galanakop Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Αν εισαι Αγγλια ναι. Alex θα το πάρεις το εργαλείο??? Το σκέφτομαι και εγώ να σου πω την αλήθεια έτσι για αλλαγή. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 και εγω για midnight λεω ισως ειναι πιο ωραιο γυμνο εναντι του αλλου και δεν κανει τοσο δακτυλιες το εχουν ολα τα αμαζον αλλα δεν στελνουν σε αλλη χωρα, κριμα γιατι εχουν εξαιρετικη πολιτικη. Ελλαδα στελνει κανονικα(οπως και ολα τα υπολοιπα ευρωπαικα amazon de,it,fr,es) Alex θα το πάρεις το εργαλείο??? Το σκέφτομαι και εγώ να σου πω την αλήθεια έτσι για αλλαγή. Ναι Νικο θα το παρω μετα το 5Τ που ειχα κοντα 9μηνο σε midnight black. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 εγω κολλημενος με το γυαλι. δεν προβλεπεται να το παρουμε σημερα.. δεν το ανεβασαν ακομη. μας κανουν παιχνιδακια..!!15 λεπτακια.. ανα χειρας ειμαι.!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis96 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καλησπέρα, και εγώ περιμένω πως και πως να ανοίξουν το πρωί, πάω για 8/128 Midnight Black. Για το priority μου έδωσαν κουπόνι επειδή παρακολούθησα live στο twitter την παρουσίαση και είχα βάλει το email μου για ενημερώσεις. Τουλάχιστον έτσι μου το δικαιολόγησαν. Επίσης λέω να πάρω και το Master Bunddle μαζί. Λέτε αύριο να είναι εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Καλησπέρα, και εγώ περιμένω πως και πως να ανοίξουν το πρωί, πάω για 8/128 Midnight Black. Για το priority μου έδωσαν κουπόνι επειδή παρακολούθησα live στο twitter την παρουσίαση και είχα βάλει το email μου για ενημερώσεις. Τουλάχιστον έτσι μου το δικαιολόγησαν. Επίσης λέω να πάρω και το Master Bunddle μαζί. Λέτε αύριο να είναι εδώ; Την προηγούμενη φορά στο 5t αν θυμάμαι καλά δυο μέρες έκανε με priority line. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 εφυγεεε .. μιρορ 128 +ακουστικα κοκκινα. δεν εβαλα πριοριτι/ 10 ευρω η απλη ηταν free.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εφυγε και το δικο μου.:) Περιμενουμε τωρα tracking number Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Mirror black 8/128 + bumper case + usb-c ακουστικά! Πρώτη φορά σε oneplus συσκευή Δεν συνδυάζονται τελικά τα voucher priority και κάποιο για τα αξεσουάρ Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 dispatched 7 λέει delivery 9 estimated πάντα για priority. Καλορίζικο σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Midnight black 8/128. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 11.02 εγω χαχαχα, 8 128 midnight και το defence bundle μια καρμπον και τη nylon black, εδωσα και το 10αρι για να χω λογο να βριζω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis96 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 https://imgur.com/a/hcMdPZB Άντε καλώς να τα δεχτούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Με το καλό να τα πάρετε παιδιά!!! Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 (edited) 11.02 εγω χαχαχα, 8 128 midnight και το defence bundle μια καρμπον και τη nylon black, εδωσα και το 10αρι για να χω λογο να βριζω :lol: Δικός μου είσαι εσύ :lol: 11:02:33 Edited November 6, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Κι εγώ mirror black με nylon και sandstone. Priority κυρίως γιατί δε με βολεύει καθόλου η ups και προτιμώ DHL. Εύχομαι Πέμπτη να το έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 για να δουμε θα εχουμε καμια αποστολη σημερα.? πηρε κανεις αλλος με free?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εγώ το πήρα 11:05 με free priority με ένα κουπόνι που μου είχε δώσει η 1+ επειδή γραφτικα στο newsletter της Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Και εγώ με free. Estimated delivey 14/11... Δεν θα αντέξω. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Και εγώ με free. Estimated delivey 14/11... Δεν θα αντέξω. Sent from my SM-G935F using Tapatalk αν οχι σημερα. αυριο θα φυγει μην ανχωνεσαι. ups ερχεται σε μια - δυο μερα το εχεις. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Κ εγώ free παιδιά κ ας έρθει όποτε θέλει αρκεί να έρθει σωστό όχι με τίποτα πράσινες οθόνες . Καλορίζικο σε ολους Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 αν οχι σημερα. αυριο θα φυγει μην ανχωνεσαι. ups ερχεται σε μια - δυο μερα το εχεις.Μακάρι γτ δεν θα έχω κ κινητό από το βράδυ. Κ φοβάμαι γιατί μένω Κρήτη. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Εβαλα και γω παραγγελια ενα OnePlus 6T Midnight Black 8GB RAM + 128GB Storage μαζι με μια OnePlus 6T Bumper Case Nylon και ημερομηνια παραλαβης δείχνει στις 9/11. Αντε να δουμε!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Το τσίμπησα κ εγώ.. :D Midnight Black 8/128 + Nylon Bumper case + car charger. Ήθελα κ την κόκκινη αλλά σε δεύτερη φάση μαζί με tempered glass.. Έδωσα κ το 10ευρο για express να μαι σίγουρος γιατί θα μείνω με αρχαία συσκευή από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Έβαλα κ εγώ την παραγγελία για 8/128gb Midnight Black & nylon bumper case με priority shiping. Ελπίζω να μας εκπλήσσει ευχάριστα η Oneplus και να το παραλάβω την Πέμπτη! Τέλος εποχής για το Oneplus 3T που ακόμα κ σήμερα μετά από σχεδόν 2 χρόνια χρήσης είναι εξαιρετικό σε όλα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 το έδωσα κι εγώ Midnight 8/128 , παρέα με την αγαπημένη μου flip case. free shipping, 14 Νοέμβρη κι εδώ. Υπομονή τώρα :D Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts