vatigoal Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Παιδιά καμμία λύση για την καταμέτριση των sms? κατέβασα την έκδοση από το λινκ του φίλου μας πιο πάνω 3.0.8 αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Υπάρχει περίπτωση να βγει εκδοση για τα wm6.1? Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Ρε παιδιά, υπάρχει νεότερη έκδοση και κανα link να την κατεβασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio3 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 eimai melos sto site alla : You don't have permission to access /software/uploads/wmob/KGSoftwarePowerToys(WM2003_SE).zip on this server.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 kai emena to idio mou bgazei! You don't have permission to access /software/uploads/wmob/KGSoftwarePowerToys(WM2003_SE).zip on this server giati?? as boh8isei kapios! k mia akoma erotisi! exei ti dinatotita na pernas kapious ari8mous pou exw aperioristes kliseis se autous oste na min mou tous xreonei stis ekserxomenes kliseis otan tous kalo? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasomerh Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ λοιπον εβαλα το προγραμματακι και φαινετε χρηστικο απλα στην αρχη εκανε μηδενισμο με τον καδο τορα δεν κανει ( εχο μιο α 702 wb6 ) ενα αυτο και το αλλο δεν μπορωμε τιποτε να το ρυθμισω βαζοντασ τον χρονο μου αλλα παραλληλα να μην μου τον αφερει οταν μιλαο με την συζηγο που ειναι απεριοριστα. δηλαδη να εχο 120 που να πεφτουν απλα οταν μιλαω με το συγεκριμενο νουμερο να μην πεφτει . μπορει καποιοσ να με βοηθησει? σασ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Me to BatteryStatus Advanced exeis dokimasei? Nomizw kanei afto pou thes. Eksallou einai ena ergaleio pou to xreiazetai opwsdipote i diki sou syskevi mias kai ypostirizei ton OMAP epeksergasti sou gia asfales overclocking! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh1821 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 kalispera signomi pou grafo etsi ala exo ena problima exo to htc diamond kai ekana egatastasi to programataki kai mou bgazi minima lathous mipos epidi einai wm6.1? kian nai ti boro na kano ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roumh1821 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ακόμα το πρώτο post να ενημερωθεί με τις καινούργιες εκδόσεις, θα γίνει κάποια στιγμή αυτό ? Επίσης να αναφέρω ότι στο ραράκι εδώ μέσα περιέχει 2 εκδόσεις για wm5 και 6 αντίστοιχα http://rapidshare.com/files/32222946/KDPM.rar Α ναι, ευχαριστώ πολύ, ΤΡΟΜΕΡΟ must have, προγραμματάκι oriste kai to kenourio:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconDreamsGR Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!! ΣΥΝΧΑΡΗΤΙΡΙΑ!!!! :D ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛ. FORUM!! :cool: Παράθεση Samsung Vodafone 360 H1 Phone: i8320BUIJA2 PDA: i8320BUJC1 CSC: i8320VGRIJ4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια σας και από μένα. Χθες το βράδυ στο κινητό κάποιου φίλου είδα αυτό το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ πρόγραμμα. Ξέρει κανείς αν δουλεύει σε κινητά με Symbian; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γεια σας και από μένα. Χθες το βράδυ στο κινητό κάποιου φίλου είδα αυτό το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ πρόγραμμα. Ξέρει κανείς αν δουλεύει σε κινητά με Symbian; Όχι, δεν είναι συμβατό με Symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παντως, για καποιον που ρωτησε παραπανω... το προγραμμα δουλευει κανονικα σε WM6.1* *) Με ενα προβλημα μηδενισμου (μονο) των sms μετα απο soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitchlor Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 καλησπερα και απο μενα...παντως μεχρι στιγμης δεν μας εχει πει κανεις αν εχει καταφερει να το κανει να δουλευει με το cosmote απεριοριστο? γιατι δεν μπορω να το κανω να μην μετραει τον χρονο προς τον απεριοριστο αριθμο. μπερδευεται κ τον βαζει μαζι με τον "αλλον χρονο" του πακετου. Αν γνωριζει κανεις κατι, θα ηταν ευπροσδεκτη η βοηθεια του. Κ ποιο ειναι το τελευταιο version? εγω εχς το 3,08 db version 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Συγχαρητήρια στο δημιουργό της εφαρμογής και όλους όσους βοήθησαν. Πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια. Εγώ προσωπικά δε γνώριζα την εφαρμογή λόγω του ότι δεν είχα ποτές κινητό με Windows Mobile μέχρι πριν ένα μήνα. Έχθες που την ανακάλυψα την εγκατέστησα αλλά δυστυχώς έχω κάποια προιβλήματα ή δεν κάνω κάτι καλά. 1. Είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές για χρεώσεις Internet και MMS. 2. Έχω περάσει χρεώσεις για κλήσεις και SMS αλλά δε βλέπω προσθέτει το επιπλέον κόστος. όποιος γνωρίζει κάτι η βοήθεια του θα ήταν χρήσιμη. Η συσκευή που έχω είναι το HTC Touch Diamond με WM6.1 Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
car_crazy Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Συγχαρητήρια και από εμένα. Πολύ καλή δουλειά. Έχω μία απορία?? Έχω ενα πάγιο με συγκεκριμένο χρόνο ομιλίας(300 min) για όλους τους αριθμούς εκτώς 4 συγκεκριμένων που έχω ξεχωριστό πάγιο με άλλο χρόνο ομιλίας(90 min). Υπάρχει τόπος να ορίσω και δεύτερο χρόνο ομιλίας τα 90 λεπτα για τους συγκεκριμένους αριθμούς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αυτό πως το έχεις κάνει? Το πάγιο των 4 είναι στο ίδιο νούμερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. September 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Επανέρχομαι μήπως και κάποιος έχει βρει κάποια απάντηση για αυτό που έχω ρωτήσει εδώ και αρκετό καιρό. Τελικά σε Windows Mobile 6.1 ενεργοποιούνται οι επιλογές Internet και MMS??? Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisgo Δημ. October 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2008 Παρακαλώ βοηθήστε με στο εξής: Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα εδώ και ένα μήνα. Συμετέχω σε ένα εταιρικό πακέτο Cosmote με 300 λεπτά δωρεάν ομιλία και απεριόριστες κλήσεις προς τα εταιρικά. Σε επικοινωνία με την Cosmote μου είπαν ότι για τα δωρεάν 300 λεπτά αφαιρήτε ο πραγματικός χρόνος της κλήσης. Δηλαδή, αν μιλήσεις πχ. 12 sec αφαιρούνται 12 sec. Αν μιλήσεις 48 sec αφαιρούνται 48 sec . Μετά τα 300 λεπτά όμως η ελάχιστη χρέωση είναι 30 sec. Πως γίνετε η παραμετροποίηση ώστε για τα πρώτα 300 sec να αφαιρεί τα πραγματικά sec και μετά τα 300 sec να κάνει τη χρέωση με βάση τα 30 sec; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Ξερει κανεις βρε παιδια τι χρεωσεις εχει η wind για τους στρατιωτικους(το εταιρικο προγραμμα που εχει)και ππως θα το ρυθμισω;;Γιατι στο site τους δεν βρηκα κατι Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydrogen_factory Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 ευχαριστω πολυ στο palm 750 δουλευει μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 se htc diamond tha einai ok?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RooF1629398566 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 se htc diamond tha einai ok?:O Ναι μια χαρα δουλευει. Μονο data δεν μετραει σε κανενα wm 6.1. Παράθεση play4free.gr | Το blog της δωρεάν διασκέδασης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 euxaristo polu gia to link! PS : sorry gia ta greeklish! Παράθεση ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 σορρυ αλλα πως γινεται η απενεργοποίηση του SMS monitoring? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts