nikoskat Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ανέβηκε https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus6TOxygen/OnePlus6TOxygen_34.O.21_GLO_021_1905281358/OnePlus6TOxygen_34_OTA_021_all_1905281358_e3b3.zip Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Ανέβηκε https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus6TOxygen/OnePlus6TOxygen_34.O.21_GLO_021_1905281358/OnePlus6TOxygen_34_OTA_021_all_1905281358_e3b3.zip Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk περιμένετε να ανέβει σε ΟΤΑ.......μόλις έκανα local update......και όλα έγιναν καπνός από το κινητό...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 περιμένετε να ανέβει σε ΟΤΑ.......μόλις έκανα local update......και όλα έγιναν καπνός από το κινητό...... Προφανώς έκανες κάτι λάθος... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Προφανώς έκανες κάτι λάθος... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk απλά πάτησα την επιλογή local update.............πόσο λάθος μπορεί να είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καλημέρα. Μου τα βγάζει πολύ μικρά όπως βλέπεται. Πως γίνεται μεγέθυνση;;; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A6010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μέσω του Oxygen Updater εμφανίστηκε η αναβάθμιση σε εμένα. Σε VPN ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 μέσω oxygen και σε μένα, κάπου στο 1,6 γιγα Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) Ποια έκδοση είναι Παιδιά;; Αφήστε οκ. Edited June 6, 2019 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Εμένα μου ήρθε πριν μια ώρα ΟΤΑ. Κανονικά και με τον νόμο. from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Εγκατέστησα και γω από local update με το παραπάνω ζιπ, όντας με magisk και twrp χωρίς πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Κι εμένα μόλις ήρθε OTA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μου φαίνονται πολύ μικρά τα γράμματα στον Chrome. Ξέρει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Μου φαίνονται πολύ μικρά τα γράμματα στον Chrome. Ξέρει κάποιος;; Τι εγινε φιλε τελικα? Περασες την ευρωπαικη rom χωρις καλωδιο? https://support.google.com/chrome/answer/96810?hl=en για κοιτα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Τι εγινε φιλε τελικα? Περασες την ευρωπαικη rom χωρις καλωδιο? https://support.google.com/chrome/answer/96810?hl=en για κοιτα εδω Ήρθε με oxygen OS. Οπότε κομπλέ. Θα δω και αυτό που παρέθεσες και εύχομαι να βρω άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Ήρθε με oxygen OS. Οπότε κομπλέ. Θα δω και αυτό που παρέθεσες και εύχομαι να βρω άκρη Αρα δλδ ολη φασαρια που μου εκανες εκ των πρωτερων αφου δεν το ειχες παραλαβει ακομα ηταν χωρις λογο.....:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) Καμία φασαρία. Απλά αλλά σε ρωτούσα αλλά απαντούσες!!!! ΌΛΑ οκ όμως! Εντωμεταξύ σε αυτό που έστειλες λέει για pc oxi για mobile Edited June 6, 2019 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Καμία φασαρία. Απλά αλλά σε ρωτούσα αλλά απαντούσες!!!! ΌΛΑ οκ όμως! Εντωμεταξύ σε αυτό που έστειλες λέει για pc oxi για mobile για δοκιμασε ρυθμισεις-> συστημα -> προσβασιμοτητα-> μεγεθος γραμματοσειρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Έτσι μου τα μεγαλώνει όντως. Απλά στο νήμα που φαίνεται όλο της one plus ειναι πολύ μικρά. Δεν μεγαλώνουν εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Παρατηρήσατε κι εσείς βελτίωση στην απόκριση του αποτυπώματος; Τουλάχιστον το effect κινείται γρηγορότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 (edited) Παρατηρήσατε κι εσείς βελτίωση στην απόκριση του αποτυπώματος; Τουλάχιστον το effect κινείται γρηγορότερα.Όχι, δε νομίζω. Με την παρούσα υλοποίηση του αισθητήρα, δε βλέπω φως. Αυτό είναι και δε βλέπω να μπορεί να γίνει κάτι. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Edited June 9, 2019 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Όχι, δε νομίζω. Με την παρούσα υλοποίηση του αισθητήρα, δε βλέπω φως. Αυτό είναι και δε βλέπω να μπορεί να γίνει κάτι. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk επειδη ετυχε και ειχα ζελατινα προστασιας και περασα σε tempered glass βλεπω τεραστια διαφορα στην αποκριση του δαχτυλικου προς το χειροτερο! εννοειται ξαναπερασα το δαχτυλο μου μετα την αλλαγη αλλα δνε ειδα φως. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βγαλω το tempered και να τοα αφησω γυμνο ή να ξαναπαρω ζελατινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 επειδη ετυχε και ειχα ζελατινα προστασιας και περασα σε tempered glass βλεπω τεραστια διαφορα στην αποκριση του δαχτυλικου προς το χειροτερο! εννοειται ξαναπερασα το δαχτυλο μου μετα την αλλαγη αλλα δνε ειδα φως. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βγαλω το tempered και να τοα αφησω γυμνο ή να ξαναπαρω ζελατινα τα ξαναπερασες τα δακτυλικα αφου εβαλες το tempered? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 εγω εβγαλα τελειως τη ζελατινα και εμεινα με καθαρη οθονη..ξανα περασα τα δαχτυλικα αλλα ειδα μεγαλη διαφορα προς το χειροτερο.. προφανως αυτο που λεει η OP οτι με τον καιρο μαθαινει πρεπει να ισχυει, εχει τεραστια διαφορα με πριν που τα ειχα για πολλες βδομαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Γενικότερα είναι από τα φάουλ. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Πάρτε το απόφαση. Δεν υπάρχει καλύτερη υλοποίηση δακτυλικού αποτυπώματος από αυτό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts