thakost Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Στο club του Μ600+ κι εγώ από χθές.Είμαι ακόμη στο ψάξιμο οπότε για ότι χρειαστεί θα τα πούμε.Πρίν καμιά βδομάδα είχα ανοίξει ένα topic για PDA για οδοντιατρική εφαρμογή.Τελίκά κατέληξα σε ppc phone,αφού μετά την συμβίωση για λίγες μέρες μ' ένα hx2490 που μου δάνεισε ένας φίλος διαπίστωσα ότι δεν με βολεύει καθόλου να κουβαλάω δύο συσκευές.Ήδη πέρασα το οδοντιατρικό πρόγραμμα στο ETEN και η οθόνη των 2,8' που με προβλήμάτιζε σε σχέση με την 3,5' του ipaq τελικά είναι μιά χαρά και δουλεύω άνετα. Το τελικό δίλλημα ήταν μεταξύ s200(που μου φάνηκε πιό ποιοτική σαν συσκευή) και Μ600 στην οποία και τελικά κατέληξα λόγω καλύτερων ''συστάσεων'' από φίλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Με sync από το activesync... Tις vcard θα συνχρωνίσω? από εκεί που τις έχω στο φάκελο, αν τις στείλω με bt, δεν θα τις δει? Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Εγώ πάντως έχω 230 επάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα... To είχες με αγγλικό OS ή ελληνικό στην προηγούμενη version ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Με Αγγικό είμαι από την αρχή, έχω m600 και το έχω αρκετό καιρό... @iason1907: Βάζεις ότι contact θέλεις στο κεντρικό folder των contacts του outlook και τα κάνεις sync... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 To είχες με αγγλικό OS ή ελληνικό στην προηγούμενη version ? SalonikateD φιλε αυτο το εχεις δει; http://www.eten-users.net/topic4887 Πως παει η υποθεση με τις ROM ; Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Χεχ...Το topic δικό μου είναι :) ..Θα το κοιτάξω και θα σας έχω νέα..Πάντως περιμένω και απο την etencorp.com email..Έχω στείλει για register και θέλω να δω εαν έχει ελληνικό rom για download ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Χεχ...Το topic δικό μου είναι :) ..Θα το κοιτάξω και θα σας έχω νέα..Πάντως περιμένω και απο την etencorp.com email..Έχω στείλει για register και θέλω να δω εαν έχει ελληνικό rom για download ... Ωραια Ωραια κατι μπορει να γινει απο εκει. Γιατι στο eten-users δεν βλεπω και πολλη κινηση. Δε μου λες τωρα δηλαδη θελουμε ενα αντιγραφο της ελληνικης 225 ROM και μετα με βαση τις οδηγιες (το link που εδωσες) παμε για εγκατασταση της 230 WWE ; Σωστα; Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 To να βάλουμε αγγλική ρομ είναι σίγουρο οτι γίνεται αλλά με αλχημεία..Μετά θα δέχεται όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις γιατί θα είναι αγγλικό ...Το θέμα είναι να τσιμπήσουμε την ελληνική ρομ μήπως και χρειαστεί μελλοντικά ...Πάντως η etencorp.com έχει support και ευελπιστώ να έχει και ελληνική ρομ στο download της...Ρώτησα να μου πουνε εαν βγαίνει εκτός εγγύησης το κινητό απο την στιγμή που θα γίνει αλλαγή ρομ όσον αφορά την γλώσσα...Περιμένω απάντηση..Παρεπιμπτώντος δοκίμασα να κάνω register στο site της και περιμένω το password...Eν αναμονή λοιπόν .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Στο http://www.etencorp.com/Support/download.php δεν υπάρχει τίποτα για κατέβασμα (έχω κάνει register για τον ίδιο λόγο πριν από μήνες). Βέβαια στο plaisio παλιότερα με είχαν διαβεβαιώσει ότι από εκεί θα βρήσκαμε Ελληνικές update της ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Χμμμ....Άραγε να βγαίνει εκτός εγγύησης η συσκευή εαν αλλάξουμε σε WWE ROM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 To agorasa simera, katapliktiko!!! Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 To να βάλουμε αγγλική ρομ είναι σίγουρο οτι γίνεται αλλά με αλχημεία..Μετά θα δέχεται όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις γιατί θα είναι αγγλικό ...Το θέμα είναι να τσιμπήσουμε την ελληνική ρομ μήπως και χρειαστεί μελλοντικά ...Πάντως η etencorp.com έχει support και ευελπιστώ να έχει και ελληνική ρομ στο download της...Ρώτησα να μου πουνε εαν βγαίνει εκτός εγγύησης το κινητό απο την στιγμή που θα γίνει αλλαγή ρομ όσον αφορά την γλώσσα...Περιμένω απάντηση..Παρεπιμπτώντος δοκίμασα να κάνω register στο site της και περιμένω το password...Eν αναμονή λοιπόν .... Αρα φιλε μου.Συμφωνουμε.Το παν ειναι να βρουμε καπου την Ελληνικη ROM και απο κει και περα προχωραμε. Τωρα αν μας καλυπτει η εγγυηση και με την αλλαγη γλωσσας δεν μας χρειαζεται νομιζω καθολου η Ελληνικη. Εκεινο το προγραμματακι που σου προτεινει καποιος στο eten forum δεν κανει τιποτα ε; Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 To agorasa simera, katapliktiko!!! Καλοριζικο! Πες μας και αλλα. Πως το ειδες τι σου αρεσει τι οχι. Τι δοκιμασες πρωτα να κανεις κλπ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Αρα φιλε μου.Συμφωνουμε.Το παν ειναι να βρουμε καπου την Ελληνικη ROM και απο κει και περα προχωραμε. Τωρα αν μας καλυπτει η εγγυηση και με την αλλαγη γλωσσας δεν μας χρειαζεται νομιζω καθολου η Ελληνικη. Εκεινο το προγραμματακι που σου προτεινει καποιος στο eten forum δεν κανει τιποτα ε; Δεν το εχω δοκιμασει ακόμη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Δεν το εχω δοκιμασει ακόμη .. Εγω αν μπορεσω προς το Σαβ/κο θα προσπαθησω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. October 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2006 Basika evala merika prafmata stin today screen, 2-3 programmata kai to mono pou den katafera itan na dextw me bluetooth, pws; na steilw ta katafera Ta katafera na steilw Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Basika evala merika prafmata stin today screen, 2-3 programmata kai to mono pou den katafera itan na dextw me bluetooth, pws; na steilw ta katafera Ta katafera na steilw afou estiles tha prepei kai na perneis......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel123 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 KALISPERA EPIDI DEN EXO TON XRONO NA DIABASO 58 SELIDES DEN KSERO AN EXEI ANAFERTHEI KAPOU MIO 701 vs M600.THELO APLA KINITO ME GPS GAMES MPE3 XORIS TRELES EFARMOGES KAI APLA NA MPORO NA KANO MIA DIAL UP SINDESH.TI PROTINETE MIA KAI TO KOSTOS EINAI SXEDON IDIO. EYXARISTO EK TON PROTERON Παράθεση FIGE ILIE MOU XIONAKI ELA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 file mou ama se endiaferei to gps dn tha pareis to eten m600+ gt dn exei tora ama thes eten iparxei to g500+ pou exei gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 To ΕΤΕΝ μέχρις στιγμής(με όσα έχω προλάβει να ασχοληθώ) άψογο.Το μόνο γνωστό πρόβλημα που μου 'σπασε τα νεύρα στην αρχή ήταν ότι δεν άκουγα τον άλλο σε εξωτερικό περιβάλλον.Με τη βοήθεια όλων σας και του eten.users κατέβασα το γνωστό volume patch και τώρα όλα είναι τέλεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Ρε παιδιά,επειδή είμαι άσχετος,θα ήθελα να με βοηθήσετε...:) Θέλω να του βάλω να έχει στην today screen κανένα εορτολόγιο και κανένα προγραμματάκι να λέει τον καιρό... Απο που μπορώ να τα κατεβάσω,πως μπορώ να τα εγκαταστήσω και να τα βάλω να φαίνονται στην today screen...;;;:worry: Thanx!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Ρε παιδιά,επειδή είμαι άσχετος,θα ήθελα να με βοηθήσετε...:) Θέλω να του βάλω να έχει στην today screen κανένα εορτολόγιο και κανένα προγραμματάκι να λέει τον καιρό... Απο που μπορώ να τα κατεβάσω,πως μπορώ να τα εγκαταστήσω και να τα βάλω να φαίνονται στην today screen...;;;:worry: Thanx!:O Εορτολόγιο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=56776 Καιρός : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91322 Και : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1527 Με ένα απλό search θα μπορούσες να τα βρείς πολύ εύκολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Εορτολόγιο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=126784 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=56776 Καιρός : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=91322 Και : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=1527 Με ένα απλό search θα μπορούσες να τα βρείς πολύ εύκολα.. Πως πας με την υποθεση GREEK ROM; Προχωρας; Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 Μάλλον δεν βγαίνει άκρη ...Θα του βάλω την αγγλική ρομ να ησυχάσω...Την ελληνική την έχω τσιμπήσει αλλά δεν μπορεί να ξαναμπεί πίσω ..(rom dumping) ..Βασικά δεν διευκρινίζει κανείς εαν βγαίνει εκτός εγγύησης το κινητό...Λογικά όμως δεν θα πρέπει να βγαίνει αφού δεν μπαίνει μια "μαγειρεμένη" ρομ αλλά αυτή της Εten...Με την ίδια λογική μια μητρική θα έβγαινε εκτός εγγύησης εάν της έκανες flash update πράγμα που δεν συμβαίνει...Απο την άλλη σκέφτομαι να του αφήσω ελληνικά..Ίσως το ανταλλάξω με το Α701 ...Πραγματικά είμαι σε δίλλημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 file mou mn to antalaxeis me to mio ektos ama se endiaferei to gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts