plati Δημοσιεύτηκε June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2005 Ακούει κανείς τον ''τελειωμένο'' ραδιοφωνικό σταθμό 106.7 DIGITAL. Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει παίξει αρκετά σκυλοτρλαγουδα που μετά γίναν επιτυχίες. Παραδείγματα : Choukoulata-Ξανθιώτης Άμα την χωρίσω- Μ.Βαζαίος-Γιαννούλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ο Μάριος ο Blackman είναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Τον ακούει ο φίλος μου και η γιαγιά μου (αλήθεια)! Παίζει χάλια τραγούδια Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 ego den ton akouo... ostoso einai chiculata kai oxi choukoulata:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Σας πληροφορώ οτι τον ακούνε πάρα πολλοί και όλες τις ώρες τις ημέρας.Εγώ άκουγα παλιότερα αλλά τώρα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. June 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2005 Πάντως μερικές φορές παίαει ωραία τραγούδια καί κάνει ωραίο πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 και πιτσιρικαδες να μην τον ακουνε οι ταξιτζηδες κι οι φορτηγατζηδες σιγουρα θα τον ακουνε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 oxi den einai o blackman..... O digital einai karaparanomos ki omws ton afhnoyn eleuthero na paizei kai malista me ton pompo sthn tsita!!!mexri lakwnia xtypaei apo ymmhto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2005 Oyte kan gnoriza thn yparksh toy stathmoy mexri poy eida to sygkekrimeno thread. Genika ta skylotragoyda ta apexthanomai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Παιδια τον ακουω συχνα-πυκνα τον συγκεκριμενο σταθμο... DIGITAL 106.7 Βαζει καλα κομματακια ... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. June 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Παιδια τον ακουω συχνα-πυκνα τον συγκεκριμενο σταθμο... DIGITAL 106.7 Βαζει καλα κομματακια ... Όντως μερικές φορές κάνει καλό πρόγραμμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 μονο για αθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. June 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 μονο για αθηνα? Καλέ μου φίλε από την Θεσσαλονίκη,ο σταθμός δεν έχει μεγάλη εμβέλεια οπότε ούτε μέχρι τη Θήβα δεν πιάνει. Εμένα πάντως μου αρέσει γιατί βάζει συνέχεια τραγούδια,δεν έχει ραδιοφωνικούς παραγωγούς να κάνουν εκπομπή σε στύλ BlackMan, μόνο τραγούδια και κάποιοες διαφημήσεις. Πάντως για αυτόυς που κοροϊδεύουν τα τέτοιοι είδους τραγούδια ,έχως ''πιάσει αρκετούς'' να μου ακούνε την chikoulata στον συγκεκριμένο σταθμό πρίν παίξουν το τραγούδι και όλοι οι άλλοι σταθμόι. Υ.Γ. Ελπίζω να μην με περάσετε για μέτοχο του σταθμού με αυτά που γράφω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Paidia kai egw auto ton sta8mo ton akouw kapou kapou... borei wres wres na einai para polu gav gav alla kapies stigmes vazei oraia tragoudakia. Einai peiratiikos alla exei poli kalei emveleia,pianei sxedon padou.. (gia tin athina milaw) +(se ola ta taxi pou benw,oi taxitzides akoun 106,7) :-ppppPpp Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farinboy Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Paidia kai egw auto ton sta8mo ton akouw kapou kapou... borei wres wres na einai para polu gav gav alla kapies stigmes vazei oraia tragoudakia. Einai peiratiikos alla exei poli kalei emveleia,pianei sxedon padou.. (gia tin athina milaw) +(se ola ta taxi pou benw,oi taxitzides akoun 106,7) :-ppppPpp O KALITEROS STATHMOS TIS ELLADAS! TON AKOUO 24 ORES TO 24ORO! Παράθεση www.farinboy.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Λιγο offtopic αλλα ο Blackman ο τρελος που χαθηκε ρε παιδια...?... Παιζει πουθενα...? Καλα τρελο γελιο ο τυπος... Κατω Πελλοπονησο παλια τον επιανα... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Κάπου εκεί είναι και ο Blackman, 106.9 αν θυμάμαι καλά... Respect για τον Blackman, μας φτιάχνει τη διάθεση με τη Ζαφειρένεια(Ο ύμνος!!) Κυρίες μουουουυουουουουουουουουουου!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melo175 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 o Blackman ekpebei stous 103,1 Παράθεση M E L O :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ο Μάριος ο Blackman είναι; Πελαααατεεεες μουυυυυυυυυυυυυ???????????????? Κυριιιιιιιιιεεεεες μουυυυυυυυυυυυυ??????????????????? ΠΑΤΩΝΕΤΕ????????????????? :lol: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 DIGITAL 106,7 Περνάς καλά; Μείνε εδώ! άμα δεν σας αρέσει μην ασχολείστε, έχετε όλη την υπόλοιπη μπάντα των FM. Έπιανε και σε όλη την διαδρομή Αθήνα -> Ισθμός -> Επίδαυρος -> Γαλατάς & Πόρος Στην Εθνική οδό προς Λαμία όντως δεν πιάνει και είναι κρίμα. Τον Blackman άμα τον ακούω πολύ ώρα με κουράζει... και είμαι κολλημένος στο 106,7 για λαϊκά τραγούδια. Δεν ακούω άλλο λαϊκό σταθμό τώρα πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 DIGITAL 106,7 Περνάς καλά; Μείνε εδώ! άμα δεν σας αρέσει μην ασχολείστε, έχετε όλη την υπόλοιπη μπάντα των FM. Έπιανε και σε όλη την διαδρομή Αθήνα -> Ισθμός -> Επίδαυρος -> Γαλατάς & Πόρος Στην Εθνική οδό προς Λαμία όντως δεν πιάνει και είναι κρίμα. Τον Blackman άμα τον ακούω πολύ ώρα με κουράζει... και είμαι κολλημένος στο 106,7 για λαϊκά τραγούδια. Δεν ακούω άλλο λαϊκό σταθμό τώρα πια. 'Ωρες-ώρες φτιάχνει εκπληκτικό πρόγραμμα. Πάντως τις Κυριακές το πρωϊ υπάρχει κάποιος που κάνει εκπομπή,νομίζω ότι παλαιότερα δεν γινόταν κάτι τέτοιο. Υπάρχει ακόμη ένας ''τελειωμένος'' σταθμός λίγο πιο κάτω στα 107,4 τον ξέρετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Paidia xethauo to thread alla thelo na rotiso an exei kapoios to tilefono tou stathmou na zitiso na mou dosoun tis playlists tous an ginete etsi oste na katevaso ta tragoudia giati tora na akouo 24/7 den boro ta thelo na ta exo na ta katevaso ola an boreite plz help Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Paidia xethauo to thread alla thelo na rotiso an exei kapoios to tilefono tou stathmou na zitiso na mou dosoun tis playlists tous an ginete etsi oste na katevaso ta tragoudia giati tora na akouo 24/7 den boro ta thelo na ta exo na ta katevaso ola an boreite plz help Κάποιες στιγμές αναφέρει έναν αριθμό κινητού vodafone 694xxxxxxx και λέει μάλιστα για τα γραπτά σας μηνύματα στο 694xxxxxxxx άρα μπορεί να μην απαντάνε σε κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Digitall is all the money!!!!!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitrioli29 Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Καλημέρα!!! Ρε παιδιά, να ρωτήσω... ξέρει κανείς τραγούδια του Blackman, αν μπορώ να τα βρω κάπου στο net??? Γιατί έχω το BearShare για να κατεβάζω mp3, μου έβαλαν και ένα cd τις προάλλες με τραγούδια του... και λέω θα μπω και θα τα κατεβάσω... και δεν μου βγάζει τίποτα... τουλάχιστον όχι του Μάριου Blackman που θέλω...!!! Αν ξέρει λοιπόν κάποιος κάτι... pls πείτε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts