Jump to content

Νέο κινητό Vol. 2

Zep
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω ξανά νέο θέμα, γιατί δε στέφθηκε με επιτυχία η αγορά κινητού.

Εν συνεχεία του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470239, λοιπόν,

αγόρασα συσκευή Nokia 8, αλλά το γύρισα πίσω γιατί ήταν το single sim, ενώ ήθελα το dual. Το γύρισα πίσω και μετά πήρα το Mate 10 pro, όμως σκέφτομαι να το δώσω γιατί ο ήχος στα βίντεο που τραβάω (με ενδιαφέρει κυρίως η μπροστινή κάμερα) μου φαίνεται απογοητευτικός. Παίζω κιθάρα και τραγουδάω και ανεβάζω βιντεάκια, οπότε, η αναζήτηση μου δεν έχει ολοκληρωθεί. Bonus, που μου έλειψε στο Nokia 8, το notification light.

Συνεπώς, ψάχνω συσκευή δοκιμασμένη χωρίς κολλήματα, με μεγάλη αυτονομία, dual sim και καλό ήχο στα βίντεο. Προοπτική τριετίας. Θα το ήθελα σχετικά άμεσα, συνεπώς πάμε σε κάτι από Ελλάδα με εγγύηση αντιπροσωπείας, κάνω παραχώρηση στο θέμα μεγέθους συσκευής και οθόνης. Θα το χρησιμοποιώ Αθήνα. Θέλω notification light, και αν γίνεται να έχει jack 3,5 mm. Ραδιόφωνο, επίσης, όχι υποχρεωτικά. Δεν έχω θεματα με τα φλασαρίσματα, θα ήθελα μια FHD οθόνη και οι τωρινές συσκευές είναι Lenovo P2 32 GB - 4 GB, Huawei Mate 10 pro. Το μόνο μου πρόβλημα με το Mate 10 pro μέχρι τώρα είναι ο ήχος στα βίντεο. Υπάρχει κάτι που μπορεί να με καλύψει;

Edited by Zep

Υπαρχει και σε dual SIM variant.

Εγω αυτο εχω

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Notification light δεν έχει, δυστυχώς.

Εχει glance screen.

Το είχα το κινητό, όπως έγραψα πιο πάνω, και δε με βόλεψε.

Δεκτο.[10 χαρακτηρες]

Αν καταλήξω στο ότι διαθέτουν όλα όσα ζητάω, θα κινηθώ σε ένα από αυτά. Απλώς τα Sony δε μου γέμιζαν το μάτι ποτέ, φοβάμαι το λογισμικό και τα ενδεχόμενα κολλήματά τους. Για αυτονομία, ταχύτητα-no lags, και καλο ήχο στα βίντεο είμαστε σίγουροι για αυτά τα 2;

Απο οσα κινητα εχω δοκιμασει, το καλυτερο ηχο και γενικοτερα βιντεο το ειχα δει στο U11. Δεν ειχα τραβηξει βεβαια βιντεο με την μπροστινη, αλλα δεν βρισκω λογω να υπολειπεται ηχου.

Εξαιρετικο ηχο ειχα δει και στη σειρα g της lg (πχ lg g5). Αλλα δυστυχως το g6 εχει πολυ κακη σελφοκαμερα.

Edited by Antretng

Απο οσα κινητα εχω δοκιμασει, το καλυτερο ηχο και γενικοτερα βιντεο το ειχα δει στο U11. Δεν ειχα τραβηξει βεβαια βιντεο με την μπροστινη, αλλα δεν βρισκω λογω να υπολειπεται ηχου.

Εξαιρετικο ηχο ειχα δει και στη σειρα g της lg (πχ lg g5). Αλλα δυστυχως το g6 εχει πολυ κακη σελφοκαμερα.

Είχα σκεφτεί κι εγώ να προτείνω το u11 αλλά δεν το έκανα γιατί στο προηγούμενο θέμα το 3,5mm jack ήταν must. Τουλάχιστον, εδώ η dual sim έκδοση δεν κοστίζει 50+€ παραπάνω...

Είχα σκεφτεί κι εγώ να προτείνω το u11 αλλά δεν το έκανα γιατί στο προηγούμενο θέμα το 3,5mm jack ήταν must. Τουλάχιστον, εδώ η dual sim έκδοση δεν κοστίζει 50+€ παραπάνω...

Δεν το γνώριζα ότι ήθελε jack. Πάντως στην κουτι πέραν από usb ακουστικά περιέχει και adaptor usb-jack. Οπότε έστω έτσι μπορεί να βολευτει. Στα 369 που έχει bestprice το dual νομίζω είναι μια καλή επιλογή.

Ίδια κατηγορία κινητού με το mate που είχες είναι. Αν σε βγαζε χωρίς κολλήματα το mate που ειχες 3 χρόνια τότε και το u11 θα σε βγάλει

Το mate 10 pro έχω αγορασμένο το Μάιο (και προσπαθώ να το δώσω βασικά) :P, 3 χρόνια όχι :lol:

Η ίδια ερώτηση ισχύει και για το V30.

U11 και v30 έχουν ίδιο soc. Αν πιστεύεις ότι δεν θα σε βγαζε το mate τότε ούτε αυτά θα σε βγάλουν χωρίς κωλύματα... Αν είναι κοίτα φετινά μοντέλα με τον τελευταίο soc.

U11 και v30 έχουν ίδιο soc. Αν πιστεύεις ότι δεν θα σε βγαζε το mate τότε ούτε αυτά θα σε βγάλουν χωρίς κωλύματα... Αν είναι κοίτα φετινά μοντέλα με τον τελευταίο soc.

Αυτό θα ήταν καλή ιδέα, απλώς πρέπει να πληρείται η βασική προϋπόθεση με τον ήχο στο βίντεο, η καλή αυτονομία, και no lagging.

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ακριβώς χρήση έκανες και δεν άντεχε το mate;

Αν έγραψα κάπου κάτι τέτοιο, είναι λάθος. Το πρόβλημα με το mate είναι ο ήχος στα βίντεο.

Αυτό θα ήταν καλή ιδέα, απλώς πρέπει να πληρείται η βασική προϋπόθεση με τον ήχο στο βίντεο, η καλή αυτονομία, και no lagging.

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έγραψα κάπου κάτι τέτοιο, είναι λάθος. Το πρόβλημα με το mate είναι ο ήχος στα βίντεο.

Εφόσον δεν σου λαγκαρε το mate, ούτε το u11/v30 θα σου λαγκαρουν ;)

Edited by Antretng

Πόσο το πουλάς το mate φίλε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα antogr, σου έχω απαντήσει σε μήνυμα!