Da_rudakos Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Ξανα φλασαρε magisk και θα παίξει. Το πάθαινα παλαιότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Ξανα φλασαρε magisk και θα παίξει. Το πάθαινα παλαιότερα.. Όπως είναι από πάνω λες.?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Το σβήσα το ξαναεβαλα τπτ. Κατέβασα και την νέα έκδοση 4.24 adaway και πάλι τπτ. Τι σκάλωμα έφαγε δεν μπορώ να καταλάβω.. όλα τα κουλά σε μεναΈβγαλες άκρη τελικά; Δοκίμασε να σβήσεις, με έναν root file manager, οποία ringtones δεν χρησιμοποιείς. Είναι στο system /media /Audio. Στην τελευταία beta δεν έχει καθόλου χώρο το system partition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 με εναν root app remover, βγαλτε 1-2 εφαρμογες που δε χρησιμοποιετε, οπως της Google και μετα θα ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Όπως είναι από πάνω λες.?? Ναι απο πάνω. Το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Έβγαλες άκρη τελικά; Δοκίμασε να σβήσεις, με έναν root file manager, οποία ringtones δεν χρησιμοποιείς. Είναι στο system /media /Audio. Στην τελευταία beta δεν έχει καθόλου χώρο το system partition. τα εσβησα ολα.. τιποτα.. με εναν root app remover, βγαλτε 1-2 εφαρμογες που δε χρησιμοποιετε, οπως της Google και μετα θα ειναι ενταξει. εσβησα 3-4 εφαρμογες παλι τπτ. Ναι απο πάνω. Το έκανες; το εκανα και απο πανω και απο κατω.. παλι τα ιδια..!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 τα εσβησα ολα.. τιποτα.. εσβησα 3-4 εφαρμογες παλι τπτ. το εκανα και απο πανω και απο κατω.. παλι τα ιδια..!!! αφου εσβησες και ειδες οτι οντως πλεον εχεις χωρο, κανε καθαρη εγκατασταση του adaway. εμενα δουλεψε, δεν υπαρχει λογος να μη δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 αφου εσβησες και ειδες οτι οντως πλεον εχεις χωρο, κανε καθαρη εγκατασταση του adaway. εμενα δουλεψε, δεν υπαρχει λογος να μη δουλεψει. 70gb free έχω. Δεν γίνεται τίποτα. Το εσβησα. Έβαλα παλιότερη έκδοση adaway τπτ. Το ίδιο. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 70gb free έχω. Δεν γίνεται τίποτα. Το εσβησα. Έβαλα παλιότερη έκδοση adaway τπτ. Το ίδιο.70gb δεν γίνεται να έχεις στο system. 2,7 gb είναι όλο και όλο. Στο system έχεις ελεύθερο χώρο; Σβήσε ringtones όπως σου είπα. Κάτι κάνεις λάθος. Δεν γίνεται να δουλεύει σε εμάς και σε 'σένα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Δοκιμάστε να περάσετε τα δακτυλικα σε σκοτεινό δωμάτιο, υπάρχει μεγάλη διαφορά πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Η διαχείριση RAM έχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα ξανά. Είμαι με beta 9 αλλά διαβάζω και για τη stable τα ίδια. Το επιβεβαιώνετε κι εσείς; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 παιδια 2 ερωτησεις: 1) καποιος που δεν τα εχει πειραξει μπορει να μου πει απο developer options τις στοκ ρυθμισεις στα animations? 2) απορια που ειχα απο το OP6, γινεται οταν εχω συνδεμενο το κινητο με bluetooth (του αυτοκινητου βασικα με ενδιαφερει) να χτυπανε οι ειδοποιησεις και απο ηχειο του κινητου? το προβλημα ειναι, οτι τωρα οταν μου ερχονται ειδοποιησεις δεν ακουγεται τιποτα, ουτε απο το αυτοκινητο ουτε απο το κινητο. υπαρχει καποια ρυθμιση? σε xiaomi που ειχα ενδιαμεσα νομιζω χτυπουσε η εδικοποιηση στο κινητο και ας ηταν συνδεμενο το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 παιδια 2 ερωτησεις: 1) καποιος που δεν τα εχει πειραξει μπορει να μου πει απο developer options τις στοκ ρυθμισεις στα animations? 2) απορια που ειχα απο το OP6, γινεται οταν εχω συνδεμενο το κινητο με bluetooth (του αυτοκινητου βασικα με ενδιαφερει) να χτυπανε οι ειδοποιησεις και απο ηχειο του κινητου? το προβλημα ειναι, οτι τωρα οταν μου ερχονται ειδοποιησεις δεν ακουγεται τιποτα, ουτε απο το αυτοκινητο ουτε απο το κινητο. υπαρχει καποια ρυθμιση? σε xiaomi που ειχα ενδιαμεσα νομιζω χτυπουσε η εδικοποιηση στο κινητο και ας ηταν συνδεμενο το bluetooth Για το 2) απανταω στον εαυτο μου: "Go to setting, then sound, then earPhone mode, then notification in earphone mode set it to never. Then notification will sound in speakers. " Προφανώς βέβαια μετά δεν θα ακούγονται στα ακουστικά , αλλά ότι προτιμάει ο καθένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Δοκιμάστε να περάσετε τα δακτυλικα σε σκοτεινό δωμάτιο, υπάρχει μεγάλη διαφορά πάει σφαίρα.Δεν παρατήρησα αξιοσημείωτη αλλαγή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Θα βγει σύντομα Android Q beta Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ισχύει, είμαστε μεταξύ των 21 συσκευών εκτός Google που θα πάρουν Beta. Πηγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από ΕΔΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 καποια καλη φθηνη μεμβρανη εχετε δοκιμασει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Open beta 10. Ενημέρωση ασφαλείας 1 Μαΐου και τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Είχα παλιά το OnePlus 5. Το OnePlus 6t, διάβασα ότι έχει επιλογή για 2 γραμματοσειρές, και μια είναι η roboto H roboto είναι bold ??, γίνεται το μενού πιο ευδιάκριτο ?? Διάβασα, ότι μόνον με root, μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά. Παράκληση να μου απαντήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 (edited) Είχα παλιά το OnePlus 5. Το OnePlus 6t, διάβασα ότι έχει επιλογή για 2 γραμματοσειρές, και μια είναι η roboto H roboto είναι bold ??, γίνεται το μενού πιο ευδιάκριτο ?? Διάβασα, ότι μόνον με root, μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά. Παράκληση να μου απαντήσετε. H roboto δεν είναι bold. Το γυρνάς στα αγγλικά και στο μενού display αλλάζεις font. Edited May 17, 2019 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. May 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2019 Με μια γρήγορη αναζήτηση, είδα ότι η OnePlus slate, περιλαμβάνει και ttf bold, το οποίο το περνάς με εντολές cmd,, με το adb. Είναι σωστό η λάθος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παίδες καλημέρα. Το παράγγειλα από Κίνα. Banggood. Όταν έρθει με το καλό θα έχει την ευρωπαϊκή rom; Και αν όχι πως την βάζω χωρίς καλώδιο; Γίνεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παίδες καλημέρα. Το παράγγειλα από Κίνα. Banggood. Όταν έρθει με το καλό θα έχει την ευρωπαϊκή rom; Και αν όχι πως την βάζω χωρίς καλώδιο; Γίνεται;; Θεωρητικα δεν θα εχεις προβλημα. Κι εγω απο Κινα το πηρα και ηρθε κανονικα με την ευρωπαικη οποτε δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παίδες καλημέρα. Το παράγγειλα από Κίνα. Banggood. Όταν έρθει με το καλό θα έχει την ευρωπαϊκή rom; Και αν όχι πως την βάζω χωρίς καλώδιο; Γίνεται;; Καλορίζικο, με κουπονάκι το πήρες, πόσο στοίχισε; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts