dinosss Δημ. November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2005 Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου? :blink: :* :whip: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotgan Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Κάποιο site να κατεβάσουμε κανα παιχνίδι ή κανα theme της προκοπής ξέρει κανείς? Επίσις, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να φτιάχνει themes να φτιάξουμε κανένα (του Ολυμπιακού κατα προτίμηση)? :rolleyes: Τα themes του k700i δυστυχώς δεν λειτουργούν στο V600i... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilem75 Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 paidia,moy proteinete na to parw k egw?Paw trith apogevma sth Vodafone exw epidothsh g'afto to kinhto 214 euros k kanei 304.dld plhrwnw 90 euros k to pairnw.Moy to proteinete or na koita3w gia alloy? Efxaristw. φιλε μου,στην τιμη που προσφερετε,προκειται για μια πραγματικα ευκαιρια,με bluetooth δωρο ακουστικο,usb για το pc.με μειονεκτημα την μη επεκτασημη μνημη του ειναι ενα κινητο με λιγο απ'ολα..ραδιο,να βαλεις καμια δεκαρια mp3,ιδιαιτερα καλες φωτογραφιες βραδυ και μερα,εξωτερικη ομορφια και ευχρηστο στις λειτουργιες του.σε διαφορετικη περιπτωση,δηλαδη χωρις την μεγαλη επιδοτηση που δινει τωρα η vodafon να το εψαχνες.αλλα τωρα μιλαμε για 90 ευρο.και μην ξεχναμε οτι η αρχικη τιμη του κινητου πριν παρει τα δικαιωματ η voda,δηλαδη το k600i ηταν 400 ευρο.αν εχεις ευκολη κ συχνη προσβαση σε pc για γεμιζεις-αδειαζεις την μνημη δεν ειναι και τοσο τραγικα τα 34mb.απο κι και περα ειναι και τι βαζεις στις δικες σου πρωτερεοτητες.λεφτα;πολλα mp3-μεγαλη μνημη;φωτογραφια;ομορφια;ή τελος λιγο απ'ολα.ελπιζω να σε βοηθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 φιλε μου,στην τιμη που προσφερετε,προκειται για μια πραγματικα ευκαιρια,με bluetooth δωρο ακουστικο,usb για το pc.με μειονεκτημα την μη επεκτασημη μνημη του ειναι ενα κινητο με λιγο απ'ολα..ραδιο,να βαλεις καμια δεκαρια mp3,ιδιαιτερα καλες φωτογραφιες βραδυ και μερα,εξωτερικη ομορφια και ευχρηστο στις λειτουργιες του.σε διαφορετικη περιπτωση,δηλαδη χωρις την μεγαλη επιδοτηση που δινει τωρα η vodafon να το εψαχνες.αλλα τωρα μιλαμε για 90 ευρο.και μην ξεχναμε οτι η αρχικη τιμη του κινητου πριν παρει τα δικαιωματ η voda,δηλαδη το k600i ηταν 400 ευρο.αν εχεις ευκολη κ συχνη προσβαση σε pc για γεμιζεις-αδειαζεις την μνημη δεν ειναι και τοσο τραγικα τα 34mb.απο κι και περα ειναι και τι βαζεις στις δικες σου πρωτερεοτητες.λεφτα;πολλα mp3-μεγαλη μνημη;φωτογραφια;ομορφια;ή τελος λιγο απ'ολα.ελπιζω να σε βοηθησα Απλά να συμπληρώσω στα παραπάνω (με τα οποία συμφωνώ απολύτως) οτι 1. έχεις την αξιοπιστία Sony Ericsson και 2) οτι είναι απο τις μικρότερες (αν όχι η μικρότερη) συσκευές UMTS που κυκλοφορούν!!! Εξ'άλλου, το voafone lock βγαίνει αν δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα η εγγύηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 sas efxaristw re paidia.nai exei k to bt akoystiko fwro,eixa 3exasei na to anaferw,k exw hdh bt sto pc k synexeia to xrhsimopoiw,opote pistevw 8a moy tairiazei apolyta.Avrio apogevmataki ta ginei diko moy na pw k egw tis entypwseis moy :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbouros Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Παιδιά αγόρασα εχθές το v600i και είναι καταπληκτικό. Προσιτό σε τιμή και για όλα τα γούστα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου δώσατε με τα μηνύματα και τις συμβουλές σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 telika 8a to parw thn pempth giati apokoimh8hka shmera.pakit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 77 euros to phra xarh sthn epidothsh poy eixa.309 kanei kainoyrio.mia xara volefthka. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 παιδιά το se v600i εχει καλύτερη κάμερα απο το v800/z800i??ή το ίδιο ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 egw ayto poy exw parathrhsei me to v600i se sxesh me to 7610 ths nokia poy exw episis oti prepei na exeis poly sta8ero xeri na poyme :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 γεια σας!!! ενδιαφερομαι για το V600...να παρω το V600 ή το K600;;;το προβλημα ηχου λυνεται??? σε τι τιμες κυμαινονται και τα δυο;;;βγαζει γαμο τις φωτο, ε??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 γεια σας!!! ενδιαφερομαι για το V600...να παρω το V600 ή το K600;;;το προβλημα ηχου λυνεται??? σε τι τιμες κυμαινονται και τα δυο;;;βγαζει γαμο τις φωτο, ε??? file gia na bgazeis g...mo tis foto me to v600 den nomizo!an thes na bgazeis piotikes foto pare to k750i i to w800i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 γενικα, θελω να μου πειτε τα καλα και τα κακα του, και αν εχει βγαλει καποιο προβλημα, αν ειστε ευχαριστημενοι κ.τ.λ.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fr33dom Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Kαλημερα σε ολους...Μου ηρθε η επιδοτηση και πηγα στη voda να δω τι παιζει απο συσκευες,και αφου μου ειπαν οτι στα 3g μοντελα η επιδοτηση διπλασιαζεται,αποφασισα να παρω 3g και ειμαι μεταξυ του sony ericsson v600i , του samsung z500v και του sharp v703.Τωρα εχω το siemens cx65.. Τι μου προτεινετε να παρω? Παράθεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 γενικα, θελω να μου πειτε τα καλα και τα κακα του, και αν εχει βγαλει καποιο προβλημα, αν ειστε ευχαριστημενοι κ.τ.λ.... Φίλε μου μόλις η προηγούμενη σελίδα έχει αρκετά καλή και πλήρη αξιολόγηση του V600, τι παραπάνω θέλεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Kαλημερα σε ολους...Μου ηρθε η επιδοτηση και πηγα στη voda να δω τι παιζει απο συσκευες,και αφου μου ειπαν οτι στα 3g μοντελα η επιδοτηση διπλασιαζεται,αποφασισα να παρω 3g και ειμαι μεταξυ του sony ericsson v600i , του samsung z500v και του sharp v703.Τωρα εχω το siemens cx65.. Τι μου προτεινετε να παρω? Και για σένα η απάντηση είναι στην προηγούμενη σελίδα: το V600 είναι το μικρότερο candybar 3G, έχει αξιοπιστία Sony Ericsson, καλή κάμερα... νομίζω οτι είναι καλύτερο από Sharp και Samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Kαλημερα σε ολους...Μου ηρθε η επιδοτηση και πηγα στη voda να δω τι παιζει απο συσκευες,και αφου μου ειπαν οτι στα 3g μοντελα η επιδοτηση διπλασιαζεται,αποφασισα να παρω 3g και ειμαι μεταξυ του sony ericsson v600i , του samsung z500v και του sharp v703.Τωρα εχω το siemens cx65.. Τι μου προτεινετε να παρω? xaxax kai ego akrivos to idio me esena eimai file, anamesa sta 3 afta kinita eimai kai ego,malon sto v600i tha katalikso,alla kai to z500 einai kalo den ksero,alla sigoura oxi to sharp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. November 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 to sharp einai i kaliteri epilogi mias kai exei kai epektasimi mnimi,mp3 teleia othoni poli kaliteri toy se kai toy samsung kai kaliteri kamera ,3g kai alla.eno to v600 den mporeis na aksiopiseis pliros tis dinatotites toy logo 37 mb! kalyteri epilogi einai! 1)to sharp 2)to samsung exei kai ayto epektasimi mnimi 3)to se Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fr33dom Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Καλημερα παιδια! Λοιπον εχθες το απογευμα πηγα και αγορασα το v600i και ειμαι ενθουσιασμενη απο οσο προλαβα να το ψαξω εχθες!Εχει παρα πολλες δυνατοτητες και ειναι πολυ πιο ομορφο απο οσο δειχνει στα δειγματα στα καταστηματα.Βεβαια χρειαστηκε να παω σε 4 vodafone για να το βρω,γιατι παντου μου ελεγαν οτι εχει εξαντληθει και οτι θα το ξαναφερουν απο Δεκεμβριο,αλλα τελικα το βρηκα σε ενα μικρο καταστημα vodafone στην πατησιων.Ειχαν και μου εδωσαν και το Bluetooth! Αυτο που διαβασα σε προηγουμενα post για την ενταση του ηχου το παρατηρησα και γω αλλα νομιζω οτι ρυθμιζεται απο τα πλαινα κουμπια στα δεξια της συσκευης για την ενταση.Εκεινο που δεν μου αρεσει η θεση του πληκτρου που σε βαζει στο vodafone live ,γιατι μπορει ευκολοτατα να πατηθει κατα λαθος..Οποτε η επιλογη για αυτοματο κλειδωμα ειναι μαλλον απαραιτητη.Η φωτογραφιες βγαινουν αρκετα καλα,και για συνθηκες χαμηλου φωτισμου εχει και νυχτερινη ληψη και φλας..Πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη!Το απογευμα θα συνεχισω το ψαξιμο και θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες και εντυπωσεις :) Παράθεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Καλώς ήρθες Fr33dom και καλορίζικο το V600. Όντως το αυτόματο κλείδωμα πληκτρολογίου είναι απαραίτητο για να αποφέυγεις την είσοδο στο Live. Επίσης, αν έχεις ΗΥ, πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσεις τα προγράμματα από το CD, έχει ένα file manager για να μεταφέρεις αρχεία, και το κλασικό καλό synchronization με MS Outlook για contacts και calendar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 ΠΟΥ - ΠΩς -ΠΟΣΑ e - ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ VODALIVE? thanks :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 ΠΟΥ - ΠΩς -ΠΟΣΑ e - ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ VODALIVE? thanks :rolleyes: http://www.9volto.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fr33dom Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ευχαριστω PP6210 ;) Tρελο προβλημα αυτο με τον ηχο,δεν το ακουω καθολου!Το cd το κανω εγκατασταση τωρα αλλα μου κολλαει..Υπαρχει περιπτωση το suite να μπορω να το βρω online καπου? Μαλλον εχει προβλημα το drive Μου και δεν βλεπω να γινεται δουλεια με το cd :( Παράθεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Tρελο προβλημα αυτο με τον ηχο,δεν το ακουω καθολου!Το cd το κανω εγκατασταση τωρα αλλα μου κολλαει..Υπαρχει περιπτωση το suite να μπορω να το βρω online καπου? Μαλλον εχει προβλημα το drive Μου και δεν βλεπω να γινεται δουλεια με το cd :( Sony Ericsson PC Suite 1.7.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fr33dom Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Eυχαριστω πολυ! Το κατεβαζω τωρα..Απο οτι βλεπω εχει και διαφορα αλλα που μπορεις να κανεις download στη σελιδα της ericsson..An χρειαζεται και κατι αλλο πες μου :) Παράθεση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts