Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το γυαλί δεν βλέπω να βάζουν. Πολύ το καθυστερούν. Γιατί άραγε? Όλα τα άλλα τα έχουν coming soon αυτό γιατί ακόμα ούτε σε φώτο ??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εγώ το γυαλί δεν βλέπω να βάζουν. Πολύ το καθυστερούν. Γιατί άραγε? Όλα τα άλλα τα έχουν coming soon αυτό γιατί ακόμα ούτε σε φώτο ??

Δεν θελω να γινω μάντης κακών αλλα πιθανό να μην δουλεύει απολυτα σωστά με in display sensor.

Μονο με το εργοστασιακό να δουλεύει αξιόπιστα και να αποφυγουν δυσαρεσκεια και κραξιμο δεν το βαζουν προς πωληση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

εγω προτεινω και επειδη εξαιτιας σου διαγραφηκαν ολονων μας οι υπογραφες και κλειδωσε και το θεμα τον voucher να γινεις mod.. να αυτοπροταθεις δηλαδη ..!!

Εγω φταιω που εσυ και ορισμενοι αλλοι που σπαμαρατε το θεμα καθε τρεις και λιγο με τους κωδικους σας(και οχι μονο στο θεμα των voucher αλλα και στο ιδιο το θεμα του Oneplus6) μπας και σας προτιμουσε καποιος εναντι των αλλων συμφορουμιτων λες και κανετε διαφημιση στην τηλεμαρκετινγ?

Δες το σχολιο 54 τι εγραψε και αλλος συμφορουμιτης,αλλα κλασσικα ενα συγνωμη δεν βγηκατε να ζητησετε αυτοι που το καταντησατε το θεμα να κλειδωθει(γιατι εγω σιγουρα δεν οδηγησα το θεμα να κλειδωθει).

Περιμενω σε λιγο καιρο να επιστρεψουν και οι παλιες''καλες''συνηθειες και ορισμενοι να πουλανε στις αγγελιες τις προσκλησεις για τα σακιδια......

Edited by Fulgore1

Σφαίρα πάει, θέλει λίγο χρόνο (μερικά unlocks) για να καταλάβεις πως πρέπει να βάζεις το δάχτυλο (!). Μη το φοβάσαι με 9.0.4

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Συμφωνώ. Πάει σφαίρα αρκεί να το δουλέψεις λιγάκι με το δάχτυλο κλπ. Επίσης η απουσία του notification led για μένα προσωπικά μέχρι τώρα δε μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Γενικά 3-4 μέρες που το δουλεύω το τηλέφωνο δεν έχω κανένα παραπονο. Περιμένω να βρω ευκαιρία να δοκιμάσω την κάμερα κ για νυχτερινές λήψεις.

Δεν θελω να γινω μάντης κακών αλλα πιθανό να μην δουλεύει απολυτα σωστά με in display sensor.

Μονο με το εργοστασιακό να δουλεύει αξιόπιστα και να αποφυγουν δυσαρεσκεια και κραξιμο δεν το βαζουν προς πωληση.

Χαχαχα, αφου ο STATYSS πουλουσε πνευμα οταν εγραψα τη σχετικη ανησυχια μου πριν αρκετες μερες και θεωρουσε οτι ειναι ...piece of cake η υποθεση tempered glass. Τωρα αναζητα γυαλι με... αγωνια...:lol:

Παταγωδης επιβεβαιωση μου....

Θελω ενα near stock android εμπειρια με 4-5 extra πινελιες και οχι ενα σκασμο bloatware η gimmick/ελλείπείς software feature.

Κοινως Sony,Oneplus και Motorola(την τελευταια την αναφερω κυριως για το skin που εχει):lol:

Χαχαχα, αφου ο STATYSS πουλουσε πνευμα οταν εγραψα τη σχετικη ανησυχια μου πριν αρκετες μερες και θεωρουσε οτι ειναι ...piece of cake η υποθεση tempered glass. Τωρα αναζητα γυαλι με... αγωνια...:lol:

με απολυτα τυχαίο tempered glass...

δείχνει να δουλεύει Αψογα

Οι χρήστες που το. πήραν.. ας πουν πως δούλεψε με την ζελατίνα...

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Εδώ δουλεύει μια χαρά ο σενσορας ακόμα και αφού τον έσκισε στις γρατσουνιές ο Jerry, δεν νομίζω να μασήσει από tempered.

Εγω φταιω που εσυ και ορισμενοι αλλοι που σπαμαρατε το θεμα καθε τρεις και λιγο με τους κωδικους σας(και οχι μονο στο θεμα των voucher αλλα και στο ιδιο το θεμα του Oneplus6) μπας και σας προτιμουσε καποιος εναντι των αλλων συμφορουμιτων λες και κανετε διαφημιση στην τηλεμαρκετινγ?

Δες το σχολιο 54 τι εγραψε και αλλος συμφορουμιτης,αλλα κλασσικα ενα συγνωμη δεν βγηκατε να ζητησετε αυτοι που το καταντησατε το θεμα να κλειδωθει(γιατι εγω σιγουρα δεν οδηγησα το θεμα να κλειδωθει).

Περιμενω σε λιγο καιρο να επιστρεψουν και οι παλιες''καλες''συνηθειες και ορισμενοι να πουλανε στις αγγελιες τις προσκλησεις για τα σακιδια......

Ναι εσυ φταις που την τρίχα την έκανες τριχιά..και κλειδώθηκε. Τα περί τηλεμάρκετινγκ τα ακούω βερεσε.εγω περιμένω πότε θα γίνεις moderator να σου φύγει η κάψα. Άντε γιατί όλα σου φταίνε κ σε ενοχλούν. !

Εδώ δουλεύει μια χαρά ο σενσορας ακόμα και αφού τον έσκισε στις γρατσουνιές ο Jerry, δεν νομίζω να μασήσει από tempered.

με απολυτα τυχαίο tempered glass...

δείχνει να δουλεύει Αψογα

Οι χρήστες που το. πήραν.. ας πουν πως δούλεψε με την ζελατίνα...

Δεν εχει σχέση αυτο ομως με τρίτα γυαλιά.

Αλίμονο αν δεν δούλευε το εργοστασιακό.;)

Μην τρελαθούμε

Το γυαλι(third party) πρεπει να ειναι το σωστό,είναι δεδομένο οτι αρκετά γυαλια του εμποριου δεν θα δουλέψουν που θα κυκλοφορτησουν σε ebay,amazon κλπ.

Μονο εμπειρικά και στην πραξη οταν καποιος θα αγοράζει,δοκιμάσει και πει στους άλλους οτι δουλεύει τοτε εκείνο θα προτιμούν.

Κάποιοι αναγκαστικα θα γινουν οι tester για να επωφεληθούν οι υπόλοιποι.

Edited by alextrela

Εσύ μην χαίρεσαι κ βιάζεσαι τόσο.. γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λένε .κ δεν βγήκε τυχαία η γνωστή παροιμία..όπως είπαν κ τα παιδιά δουλεύει απροβληματιστα.. μου κάνει όμως εντύπωση που βγήκε στην κινεζική σελίδα τους. Κ όχι στην ευρωπαϊκή.. Ιδωμεν. 2 μέρες ακόμη.

https://store.oneplus.com/cn/product/oneplus-6t-3d-tempered-glass-screen-protector

Εσύ μην χαίρεσαι κ βιάζεσαι τόσο.. γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος λένε .κ δεν βγήκε τυχαία η γνωστή παροιμία..όπως είπαν κ τα παιδιά δουλεύει απροβληματιστα.. μου κάνει όμως εντύπωση που βγήκε στην κινεζική σελίδα τους. Κ όχι στην ευρωπαϊκή.. Ιδωμεν. 2 μέρες ακόμη.

https://store.oneplus.com/cn/product/oneplus-6t-3d-tempered-glass-screen-protector

Και τι αποδεικνυει αυτο? Επειδη θα παιζει ενα γυαλι (αυστηρα το αυθεντικο) απο τα χιλιαδες διαθεσιμα δικαιολογουνταν η απολυτη ειρωνεια στο πολυ φυσιολογικο ερωτημα μου, που αποδεικνυεται εκ των υστερων απολυτα ευστοχο? Αστο, το εχασες αγαπητε... ;)

Κυριοι, ακουω τωρα. Ποια εκδοση θα τσιμπησετε?

128 ή 256? Χρωμα?

Ακουω τις αποφασεις σας...

Edited by v@gelis

Ελπιζω μην χρειαστούμε μονο κατι τετοιο που ειναι ολόκληρη περιουσία για να δουλέψει o sencor.:lol:

https://www.amazon.com/Dome-Glass-Protector-Dispersion-Whitestone/dp/B07GX7BJS9/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1541359830&sr=8-1&keywords=dome+glass+vivo+nex&dpID=51DbjYtYHDL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

Ελπίζω κυκλοφορήσει ο official εστω στα 20 ευρω φαντάζει όαση μπροστά στα 60 φευγα του πανω και να δουλεύει άψογα:lol:

Ελπιζω μην χρειαστουμε μονο κατι τετοιο που ειναι ολόκληρη περιουσία για να δουλεψει o sencor.:lol:

https://www.amazon.com/Dome-Glass-Protector-Dispersion-Whitestone/dp/B07GX7BJS9/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1541359830&sr=8-1&keywords=dome+glass+vivo+nex&dpID=51DbjYtYHDL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

Ελπιζω κυκλοφορησει ο official εστω στα 20 ευρω φανταζει οασ μπροστα στα 60 φευγα του πανω:lol:

Οχι ρε Αλεξ, ποιο dome. Μια χαρα θα κυκλοφορησει το αυθεντικο, ειτε day 1, ειτε λιγο αργοτερα.

Οχι ρε Αλεξ, ποιο dome. Μια χαρα θα κυκλοφορησει το αυθεντικο, ειτε day 1, ειτε λιγο αργοτερα.

Φαντάζομαι θα δουλεύει αψογα αν βγάλουμε τον εργοστασιακο που με 5T δεν έμεινα ευχαριστημενος μετα 2-3 μήνες ειχε γίνει χάλια(γρατζουνιες για πλάκα,πολύ γλίτσα και καθάριζε δύσκολα η βρωμια και μειωμένη clarity σε σεβαστό βαθμό- σε σημείο οταν το έβγαλα ειδα αισθητή διαφορά και σε touch feeling και clarity και φωτεινότητα)

Φανταζομαι θα δουλευει αψογα αν βγαλουμε τον εργοστασιακο που με 5T δεν εμεινα ευχαριστηεμενος μετα 2-3 μηνες ειχε γινει χαλια(γρατζουνιες για πλακα,πολυ γλιτσα και καθαριζε δυσκολα και μειωση clarity σε σεβαστο βαθμο-οταν το εβγαλα ειδα αισθητη διαφορα και σε touch feeling και clarity και φωτεινοτητα)

Αφου εσυ ουτως η αλλως δε βαζεις τιποτα στην οθονη των κινητων σου. Τωρα τι σε επιασε...? :lol:

Αφου εσυ ουτως η αλλως δε βαζεις τιποτα στην οθονη των κινητων σου. Τωρα τι σε επιασε...? :lol:

Κοιτα αν ειναι καλο το εργοστασιακο δεν με πειράζει αλλα βαζει η Oneplus μέτρια ποιότητα.

Αν και στο τελος παλι γυμνό θα το αφησω να μην ασχολουμε με γυαλιά και αηδίες :lol:

Day one ξήλωμα και τελος :p

Edited by alextrela

Ναι εσυ φταις που την τρίχα την έκανες τριχιά..και κλειδώθηκε. Τα περί τηλεμάρκετινγκ τα ακούω βερεσε.εγω περιμένω πότε θα γίνεις moderator να σου φύγει η κάψα. Άντε γιατί όλα σου φταίνε κ σε ενοχλούν. !

Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να κατηγορεις τον κοσμο δεξια και αριστερα αν δεν εισαι 100% σιγουρος για αυτα που ισχυριζεσαι.

Τωρα και να σου ελεγα εγω οτι δεν εκανα καμια αναφορα να κλειδωθει το διπλα θεμα δεν θα με πιστευες(και για ποιο λογο να εκανα ουτως ή αλλως αφου δεν ειχα προβλημα με την υπαρξη του θεματος,αλλα με ορισμενα ατομα που σπαμαραν).

Αρα να λειπει η προσωπικη επιθεση,ειδικα μιας και ησουν μερος του προβληματος που κλειδωθηκε το θεμα.

Και στην τελικη ο λογος που κλειδωθηκε το διπλα θεμα ηταν καθαρα αποφαση των διαχειριστων του forum,αρα οφειλεις να την σεβεσαι και οχι να κατηγορεις αλλους χρηστες,ειδικα οταν εισαι και λαθος. Και το τελειωνω εδω αυτο.

Εγω προτεινα να ανοιχτει ενα ξεχωριστο θεμα με τα vouchers(αρκει να μην γινουν τα χαλια που ειχαν γινει προηγουμενως)προς εξυπηρετιση/διευκολυνση του κοσμου(κυριως των ενδιαφερομενων προς αγορα προφανως),μην καθονται τσαμπα να ψαχνουν στις πισω σελιδες για vouchers ή για να μην βλεπουμε διασπαρτα voucher ανα τις σελιδες και ειδικα απο τα ιδια ατομα.

Edited by Fulgore1

Και τι αποδεικνυει αυτο? Επειδη θα παιζει ενα γυαλι (αυστηρα το αυθεντικο) απο τα χιλιαδες διαθεσιμα δικαιολογουνταν η απολυτη ειρωνεια στο πολυ φυσιολογικο ερωτημα μου, που αποδεικνυεται εκ των υστερων απολυτα ευστοχο? Αστο, το εχασες αγαπητε... ;)

Κυριοι, ακουω τωρα. Ποια εκδοση θα τσιμπησετε?

128 ή 256? Χρωμα?

Ακουω τις αποφασεις σας...

Βαγγέλη πέρασες από Note και mate και πας σε 1+; για δοκιμή η μόνιμη συσκευή; δε ξέρω αν αξίζει η δοκιμή πολλές ελλείψεις ασύρματη φόρτιση, led notification, μόνο ηχείο και πολλές άλλες είναι οι σοβαροτεροι λόγοι να μην το δοκιμάσω καν.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Βαγγέλη πέρασες από Note και mate και πας σε 1+; για δοκιμή η μόνιμη συσκευή; δε ξέρω αν αξίζει η δοκιμή πολλές ελλείψεις ασύρματη φόρτιση, led notification, μόνο ηχείο και πολλές άλλες είναι οι σοβαροτεροι λόγοι να μην το δοκιμάσω καν.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρε εθιμοτυπικα η αγορά. Αυτή τη φορά, όμως, με βλέψεις να μείνει σαν βασική και μόνη συσκευή. Ο λόγος; Χρηματικός

Πλέον επιλέγω να πάω σε υλοποιήσεις πιο εύλογα τιμολογημενες και ας χάνω κάποια πράγματα που θα ήθελα να έχω...

Δεν εχει σχέση αυτο ομως με τρίτα γυαλιά.

Αλίμονο αν δεν δούλευε το εργοστασιακό.;)

Μην τρελαθούμε

Το γυαλι(third party) πρεπει να ειναι το σωστό,είναι δεδομένο οτι αρκετά γυαλια του εμποριου δεν θα δουλέψουν που θα κυκλοφορτησουν σε ebay,amazon κλπ.

Μονο εμπειρικά και στην πραξη οταν καποιος θα αγοράζει,δοκιμάσει και πει στους άλλους οτι δουλεύει τοτε εκείνο θα προτιμούν.

Κάποιοι αναγκαστικα θα γινουν οι tester για να επωφεληθούν οι υπόλοιποι.

Στο video θα δεις ότι το γυαλί είναι ένα τυχαίο πιο μικρό που το έβαλε πάνω ίσα ισα για να κάνει το τεστ....

Δεν βλέπω θεμα...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Στο video θα δεις ότι το γυαλί είναι ένα τυχαίο πιο μικρό που το έβαλε πάνω ίσα ισα για να κάνει το τεστ....

Δεν βλέπω θεμα...

Το θεμα ειναι να βγαλεις το εργοστασιακο και βαλεις τριτο;)

Σιγα μην βαζω γυαλι πανω απο γυαλι να γινει μ****** η ολη αισθηση,clarity κλπ

Edited by alextrela

τι εννοείς εργοστασιακό? την ζελατίνα?

20181104-231208.jpg

Την ζελατινα βεβαια.

Ο τυπος φοραει το extra πανω απο το εργοστασιακο.

Χαιρω πολυ δηλαδη.

Δεν μου λεει κατι αυτο

Να εβγαζε το εργοστασιακο και να εβαζε το τριτο εκει να εβλεπα αν δουλευει ο sensor.

Την ζελατινα βεβαια.

Ο τυπος φοραει το extra πανω απο το εργοστασιακο.

Χαιρω πολυ δηλαδη.

Δεν μου λεει κατι αυτο

Ε, πως δεν σου λέει? Αφού δουλεύει με δύο πιστεύεις δεν θα δουλεύει με ένα?

• The title was changed to OnePlus 6T