spy14 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Καλημέρα παιδιά.το είδα σήμερα,και μου άρεσε πολύ.δυο ερωτήσεις αν ξέρετε.θανυπαρχει θέμα με το κινητό αν συνεχιστεί ο αποκλεισμός της Huawei; εννοώ θα δουλεύει;δεν με ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις που γίνονται.και ένα όχι τόσο σημαντικό.η μπάρα κάτω με τα σύμβολα υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται μόνο όταν το επιλέξουμε εμείς; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Καλημέρα!Ρε παιδιά ειστε ικανοποιημένοι απο τις φωτογραφίες??? Εγω το έχω για τη γυναίκα μου και ζοριζομαι πάρα πολύ να βγάλω αξιοπρεπεις φωτογραφίες.Το OP3 που έχω εγω βγάζει πολύ καλύτερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sc1ent1st Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλημέρα!Ρε παιδιά ειστε ικανοποιημένοι απο τις φωτογραφίες??? Εγω το έχω για τη γυναίκα μου και ζοριζομαι πάρα πολύ να βγάλω αξιοπρεπεις φωτογραφίες.Το OP3 που έχω εγω βγάζει πολύ καλύτερες... Δυστηχως οι φωτογραφιες δεν ειναι και τοσο καλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lap516 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 (edited) Ψαχνό θήκη για το Huawei Mate 20 Lite Αυτή που θέλω είναι out of stock Πιο είναι το αντίστοιχο του στην Κίνα Edited November 11, 2019 by lap516 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Μια χαρά φωτογραφίες βγάζει για μεσαία κατηγορία κινητό. Το συγκρινα με redmi note 7 και βγάζει καλύτερες και τα 2 με hdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Το κινητό έχει πάρει και Android 10 και πετάει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια,ο μικρός έχει κάνει λίγο χάλια το κινητό και πρέπει να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων,να σβήσουν όλα και να το ξαναστησω,στις ρυθμίσεις που πάω; Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια,ο μικρός έχει κάνει λίγο χάλια το κινητό και πρέπει να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων,να σβήσουν όλα και να το ξαναστησω,στις ρυθμίσεις που πάω; Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμισεις->Συστημα->Επαναφορα υστερα επιλεγεις τι ειδους επαναφορα θες να κανεις Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ρυθμισεις->Συστημα->Επαναφορα υστερα επιλεγεις τι ειδους επαναφορα θες να κανειςΕυχαριστώ!! Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex17563 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Χαίρετε! Ψάχνω γυαλάκι για προστασία της οθόνης μπροστά. Έχετε να προτείνετε κάτι? Στο προηγούμενο μου, honor 6x, έβρισκα μόνο μικρότερα της οθόνης και επειδή ήταν καμπυλωτή στην άκρη το γυαλάκι "πετούσε".. Έτσι γίνεται κ με τούτο? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 με ποιο πρόγραμμα μπορουμε να καταγραψουμε μια συνομιλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Πότε θα πάει την 10? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poof Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Καλημέρα μόλις μου ήρθε η 10αρα Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Την φόρεσα την 10 αλλα το βλέπω να έγινε ποιο αργό Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Καλησπέρα παιδιά έχω της γυναίκας μου το κινητό έχει έρθει η 10 αλλά δεν μου κάνει εγκατάσταση έχετε καμιά ιδέα τι παίζει ευχαριστώ Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Καλησπέρα παιδιά έχω της γυναίκας μου το κινητό έχει έρθει η 10 αλλά δεν μου κάνει εγκατάσταση έχετε καμιά ιδέα τι παίζει ευχαριστώ Ελευθερωσε αποθηκευτικο χωρο και φυσικα μην εχεις ξεκλειδωτο bootloader ή root. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ελευθερωσε αποθηκευτικο χωρο και φυσικα μην εχεις ξεκλειδωτο bootloader ή root.Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω όχι δεν έχει πειραχτεί το τηλέφωνο Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poof Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Δεν έχω δει διαφορά στην ταχύτητα του τηλεφώνου Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω όχι δεν έχει πειραχτεί το τηλέφωνο Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλησπέρα και πάλι τελικά έχει γύρω στα 50 gb ελεύθερα και δεν έχει πειραχτεί καθόλου το τηλέφωνο αλλά και πάλι δεν με αφήνει να κάνω την αναβάθμιση κάποια άλλη ιδέα ευχαριστώ Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Καλησπέρα και πάλι τελικά έχει γύρω στα 50 gb ελεύθερα και δεν έχει πειραχτεί καθόλου το τηλέφωνο αλλά και πάλι δεν με αφήνει να κάνω την αναβάθμιση κάποια άλλη ιδέα ευχαριστώ Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το συνδέεις με τον υπολογιστή και κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή το hisuite. Ακολουθείς τις οδηγίες ώστε να συνδεθεί το hisuite με το κινητό και δοκιμάζεις από εκεί μήπως γίνει. Το hisuite είναι της Huawei. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω και εκεί Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Γειά χαρά. Ξαφνικά δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα sd που έχω.... Ούτε στο pc την βλέπω.... Κάποια ιδέα να πάρω τα αρχεία από μέσα....? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. March 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2020 Μου ηρθε ενα Huawei mate 20 lite το οποιο μετα απο αναβαθμιση βγαζει οτι εγινε loaded διαφορετικο λειτουργικο και παει στο recovery της huawei αλλα δεν κανει τιποτα. Σε fast boot αναγνωριζεται αλλα με κλειδωμενα frp και bootloader δεν μπορω να περασω αλλη stock rom ωστε να το φτιαξω. Σε android recovery δεν παει. Γενικα δεν κανει τιποτα το κινητο περα απο το fast boot που μονο εκει αν μπορεσω να ξεκλειδωσω bootloader και να περασω rom. Η huawei δεν το αναγνωριζει το προβλημα. Οποια βοηθεια δεκτη. Με dc unlocker δεν θελω να ασχοληθω μιας και ζητανε χρηματα και παλι δεν ειναι 100% σιγουρο οτι ξεκλειδωνει το bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 οταν βαζω USB στικακι δεν το βλεπει το τηλεφωνο και σημερα εβαλα δυο τρια διαφορετικα στικακια αλλα δεν ειδε κανενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Θα θελα την βοήθεια όλων,όταν έκανε η γυναίκα μου μέιλ για να ρυθμίσει το κινητό για τον μικρό μας το έβαλε ότι είναι μικρότερος των 18 και δεν έβλεπε YouTube,δεν έχει μυνήματα και τέτοια.Θελουμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις και δεν θυμάται τον κωδικό για το μέιλ και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις,τι κάνουμε; Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts