν μου λειτουργει Αψογα και ειναι πολυ βολικο..το εκανα χρηση πολυ καιρο μεχρι που αγορασα μια SD + USB καρτουλα.. αα και φυσικα θα χρειαστει να εχεις και το καλωδιο που κανεις sync εννοειται .. θα το βρεις εδω --> http://www.modaco.com/WM5torage-t238545.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 ναι φιλε μου μπορεις να το κανεις αυτο.. το προγραμματακι ειναι το WM5torage απο οτι θυμαμαι ειναι free.. Στο ετεν μου λειτουργει Αψογα και ειναι πολυ βολικο..το εκανα χρηση πολυ καιρο μεχρι που αγορασα μια SD + USB καρτουλα.. αα και φυσικα θα χρειαστει να εχεις και το καλωδιο που κανεις sync εννοειται .. θα το βρεις εδω --> http://www.modaco.com/WM5torage-t238545.html Α νομιζω οτι το ειχα δουλεψει παλια σε ενα Qtek 8310 που ειχα. Δεν ηξερα οτι λειτουργει και σε ppc. Οκ σε ευχαριστω πολυ. Να εισαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 επειδη δεν το εχει αποσαφηνισει καποιος. Τελικα με τα audio patch η ενταση του εξωτερικου ηχειου φτιαχνει σε νορμαλ επιπεδα η ειναι σαν του qtek s200? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 επειδη δεν το εχει αποσαφηνισει καποιος. Τελικα με τα audio patch η ενταση του εξωτερικου ηχειου φτιαχνει σε νορμαλ επιπεδα η ειναι σαν του qtek s200? Με το volume patch το ηχειο βελτιωνεται σε ενταση . Δεν εχω ακουσει S200 αλλα συγκριτικα με ενα Κ750 που ειχα η ενταση δεν ειχε τεραστια διαφορα , η ποιοτητα ομως ναι. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 paidia einai poio grigoro apo to htc tytn ama nai tha paro auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts