OverClocker Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 15 minutes ago, nasosvasedis said: Καλημερα σε όλους. Έχω το Galaxy Watch Ultra και θέλω από ότι διάβασα στο forum να του βάλω esim, ενεργοποιώντας τη Multi Sim. Έχω Cosmote και πριν λίγο καιρό μου αναβάθμισαν το πρόγραμμα μου σε unlimited. Ισχύει ακόμα αυτή εξωφρενική χρέωση +25 ευρώ απλά για την ύπαρξη μιας δεύτερης multisim - esim η οποία στην ουσία δεν καταναλώνει καθόλου δεδομένα; Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με εξυπηρέτηση καλύτερα 😉 Αλλά ναι, το multi sim θες με την 2η να είναι esim. Προσοχή μόνο ότο η κοσμοτε χρεώνει την έκδοση qr code της esim κάθε φορά που θες να την ενεργοποιήσεις. Edited 1 ώρα πριν by OverClocker 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 49 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 49 λεπτά πριν 23 minutes ago, OverClocker said: Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με εξυπηρέτηση καλύτερα 😉 Αλλά ναι, το multi sim θες με την 2η να είναι esim. Προσοχή μόνο ότο η κοσμοτε χρεώνει την έκδοση qr code της esim κάθε φορά που θες να την ενεργοποιήσεις. Μίλησα με την εξυπηρέτηση και η υπάλληλος μου είπε για twin sim 🤣 Δεν ήξερε προφανώς. Ωστόσο το είδα και στην ιστοσελίδα τους, αν έχεις απεριόριστο, η MultiSim κοστίζει 25 ευρώ το μήνα. Έκλαψα. 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 45 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 45 λεπτά πριν 1 minute ago, nasosvasedis said: Μίλησα με την εξυπηρέτηση και η υπάλληλος μου είπε για twin sim 🤣 Δεν ήξερε προφανώς. Ωστόσο το είδα και στην ιστοσελίδα τους, αν έχεις απεριόριστο, η MultiSim κοστίζει 25 ευρώ το μήνα. Έκλαψα. 😂 Twin sim για 2 κινητα, όχι ταυτόχρονα, πολλί την έχουν πατήσει με αυτό. Ισχύει πάντως, Και γω όταν το έψαχνα για την esim στα απεριοριστα data έλεγαν +25 το μήνα, αλλά δεν το σιγούρεψα ποτέ με την εξυπηρέτηση. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. 24 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 24 λεπτά πριν (edited) 49 minutes ago, OverClocker said: Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με εξυπηρέτηση καλύτερα 😉 Αλλά ναι, το multi sim θες με την 2η να είναι esim. Προσοχή μόνο ότο η κοσμοτε χρεώνει την έκδοση qr code της esim κάθε φορά που θες να την ενεργοποιήσεις. Μιας και το ανεφερες τις τελευταιες 2 φορες που χρειαστηκα qr code μετα απο επαναφορα και αγορα του ultra δεν μου χρεωσαν 5ευρω. Τυχαιο δεν ξερω αλλα δεν μου ζητησαν.... Edited 23 λεπτά πριν by George K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 22 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 λεπτά πριν 1 minute ago, George K said: Μιας και το ανεφερες τις τελευταιες 2 φορες που χρειαστηκα qr code μετα απο επαναφορα και αγορα του ultra δεν μου χρεωσαν 5ευρω. Τυχαιο δεν ξερω αλλα δεν μου ζητησαν.... Λες να ήρθαν στα ίσα τους μετά από τόσο κράξιμο? μακάρι Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts