katsj Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Bghke mia rom 175 mono gia osous einai apo CH leei elpizo na anebei syntoma! H nea rom exei proegkatestimeno to Skype 2.0 mias kai pleon to M600 einai episima apo tin skype approved kai mallon to M600i auto simainei! Tha kseroume syntoma! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Ainte...Na lythoun kai ta teleytaia mikroproblimata.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 Ta teleutaia tha lithoun me tin 180 pou perimenoume na bgei poly syntoma!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 http://www.mobile-review.com/uploads/M600FrontMiddleLow1.jpg http://www.mobile-review.com/uploads/M600SideMiddleLow.jpg http://www.mobile-review.com/uploads/M600BackMiddleLow.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2006 Re sy Aki...Kapou to exw ksanadei ayto to Pocket Pc Phone...!! Loipon...se ena prohgoumeno post eixa anaferei oti to Eten,eixe arxisei kai patage freno (argouse na anoiksei efarmoges) kai oti lythike to problhma adeiazontas tous fakelous ton SMS.. Sto forum tou Eten-users,anaferthike kai apo allon to idio problhma kai ftaiei to Zoom-SMS...H tha to apenergopoihsete h tha prepei na mhn kratate sth mnhmh polla SMS... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Βρηκα αυτο :) WWE [(Worldwide English) test ROM 1.75 http://files.filefront.com/EUU_M600_WWE_R01_100_00175_testexe/;4842239;;/fileinfo.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Είναι test rom αλλά από ότι φαίνεται λειτουργεί κανονικά. Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα από παιδιά που το έχουν δοκιμάσει, υπάρχει ένα threat στο http://www.eten-users.net που έχει αρκετές λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Tin forao sto diko mou! Apla exei beltiothei i apokrisi sto wifi pou einai statherotato oso se kanena allo ppc me wifi pou eixan prin kai episis exei to skype ensomatomeno! kati allo den paratirisa gia tin ora! ;) Se anamoni gia tin 180 einai oloi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Tin forao sto diko mou! Apla exei beltiothei i apokrisi sto wifi pou einai statherotato oso se kanena allo ppc me wifi pou eixan prin kai episis exei to skype ensomatomeno! kati allo den paratirisa gia tin ora! ;) Se anamoni gia tin 180 einai oloi! Καλώς να έρθει!!! Τελευταία, αφότου πέρασα spb diary αρχικά και στη συνέχεια το αντικατέστησα με pocketbreeze (και τα δυο σε συνδυασμό με handy menu), παρατήρησα κρασαρίσματα. Χωρίς τα παραπάνω, όλα άψογα, όπως ήταν μέχρι τώρα. Με ένα από τα παραπάνω, πρόβλημα (και θέλω ένα από τα δυο γιατί χωρίς αυτά δε λέει....δεν ξέρω αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο calendar replacement). Τη μία κολλάει όλο το σύστημα όταν έρχεται μήνυμα, την άλλη κολλάνε όλα τα πλήκτρα ενώ το ppc και η οθόνη δουλεύουν! Εννοείται ότι έκανα hard reset και καθαρές εγκαταστάσεις και των δυο εξ'αρχής. Κάτι μου λέει ότι παίζεται κάτι άσχημο με το sms tab των δυο αυτών προγραμμάτων αλλά και του handymenu με τα wm5. Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 dokimases na bgaleis to zoom sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Ερωτηση..:Με ποιο τροπο μπορουμε να μεταφερουμε τα αποθηκευμενα τηλεφωνα απο τη καρτα SIM,στη μνημη του ΕΤΕΝ? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος ενώ σε καλούν να κλείνεις στο ήχο χωρίς να κλείνεις τη γραμμή? Μόλις μου ήρθε η καινούργια μπαταρία (2000mAh). Θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες για την απόδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος ενώ σε καλούν να κλείνεις στο ήχο χωρίς να κλείνεις τη γραμμή? Μόλις μου ήρθε η καινούργια μπαταρία (2000mAh). Θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες για την απόδοση... Κανεις πάνω ή κάτω το πλήκτρο της έντασης και κλείνει ο ήχος:) Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Καλώς να έρθει!!! Τελευταία, αφότου πέρασα spb diary αρχικά και στη συνέχεια το αντικατέστησα με pocketbreeze (και τα δυο σε συνδυασμό με handy menu), παρατήρησα κρασαρίσματα. Χωρίς τα παραπάνω, όλα άψογα, όπως ήταν μέχρι τώρα. Με ένα από τα παραπάνω, πρόβλημα (και θέλω ένα από τα δυο γιατί χωρίς αυτά δε λέει....δεν ξέρω αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο calendar replacement). Τη μία κολλάει όλο το σύστημα όταν έρχεται μήνυμα, την άλλη κολλάνε όλα τα πλήκτρα ενώ το ppc και η οθόνη δουλεύουν! Εννοείται ότι έκανα hard reset και καθαρές εγκαταστάσεις και των δυο εξ'αρχής. Κάτι μου λέει ότι παίζεται κάτι άσχημο με το sms tab των δυο αυτών προγραμμάτων αλλά και του handymenu με τα wm5. Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά; Το έχω πάθει και εγώ αυτο.Προς το παρόν έχω απενεργοποιήσει το zoom sms και βρίσκομαι σε περίοδο δοκιμής.Ολα δείχνουν καλά μέχρι τώρα. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Έχει συβμεί και σε άλλους, λοιπόν. Εδώ και 2 μέρες, έχω βγάλει το zoomSMS (αφορμή ζητούσα...!!!) και το handymenu (χωρίς να είμαι βέβαιος ότι ευθύνεται για κάτι) και περιμένω. Προς το παρόν, no problem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 Παντως το ZOOM SMS,για οσους στελνουν και περνουν πολλα μηνυματα,ειναι φοβερα εξυπηρετικο.. Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. March 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2006 djdog eksipiretiko den einai gia olous! prosopika theoro aparadekto na sou anoigei fatsa karta ta prosopika sou minimata otan to exeis se kana trapezi kai na ta diabazoun ola ta perierga blemmata tis pareas! Gia na min anafero pio eksidikieumenes periptosis opou i anagnosi me auton ton tropo mporei na katastei akros epikindini! ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Bghke mia rom 175 mono gia osous einai apo CH leei elpizo na anebei syntoma! H nea rom exei proegkatestimeno to Skype 2.0 mias kai pleon to M600 einai episima apo tin skype approved kai mallon to M600i auto simainei! Tha kseroume syntoma! vgike episima Yianni:) den anaferetai pleon ws test.exe http://update.eten.ch/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 djdog eksipiretiko den einai gia olous! prosopika theoro aparadekto na sou anoigei fatsa karta ta prosopika sou minimata otan to exeis se kana trapezi kai na ta diabazoun ola ta perierga blemmata tis pareas! Gia na min anafero pio eksidikieumenes periptosis opou i anagnosi me auton ton tropo mporei na katastei akros epikindini! ;) :D Συμφωνώ μαζί σου.Απόλυτα.;) Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 .... Gia na min anafero pio eksidikieumenes periptosis opou i anagnosi me auton ton tropo mporei na katastei akros epikindini! ;) :D Δεν σας βλέπω οργανωμένους.... Πολύ "ερασιτέχνες":geek: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Επ!Γιαννη τελικα δεν εχεις αδικο.. Ειναι λιγο "επικινδυνο" σπορ σε μερικες περιπτωσεις το ZOOM SMS..:lol: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Προκειται τις επομενες μερες να παραγγειλω απο e-shop,ενα extra stylus και ενα usb cable.Ενδιαφερεται κανενας απο Αθηνα,να παραγγειλω και για αυτον?Ωστε να μοιραστουμε και τα εξοδα αποστολης? Η τιμη απο οτι υπολογιζω θα ειναι 10-12 ευρω το πολυ,για το καθενα. Αν θελετε υπαρχει και φορτιστης αυτοκινητου,σπιτιου κλπ..Εχει διαφορα αξεσουαρ.. Οποιος θελει ας μου στειλει μηνυμα,ωστε να κανω τη παραγγελια και οταν ερθουν,συναντιομαστε του το δινω και μου δινει ΤΟΤΕ τα λεφτα... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Δεν το σκέφτηκα κι εγώ πιο νωρίς που παράγγειλα:wacko: Πάντως πάρε και μπαταρία dj, τα σπάει, απλά δεν τελειώνει ποτέ:) Βέβαια έχει ένα κακό. Είναι λιγάκι πιο μεγάλη από την αρχική με αποτέλεσμα να πιέζει λιγάκι το καπάκι. Το μόνο πρόβλημα που δημιουργεί αυτό είναι ότι το stylus δεν "κλειδώνει" όπως πριν, όχι βέβαια ότι υπάρχει πιθανότητα να σου φύγει ή να βγει από τη θέση του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Καλησπέρα παιδιά Το ΕΤΕΝ μου όταν το κάνω reset μου βγάζει το εξής μύν. (canot load resource library windows/mwres???412.dll) Γιατι μου βγάζει αυτό το μύνημα? Ευχαριστώ Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bejo Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 το έκανα hard reset και έχει κολήσει σε ένα σημείο στο reset που λεει pop-up menus και δεν μου βγάζει next για να συνεχίσω !!!!! να το κάνω πακέτο και να το στείλω για αντικατάσταση ? Παράθεση Music is my life!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts