Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ξανα φλασαρε magisk και θα παίξει.

Το πάθαινα παλαιότερα..

Όπως είναι από πάνω λες.??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Το σβήσα το ξαναεβαλα τπτ. Κατέβασα και την νέα έκδοση 4.24 adaway και πάλι τπτ. Τι σκάλωμα έφαγε δεν μπορώ να καταλάβω.. όλα τα κουλά σε μενα
Έβγαλες άκρη τελικά; Δοκίμασε να σβήσεις, με έναν root file manager, οποία ringtones δεν χρησιμοποιείς. Είναι στο system /media /Audio. Στην τελευταία beta δεν έχει καθόλου χώρο το system partition.

με εναν root app remover, βγαλτε 1-2 εφαρμογες που δε χρησιμοποιετε, οπως της Google και μετα θα ειναι ενταξει.

Έβγαλες άκρη τελικά; Δοκίμασε να σβήσεις, με έναν root file manager, οποία ringtones δεν χρησιμοποιείς. Είναι στο system /media /Audio. Στην τελευταία beta δεν έχει καθόλου χώρο το system partition.

τα εσβησα ολα.. τιποτα..

με εναν root app remover, βγαλτε 1-2 εφαρμογες που δε χρησιμοποιετε, οπως της Google και μετα θα ειναι ενταξει.

εσβησα 3-4 εφαρμογες παλι τπτ.

Ναι απο πάνω.

Το έκανες;

το εκανα και απο πανω και απο κατω.. παλι τα ιδια..!!!

τα εσβησα ολα.. τιποτα..

εσβησα 3-4 εφαρμογες παλι τπτ.

το εκανα και απο πανω και απο κατω.. παλι τα ιδια..!!!

αφου εσβησες και ειδες οτι οντως πλεον εχεις χωρο, κανε καθαρη εγκατασταση του adaway. εμενα δουλεψε, δεν υπαρχει λογος να μη δουλεψει.

αφου εσβησες και ειδες οτι οντως πλεον εχεις χωρο, κανε καθαρη εγκατασταση του adaway. εμενα δουλεψε, δεν υπαρχει λογος να μη δουλεψει.

70gb free έχω. Δεν γίνεται τίποτα. Το εσβησα. Έβαλα παλιότερη έκδοση adaway τπτ. Το ίδιο.

70gb free έχω. Δεν γίνεται τίποτα. Το εσβησα. Έβαλα παλιότερη έκδοση adaway τπτ. Το ίδιο.
70gb δεν γίνεται να έχεις στο system. 2,7 gb είναι όλο και όλο. Στο system έχεις ελεύθερο χώρο; Σβήσε ringtones όπως σου είπα. Κάτι κάνεις λάθος. Δεν γίνεται να δουλεύει σε εμάς και σε 'σένα όχι. aec8f850214f015bf7334e82807ae841.jpg

Η διαχείριση RAM έχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα ξανά. Είμαι με beta 9 αλλά διαβάζω και για τη stable τα ίδια. Το επιβεβαιώνετε κι εσείς;

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

παιδια 2 ερωτησεις:

1) καποιος που δεν τα εχει πειραξει μπορει να μου πει απο developer options τις στοκ ρυθμισεις στα animations?

2) απορια που ειχα απο το OP6, γινεται οταν εχω συνδεμενο το κινητο με bluetooth (του αυτοκινητου βασικα με ενδιαφερει) να χτυπανε οι ειδοποιησεις και απο ηχειο του κινητου? το προβλημα ειναι, οτι τωρα οταν μου ερχονται ειδοποιησεις δεν ακουγεται τιποτα, ουτε απο το αυτοκινητο ουτε απο το κινητο. υπαρχει καποια ρυθμιση? σε xiaomi που ειχα ενδιαμεσα νομιζω χτυπουσε η εδικοποιηση στο κινητο και ας ηταν συνδεμενο το bluetooth

παιδια 2 ερωτησεις:

1) καποιος που δεν τα εχει πειραξει μπορει να μου πει απο developer options τις στοκ ρυθμισεις στα animations?

2) απορια που ειχα απο το OP6, γινεται οταν εχω συνδεμενο το κινητο με bluetooth (του αυτοκινητου βασικα με ενδιαφερει) να χτυπανε οι ειδοποιησεις και απο ηχειο του κινητου? το προβλημα ειναι, οτι τωρα οταν μου ερχονται ειδοποιησεις δεν ακουγεται τιποτα, ουτε απο το αυτοκινητο ουτε απο το κινητο. υπαρχει καποια ρυθμιση? σε xiaomi που ειχα ενδιαμεσα νομιζω χτυπουσε η εδικοποιηση στο κινητο και ας ηταν συνδεμενο το bluetooth

Για το 2) απανταω στον εαυτο μου:

"Go to setting, then sound, then earPhone mode, then notification in earphone mode set it to never. Then notification will sound in speakers. "

Προφανώς βέβαια μετά δεν θα ακούγονται στα ακουστικά , αλλά ότι προτιμάει ο καθένας

Δοκιμάστε να περάσετε τα δακτυλικα σε σκοτεινό δωμάτιο, υπάρχει μεγάλη διαφορά πάει σφαίρα.
Δεν παρατήρησα αξιοσημείωτη αλλαγή.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είχα παλιά το OnePlus 5.

Το OnePlus 6t, διάβασα ότι έχει επιλογή για 2 γραμματοσειρές, και μια είναι η roboto

H roboto είναι bold ??, γίνεται το μενού πιο ευδιάκριτο ??

Διάβασα, ότι μόνον με root, μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά.

Παράκληση να μου απαντήσετε.

Είχα παλιά το OnePlus 5.

Το OnePlus 6t, διάβασα ότι έχει επιλογή για 2 γραμματοσειρές, και μια είναι η roboto

H roboto είναι bold ??, γίνεται το μενού πιο ευδιάκριτο ??

Διάβασα, ότι μόνον με root, μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά.

Παράκληση να μου απαντήσετε.

H roboto δεν είναι bold.

Το γυρνάς στα αγγλικά και στο μενού display αλλάζεις font.

Edited by yiangoun

Με μια γρήγορη αναζήτηση, είδα ότι η OnePlus slate, περιλαμβάνει και ttf bold, το οποίο το περνάς με εντολές cmd,, με το adb.

Είναι σωστό η λάθος ??

Παίδες καλημέρα. Το παράγγειλα από Κίνα. Banggood.

Όταν έρθει με το καλό θα έχει την ευρωπαϊκή rom; Και αν όχι πως την βάζω χωρίς καλώδιο; Γίνεται;;

Όταν έρθει με το καλό θα έχει την ευρωπαϊκή rom; Και αν όχι πως την βάζω χωρίς καλώδιο; Γίνεται;;

Θεωρητικα δεν θα εχεις προβλημα. Κι εγω απο Κινα το πηρα και ηρθε κανονικα με την ευρωπαικη οποτε δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα

Καλορίζικο, με κουπονάκι το πήρες, πόσο στοίχισε;

iphone 7 iOS 12.0

• The title was changed to OnePlus 6T