Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Φίλε geovass, καταλαβαίνω ότι όλοι έχουν τα δικά τους θέματα να απαντήσουν με βάση τη δική σου εμπειρία, αλλά πραγματικά νομίζω πως όλοι από επίπεδο εμπειρίας χρήσης (User eXperience) θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Οπότε το ερώτημα μου είναι το εξής:

Πώς χειρίζεται το κινητό την έλλειψη του LED notification.

Όταν έρχεται ένα notification, σίγουρα θα το δείχνει η οθόνη, αλλά στη συνέχεια αν δεν του δώσεις σημασία τι θα γίνει;

- Θα αρχίσει να ανάβει η οθόνη ανα τακτά χρονικά διαστήματα;

- Θα ενεργοποιηθεί κάποια λειτουργεί AOD όπου θα δείχνει συνεχώς κάποια ένδειξη κάποιου notification;

- Θα σβήσει πλήρως η οθόνη και δε θα δίνει κανένα σημάδι ότι από πίσω υπάρχουν notifications;

Νομίζω πως είναι πολύ κρίσιμο και γενικά στα διάφορα fora δεν υπάρχει απάντηση και όλοι κάνουν τις δικές τους εικασίες. Αν μπορέσεις να δώσεις εσύ μια τέτοια απάντηση σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, θα ήταν κάπως κρίσιμο.

Καλό unboxing!

Καλησπέρα σε όλους. Μια βοήθεια σε απορία μου για αγορά με πιστωτική. Αν πάρω το 8/128 στα 569 με πιστωτική και βάζω 60 ευρώ τον μήνα, πόσο θα μου κοστίσει τελικά με τους τόκους; Μπορεί κανείς να μου απαντήσει; Προσπάθησα να το googlάρω αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:offtopic:

Αν υποθέσεις ότι η πιστωτική σου ΔΕΝ είναι χρεωμένη με κάτι άλλο και ότι η μόνη αγορά θα είναι το κινητό

https://www.spreadsheet123.com/files/free-templates/creditcard-payoff-calculator.xls

βάλε επιτόκιο αγοράς, ελάχιστη χρέωση συνήθως ειναι το max (2%, 15ευρώ) , στο additional amount βάλε 50 ευρώ

Στο ποσό αυτό θα πρέπει να υπολογίσεις και την εισφορά του νόμου 128/75 που είναι 0,6% του εκάστοτε υπολοίπου .

Αν η κάρτα σου είναι ηδη χρεωμένη με άλλες αγορές, τότε θα σου βγει πολύ περισσότερο. Ούτε η τράπεζά σου θα μπορέσει να σου απαντήσει. Ο λόγος είναι ότι αποπληρώνεις πρώτα τις αγορές με χαμηλότερο επιτόκιο και μετά τις αγορές με υψηλότερο επιτόκιο.

Συγγνώμη για το offtopic :)

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

:offtopic:

Αν υποθέσεις ότι η πιστωτική σου ΔΕΝ είναι χρεωμένη με κάτι άλλο και ότι η μόνη αγορά θα είναι το κινητό

https://www.spreadsheet123.com/files/free-templates/creditcard-payoff-calculator.xls

βάλε επιτόκιο αγοράς, ελάχιστη χρέωση συνήθως ειναι το max (2%, 15ευρώ) , στο additional amount βάλε 50 ευρώ

Στο ποσό αυτό θα πρέπει να υπολογίσεις και την εισφορά του νόμου 128/75 που είναι 0,6% του εκάστοτε υπολοίπου .

Αν η κάρτα σου είναι ηδη χρεωμένη με άλλες αγορές, τότε θα σου βγει πολύ περισσότερο. Ούτε η τράπεζά σου θα μπορέσει να σου απαντήσει. Ο λόγος είναι ότι αποπληρώνεις πρώτα τις αγορές με χαμηλότερο επιτόκιο και μετά τις αγορές με υψηλότερο επιτόκιο.

Συγγνώμη για το offtopic :)

Καθόλου off topic... Πολύ χρήσιμο για κάποιον που θέλει να πληρώσει με πιστωτική κάρτα...

Παρότι δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα ακόμα να αλλάξω το 5αρι μου. Τελικά πήγα στο event του Βερολίνου σήμερα κ το πήρα midnight black 8/128! :lol: Πανέμορφο! Θα το δουλέψω κ θα σας πω εντυπώσεις σύντομα...

Το αλλο προβλημα ειναι οτι για αλλη μια φορα οποιος θελει διαφορετικο χρωμα(πχ ασπρο,κοκκινο)θα πρεπει να περιμενει καιρο,και αργοτερα θα μπει στον πειρασμο αγορα 6t κοκκινο πχ ή αναμονη για oneplus7?

Παρότι δεν ήμουν σίγουρος αν ήθελα ακόμα να αλλάξω το 5αρι μου. Τελικά πήγα στο event του Βερολίνου σήμερα κ το πήρα midnight black 8/128! :lol: Πανέμορφο! Θα το δουλέψω κ θα σας πω εντυπώσεις σύντομα...

Αν μπορείς κι εσύ φίλε να βοηθήσεις στο ερώτημα που έθεσα πριν:

καταλαβαίνω ότι όλοι έχουν τα δικά τους θέματα να απαντήσουν με βάση τη δική σου εμπειρία, αλλά πραγματικά νομίζω πως όλοι από επίπεδο εμπειρίας χρήσης (User eXperience) θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Οπότε το ερώτημα μου είναι το εξής:

Όταν έρχεται ένα notification, σίγουρα θα το δείχνει η οθόνη, αλλά στη συνέχεια αν δεν του δώσεις σημασία τι θα γίνει;

- Θα ενεργοποιηθεί κάποια λειτουργεί AOD όπου θα δείχνει συνεχώς κάποια ένδειξη κάποιου notification;

- Θα σβήσει πλήρως η οθόνη και δε θα δίνει κανένα σημάδι ότι από πίσω υπάρχουν notifications;

Νομίζω πως είναι πολύ κρίσιμο και γενικά στα διάφορα fora δεν υπάρχει απάντηση και όλοι κάνουν τις δικές τους εικασίες. Αν μπορέσεις να δώσεις εσύ μια τέτοια απάντηση σε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, θα ήταν κάπως κρίσιμο.

Καλό unboxing!

Αυτό που θα ήθελα να μάθω εγώ από τους πρώτους κατόχους είναι το πως είναι η ποιότητα κλήσης. Αν το ακουστικό που είναι τραβηγμένο στο frame έχει κάποιο θέμα...

Σε κανένα review από όσα βίντεο έχω δει μέχρι τώρα δεν αναφέρονται σε αυτό

Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από το s7

Πανέμορφο

DflaToC

Εγώ μάλλον άργησα και δεν πήρα δωράκια

Και εγώ πήρα μόνο μια θήκη και τσάντα. Πήγα σχετικά αργά δυστυχώς.

Ρίχτε εμπειρία χρήσης παιδιά και αυτό με το led σημαντικό.

Η αφαίρεση του Led είναι deal breaker. Βλέπεις το led τι χρώμα είναι και ξέρεις τι ειδοποίηση έχεις. 50 χρώματα έχω στο κινητό. Απορώ τι κάνουν.

Η αφαίρεση του Led είναι deal breaker. Βλέπεις το led τι χρώμα είναι και ξέρεις τι ειδοποίηση έχεις. 50 χρώματα έχω στο κινητό. Απορώ τι κάνουν.
Και από την άλλη έχεις και την Xiaomi που βάζει μεν, μονόχρωμο δε :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και από την άλλη έχεις και την Xiaomi που βάζει μεν, μονόχρωμο δε :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε αυτό είναι καλό. Πολύχρωμο να μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις.

Έρχεται μήνυμα στο viber ανάβει μωβ

Έρχεται SMS ανάβει μπλε

Αναπάντητη ανάβει πράσινο

Messenger ανάβει γαλάζιο

Χαμηλή μπαταρία κόκκινο

Reddit άσπρο

Και γενικά έχω βάλει ότι χρώμα θέλω για κάθε ειδοποίηση. Αφαιρούν χρήσιμα πράγματα χρόνια τώρα.

Τελικά το fingerprint δεν δουλεύει σε όλες τις τράπεζες. Πχ δουλεύει starling, δεν δουλεύει hsbc.
Oneplus A6013

"Προσφορά" από την βρετανική ΕΕ για το 6τ

Πολύ ακριβό αν σκεφτείς ότι για 10γιγα,απεριόριστα (πραγματικά απεριόριστα και όχι 1500) τηλέφωνα και μηνύματα είναι 17 λιρες /μηνα

Hi Aphrodite, great news: you can upgrade today by pre-ordering the OnePlus 6T.

Get a fantastic deal on the 128GB Mirror Black 6T on an Essential plan with 1GB data for just £39 per month, and £50 upfront, on a 24 month contract.

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

αν δείτε στο video του flossy

στο 17:37 φαίνεται καθαρά ότι η εφαρμογή της κάμερας είναι διαφορετική από.αυτη που ανεβηκε στο apkmirror για το 6 αφού υπάρχει επιλογή "night"... στο. αρχικό menu

Edited by anergos13

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

αν δείτε στο video του flossy

στο 17:37 φαίνεται καθαρά ότι η εφαρμογή της κάμερας είναι διαφορετική από.αυτη που ανεβηκε στο apkmirror για το 6 αφού υπάρχει επιλογή "night"... στο. αρχικό menu

Αυτή έχει και το apk απ' ότι είδα.

8ec8bf05685f6f5c9c26a22f88cb81fa.jpg

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Φίλε geovass, καταλαβαίνω ότι όλοι έχουν τα δικά τους θέματα να απαντήσουν με βάση τη δική σου εμπειρία, αλλά πραγματικά νομίζω πως όλοι από επίπεδο εμπειρίας χρήσης (User eXperience) θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα. Οπότε το ερώτημα μου είναι το εξής:

Καλό unboxing!

Καλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου που δεν έχει LED Notifiction. Η οθόνη θα ανάψει (εαν έχετε ενεργοποιήσει το option) οταν θα σας έρθει η ειδοποίηση. Αν την αφησετε να σβησει στο επομενο lift την οθόνης θα σας δειξει τις ειδοποιησεις.

Επισης δεν ενοχλεί που η οθόνη πρέπει να έιναι ανοιχτή για να πάρει το δαχτυλικό. Μολις το πιάσεις στα χέρια σου θα ανάψει και θα ξεκλειδωσεις.

Ήρθε με την 9.0.2 και να πω την αλήθεια το δαχτυλικό δεν έπαιζει σωστά. Στα καπάκια ήρθε η 9.0.3 που φτιάχνει το διαχτυλικό και διάαφορα άλλα και πριν λίγο έσκασε μύτη η 9.0.4 - να έχουμε να πέρνουμε!

Η συσκευή δείχνει πιο άνετη απο το 6 - που μετα την αναβάθμηση στην 9 μπούκωνε. Αυτή τρέχει νερό και τα gestures πάνε σφαιράτα!

μπορείς να δεις ποια έκδοση είναι το. apk της κάμερας?

Καλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου που δεν έχει LED Notifiction. Η οθόνη θα ανάψει (εαν έχετε ενεργοποιήσει το option) οταν θα σας έρθει η ειδοποίηση. Αν την αφησετε να σβησει στο επομενο lift την οθόνης θα σας δειξει τις ειδοποιησεις.

Επισης δεν ενοχλεί που η οθόνη πρέπει να έιναι ανοιχτή για να πάρει το δαχτυλικό. Μολις το πιάσεις στα χέρια σου θα ανάψει και θα ξεκλειδωσεις.

Ήρθε με την 9.0.2 και να πω την αλήθεια το δαχτυλικό δεν έπαιζει σωστά. Στα καπάκια ήρθε η 9.0.3 που φτιάχνει το διαχτυλικό και διάαφορα άλλα και πριν λίγο έσκασε μύτη η 9.0.4 - να έχουμε να πέρνουμε!

Η συσκευή δείχνει πιο άνετη απο το 6 - που μετα την αναβάθμηση στην 9 μπούκωνε. Αυτή τρέχει νερό και τα gestures πάνε σφαιράτα!

2.10.5 :):)
είναι ο ίδια έκδοση που έχει στο apkmirror...

βλέπεις κάποια διαφορά με. το night mode?

έχεις ακόμα. και. το. 6...?

για σύγκριση? στην κάμερα με την 2.10.5

καλοριζικο Γιωργο!

Ποια εκδοση πηρες?

ομορφα πραματα διαβαζω, για πες μας σε χρηση πως ειναι το δακτυλικο? καθυστερει ?

Ναι, δεν είναι αστραπιαίο όπως το κανονικό. Μερικές φορές θέλει σχεδόν 1 δευτερόλεπτο

Edited by apostolos01
Oneplus A6013

• The title was changed to OnePlus 6T