jimlost Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Κανεναν δεν κολλάει, ίσως μόνο τα Samsung λόγω TouchWiz. Μάλλον έχεις καιρό να πιάσεις ναυαρχίδα Samsung..Δεν υπάρχει TouchWiz,το Samsung Experience είναι 9ολυ καλό,και χωρίς κολλήματα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι καλη κινηση να παρει καποιος το 6Τ και να μην περιμενει το 7αρι το οποιο θα εχει τους καινουργιους επεξεργαστες με τα λίγοτερα nm και πιθανον 5G? Καλα για το δευτερο δεν πολυ καιγομαι κιολας. Θελω να αλλαξω κινητο γιατι το τωρινο μου το εχω 5 χρονια αλλα ειμαι σε δίλημμα. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στο 7.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Κοίτα, για selfies και τέτοια δεν τη χρησιμοποιώ πολύ την κάμερα, αλλά γενικά ναι, ιδιαίτερα σε διακοπές (από την Κρήτη είσαι ε; μμμ.... έχω 3 χρόνια να έρθω στην Κρήτη... :) ) τραβάω πολύ και ιδιαίτερα βράδυ που δεν κουβαλάω μαζί μου τη φωτογραφική μηχανή. Σίγουρα θα περαστεί google cam αλλά θα ήταν καλό αν κάποιος το αγόρασε μετά το 5Τ να μου έλεγε τις διαφορές του, στην κάμερα. Αλλά μη φανταστείς, δεν θα αγοράσω τώρα σε λίγες μέρες το τρίτο κινητό μου της OnePlus εξαιτίας της φωτογραφικής μηχανής. Πριν την Oneplus έπαιρνα συνεχόμενα Nexus συσκευές. Ναι, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου το φλασάρισμα (έχει γίνει ρουτίνα πίνοντας καφέ κάπου έξω τα τελευταία 8-10 χρόνια ακόμα από τα windows 6). Οπότε η μοναδική εταιρεία ήταν η oneplus, εκτός και αν πήγαινα στο χιλιάρικο και στα pixels, που μου έδινε την εγγύησή της ακόμα και ρουταρισμένο όταν το έχεις. Αυτό είδα και εγώ στο mirror black, ότι μου άρεσε πολύ και ξαφνικά μας προέκυψε το μωβ. Είχα αποφασίσει να αγοράσω αυτό και θα το αγόραζα αν δεν το έβλεπα σε ένα φίλο μου. Μια χαρά χρώμα είναι το μωβ, αλλά εμένα προσωπικά δε με ενθουσίασε. Οπότε θα κινηθώ στο mirror black και κάπου Τετάρτη με Πέμπτη θα το παραγγείλω. Όσο για τις σκόνες και για το πανάκι δε με πολυαπασχολεί επειδή θα το έχω συνέχεια σε θήκες (λέω θήκες γιατί συνηθίζω να παίρνω αρκετές, στο 5Τ έχω 7 και στο 3Τ 4, απλά θα πάρω πιο πολλές διαφανείς). Για πέσιμο σου το εύχομαι να μην το μάθεις, ούτε εσύ αλλά ούτε και κανένας άλλος. Τη νύχτα, από όσα διαβάζω κι εγώ στο forum της OP, η stock εφαρμογή κάμερας δίνει καλύτερα αποτελέσματα από τη GCam στην πλειονότητα των φωτογραφιών. Υπάρχει και το night mode αν δε θες να παίζεις με τις ρυθμίσεις του Pro mode στις βραδινές λήψεις, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι ωραίο για ταχύτητα αλλά ίσως φωτίζει παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε τα σκοτεινά σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 αξίζει η αγορά του one plus 6T ? με το ηχείο πως τα πάει σε σχέση με το 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 αξίζει η αγορά του one plus 6T ? με το ηχείο πως τα πάει σε σχέση με το 6? Εξαρτάται από ποιο κινητό έρχεσαι. Αν είσαι στο 6, φυσικά δεν αξίζει για μένα. Περιμένεις το 7. Ίσως ακόμα και απ' το 5Τ να μην αξίζει, αφού το 7 είναι ουσιαστικά 4 μήνες μακριά και θα δεις μεγαλύτερη διαφορά. Τώρα αν είσαι σε άλλη μάρκα, πάλι εξαρτάται απ' το μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Εξαρτάται από ποιο κινητό έρχεσαι. Αν είσαι στο 6, φυσικά δεν αξίζει για μένα. Περιμένεις το 7. Ίσως ακόμα και απ' το 5Τ να μην αξίζει, αφού το 7 είναι ουσιαστικά 4 μήνες μακριά και θα δεις μεγαλύτερη διαφορά. Τώρα αν είσαι σε άλλη μάρκα, πάλι εξαρτάται απ' το μοντέλο. p20 pro εχω αλλα επειδή είμαι απαιτητικός χρηστης σε σημείο που θέλω το κινητό μου να είναι όσο πιο γρήγορο γίνετε... με το p20 προ δεν έχω αυτά που ζητάω.. γιατί πριν είχα pixel 2 xl... και είμαι του stock android... και το oxygenOS είναι ότι πιο κοντά σε stock υπάρχει. και είναι πραγματικά μοναδικό είχα δουλέψει λίγο το one plus 6 και πραγματικά αν εξαιρέσω το ηχείο σε όλα τα υπόλοιπα ήτανε κορυφαίο!! αν όμως είναι 4μήνες μακριά για το one plus 7 τότε μπορώ να περιμένω...!!! ευχαριστώ για την απάντηση..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 p20 pro εχω αλλα επειδή είμαι απαιτητικός χρηστης σε σημείο που θέλω το κινητό μου να είναι όσο πιο γρήγορο γίνετε... με το p20 προ δεν έχω αυτά που ζητάω.. γιατί πριν είχα pixel 2 xl... και είμαι του stock android... και το oxygenOS είναι ότι πιο κοντά σε stock υπάρχει. και είναι πραγματικά μοναδικό είχα δουλέψει λίγο το one plus 6 και πραγματικά αν εξαιρέσω το ηχείο σε όλα τα υπόλοιπα ήτανε κορυφαίο!! αν όμως είναι 4μήνες μακριά για το one plus 7 τότε μπορώ να περιμένω...!!! ευχαριστώ για την απάντηση..!! Τόσο είναι περίπου, 4 με 5 μήνες. Το 6αρι είχε παρουσιαστεί Μάϊο, οπότε υπολόγιζε εκεί πάνω κάτω και το 7αρι. Τώρα για το ηχείο, ισχύει ότι είναι από τα λίγα σημεία που πάσχει. Σε σύγκριση πχ με το S9+, η διαφορά για μένα είναι χαοτική. Θα ήθελα σίγουρα καλύτερο ήχο, αλλά τι να κάνουμε. Κάτι παίρνεις και κάτι αφήνεις πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιος? Με ups γιατί κάνει 12 μέρες να φτάσει? Με τα πόδια ερχεται? Είναι δυνατόν??άλλες φορές παρέλαβα σε 2_3 μέρες.. τώρα μου βγάζει 14 μέρες. .τι παίχτηκε?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Locopicos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Σίγουρα θα περαστεί google cam αλλά θα ήταν καλό αν κάποιος το αγόρασε μετά το 5Τ να μου έλεγε τις διαφορές του, στην κάμερα. Εγω που έρχομαι από 1+5t βλέπω διαφορά στην κάμερα..Σίγουρα είναι καλύτερη του 6t. Κ μόνο το ois βασικά. Κ το night mode κτλ.. Μόνο στο hdr μου φαίνεται κακό implementation. Κ γω στο mirror πήγα ερχόμενος απ το midnight.. Προσωπικά μ αρέσει περισσότερο αλλά γλιστράει άπειρα! Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Παιδια γεια σας... Θελω να κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει να μου απαντησει... Σημερα ειδα στο κινητο μια μικρη γρατζουνια... Ουτε που μου εχει πεσει ποτε... Επειδη εχει καλημα εργοστασιακο ( Gorilla Glass 6,) μπορω να το αφερεσω και να βαλω αλλο? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πωε βρεθηκε(τελοσπαντον δεν ειναι αυτο το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Locopicos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Παιδια γεια σας... Θελω να κανω μια ερωτηση και οποιος ξερει να μου απαντησει... Σημερα ειδα στο κινητο μια μικρη γρατζουνια... Ουτε που μου εχει πεσει ποτε... Επειδη εχει καλημα εργοστασιακο ( Gorilla Glass 6,) μπορω να το αφερεσω και να βαλω αλλο? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πωε βρεθηκε(τελοσπαντον δεν ειναι αυτο το θεμα Το gorilla glass 6 υποδηλώνει το προστασία έχει η οθόνη σου (το πίσω μέρος πχ είναι Gorilla Glass 5) Η μεμβράνη η εργοστασιακή που φοράει πάνω είναι άλλο πράγμα..την οποίο την αλλάζεις κ βάζεις κάποια άλλη αν θες..κι αν θες μεγαλύτερη ασφάλεια κ ποιότητα πας σε γυαλί Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιος? Με ups γιατί κάνει 12 μέρες να φτάσει? Με τα πόδια ερχεται? Είναι δυνατόν??άλλες φορές παρέλαβα σε 2_3 μέρες.. τώρα μου βγάζει 14 μέρες. .τι παίχτηκε?? Εγω εχω παραγγείλει 2 θήκες απο τις 4/12 και αποστολή με ΕΛΤΑ,επαρχία.Ακόμα έρχονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Κάποιο 3rd party 3D tempered glass δοκίμασε κανείς;; πχ αυτό https://www.ebay.co.uk/itm/For-OnePlus-6T-Full-Cover-3D-Curved-Tempered-Glass-9H-Screen-Protector-Black/132833580329?hash=item1eed7f9529:g:5EoAAOSwb3hb0upW:rk:2:pf:1 ειχα στην watch list και της Orzly αλλα το βλέπω Out of stock γενικώς.. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Τη νύχτα, από όσα διαβάζω κι εγώ στο forum της OP, η stock εφαρμογή κάμερας δίνει καλύτερα αποτελέσματα από τη GCam στην πλειονότητα των φωτογραφιών. Υπάρχει και το night mode αν δε θες να παίζεις με τις ρυθμίσεις του Pro mode στις βραδινές λήψεις, το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι ωραίο για ταχύτητα αλλά ίσως φωτίζει παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε τα σκοτεινά σημεία. Ναι είναι και το night mode που δεν το είχα σκεφτεί. Βασικά δεν είμαι τύπος που θα κάτσω να κάνω χειροκίνητες ρυθμίσεις, πιο πολύ είμαι shoot n' run. Αν κάθομαι χαλαρά για καφέ θα παίξω με τις ρυθμίσεις αλλά για να βρω τι μου είναι καλύτερο να το χρησιμοποιώ για πάντα. Τον τελευταίο χρόνο (χρησιμοποιώ δύο κινητά: 1+3Τ, 1+5Τ) και στα δύο μου τηλέφωνα, όταν ήταν κάποια δύσκολη λήψη (και είχα oxygen) τραβούσα και με stock και με google camera και ανάλογα την περίοδο, άλλοτε μου έβγαζε το ένα και άλλοτε το άλλο καλύτερες φωτογραφίες. Τώρα, αν το night mode το φωτίζει περισσότερο, αν δεν είναι κάτι σε υπερβολικό βαθμό, δε με ενοχλεί καθόλου. Το ζητούμενο είναι το contrast με το μαύρο ουρανό να είναι πραγματικά μαύρος. Εγω που έρχομαι από 1+5t βλέπω διαφορά στην κάμερα..Σίγουρα είναι καλύτερη του 6t. Κ μόνο το ois βασικά. Κ το night mode κτλ.. Μόνο στο hdr μου φαίνεται κακό implementation. Κ γω στο mirror πήγα ερχόμενος απ το midnight.. Προσωπικά μ αρέσει περισσότερο αλλά γλιστράει άπειρα! Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Αλίμονο, αν ήταν χειρότερη η κάμερα στο 6Τ από ό,τι στο 5Τ θα ήταν μεγάλο πισωγύρισμα. Πιστεύω ότι το hdr θα διορθωθεί σε επερχόμενες ενημερώσεις. Αν θυμάσαι καλά και στο 5Τ στην αρχή το hdr δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Και εμένα μου άρεσε το mirror περισσότερο και δεν είχα ποτέ ούτε σε 1+ ούτε σε άλλο κινητό. Το ότι γλιστράει άπειρα δε με απασχολεί γιατί θα είναι συνέχεια σε θήκη, οπότε όλα καλά! Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ναι είναι και το night mode που δεν το είχα σκεφτεί. Βασικά δεν είμαι τύπος που θα κάτσω να κάνω χειροκίνητες ρυθμίσεις, πιο πολύ είμαι shoot n' run. Αν κάθομαι χαλαρά για καφέ θα παίξω με τις ρυθμίσεις αλλά για να βρω τι μου είναι καλύτερο να το χρησιμοποιώ για πάντα. Τον τελευταίο χρόνο (χρησιμοποιώ δύο κινητά: 1+3Τ, 1+5Τ) και στα δύο μου τηλέφωνα, όταν ήταν κάποια δύσκολη λήψη (και είχα oxygen) τραβούσα και με stock και με google camera και ανάλογα την περίοδο, άλλοτε μου έβγαζε το ένα και άλλοτε το άλλο καλύτερες φωτογραφίες. Τώρα, αν το night mode το φωτίζει περισσότερο, αν δεν είναι κάτι σε υπερβολικό βαθμό, δε με ενοχλεί καθόλου. Το ζητούμενο είναι το contrast με το μαύρο ουρανό να είναι πραγματικά μαύρος. Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Εμένα μου φαίνεται ότι τον γκριζαρει λίγο τον ουρανό, τουλάχιστον στις ελάχιστες λήψεις που έχω κάνει εγώ. Θα δοκιμάσω βέβαια και ένα βράδυ με ξαστεριά, γιατί όλες τις φορές έχω πετύχει ή συννεφιά ή ψιλόβροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Παιδιά δεν ειχα ποτέ 1+ και θα ήθελα να κάνω μια δοκιμή... Είμαι κάτοχος Note 9 και το σκέφτομαι μιας και πολλοί έμπειροι χρήστες γυρισαν πολύ γρήγορα πίσω ΝΟΤΕ 9... Ξερω έχουν ειπωθεί πολλές φορές τα υπέρ και τα κατά αλλα εμένα ο μεγαλύτερος λόγος που με τρώει είναι το notch σταγόνα που έχει... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Εμένα μου φαίνεται ότι τον γκριζαρει λίγο τον ουρανό, τουλάχιστον στις ελάχιστες λήψεις που έχω κάνει εγώ. Θα δοκιμάσω βέβαια και ένα βράδυ με ξαστεριά, γιατί όλες τις φορές έχω πετύχει ή συννεφιά ή ψιλόβροχο. Καλησπέρα. Δεν εννοώ αν τον δείχνει λίγο γκριζαρισμένο αλλά αν υπάρχει έλλειψη θορύβου. Τις τελευταίες μέρες, τράβηξα κάτι φωτογραφίες στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και λόγω του ότι είναι στολισμένη και ο ουρανός έβγαινε κατάμαυρος με google camera. Δεν είχα stock γιατί δεν ήμουν σε oxygen, αλλά με τρώει η περιέργεια τώρα που έβαλα την πρώτη beta (beta 20) στο 5Τ με pie. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δηλαδη η μεβρανη που εχει απο πανω δεν.ειναι το gorilla glass 6? Και τι μου συνειστας μα βαλω ... Αφου βγαλω αυτο που εχει εργοστασιακο... Σορρυ αλλα δεν καταλεμβαινω και πολλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δηλαδη η μεβρανη που εχει απο πανω δεν.ειναι το gorilla glass 6? Και τι μου συνειστας μα βαλω ... Αφου βγαλω αυτο που εχει εργοστασιακο... Σορρυ αλλα δεν καταλεμβαινω και πολλα... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δηλαδη η μεβρανη που εχει απο πανω δεν.ειναι το gorilla glass 6? Και τι μου συνειστας μα βαλω ... Αφου βγαλω αυτο που εχει εργοστασιακο... Σορρυ αλλα δεν καταλεμβαινω και πολλα... ������������ Το Gorila Glass 6 είναι το τζαμί που καλύπτει την οθόνη...όχι η μεμβράνη που έχει από το εργοστάσιο... Θα σου έλεγα να μην την βγάλεις ακόμα,είναι καλής ποιότητας,και όταν χρειαστεί να την αλλάξεις μπορείς να βάλεις ένα tempered glass.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Δηλαδη η μεβρανη που εχει απο πανω δεν.ειναι το gorilla glass 6? Και τι μου συνειστας μα βαλω ... Αφου βγαλω αυτο που εχει εργοστασιακο... Σορρυ αλλα δεν καταλεμβαινω και πολλα...Ναι η μεμβράνη δεν είναι η οθόνη σου.. Είναι μια απλή μεμβράνη να προστατεύει από γρατζουνιές κτλ. Αν τη βγάλεις και θες κάτι για προστασία το καλύτερο είναι το tempered glass από την επίσημη την oneplus. Ουσιαστικά είναι σαν ειδικό επεξεργασμενο γυαλί που προστατεύει το κινητό σου από πτώσεις γρατζουνιές κτλ. Δηλαδή αν πέσει μπορεί να σπάσει αυτό ενώ η οθόνη από κάτω να έχει μείνει άθικτη. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Παιδιά δεν ειχα ποτέ 1+ και θα ήθελα να κάνω μια δοκιμή... Είμαι κάτοχος Note 9 και το σκέφτομαι μιας και πολλοί έμπειροι χρήστες γυρισαν πολύ γρήγορα πίσω ΝΟΤΕ 9... Ξερω έχουν ειπωθεί πολλές φορές τα υπέρ και τα κατά αλλα εμένα ο μεγαλύτερος λόγος που με τρώει είναι το notch σταγόνα που έχει... Εγώ δεν θα έκανα τέτοιου είδους αλλαγή...Αν χρησιμοποιεις το πενάκι,δεν θα σε καλύψει το 1+6Τ...Από την άλλη είναι πολύ γρήγορο,έχει δακτυλικό στην οθόνη,πιο γρήγορη φόρτιση,αλλά σε σχέση με το Ν9 δεν υπάρχει σύγκριση...Φυσικά είμαστε στο topic του 6Τ,και θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις,αλλά εγώ αυτή την αλλαγή δεν θα την έκανα...Έχω και εγώ Note,είχα σχεδόν όλα τα 1+ αλλά δεν υπάρχει σύγκριση... Άποψη μου...Εσύ αποφασίζεις φυσικά τι θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Τζαμακι έχω πάρει της nillkin το h+ pro, όπως βάζω σε όλα μου τα κινητά. Πολύ καλό, πολύ μαλακό αλλά και πολύ εύθραυστο. Δεν το έχω βάλει ακόμα πάνω, θα περάσω καμιά βδομάδα με το στοκ πλαστικό και θα κάνω την αλλαγή μετά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσον αφορά τo midnight black χρώμα είναι σαφώς πιο αδιάφορο από το mirror, απλά αφήνει λιγότερες δαχτυλιές. Αν δεν μου έλεγες ότι είναι τζάμι, θα έλεγα ότι είναι 100% αλουμίνιο. Την ίδια ακριβώς αίσθηση έχει. Ενα logo που έχει πίσω στο κάτω μέρος 'designed by oneplus' ειναι ανάγλυφο και πολύ ενοχλητικό, το αισθάνεσαι στο χέρι σαν σκουπιδακι που έχει μιλήσει στο τζάμι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Τα έβαλα πάνω τελικά απευθείας, και το matrix dbrand skin αλλά και το nillkin tempered glass. Πολύ ωραία και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2018 Τα έβαλα πάνω τελικά απευθείας, και το matrix dbrand skin αλλά και το nillkin tempered glass. Πολύ ωραία και τα 2.Το tampered glass κάθισε καλά; το δακτυλικό δουλεύει καλά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts