manos the greek Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος objectref ( 6 Απρ. 2004 , 11:55) Γιου αρ γουελκαμ :p ... :D Ποιά η διαφορά από αυτή την σελίδα: http://homeflash.ericsson.net/updateservice/P900 και αυτή την σελίδα: http://www.sonyericsson.com/updateservice/P900/frameset.htm Και δεν μου ανοίγει καθόλου την σελίδα της αναβάθμισης!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgalileo Δημ. April 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2004 oute to ena link doulevi oute to allo distichos kai edo kai ena 20 imero prospatho kai ego na kanw to proto mou aupdate alla olo kati tha stravoni - mia java - mia sp1 tha lipane apo to pc pou dokimaza - mia den tha doulevoun ta links, update den ekana pantos alithia se kapia apo ta update pou exete kani iparxi i dinatotia me klisto portaki na mporis na apothikevis ena noumero sta contacts - se nea h palia vasiki loutirgia kinitou diladi!!!! giati mexri tora den exo di me klisto to portaki se p900 na mporis na apothikevis se neo h palio contact ena noumero pou thelis esi para mono tin epilogi an se pernoun apo kapio noumero pou den exis apothikevmeno na se rota to kinito an thelis na to valis se nea epafi Παράθεση Υπογραφή εκτός κανόνων Ο.Π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 re paidia sorry an eimai ligo off topic alla thelo na matho ti tha erthei meta to p900 ? kai an kserei kaneis pano kato pote !!??? Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAREVOCK Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 @Smoky_B P1000 my friend! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. April 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2004 oreos !! kserete kana site na koitakso na do ti leei h akoma einai se dokimastiko stadio???? are SE basilisa ! Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viator Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Αφού κατεβάσω τα αρχεία που απαιτούνται για την αναβάθμιση στον υπολογιστή, χρειάζεται καθόλου η σύνδεση με το internet; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί εγώ μπαίνω στο internet μόνο με το GPRS της Cosmote. Αν λοιπόν τα αρχεία απλά κατεβαίνουν στο pc και κατά τη μεταφορά στο P900, καθώς και στην διαδικασία της εγκατάστασης δεν είναι απαραίτητο το internet, μπορώ να το κάνω, αλλιώς… :cry: Αλήθεια με GPRS πόσο λέτε να πάρει το κατέβασμα; Αλήθεια κατά τη γνώμη σας αξίζει τον κόπο η διαδικασία; Παράθεση "We don’t see things as they are, we see things as we are." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος viator (24 Απρ. 2004 , 01:14) Αφού κατεβάσω τα αρχεία που απαιτούνται για την αναβάθμιση στον υπολογιστή, χρειάζεται καθόλου η σύνδεση με το internet; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί εγώ μπαίνω στο internet μόνο με το GPRS της Cosmote. Αν λοιπόν τα αρχεία απλά κατεβαίνουν στο pc και κατά τη μεταφορά στο P900, καθώς και στην διαδικασία της εγκατάστασης δεν είναι απαραίτητο το internet, μπορώ να το κάνω, αλλιώς… :cry: Αλήθεια με GPRS πόσο λέτε να πάρει το κατέβασμα; Αλήθεια κατά τη γνώμη σας αξίζει τον κόπο η διαδικασία; φιλε μου πρεπει να παραμεινεις συνδεμενος ολη την διαρκεια της διαδικασιας,το λεει εξαλλου στην αρχη της σελιδας πριν ξεκινησει η αναβαθμιση,οσον αφορα αν αξιζει η οχι,δεν θα δεις μεγαλες διαφορες μονο οτι το τηλεφωνο γινεται καλυτερο απο πριν σε μικρες λεπτομερειες. ο χρονος κυμαινεται με dsl περιπου 35 λεπτα με 56κ μοντεμ 2-3 ωρες με isdn 1-2 ωρες αλλα με gprs καμμια βδομαδα.... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mathios (27 Απρ. 2004 , 02:04) φιλε μου πρεπει να παραμεινεις συνδεμενος ολη την διαρκεια της διαδικασιας,το λεει εξαλλου στην αρχη της σελιδας πριν ξεκινησει η αναβαθμιση,οσον αφορα αν αξιζει η οχι,δεν θα δεις μεγαλες διαφορες μονο οτι το τηλεφωνο γινεται καλυτερο απο πριν σε μικρες λεπτομερειες. ο χρονος κυμαινεται με dsl περιπου 35 λεπτα με 56κ μοντεμ 2-3 ωρες με isdn 1-2 ωρες αλλα με gprs καμμια βδομαδα.... Και βαλε... :cry: Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Pragmatika aksizei poio polli na to pas se ena service center na sto kanoune kai na exeis to kefali sou isixo para auto to " martirio " tis anabathmisis apo to spiti ... Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος paularas (27 Απρ. 2004 , 18:17) Pragmatika aksizei poio polli na to pas se ena service center na sto kanoune kai na exeis to kefali sou isixo para auto to " martirio " tis anabathmisis apo to spiti ... alla k na doseis 17euro an thimame kala Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (27 Απρ. 2004 , 19:02) alla k na doseis 17euro an thimame kala Μα δεν είναι τζάμπα μέσα στην εγγύηση; Δεν πρέπει να είναι αλήθεια! Μα όλα μέσα στην εγγύηση δεν είναι τζάμπα; :confused: :worry: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση με συνδεση GPRS γιατι το τηλ.(P900) πρεπει να ειναι κλειστο κατα την διαρκεια της αναβαθμισης με συνεπεια να μην μπορεις να εισαι συνδεδεμενος στο internet. Αυτο μπορει να γινει μονο αν χρησιμοποιεις αλλο τηλ. για το GPRS...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 paidia egw eimai me 56k aplh grammh kai kanw connect me to zori sta 42kbps kai kanw mono 1.30 lepta katebasma kai perasma sto kinhto. to lew giati eimai kai egw me xalia grammh alla den mporw na katalabw me 56k giati sas kanei konta 3wres! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 kala shmera efaga ena paketo !! phga mexri ton Agio Dimitrio sthn SE kai exei kleisei ! eixe apekso 2 filla kai elegan oti elikse h sunergasia ths me thn SE ! me liga logia paei h SE ston Agio Dimitrio ! popo kai thimame pou phgena to kinhto kai mou to epistrefane se 2 ores! atelioto ! krima... Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjBac Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Έχω ακούσει (χωρίς να είναι έγκυρο) πως η SE θα κλείσει στην Ελλάδα!! :eek: :eek: :eek: :blink: Παράθεση http://www.extra-eisodima.gr http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/7/bmwz4.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (28 Απρ. 2004 , 14:23) Έχω ακούσει (χωρίς να είναι έγκυρο) πως η SE θα κλείσει στην Ελλάδα!! :eek: :eek: :eek: :blink: Όχι βέβαια!!! Μην ακούω βλακίες! :p :p Και βέβαια δεν θα κλείσει! Απλά άλλαξε συνεργάτη που ήταν υπεύθυνος για το service της. Αυτό μόνο. Και η καινούργια εταιρία που το ανέλαβε είναι πάρα πολύ καλή! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 opa re paidia oxi kai tha klisei ! den einai logiko auto ! tespa . Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (28 Απρ. 2004 , 14:32) Όχι βέβαια!!! Μην ακούω βλακίες! :p :p Και βέβαια δεν θα κλείσει! Απλά άλλαξε συνεργάτη που ήταν υπεύθυνος για το service της. Αυτό μόνο. Και η καινούργια εταιρία που το ανέλαβε είναι πάρα πολύ καλή! Poia einai h kainouria etairia , kai se poies perioxes mporoume na thn broume px egw pou menw konta ston Ag. Dhmhtrio pou tha trexw twra? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smoky_B Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 GLYFADA ! sto city plaza ! shmera to proi phga to t610 mou gia update ! den leii apekso SE alla einai ena magazi pou legete teleservice ! apla thelei apodeiksh agoras ekei ! oxi san thn SE sto Agio Dimitrio ! Παράθεση Giv3 mE a b3aT ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Smoky_B (28 Απρ. 2004 , 16:19) GLYFADA ! sto city plaza ! shmera to proi phga to t610 mou gia update ! den leii apekso SE alla einai ena magazi pou legete teleservice ! apla thelei apodeiksh agoras ekei ! oxi san thn SE sto Agio Dimitrio ! Thanx Bro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Παιδιά εχω Gprs της Cosmote και 'εχω βάλει 2 email που έχω στην Otenet. Μπορώ να πάρω τα email μου αλλά δεν μπορώ να στείλω. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να στέλνω?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fanish1 (29 Απρ. 2004 , 10:30) Παιδιά εχω Gprs της Cosmote και 'εχω βάλει 2 email που έχω στην Otenet. Μπορώ να πάρω τα email μου αλλά δεν μπορώ να στείλω. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να στέλνω?? Απο τηλ. που εχω κανει και εγω στην Cosmote μου ειπαν οτι με GPRS μπορεις να στειλεις μονο με το mail του Mycosmos. Κανε λοιπον ενα λογαριασμο στο Mycosmos της Cosmote για να μπορεις και να στελνεις. Τους αλλους δυο λογαριασμους θα τους εχεις μονο για να παιρνεις. Τα ιδια τραβαω και εγω με Hol και Yahoo. ΥΣ. Κνε και ενα τηλ. στην Cosmote για να εισαι απολυτα σιγουρος. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Kai egw exw setarei to mail tis cosmote alla kai pali den mporw an steilw. Poion bazeis gia outgoing server? Egw exw balei mailsrv.mycosmos.gr alla mou ta epistrefei legontas oti o paraliptis den yparxei (enw profanws yparxei). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gnkgr (29 Απρ. 2004 , 10:39) Απο τηλ. που εχω κανει και εγω στην Cosmote μου ειπαν οτι με GPRS μπορεις να στειλεις μονο με το mail του Mycosmos. Κανε λοιπον ενα λογαριασμο στο Mycosmos της Cosmote για να μπορεις και να στελνεις. Τους αλλους δυο λογαριασμους θα τους εχεις μονο για να παιρνεις. Τα ιδια τραβαω και εγω με Hol και Yahoo. ΥΣ. Κνε και ενα τηλ. στην Cosmote για να εισαι απολυτα σιγουρος. Εχω και στο Mycosmos αλλα έλεγα μήπως γίνεται για να μην χρεώνομαι παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viator Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Το αν θα μπορείς να στείλεις email, δεν έχει να κάνει με την υπηρεσία της Cosmote, αλλά με τον αν ο λογαριασμός POP3 που έχεις, υποστηρίζει αποστολή, όταν έχεις πρόσβαση στο Internet από τρίτο Provider. Με λίγα λόγια είναι το ίδιο εύκολο ή δύσκολο με οποιαδήποτε άλλη σύνδεση Internet. Οι ρυθμίσεις είναι: Εξερχόμενη αλληλογραφία: mailsrv.mycosmos.gr Εισερχόμενη αλληλογραφία: mailsrv.mycosmos.gr Username: Ο αριθμός του κινητού. Password: Ο κωδικός με τον οποίο μπαίνεις στο Mycosmos Παράθεση "We don’t see things as they are, we see things as we are." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts