Jump to content

Συσκευή για κοπέλα

nikos_nia86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλη ψάχνει καινούργια συσκευή μιας και το lenovo a806 πεθαίνει. Μπάτζετ 150 ευρώ. Χρήση social media και φωτογραφίες. Εγώ προτείνω redmi note 5 3/32 από Κίνα αλλά προβληματιζομαι για τα 3 giga ram. Μήπως θα ήταν πιο future proof το mia1 με 4giga? Μιας και η κοπέλα θα το κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Από την άλλη το mia1 έχει πολύ μέτρια μπροστινη κάμερα. Δε θέλω να πάω στο redmi note 5 4/64 γιατί με θήκες, τζαμια κλπ θ ανεβουμε πολύ

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Edited by nikos_nia86

Φίλη ψάχνει καινούργια συσκευή μιας και το lenovo a806 πεθαίνει. Μπάτζετ 150 ευρώ. Χρήση social media και φωτογραφίες. Εγώ προτείνω redmi note 5 3/32 από Κίνα αλλά προβληματιζομαι για τα 3 giga ram. Μήπως θα ήταν πιο future proof το mia1 με 4giga? Μιας και η κοπέλα θα το κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Από την άλλη το mia1 έχει πολύ μέτρια μπροστινη κάμερα. Δε θέλω να πάω στο redmi note 5 4/64 γιατί με θήκες, τζαμια κλπ θ ανεβουμε πολύ

Άμα δεν παίζει παιχνίδια και βαριές εφαρμογές, όντως είναι προτιμότερη η μεγαλύτερη ram. Πόσο μάλλον όταν έχει και ελαφρύτερο λογισμικό.

Όσον αφορά τη κάμερα, βελτιώνεται παρά πολύ με gcam και κλείνει αρκετά τη ψαλίδα φωτογραφικά. Είναι και πιο μαζεμένη/κομψη ως συσκευή. Νομίζω το mi a1 είναι όντως καλύτερη επιλογή.

Έχω δουλέψει mia1 φίλου (με gcam), περιμένω κι ένα για μια αλλη φίλη. Έχει κακή selfie όμως....

Έχω δουλέψει mia1 φίλου (με gcam), περιμένω κι ένα για μια αλλη φίλη. Έχει κακή selfie όμως....

Δοκίμασες hdr+ στη μπροστινή κάμερα; Βοηθάει αρκετά

Θήκη τα xiaomi έχουν για τις πρώτες μέρες. Τώρα τζαμακι μπορεί να περιμένει.

Αυτο για τα λεφτά. Αλλιώς πιστεύω ότι θα την παλέψει και με τα 3gb ram. Η διαφορά από αυτό που έχει τώρα θα είναι ήδη τεράστια.

Θήκη τα xiaomi έχουν για τις πρώτες μέρες. Τώρα τζαμακι μπορεί να περιμένει.

Το mi a1 δεν έχει θήκη στο κουτί.

Δοκίμασες hdr+ στη μπροστινή κάμερα; Βοηθάει αρκετά
Δοκίμασα, του δικού μου (leeco cool1) είναι κλασεις ανώτερη ακόμα και χωρίς hdr+. Με ψήνει πιο πολύ το note 5, λέτε να έχει θέμα με τα 3 giga για τα επόμενα 2 χρόνια?

Δοκίμασα, του δικού μου (leeco cool1) είναι κλασεις ανώτερη ακόμα και χωρίς hdr+. Με ψήνει πιο πολύ το note 5, λέτε να έχει θέμα με τα 3 giga για τα επόμενα 2 χρόνια?

Με gcam έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στη μπροστινή του mi a1. Δεν έχει κάτι να ζηλέψει από αλλά mid range όταν δουλεύεις gcam.

Αμα μπορεις δοκίμασε την σε κάποιο γνωστό σου που έχει mi a1 και θα καταλάβεις ;). Κατά τα άλλα πιστεύω ότι θα την βγάλει και το 3/32 rn5.

Με gcam έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στη μπροστινή του mi a1. Δεν έχει κάτι να ζηλέψει από αλλά mid range όταν δουλεύεις gcam.

Αμα μπορεις δοκίμασε την σε κάποιο γνωστό σου που έχει mi a1 και θα καταλάβεις ;). Κατά τα άλλα πιστεύω ότι θα την βγάλει και το 3/32 rn5.

Τη δοκίμασα σου είπα. Mia1 με gcam και leeco με stock. Ανώτερο το leeco. Στο δικό μου το hdr+ το χρησιμοποιώ μόνο νύχτα. Επίσης το note 5 έχει και μπροστινό φλας. Ψιλοκανει δουλειά

Τη δοκίμασα σου είπα. Mia1 με gcam και leeco με stock. Ανώτερο το leeco. Στο δικό μου το hdr+ το χρησιμοποιώ μόνο νύχτα. Επίσης το note 5 έχει και μπροστινό φλας. Ψιλοκανει δουλειά

Έτσι όπως το γραψες φαινόταν ότι μιλαγες για το leeco ;)

Το χεις δουλέψει το rn5? Γιατί το μπροστινό φλας είναι απλά ανέκδοτο :). Μια φορά το βαλα και δεν το ξαναβαλα. Ακόμα και με φλας τύπου φωτισμένη οθόνη έχεις πολυ καλύτερο αποτέλεσμα (πχ το "φλας" της gcam). Και προφανώς μιλάμε για σκοτάδια. Σε indoor καλύτερα κλειστό το οποιοδήποτε φλας (είτε led είτε φωτεινή οθόνη).

Edited by Antretng

Έτσι όπως το γραψες φαινόταν ότι μιλαγες για το leeco ;)

Το χεις δουλέψει το rn5? Γιατί το μπροστινό φλας είναι απλά ανέκδοτο :). Μια φορά το βαλα και δεν το ξαναβαλα. Ακόμα και με φλας τύπου φωτισμένη οθόνη έχεις πολυ καλύτερο αποτέλεσμα (πχ το "φλας" της gcam). Και προφανώς μιλάμε για σκοτάδια. Σε indoor καλύτερα κλειστό το οποιοδήποτε φλας (είτε led είτε φωτεινή οθόνη).

Έχω πάρει 2 note 5. Όντως το φλας οθόνης της gcam είναι ανώτερο. Για πολύ κοντινά βέβαια καλό είναι κι αυτό

Πάντως εγώ που τα έχω και τα δύο το note 5 είναι πολύ καλύτερο τηλέφωνο και γενικά καλύτερο στα πάντα ακόμη και στα 3gb RAM

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δες και το mi a2 lite. Το 4/32 έχει περίπου 150 από banggood και έχει θήκη μέσα στο κουτί.
Το ειδα κι αυτό. Δε νομίζω ότι κερδίζει κάπου σε σχέση με το mia1. Ίσως λίγο στην εμφάνιση. Μάλλον θα πάω για το redmi

Sent from my C106 using Tapatalk

Το ειδα κι αυτό. Δε νομίζω ότι κερδίζει κάπου σε σχέση με το mia1. Ίσως λίγο στην εμφάνιση. Μάλλον θα πάω για το redmi

Έχει 1000mah παραπάνω μπαταρία, είναι αρκετά πιο μαζεμένο σε μέγεθος και θα παίρνει ένα χρόνο επιπλέον αναβαθμίσεις.

μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της λέξης κοπέλα στον τίτλο, δλδ αν ήταν για αγόρι τι ακριβως θα άλλαζε;

μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της λέξης κοπέλα στον τίτλο, δλδ αν ήταν για αγόρι τι ακριβως θα άλλαζε;

Οι γυναίκες θέλουν συνήθως πιο μαζεμένες συσκευες και καλες κάμερες (μπροστά και πίσω).

Φίλε μπήκα στο νήμα για να σχολιάσω ακριβώς αυτό.

Μαζεμένο κινητό, μπορεί να θέλουν ακόμη άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αυτοί που δεν χρησιμοποιούν προηγμένες εφαρμογές κλπ... Επομένως δεν χαρακτηρίζει απόλυτα -και δεν αφορά μονοσήμαντα- την επιλογή κινητού για γυναίκες.

Οπότε κινδυνεύει να παραπλανηθεί ο φίλος και να του προτείνουμε ακατάλληλο κινητό :p :lol:

Κοπέλα σημαίνει δε παιζω pubg και asphalt 9, θέλω beautify στη καμερα και ίσως μπροστινό φλας, δεν έχει 68 mail να συγχρονιζουν κλπ. Πιο πολύ το θέλει για Facebook, insta, viber και φωτο.

Και edit σημερινό, θέλει και ραδιόφωνο για το λεωφορείο. Άρα αποκλείω μάλλον το mia1. Δε θέλω να κάνω μοντα για τη καμερα, μοντα για το ραδιόφωνο κλπ.

Παρεμπιπτόντως παρέλαβα ενα mia1 πριν λίγο για άλλη κοπέλα. Η τιμή του πλέον στα 127 στο banggood.

Κοπέλα σημαίνει δε παιζω pubg και asphalt 9, θέλω beautify στη καμερα και ίσως μπροστινό φλας, δεν έχει 68 mail να συγχρονιζουν κλπ. Πιο πολύ το θέλει για Facebook, insta, viber και φωτο.

Και edit σημερινό, θέλει και ραδιόφωνο για το λεωφορείο. Άρα αποκλείω μάλλον το mia1. Δε θέλω να κάνω μοντα για τη καμερα, μοντα για το ραδιόφωνο κλπ.

Παρεμπιπτόντως παρέλαβα ενα mia1 πριν λίγο για άλλη κοπέλα. Η τιμή του πλέον στα 127 στο banggood.

Έχει ράδιο αλλά θέλει να περάσεις app με ρουτ. Αλλιώς μπορείς να δεις και το mi 5x που είναι ίδιο κινητό με ράδιο, miui αλλά χωρίς 800αρα

Τώρα βέβαια να μπλέκει με ρουτ μάλλον δεν αξίζει. Ας πάρει το 3/32 rn5. Αν και είναι λίγο παντόφλα για κοπέλα

Edited by Antretng

Αυτό λέω κι εγώ. Και σήμερα είδα το 4/64 156 ευρώ. Λογικά θ το πάρω. Ας δώσει 10 - 15 ευρώ παραπάνω. Μεταφορικά + θηκη +τζάμι, γύρω στα 170

Γτ δεν κοιτάς κανένα μετάχειρο iphone se . Το βρίσκεις στα 150 κ είναι διαολακι με εξαιρετική κάμερα

Και χάλια σελφοκάμερα