arkolykos Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 καπου κολλησε εμενα θα τους ριξω κραξιμο, εβαλα και το δεκαρικο και ειναι ακομα στο processing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 καπου κολλησε εμενα θα τους ριξω κραξιμο, εβαλα και το δεκαρικο και ειναι ακομα στο processing Μια απ' τα ίδια...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Παιδια δυστυχως, το ειχα γραψει και πισω, τα ιδια ακριβως συμβαινουν και στο 6Τ. Στελνουν χωρις σειρα προτεραιότητας, χωρις να υπαρχει πραγματικο "priority"... Α ρε oneplus, κλασικα ανοργανωτη στο θεμα αποστολων… Υπομονή, μεσα στη βδομαδα θα το εχουμε ολοι (για την ακριβεια αυριο θα φυγουν τα υπολοιπα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 ε τοτε να μη θελαν το δεκαρικο, αυτα ειναι αθλιοτητες για να βγαλουν εξτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 τα ιδια με περισυ... παιδιά κράξτε τους να σας επιστρέψουν το 10αρικο.. Μονο free priority. ΔΕΝ αξίζει το εξτρά 10αρικο. Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Τους έχω στείλει ήδη στο support και τους κράζω,ζητώντας να μου επιστρέψουν τα έξοδα των μεταφορικών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Μέχρι αύριο θα έχουν σταλεί όλα τα priority και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Πάμε αύριο τώρα .. εμεις Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Η διαδικασία της απλής αποστολής ποια είναι παιδιά από προηγούμενες αγορές σας; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Η διαδικασία της απλής αποστολής ποια είναι παιδιά από προηγούμενες αγορές σας; Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα φύγουν λογικά αύριο. Θα το εχεις μεθαύριο αν είσαι Αθήνα . Με ups έρχεται είναι πολύ γρήγοροι και αυτοι. Συνήθως μοιράζει τα δέματα τις ups στην Ελλάδα η γενική ταχυδρομική.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Θα φύγουν λογικά αύριο. Θα το εχεις μεθαύριο αν είσαι Αθήνα . Με ups έρχεται είναι πολύ γρήγοροι και αυτοι. Συνήθως μοιράζει τα δέματα τις ups στην Ελλάδα η γενική ταχυδρομική..Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καλό είναι να πέσει κράξιμο ποιο πολύ για το θέμα της έλλειψης led notification...το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό...πολύς κόσμος ( ανάμεσα τους κ εγώ ) απογοητεύτηκαμε παρά πολύ από αυτό κ είναι κ ο λόγος που δεν το παράγγειλα ..θεωρώ πως όλοι οι χρήστες του OnePlus μέρα με τη μέρα θα τους ενοχλεί αρκετά αυτή η έλλειψη ...Τεράστιο φάουλ της εταιρείας ...κ αν διαβάσετε την εξήγηση που δώσανε είναι σαν να μη ξέρουν να το δικαιολογήσουν ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Τα tracking number μέχρι και μεσάνυχτα έρχονται Έτσι έγινε πριν 6 μήνες και πάλι πριν ένα χρόνο Υπομονή... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 εγώ είμαι από τους τυχερούς... εννοείται πάντα free shipping, είναι κοροϊδία το 10ρικο Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Χτύπησα κι εγώ το midnight 8/128. Μια ερώτηση στους παλιούς σε oneplus. Έχω ήδη κατεβάσει ότι χρειάζεται για Root από το πρώτο λεπτό. Με stock recovery και root με magisk περνάω κανονικά τις ota αναβαθμίσεις; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Χτύπησα κι εγώ το midnight 8/128. Μια ερώτηση στους παλιούς σε oneplus. Έχω ήδη κατεβάσει ότι χρειάζεται για Root από το πρώτο λεπτό. Με stock recovery και root με magisk περνάω κανονικά τις ota αναβαθμίσεις; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα κατεβάζεις ολόκληρη την ρομ (οχι μόνο το μικρό αρχείο με την ota) και θα την περνάς από recovery. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Θα κατεβάζεις ολόκληρη την ρομ (οχι μόνο το μικρό αρχείο με την ota) και θα την περνάς από recovery. και φυσικα απο πανω ξανα magisk, σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 ναι ακριβώς θέλει ξανά magisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Χτύπησα κι εγώ το midnight 8/128. Μια ερώτηση στους παλιούς σε oneplus. Έχω ήδη κατεβάσει ότι χρειάζεται για Root από το πρώτο λεπτό. Με stock recovery και root με magisk περνάω κανονικά τις ota αναβαθμίσεις; Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα κατεβάζεις ολόκληρη την ρομ (οχι μόνο το μικρό αρχείο με την ota) και θα την περνάς από recovery. και φυσικα απο πανω ξανα magisk, σωστα; ναι ακριβώς θέλει ξανά magisk Εχει αυτη την μέθοδο που ειναι πολυ απλούστερη μεσω magisk manager Edited November 7, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εχει αυτη την μέθοδο που ειναι πολυ απλούστερη μεσω magisk manager καλη μεθοδος κι αυτη. ευχαριστω ολους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί στην DHL και μου λένε το πακέτο δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην DHL Πολωνίας απλά η OnePlus δημιούργησε ένα ψηφιακό αριθμό. Δηλαδή ρουφα και έρχεται!!! Sent from my SM-J530F using Tapatalk Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ξεκίνησε και το δικό μου σήμερα 9:16. Παραγγελία χτες στις 17:20 Sent from my Nexus 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Εγώ παραλαμβάνω σήμερα θήκη και ακουστικά. Χθες παραγγελία σήμερα παραλαβή (UK-priority). Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 το δικο μου ακομη εκει ειναι...Shipment is processing... Nov 6, 2018 01:07 pm Shipment is processing. Nov 6, 2018 11:02 am Order is processing. Estimated dispatch: Nov 7, 2018 Estimated delivery: Nov 14, 2018 Nov 6, 2018 11:02 am Payment is Pending Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 με απλή αποστολή, έλαβα το tracking number σήμερα το πρωί. Η ετικέτα δημιουργήθηκε 06.11.2018 13:07 Poland Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts