gnikolai Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Καλησπερα παιδια! Μηπως μπορει κανεις να πει ποια ειναι η τελικη εκδοση αυτη τη στιγμη; Το θελω για να μου μετραει τοσο το συνολικο χρονο εξερχομενων κλησεων προς ολα τα νουμερα ΕΚΤΟΣ απο ενα συγκεκριμενο το οποιο θελω να το μετραει ΧΩΡΙΑ γιατι τα 60 λεπτα εκει ειναι διαφορετικα απο τα 140 συνολικα... Στο λινκ στη πρωτη σελιδα εχει ημερομηνια 2-3 χρονια πισω... Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttmalex Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να το τρεξω απ'ευθειας απο το HTC Diamond χωρις να το συνδεσω με pc , active sync κλπ. Απλα το εχω κατεβασει το εχω κανει extract στο HTC μπορει να εγκατασταθει? Αν ναι , πως? Ευχαριστω εκ'των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas19 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Σε πολλούς από εμάς που επιλέξαμε το PDA και ως κινητό τηλέφωνο, λείπουν κάποιες επιλογές που είχαμε παλιότερα και μας βοηθούσαν να ελέγχουμε (κατά το δυνατόν) τον λογαριασμό μας κάθε μήνα. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για έναν All-in-One Cost Calculator που θα έδινε πληροφορίες για εξερχόμενες κλήσεις, αριθμό SMS / MMS και χρήση GPRS. Και η ιδέα υλοποιήθηκε... και λέγεται KG Power Toys Μέσω του Today Plugin της εφαρμογής μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα για: α. Το συνολικό χρόνο των εξερχομένων κλήσεων σας, β. Τον αριθμό μηνυμάτων (SMS και MMS) τα οποία έχουν αποσταλεί, γ. Τη χρήση του GPRS για μία ή περισσότερες συνδέσεις, δ. Το συνολικό κόστος χρήσης με ΦΠΑ όλων των παραπάνω βάσει των χρεώσεων σας. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να καθορίσετε τη χρέωση σας κάθε μήνα βάσει των χρεώσεων του δικτύου σας. Αναλυτικότερα: Εξερχόμενες Κλήσεις Μηνιαίο πάγιο Δωρεάν χρόνος ομιλίας Ελάχιστος χρόνος κλήσης Κόστος / δευτερόλεπτο SMS / MMS Μηνιαίο πάγιο Δωρεάν SMS και MMS Κόστος ανά SMS και MMS GPRS Μηνιαίο πάγιο Δωρεάν χρήση Κόστος για επιπλέον χρήση Η εφαρμογή είναι Freeware, υπάρχει σε δύο εκδόσεις για WM2003 και WM2003SE και μπορείτε να κατεβάσετε την εδώ (Updated 10/06/2005). Έκδοση 2.0.2 Διορθώθηκε το πρόβλημα με τον μετρητή εξερχομένων SMS. Mπορείτε πλέον να επιλέξετε τη γλώσσα (Ελληνικά ή Αγγλικά) με την οποία εμφανίζονται οι ρυθμίσεις και τα τα στοιχεία στο Today Plugin. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πρόταση βελτίωσης της εφαρμογής, αναφορά προβλήματος που τυχόν δημιουργήθηκε, ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο. Μπορεί να γοηθήσει κάποιος για Windows Mobil3 6 ,το κατέβασα , το αντέγραψα στην κάρτα μνήμης δοκίμασα να τρέξω το αρχείο setup αλλά δεν κάνει εγκατάσταση Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIAS_RX8 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Μπραβο, πολυ καλή φαίνεται η εφαρμογή. Ένα χρόνο με MIO Α501 μου έλειπε ο μετρητής κλήσεων.... Ελπίζω να δουλέψει... (θα το δω στην πράξη βεβαια!!!) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teos Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Γεια κ απο μένα σε ολη την παρέα. Το έχω σε Asus P535 wm6.0 ο μετρητής κλήσεων δουλεύει καλά, οχι όμως κ τα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikesar79 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Καλησπερα στην παρεα, ειμαι καινουργιος εδω! Εχω το HTC P3600 με WM 5. Εχω εγκαταστησει το προγραμματακι αλλα δεν μου μετραει τις εξερχομενες! Δεν μπορεσα να βρω κατι στο φορυμ εκτος κι αν στραβωθηκα! Μπορει καποιος να βοηθησει σας παρακαλω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEROS Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Καλησπέρα έχω το χ1 και δεν μπορώ να το εγκαταστήσω ξέρει κάνεις τίποτα σας ευχαριστώ Παράθεση PANAGIOTIS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν είναι ενεργές οι επιλογές MMS και Internet; Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Γνωρίζει κάποιος γιατί δεν είναι ενεργές οι επιλογές MMS και Internet; ...και εγώ την ίδια απορία έχω εδώ και πολύ καιρό, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει.... Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Μπορεί κάποιος να φανταστεί τι φταίει και μετράει τα sms στο touch hd και δεν τα μετράει στο diamond 2; Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ποια ROM έχεις στο D2 (μήπως με WM6.5; ) και μήπως έχεις ενεργοποιημένο το threaded sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VELISSARIOU Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Από την ώρα που έκανα την δημοσίευση κάνω έρευνες και βρήκα το εξής: Αν γυρίσεις το D2 στα αγγλικά με το language switcher τότε όλα τα μετράει σωστά. Όπως κατάλαβες μιλάω για την official rom. Για πες μου λοιπόν :) τι διαφορά υπάρχει ανάμεσα σε αυτές τις δύο καταστάσεις και δεν κάνει σωστά την δουλειά του; Παράθεση ONLY TIME WILL TELL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raf4178 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά συγνώμη είμαι πολύ καινούργιος στα WM. Κατέβασα το αρχείο rar και κάνοντας unrar μου δίνει 6 αρχεία που δεν μπορώ να τα κάνω 1 cab και ένα setup που δεν ξεκινάει το setup αλλά ανοίγει το ie. Τι κάνω, μπορείτε να μου δώσετε οδηγίες; Τρέχει σε WM 6.5; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μην το κάνεις unrar γιατί αυτό είναι το ίδιο τα cab. Πέταξε το στη συσκευή και τρέξτο κατευθείαν από εκεί. Το winrar το βλέπει αυτό σαν συμπιεσμένο αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raf4178 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Ευχαριστώ γιά την βοήθεια. Εκανα την εγκατάσταση αλλά στο WM 6.5 ίσως να μην δουλεύει. Μου βγάζει λάθος στο KDconfig και κλείνει. Υπάρχει έκδοση για WM 6.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaraisk Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Και εγω εχω το lg wm 6,5 και δεν μου μετραει τις εξερχομενες καθολου. τι εχω κανει λαθος? Αν μπορει ας βοηθησει καποιος :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Νομίζω ότι υπάρχει θέμα ασυμβατότητας με το τελευταίο λειτουργικό. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaraisk Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Νομίζω ότι υπάρχει θέμα ασυμβατότητας με το τελευταίο λειτουργικό. :O Μαλλον αυτο πρεπει να ειναι, γιατι εγω δεν ειχα προβλημα στην εγκατασταση, αλλα μετρηση...μηδεν. Παντως ευχαριστω πολυ για την βοηθεια Κανετε (ειδικα για εμας τους ασχετους) ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. Εαν υπαρξει καποιο καινουργιο προγραμμα για μετρητη κλησεων για το lg gm750 wm6,5 θα με ενδιεφερε πολυ!! Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickx Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 καταρχάς μπράβο για την δουλειά που έχετε κάνει. Έχω το HTC HD2(LEO) αλλα ενώ μετράει κανονικά τις κλήσεις δεν μετράει τα sms και έχει μη επιλέξιμες τις επιλογές για μέτρηση data. υπάρχει κάποια λύση για τα sms; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 υπάρχει κάποια λύση για τα sms; Efficasoft SMS Counter v1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigmaticos Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) το εκανα εγκατασταση αλλα δεν ... μου λεει να κανω τερματισμο και να το ξανα ανοιξω αλλα και παλι τιποτα.εκανα εγκατασταση παλι την εκδοση KDPowerMeters (WM 6.0) και δουλεψε αλλα δεν μετραει internet και mms.επισης στις ρυθμισεις των κλησεων ακανα νεα χρεωση αλλα δεν ξερω πως την καταργω. Edited January 18, 2010 by enigmaticos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Efficasoft SMS Counter v1.1 το παραπάνω πρόγραμμα είναι ξεχωριστό σε σχέση με το Power Meter, σωστά? Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Ναι, είναι άλλη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 και του βάζεις το πρόγραμμά σου για τα μηνύματα, όπως στο Power Toys και αρχίζει και μετράει ή αφαιρεί? Εννοώ αν έχουν την ίδια φιλοσοφία. Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mailgreek Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Θέλω ένα έχω 2 πακέτα χρέωσης το πρώτο για όλα τα κινητά vodafone (694%) και ένα άλλο πακέτο χρέωσης να έχεις όλα τα κινητά Wind (693%) και ένα κινητό 6944χχχχχχ που είναι κινητό Wind γιατί έχει αλλάξει από vodafone σε wind . Επίσης έχω δημιουργήσει ένα πακέτο χρέωσης και μετά το έκανα διαγραφή αλλά στη πρώτη εικόνα που έχει όλα τα πακέτα και το σύνολο το εμφανίζει . Έχω την version 3.0.8 [ DB Version 1.1 ] :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts