papanikoos Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Καλησπερα παιδιά..μήπως ξέρει κανείς να μου πει σε κατάσταση κλήσης γιατί δεν εμφανίζονται οι επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Συμφωνα με τα τελευταια στοιχεια που θα εχει το OnePlus 7 Pro, μπορειτε να καταλαβετε αν η καμερα θα εχει αντιστοιχο καλο ζουμ οπως το 30P , πραγματι εχει πολυ μεγαλο ζουμ . 48mp f1.6 OIS+EIS, 9mp 3x zoom F2.4 16mp 117 F2.2 , Selfie : 16mp F2.0 Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Θα έχει ζουμ αλλά όχι περισκοπικη κάμερα. Που σημαίνει μικρές δυνατότητες. Από τον όμιλο για την ώρα θα έχει η oppo με το renno Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 14 Μαΐου παρουσιάζεται πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Ναι αναμένουμε... Όπως όλοι τις τιμές κυρίως Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 749€ λέγεται για το φθηνότερο Pro. Αουτς :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 749€ λέγεται για το φθηνότερο Pro. Αουτς :X Οχι τοσο θα είναι το 8/256 Θα υπάρχει ομως και 6/128 που θα είναι μεταξύ 669 και 699 Θα υπάρχει βέβαια και 12/256 αλλα στα 819 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Οχι τοσο θα είναι το 8/256 Θα υπάρχει ομως και 6/128 που θα είναι μεταξύ 669 και 699 Θα υπάρχει βέβαια και 12/256 αλλα στα 819 Έχεις δίκιο, τώρα το τσέκαρα καλύτερα κι εγώ. Πονάει λίγο η τιμούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Έχεις δίκιο, τώρα το τσέκαρα καλύτερα κι εγώ. Πονάει λίγο η τιμούλα. Σου δινει ομως και 3-4 πράγματα καλύτερο σε σχεση με το regular. Ο καθένας βέβαια αξιολογει αν του κάνουν η οχι τα extra παραπάνω θα δώσει η αν τα θεωρεί gimmick και ανάξια λόγοι ωστε να δώσει τα 100-120 ευρώ πάνω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Σου δινει ομως και 3-4 πράγματα καλύτερο σε σχεση με το regular. Ο καθένας βέβαια αξιολογει αν του κάνουν η οχι τα extra παραπάνω θα δώσει η αν τα θεωρεί gimmick και ανάξια λόγοι ωστε να δώσει τα 100-120 ευρώ πάνω. Καλά σίγουρα. Μεγαλύτερη οθόνη με "καλύτερη" ανάλυση, τριπλή κάμερα, ταχύτερο αποθηκευτικό χώρο, μεγαλύτερη μπαταρία με ακόμη ταχύτερη φόρτιση από το απλό 7. Με μια πρόχειρη ματιά είναι αρκετά πραγματάκια. Ελπίζω τα ασύρματα ακουστικά που θα περιλαμβάνει το 7, να βρίσκονται και στο 7 Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Πριν λίγο πέρασα την 9.0.13... αντε να δω αν θα λυθούν τα μικροθεματα που είχε η προηγούμενη. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 εχετε δοκιμασει κανα speedtest δικτυου με τη Beta; με την 9.0.12 ημουν σταθερα στα 7,5mb/s download με 4G και τωρα ειμαι στα 35mb/s.. μιλαμε για 5 φορες πανω. Στο σημειο που ειμαι λιγο δυσκολο να αλλαξε κατι απο κεραιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Τελευταία παρατηρησα πως σαν κρατώ το τηλέφωνο κλειδωνει μόνο του και ξεκλειδωνει αυτοματα .τι μπορεί να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 εχετε δοκιμασει κανα speedtest δικτυου με τη Beta; με την 9.0.12 ημουν σταθερα στα 7,5mb/s download με 4G και τωρα ειμαι στα 35mb/s.. μιλαμε για 5 φορες πανω. Στο σημειο που ειμαι λιγο δυσκολο να αλλαξε κατι απο κεραιες..Εγώ έβαλα την τελευταία αναβάθμιση , την stable, και στο σπίτι σταθερά με 4g Cosmote από τότε που πήρα το κινητό είχα download 20-30. Διαβάζοντας το ποστ το δικό σου , λέω να δοκιμάσω ένα speedtest , και μου έβγαλε το παρακάτω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Παλιότερα με το Samsung S7 τέτοιες ταχύτητες επιανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά δίνω 2 θήκες καινούριες δώρο είμαι Θεσσαλονίκη Εύοσμο δυτικά Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά δίνω 2 θήκες καινούριες δώρο είμαι Θεσσαλονίκη Εύοσμο δυτικά Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ήρθε ο Άγιος Βασίλης πασχαλιατικα! Αλλά είσαι μακριά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Άμα δεν σε νοιάζει να στείλεις καμία μέχρι Ρέθυμνο, στείλε ΠΜ. Τα μεταφορικά δικά μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Άμα δεν σε νοιάζει να στείλεις καμία μέχρι Ρέθυμνο, στείλε ΠΜ. Τα μεταφορικά δικά μου :pΣτείλε σε π.μ τα στοιχεία σου να στις στείλω και τις δύο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Κατεβαίνει beta 9 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 (edited) Για πες ..https://postimg.cc/0b0dhpJh Γιατί μου το βγάζει αυτό με το που έβαλα την 9? Δεν καταλαβαίνω πως θέλει να το κάνω..για κατεβουν τα δεδομένα Edited May 1, 2019 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Για πες ..https://postimg.cc/0b0dhpJh Γιατί μου το βγάζει αυτό με το που έβαλα την 9? Δεν καταλαβαίνω πως θέλει να το κάνω..για κατεβουν τα δεδομέναΆλλαξε αυτό στις ρυθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Άλλαξε αυτό στις ρυθμίσεις... Το άλλαξα και πάλι το ίδιο..!! Τι έγινε δεν μπορώ να καταλάβω? Πια έκδοση έχεις? Με την beta 9 ε? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Το άλλαξα και πάλι το ίδιο..!! Τι έγινε δεν μπορώ να καταλάβω? Πια έκδοση έχεις? Με την beta 9 ε?Ναι beta 9. XDA διάβασα την λύση. Σε 'μένα και σε άλλους εκεί δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. May 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Ναι beta 9. XDA διάβασα την λύση. Σε 'μένα και σε άλλους εκεί δουλεύει μια χαρά. Το σβήσα το ξαναεβαλα τπτ. Κατέβασα και την νέα έκδοση 4.24 adaway και πάλι τπτ. Τι σκάλωμα έφαγε δεν μπορώ να καταλάβω.. όλα τα κουλά σε μενα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts