STATYSS Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εγώ το γυαλί δεν βλέπω να βάζουν. Πολύ το καθυστερούν. Γιατί άραγε? Όλα τα άλλα τα έχουν coming soon αυτό γιατί ακόμα ούτε σε φώτο ?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εγώ το γυαλί δεν βλέπω να βάζουν. Πολύ το καθυστερούν. Γιατί άραγε? Όλα τα άλλα τα έχουν coming soon αυτό γιατί ακόμα ούτε σε φώτο ?? Δεν θελω να γινω μάντης κακών αλλα πιθανό να μην δουλεύει απολυτα σωστά με in display sensor. Μονο με το εργοστασιακό να δουλεύει αξιόπιστα και να αποφυγουν δυσαρεσκεια και κραξιμο δεν το βαζουν προς πωληση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) εγω προτεινω και επειδη εξαιτιας σου διαγραφηκαν ολονων μας οι υπογραφες και κλειδωσε και το θεμα τον voucher να γινεις mod.. να αυτοπροταθεις δηλαδη ..!! Εγω φταιω που εσυ και ορισμενοι αλλοι που σπαμαρατε το θεμα καθε τρεις και λιγο με τους κωδικους σας(και οχι μονο στο θεμα των voucher αλλα και στο ιδιο το θεμα του Oneplus6) μπας και σας προτιμουσε καποιος εναντι των αλλων συμφορουμιτων λες και κανετε διαφημιση στην τηλεμαρκετινγ? Δες το σχολιο 54 τι εγραψε και αλλος συμφορουμιτης,αλλα κλασσικα ενα συγνωμη δεν βγηκατε να ζητησετε αυτοι που το καταντησατε το θεμα να κλειδωθει(γιατι εγω σιγουρα δεν οδηγησα το θεμα να κλειδωθει). Περιμενω σε λιγο καιρο να επιστρεψουν και οι παλιες''καλες''συνηθειες και ορισμενοι να πουλανε στις αγγελιες τις προσκλησεις για τα σακιδια...... Edited November 4, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivoulg Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Σφαίρα πάει, θέλει λίγο χρόνο (μερικά unlocks) για να καταλάβεις πως πρέπει να βάζεις το δάχτυλο (!). Μη το φοβάσαι με 9.0.4 Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Συμφωνώ. Πάει σφαίρα αρκεί να το δουλέψεις λιγάκι με το δάχτυλο κλπ. Επίσης η απουσία του notification led για μένα προσωπικά μέχρι τώρα δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Γενικά 3-4 μέρες που το δουλεύω το τηλέφωνο δεν έχω κανένα παραπονο. Περιμένω να βρω ευκαιρία να δοκιμάσω την κάμερα κ για νυχτερινές λήψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δεν θελω να γινω μάντης κακών αλλα πιθανό να μην δουλεύει απολυτα σωστά με in display sensor. Μονο με το εργοστασιακό να δουλεύει αξιόπιστα και να αποφυγουν δυσαρεσκεια και κραξιμο δεν το βαζουν προς πωληση. Χαχαχα, αφου ο STATYSS πουλουσε πνευμα οταν εγραψα τη σχετικη ανησυχια μου πριν αρκετες μερες και θεωρουσε οτι ειναι ...piece of cake η υποθεση tempered glass. Τωρα αναζητα γυαλι με... αγωνια...:lol: Παταγωδης επιβεβαιωση μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Θελω ενα near stock android εμπειρια με 4-5 extra πινελιες και οχι ενα σκασμο bloatware η gimmick/ελλείπείς software feature. Κοινως Sony,Oneplus και Motorola(την τελευταια την αναφερω κυριως για το skin που εχει):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Χαχαχα, αφου ο STATYSS πουλουσε πνευμα οταν εγραψα τη σχετικη ανησυχια μου πριν αρκετες μερες και θεωρουσε οτι ειναι ...piece of cake η υποθεση tempered glass. Τωρα αναζητα γυαλι με... αγωνια...:lol: Παταγωδης επιβεβαιωση μου....με απολυτα τυχαίο tempered glass... δείχνει να δουλεύει Αψογα Οι χρήστες που το. πήραν.. ας πουν πως δούλεψε με την ζελατίνα... Edited November 4, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εδώ δουλεύει μια χαρά ο σενσορας ακόμα και αφού τον έσκισε στις γρατσουνιές ο Jerry, δεν νομίζω να μασήσει από tempered. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Εγω φταιω που εσυ και ορισμενοι αλλοι που σπαμαρατε το θεμα καθε τρεις και λιγο με τους κωδικους σας(και οχι μονο στο θεμα των voucher αλλα και στο ιδιο το θεμα του Oneplus6) μπας και σας προτιμουσε καποιος εναντι των αλλων συμφορουμιτων λες και κανετε διαφημιση στην τηλεμαρκετινγ? Δες το σχολιο 54 τι εγραψε και αλλος συμφορουμιτης,αλλα κλασσικα ενα συγνωμη δεν βγηκατε να ζητησετε αυτοι που το καταντησατε το θεμα να κλειδωθει(γιατι εγω σιγουρα δεν οδηγησα το θεμα να κλειδωθει). Περιμενω σε λιγο καιρο να επιστρεψουν και οι παλιες''καλες''συνηθειες και ορισμενοι να πουλανε στις αγγελιες τις προσκλησεις για τα σακιδια...... Ναι εσυ φταις που την τρίχα την έκανες τριχιά..και κλειδώθηκε. Τα περί τηλεμάρκετινγκ τα ακούω βερεσε.εγω περιμένω πότε θα γίνεις moderator να σου φύγει η κάψα. Άντε γιατί όλα σου φταίνε κ σε ενοχλούν. ! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Εδώ δουλεύει μια χαρά ο σενσορας ακόμα και αφού τον έσκισε στις γρατσουνιές ο Jerry, δεν νομίζω να μασήσει από tempered. με απολυτα τυχαίο tempered glass... δείχνει να δουλεύει Αψογα Οι χρήστες που το. πήραν.. ας πουν πως δούλεψε με την ζελατίνα... Δεν εχει σχέση αυτο ομως με τρίτα γυαλιά. Αλίμονο αν δεν δούλευε το εργοστασιακό.;) Μην τρελαθούμε Το γυαλι(third party) πρεπει να ειναι το σωστό,είναι δεδομένο οτι αρκετά γυαλια του εμποριου δεν θα δουλέψουν που θα κυκλοφορτησουν σε ebay,amazon κλπ. Μονο εμπειρικά και στην πραξη οταν καποιος θα αγοράζει,δοκιμάσει και πει στους άλλους οτι δουλεύει τοτε εκείνο θα προτιμούν. Κάποιοι αναγκαστικα θα γινουν οι tester για να επωφεληθούν οι υπόλοιποι. Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Χαχαχα, αφου ο STATYSS πουλουσε πνευμα οταν εγραψα τη σχετικη ανησυχια μου πριν αρκετες μερες και θεωρουσε οτι ειναι ...piece of cake η υποθεση tempered glass. Τωρα αναζητα γυαλι με... αγωνια...:lol: Παταγωδης επιβεβαιωση μου.... Εσύ μην χαίρεσαι κ βιάζεσαι τόσο.. γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λένε .κ δεν βγήκε τυχαία η γνωστή παροιμία..όπως είπαν κ τα παιδιά δουλεύει απροβληματιστα.. μου κάνει όμως εντύπωση που βγήκε στην κινεζική σελίδα τους. Κ όχι στην ευρωπαϊκή.. Ιδωμεν. 2 μέρες ακόμη. https://store.oneplus.com/cn/product/oneplus-6t-3d-tempered-glass-screen-protector Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Εσύ μην χαίρεσαι κ βιάζεσαι τόσο.. γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λένε .κ δεν βγήκε τυχαία η γνωστή παροιμία..όπως είπαν κ τα παιδιά δουλεύει απροβληματιστα.. μου κάνει όμως εντύπωση που βγήκε στην κινεζική σελίδα τους. Κ όχι στην ευρωπαϊκή.. Ιδωμεν. 2 μέρες ακόμη. https://store.oneplus.com/cn/product/oneplus-6t-3d-tempered-glass-screen-protector Και τι αποδεικνυει αυτο? Επειδη θα παιζει ενα γυαλι (αυστηρα το αυθεντικο) απο τα χιλιαδες διαθεσιμα δικαιολογουνταν η απολυτη ειρωνεια στο πολυ φυσιολογικο ερωτημα μου, που αποδεικνυεται εκ των υστερων απολυτα ευστοχο? Αστο, το εχασες αγαπητε... ;) Κυριοι, ακουω τωρα. Ποια εκδοση θα τσιμπησετε? 128 ή 256? Χρωμα? Ακουω τις αποφασεις σας... Edited November 4, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Ελπιζω μην χρειαστούμε μονο κατι τετοιο που ειναι ολόκληρη περιουσία για να δουλέψει o sencor.:lol: https://www.amazon.com/Dome-Glass-Protector-Dispersion-Whitestone/dp/B07GX7BJS9/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1541359830&sr=8-1&keywords=dome+glass+vivo+nex&dpID=51DbjYtYHDL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch Ελπίζω κυκλοφορήσει ο official εστω στα 20 ευρω φαντάζει όαση μπροστά στα 60 φευγα του πανω και να δουλεύει άψογα:lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Ελπιζω μην χρειαστουμε μονο κατι τετοιο που ειναι ολόκληρη περιουσία για να δουλεψει o sencor.:lol: https://www.amazon.com/Dome-Glass-Protector-Dispersion-Whitestone/dp/B07GX7BJS9/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1541359830&sr=8-1&keywords=dome+glass+vivo+nex&dpID=51DbjYtYHDL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch Ελπιζω κυκλοφορησει ο official εστω στα 20 ευρω φανταζει οασ μπροστα στα 60 φευγα του πανω:lol: Οχι ρε Αλεξ, ποιο dome. Μια χαρα θα κυκλοφορησει το αυθεντικο, ειτε day 1, ειτε λιγο αργοτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Οχι ρε Αλεξ, ποιο dome. Μια χαρα θα κυκλοφορησει το αυθεντικο, ειτε day 1, ειτε λιγο αργοτερα. Φαντάζομαι θα δουλεύει αψογα αν βγάλουμε τον εργοστασιακο που με 5T δεν έμεινα ευχαριστημενος μετα 2-3 μήνες ειχε γίνει χάλια(γρατζουνιες για πλάκα,πολύ γλίτσα και καθάριζε δύσκολα η βρωμια και μειωμένη clarity σε σεβαστό βαθμό- σε σημείο οταν το έβγαλα ειδα αισθητή διαφορά και σε touch feeling και clarity και φωτεινότητα) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Φανταζομαι θα δουλευει αψογα αν βγαλουμε τον εργοστασιακο που με 5T δεν εμεινα ευχαριστηεμενος μετα 2-3 μηνες ειχε γινει χαλια(γρατζουνιες για πλακα,πολυ γλιτσα και καθαριζε δυσκολα και μειωση clarity σε σεβαστο βαθμο-οταν το εβγαλα ειδα αισθητη διαφορα και σε touch feeling και clarity και φωτεινοτητα) Αφου εσυ ουτως η αλλως δε βαζεις τιποτα στην οθονη των κινητων σου. Τωρα τι σε επιασε...? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Αφου εσυ ουτως η αλλως δε βαζεις τιποτα στην οθονη των κινητων σου. Τωρα τι σε επιασε...? :lol: Κοιτα αν ειναι καλο το εργοστασιακο δεν με πειράζει αλλα βαζει η Oneplus μέτρια ποιότητα. Αν και στο τελος παλι γυμνό θα το αφησω να μην ασχολουμε με γυαλιά και αηδίες :lol: Day one ξήλωμα και τελος :p Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Ναι εσυ φταις που την τρίχα την έκανες τριχιά..και κλειδώθηκε. Τα περί τηλεμάρκετινγκ τα ακούω βερεσε.εγω περιμένω πότε θα γίνεις moderator να σου φύγει η κάψα. Άντε γιατί όλα σου φταίνε κ σε ενοχλούν. ! Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κατηγορεις τον κοσμο δεξια και αριστερα αν δεν εισαι 100% σιγουρος για αυτα που ισχυριζεσαι. Τωρα και να σου ελεγα εγω οτι δεν εκανα καμια αναφορα να κλειδωθει το διπλα θεμα δεν θα με πιστευες(και για ποιο λογο να εκανα ουτως ή αλλως αφου δεν ειχα προβλημα με την υπαρξη του θεματος,αλλα με ορισμενα ατομα που σπαμαραν). Αρα να λειπει η προσωπικη επιθεση,ειδικα μιας και ησουν μερος του προβληματος που κλειδωθηκε το θεμα. Και στην τελικη ο λογος που κλειδωθηκε το διπλα θεμα ηταν καθαρα αποφαση των διαχειριστων του forum,αρα οφειλεις να την σεβεσαι και οχι να κατηγορεις αλλους χρηστες,ειδικα οταν εισαι και λαθος. Και το τελειωνω εδω αυτο. Εγω προτεινα να ανοιχτει ενα ξεχωριστο θεμα με τα vouchers(αρκει να μην γινουν τα χαλια που ειχαν γινει προηγουμενως)προς εξυπηρετιση/διευκολυνση του κοσμου(κυριως των ενδιαφερομενων προς αγορα προφανως),μην καθονται τσαμπα να ψαχνουν στις πισω σελιδες για vouchers ή για να μην βλεπουμε διασπαρτα voucher ανα τις σελιδες και ειδικα απο τα ιδια ατομα. Edited November 4, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Και τι αποδεικνυει αυτο? Επειδη θα παιζει ενα γυαλι (αυστηρα το αυθεντικο) απο τα χιλιαδες διαθεσιμα δικαιολογουνταν η απολυτη ειρωνεια στο πολυ φυσιολογικο ερωτημα μου, που αποδεικνυεται εκ των υστερων απολυτα ευστοχο? Αστο, το εχασες αγαπητε... ;) Κυριοι, ακουω τωρα. Ποια εκδοση θα τσιμπησετε? 128 ή 256? Χρωμα? Ακουω τις αποφασεις σας...Βαγγέλη πέρασες από Note και mate και πας σε 1+; για δοκιμή η μόνιμη συσκευή; δε ξέρω αν αξίζει η δοκιμή πολλές ελλείψεις ασύρματη φόρτιση, led notification, μόνο ηχείο και πολλές άλλες είναι οι σοβαροτεροι λόγοι να μην το δοκιμάσω καν. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Βαγγέλη πέρασες από Note και mate και πας σε 1+; για δοκιμή η μόνιμη συσκευή; δε ξέρω αν αξίζει η δοκιμή πολλές ελλείψεις ασύρματη φόρτιση, led notification, μόνο ηχείο και πολλές άλλες είναι οι σοβαροτεροι λόγοι να μην το δοκιμάσω καν. Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Λάζαρε εθιμοτυπικα η αγορά. Αυτή τη φορά, όμως, με βλέψεις να μείνει σαν βασική και μόνη συσκευή. Ο λόγος; Χρηματικός Πλέον επιλέγω να πάω σε υλοποιήσεις πιο εύλογα τιμολογημενες και ας χάνω κάποια πράγματα που θα ήθελα να έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Δεν εχει σχέση αυτο ομως με τρίτα γυαλιά. Αλίμονο αν δεν δούλευε το εργοστασιακό.;) Μην τρελαθούμε Το γυαλι(third party) πρεπει να ειναι το σωστό,είναι δεδομένο οτι αρκετά γυαλια του εμποριου δεν θα δουλέψουν που θα κυκλοφορτησουν σε ebay,amazon κλπ. Μονο εμπειρικά και στην πραξη οταν καποιος θα αγοράζει,δοκιμάσει και πει στους άλλους οτι δουλεύει τοτε εκείνο θα προτιμούν. Κάποιοι αναγκαστικα θα γινουν οι tester για να επωφεληθούν οι υπόλοιποι. Στο video θα δεις ότι το γυαλί είναι ένα τυχαίο πιο μικρό που το έβαλε πάνω ίσα ισα για να κάνει το τεστ.... Δεν βλέπω θεμα... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 (edited) Στο video θα δεις ότι το γυαλί είναι ένα τυχαίο πιο μικρό που το έβαλε πάνω ίσα ισα για να κάνει το τεστ.... Δεν βλέπω θεμα... Το θεμα ειναι να βγαλεις το εργοστασιακο και βαλεις τριτο;) Σιγα μην βαζω γυαλι πανω απο γυαλι να γινει μ****** η ολη αισθηση,clarity κλπ Edited November 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 τι εννοείς εργοστασιακό? την ζελατίνα? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 τι εννοείς εργοστασιακό? την ζελατίνα? Την ζελατινα βεβαια. Ο τυπος φοραει το extra πανω απο το εργοστασιακο. Χαιρω πολυ δηλαδη. Δεν μου λεει κατι αυτο Να εβγαζε το εργοστασιακο και να εβαζε το τριτο εκει να εβλεπα αν δουλευει ο sensor. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Την ζελατινα βεβαια. Ο τυπος φοραει το extra πανω απο το εργοστασιακο. Χαιρω πολυ δηλαδη. Δεν μου λεει κατι αυτο Ε, πως δεν σου λέει? Αφού δουλεύει με δύο πιστεύεις δεν θα δουλεύει με ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts