rapsodos1979_ Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Update.. Τοποθέτησα λίγο πιο χαμηλά το tempered κι όλα πάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Πολύ παίδεμα με το tempered glass.. Έχει κάποιος spare και σταθερό χέρι.; πληρώνω όσο όσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Φίλε με 4.5 ευρώ έχω πάρει από Σκρουτζ ένα wozinsky tempered glass και αν εξαιρέσει ότι χάνω χιλιοστά κάνει μια χαρά τη δουλειά του και μια χαρά ποιότητα. Δύο έχω βάλει χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Να βάζεις ένα αυτοκόλλητο πάνω ένα από κάτω και να το καθοδηγείς ώστε να κάτσει σωστά. Όταν είσαι σίγουρος τότε το πατάς να πιασει την οθόνη ! Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Φίλε με 4.5 ευρώ έχω πάρει από Σκρουτζ ένα wozinsky tempered glass και αν εξαιρέσει ότι χάνω χιλιοστά κάνει μια χαρά τη δουλειά του και μια χαρά ποιότητα. Δύο έχω βάλει χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Να βάζεις ένα αυτοκόλλητο πάνω ένα από κάτω και να το καθοδηγείς ώστε να κάτσει σωστά. Όταν είσαι σίγουρος τότε το πατάς να πιασει την οθόνη ! Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Αυτό που έχω είναι full cover.. Δε μπορώ αυτό το κενό στα πλάγια, που έχουν τα περισσότερα.. Δυστυχώς, ένα σκουπιδακι ή κάποια σκόνη, θα σκάσει πάντα για να μου χαλάσει την τελειότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Αυτό που έχω είναι full cover.. Δε μπορώ αυτό το κενό στα πλάγια, που έχουν τα περισσότερα.. Δυστυχώς, ένα σκουπιδακι ή κάποια σκόνη, θα σκάσει πάντα για να μου χαλάσει την τελειότητα!Για full cover σου λέω και εγώ..αν βάλεις στο Σκρουτζ όπως στο έγραψα θα το δεις. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Για full cover σου λέω και εγώ..αν βάλεις στο Σκρουτζ όπως στο έγραψα θα το δεις. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Ααα..Βγαζει 2 της μάρκας που μου είπες! Αυτό με τα μαύρα περιθώρια λες, ε; https://www.miplace.gr/wozinsky-tempered-glass---fullface-antixaraktiko-gyali-ouonhw-oneplus-6t--black-14726-31200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ερώτηση :Παρατηρώ ραγδαία πτώση της μπαταρίας από 100% σε σχέση πάντα με το mate 10pro που αργούσε.. Το βγάζω από φορτιστή και χωρίς κάποια ιδιαίτερη χρήση, φτάνει 95%...Μετα στρώνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ααα..Βγαζει 2 της μάρκας που μου είπες! Αυτό με τα μαύρα περιθώρια λες, ε; https://www.miplace.gr/wozinsky-tempered-glass---fullface-antixaraktiko-gyali-ouonhw-oneplus-6t--black-14726-31200Ναι αυτό είναι..αν και πρέπει να τσίμπησαν λίγο τη τιμή Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Πολύ νέκρα στο νήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 (edited) Στην οθόνη αναμονής, σέρνεις το δάχτυλο από κάτω προς τα επάνω (στην αριστερή η δεξιά άκρη) και ανοίγει Google. Πώς απενεργοποιείται αυτό; Edit. Το βρήκα :-) from my Note10+ Edited February 16, 2020 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Στην οθόνη αναμονής, σέρνεις το δάχτυλο από κάτω προς τα επάνω (στην αριστερή η δεξιά άκρη) και ανοίγει Google. Πώς απενεργοποιείται αυτό; Edit. Το βρήκα :-) from my Note10+ Επειδή δεν κατάλαβα τι βρήκες... δε μας λες και μας :) Αυτό που υποθέτω, είναι ότι άλλαξες τα gestures σε αυτά της ΟΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Επειδή δεν κατάλαβα τι βρήκες... δε μας λες και μας :) Αυτό που υποθέτω, είναι ότι άλλαξες τα gestures σε αυτά της ΟΡ Θα σου πώ πώς το ρύθμισα στο Note (δεν έχω μαζί μου το 6t τώρα). Την λύση μου την έδωσαν στο forum του Note10 +. Post #2892. Ρυθμίσεις - Εφαρμογές. Πατάς επάνω δεξιά τις 3 τελείες. Πάς "Προεπιλεγμένες εφαρμογές" - "Εφαρμογές υποβοήθειας" και επιλέγεις "Καμία" Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Πώς μπορώ ν'αυξήσω τους χαρακτήρες των γραμμάτων στα SMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Πώς μπορώ ν'αυξήσω τους χαρακτήρες των γραμμάτων στα SMS?Κατεβασε άλλη εφαρμογή Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Θα σου πώ πώς το ρύθμισα στο Note (δεν έχω μαζί μου το 6t τώρα). Την λύση μου την έδωσαν στο forum του Note10 +. Post #2892. Ρυθμίσεις - Εφαρμογές. Πατάς επάνω δεξιά τις 3 τελείες. Πάς "Προεπιλεγμένες εφαρμογές" - "Εφαρμογές υποβοήθειας" και επιλέγεις "Καμία"Οκ, το έψαξα και εγώ μετά από επαναφορά του δικού μου και είδα αυτή την ρύθμιση, να σαι καλά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 (edited) Καλό απόγευμα ξέρει κάποιος κόστος για αλλαγή οθόνης εδώ Ελλάδα και που. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων . Κανείς τίποτα?? Edited February 21, 2020 by borisgr13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Θα σου πώ πώς το ρύθμισα στο Note (δεν έχω μαζί μου το 6t τώρα). Την λύση μου την έδωσαν στο forum του Note10 +. Post #2892. Ρυθμίσεις - Εφαρμογές. Πατάς επάνω δεξιά τις 3 τελείες. Πάς "Προεπιλεγμένες εφαρμογές" - "Εφαρμογές υποβοήθειας" και επιλέγεις "Καμία"Στο 6t δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Στο 6t δεν το βρίσκω Ούτε εγώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Γράψτε στο search bar των ρυθμίσεων : υποβ. Η πρώτη επιλογή είναι η "Προεπιλ.εφαρμογή υποβοήθειας". Βάλτε : Καμία Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Γράψτε στο search bar των ρυθμίσεων : υποβ. Η πρώτη επιλογή είναι η "Προεπιλ.εφαρμογή υποβοήθειας". Βάλτε : Καμία Οκ.. Έγινε.. Ευχαριστούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
borisgr13 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Καλό απόγευμα ξέρει κάποιος κόστος για αλλαγή οθόνης εδώ Ελλάδα και που. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων . Κανείς τίποτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Γράψτε στο search bar των ρυθμίσεων : υποβ. Η πρώτη επιλογή είναι η "Προεπιλ.εφαρμογή υποβοήθειας". Βάλτε : ΚαμίαΩραίος! Μας είχε σπάσει τα νεύρα! Και δεν το έβρισκα μέσα από το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ξέρει κανείς πως γίνεται να μην δονείται το κινητό όταν το ξεκλειδώνουμε με 2πλο ταπ; from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Είμαι σε φάση μεταπηδησης από OnePlus 6t στο mate20 pro.. Αξίζει να δώσω διαφορά 120€,για ανταλλαγή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ξέρει κανείς πως γίνεται να μην δονείται το κινητό όταν το ξεκλειδώνουμε με 2πλο ταπ; from my 1+6tΡυθμίσεις ήχος και δόνηση στο τελευταίο πας και το βγάζεις. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι σε φάση μεταπηδησης από OnePlus 6t στο mate20 pro.. Αξίζει να δώσω διαφορά 120€,για ανταλλαγή;;Μπορεί και να ζηταγα να μου δώσουν που λέει ο λόγος. Αυτή την εμπειρία χρήσης δεν πρόκειται να τη βρεις στο mate 20 pro και να μη μιλήσω για μελλοντικό support. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts