nikos_nia86 Δημοσιεύτηκε September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2018 (edited) Φίλη ψάχνει καινούργια συσκευή μιας και το lenovo a806 πεθαίνει. Μπάτζετ 150 ευρώ. Χρήση social media και φωτογραφίες. Εγώ προτείνω redmi note 5 3/32 από Κίνα αλλά προβληματιζομαι για τα 3 giga ram. Μήπως θα ήταν πιο future proof το mia1 με 4giga? Μιας και η κοπέλα θα το κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Από την άλλη το mia1 έχει πολύ μέτρια μπροστινη κάμερα. Δε θέλω να πάω στο redmi note 5 4/64 γιατί με θήκες, τζαμια κλπ θ ανεβουμε πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited September 15, 2018 by nikos_nia86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Φίλη ψάχνει καινούργια συσκευή μιας και το lenovo a806 πεθαίνει. Μπάτζετ 150 ευρώ. Χρήση social media και φωτογραφίες. Εγώ προτείνω redmi note 5 3/32 από Κίνα αλλά προβληματιζομαι για τα 3 giga ram. Μήπως θα ήταν πιο future proof το mia1 με 4giga? Μιας και η κοπέλα θα το κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Από την άλλη το mia1 έχει πολύ μέτρια μπροστινη κάμερα. Δε θέλω να πάω στο redmi note 5 4/64 γιατί με θήκες, τζαμια κλπ θ ανεβουμε πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Άμα δεν παίζει παιχνίδια και βαριές εφαρμογές, όντως είναι προτιμότερη η μεγαλύτερη ram. Πόσο μάλλον όταν έχει και ελαφρύτερο λογισμικό. Όσον αφορά τη κάμερα, βελτιώνεται παρά πολύ με gcam και κλείνει αρκετά τη ψαλίδα φωτογραφικά. Είναι και πιο μαζεμένη/κομψη ως συσκευή. Νομίζω το mi a1 είναι όντως καλύτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Έχω δουλέψει mia1 φίλου (με gcam), περιμένω κι ένα για μια αλλη φίλη. Έχει κακή selfie όμως.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Έχω δουλέψει mia1 φίλου (με gcam), περιμένω κι ένα για μια αλλη φίλη. Έχει κακή selfie όμως.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Δοκίμασες hdr+ στη μπροστινή κάμερα; Βοηθάει αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Φίλη ψάχνει καινούργια συσκευή μιας και το lenovo a806 πεθαίνει. Μπάτζετ 150 ευρώ. Χρήση social media και φωτογραφίες. Εγώ προτείνω redmi note 5 3/32 από Κίνα αλλά προβληματιζομαι για τα 3 giga ram. Μήπως θα ήταν πιο future proof το mia1 με 4giga? Μιας και η κοπέλα θα το κρατήσει τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Από την άλλη το mia1 έχει πολύ μέτρια μπροστινη κάμερα. Δε θέλω να πάω στο redmi note 5 4/64 γιατί με θήκες, τζαμια κλπ θ ανεβουμε πολύ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Θήκη τα xiaomi έχουν για τις πρώτες μέρες. Τώρα τζαμακι μπορεί να περιμένει. Αυτο για τα λεφτά. Αλλιώς πιστεύω ότι θα την παλέψει και με τα 3gb ram. Η διαφορά από αυτό που έχει τώρα θα είναι ήδη τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Θήκη τα xiaomi έχουν για τις πρώτες μέρες. Τώρα τζαμακι μπορεί να περιμένει. Το mi a1 δεν έχει θήκη στο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δοκίμασες hdr+ στη μπροστινή κάμερα; Βοηθάει αρκετάΔοκίμασα, του δικού μου (leeco cool1) είναι κλασεις ανώτερη ακόμα και χωρίς hdr+. Με ψήνει πιο πολύ το note 5, λέτε να έχει θέμα με τα 3 giga για τα επόμενα 2 χρόνια? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δοκίμασα, του δικού μου (leeco cool1) είναι κλασεις ανώτερη ακόμα και χωρίς hdr+. Με ψήνει πιο πολύ το note 5, λέτε να έχει θέμα με τα 3 giga για τα επόμενα 2 χρόνια? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Με gcam έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στη μπροστινή του mi a1. Δεν έχει κάτι να ζηλέψει από αλλά mid range όταν δουλεύεις gcam. Αμα μπορεις δοκίμασε την σε κάποιο γνωστό σου που έχει mi a1 και θα καταλάβεις ;). Κατά τα άλλα πιστεύω ότι θα την βγάλει και το 3/32 rn5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Με gcam έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στη μπροστινή του mi a1. Δεν έχει κάτι να ζηλέψει από αλλά mid range όταν δουλεύεις gcam. Αμα μπορεις δοκίμασε την σε κάποιο γνωστό σου που έχει mi a1 και θα καταλάβεις ;). Κατά τα άλλα πιστεύω ότι θα την βγάλει και το 3/32 rn5.Τη δοκίμασα σου είπα. Mia1 με gcam και leeco με stock. Ανώτερο το leeco. Στο δικό μου το hdr+ το χρησιμοποιώ μόνο νύχτα. Επίσης το note 5 έχει και μπροστινό φλας. Ψιλοκανει δουλειά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 (edited) Τη δοκίμασα σου είπα. Mia1 με gcam και leeco με stock. Ανώτερο το leeco. Στο δικό μου το hdr+ το χρησιμοποιώ μόνο νύχτα. Επίσης το note 5 έχει και μπροστινό φλας. Ψιλοκανει δουλειά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Έτσι όπως το γραψες φαινόταν ότι μιλαγες για το leeco ;) Το χεις δουλέψει το rn5? Γιατί το μπροστινό φλας είναι απλά ανέκδοτο :). Μια φορά το βαλα και δεν το ξαναβαλα. Ακόμα και με φλας τύπου φωτισμένη οθόνη έχεις πολυ καλύτερο αποτέλεσμα (πχ το "φλας" της gcam). Και προφανώς μιλάμε για σκοτάδια. Σε indoor καλύτερα κλειστό το οποιοδήποτε φλας (είτε led είτε φωτεινή οθόνη). Edited September 15, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Έτσι όπως το γραψες φαινόταν ότι μιλαγες για το leeco ;) Το χεις δουλέψει το rn5? Γιατί το μπροστινό φλας είναι απλά ανέκδοτο :). Μια φορά το βαλα και δεν το ξαναβαλα. Ακόμα και με φλας τύπου φωτισμένη οθόνη έχεις πολυ καλύτερο αποτέλεσμα (πχ το "φλας" της gcam). Και προφανώς μιλάμε για σκοτάδια. Σε indoor καλύτερα κλειστό το οποιοδήποτε φλας (είτε led είτε φωτεινή οθόνη).Έχω πάρει 2 note 5. Όντως το φλας οθόνης της gcam είναι ανώτερο. Για πολύ κοντινά βέβαια καλό είναι κι αυτό Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Πάντως εγώ που τα έχω και τα δύο το note 5 είναι πολύ καλύτερο τηλέφωνο και γενικά καλύτερο στα πάντα ακόμη και στα 3gb RAM Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δες και το mi a2 lite. Το 4/32 έχει περίπου 150 από banggood και έχει θήκη μέσα στο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Δες και το mi a2 lite. Το 4/32 έχει περίπου 150 από banggood και έχει θήκη μέσα στο κουτί.Το ειδα κι αυτό. Δε νομίζω ότι κερδίζει κάπου σε σχέση με το mia1. Ίσως λίγο στην εμφάνιση. Μάλλον θα πάω για το redmi Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2018 Το ειδα κι αυτό. Δε νομίζω ότι κερδίζει κάπου σε σχέση με το mia1. Ίσως λίγο στην εμφάνιση. Μάλλον θα πάω για το redmi Sent from my C106 using Tapatalk Έχει 1000mah παραπάνω μπαταρία, είναι αρκετά πιο μαζεμένο σε μέγεθος και θα παίρνει ένα χρόνο επιπλέον αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kodiparasare Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της λέξης κοπέλα στον τίτλο, δλδ αν ήταν για αγόρι τι ακριβως θα άλλαζε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της λέξης κοπέλα στον τίτλο, δλδ αν ήταν για αγόρι τι ακριβως θα άλλαζε; Οι γυναίκες θέλουν συνήθως πιο μαζεμένες συσκευες και καλες κάμερες (μπροστά και πίσω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της λέξης κοπέλα στον τίτλο, δλδ αν ήταν για αγόρι τι ακριβως θα άλλαζε; Φίλε μπήκα στο νήμα για να σχολιάσω ακριβώς αυτό. Μαζεμένο κινητό, μπορεί να θέλουν ακόμη άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αυτοί που δεν χρησιμοποιούν προηγμένες εφαρμογές κλπ... Επομένως δεν χαρακτηρίζει απόλυτα -και δεν αφορά μονοσήμαντα- την επιλογή κινητού για γυναίκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Οπότε κινδυνεύει να παραπλανηθεί ο φίλος και να του προτείνουμε ακατάλληλο κινητό :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 μόνο εγώ δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα της λέξης κοπέλα στον τίτλο, δλδ αν ήταν για αγόρι τι ακριβως θα άλλαζε;Κοπέλα σημαίνει δε παιζω pubg και asphalt 9, θέλω beautify στη καμερα και ίσως μπροστινό φλας, δεν έχει 68 mail να συγχρονιζουν κλπ. Πιο πολύ το θέλει για Facebook, insta, viber και φωτο. Και edit σημερινό, θέλει και ραδιόφωνο για το λεωφορείο. Άρα αποκλείω μάλλον το mia1. Δε θέλω να κάνω μοντα για τη καμερα, μοντα για το ραδιόφωνο κλπ. Παρεμπιπτόντως παρέλαβα ενα mia1 πριν λίγο για άλλη κοπέλα. Η τιμή του πλέον στα 127 στο banggood. Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 (edited) Κοπέλα σημαίνει δε παιζω pubg και asphalt 9, θέλω beautify στη καμερα και ίσως μπροστινό φλας, δεν έχει 68 mail να συγχρονιζουν κλπ. Πιο πολύ το θέλει για Facebook, insta, viber και φωτο. Και edit σημερινό, θέλει και ραδιόφωνο για το λεωφορείο. Άρα αποκλείω μάλλον το mia1. Δε θέλω να κάνω μοντα για τη καμερα, μοντα για το ραδιόφωνο κλπ. Παρεμπιπτόντως παρέλαβα ενα mia1 πριν λίγο για άλλη κοπέλα. Η τιμή του πλέον στα 127 στο banggood. Sent from my C106 using Tapatalk Έχει ράδιο αλλά θέλει να περάσεις app με ρουτ. Αλλιώς μπορείς να δεις και το mi 5x που είναι ίδιο κινητό με ράδιο, miui αλλά χωρίς 800αρα Τώρα βέβαια να μπλέκει με ρουτ μάλλον δεν αξίζει. Ας πάρει το 3/32 rn5. Αν και είναι λίγο παντόφλα για κοπέλα Edited September 17, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Αυτό λέω κι εγώ. Και σήμερα είδα το 4/64 156 ευρώ. Λογικά θ το πάρω. Ας δώσει 10 - 15 ευρώ παραπάνω. Μεταφορικά + θηκη +τζάμι, γύρω στα 170 Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2018 Γτ δεν κοιτάς κανένα μετάχειρο iphone se . Το βρίσκεις στα 150 κ είναι διαολακι με εξαιρετική κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Γτ δεν κοιτάς κανένα μετάχειρο iphone se . Το βρίσκεις στα 150 κ είναι διαολακι με εξαιρετική κάμερα Και χάλια σελφοκάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Είσαι σίγουρος ότι είναι χάλια ; Η απλά διάβασες πόσα mpxl έχει κ λες α οκ θα είναι χάλια . Γτ μόνο χάλια δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts