Avadonmod Δημοσιεύτηκε September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2018 (edited) Γεια σας παιδιά, ενδιαφέρομαι για μια νέα συσκευή μέχρι 200 ευρώ. Να πω για αρχή ότι πλέον έχω καταλάβει ότι τo hardware της συσκευής από μόνo του δεν λέει και πολλά, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο τόσο η ποιότητα της κατασκευής όσο κυρίως και η διαχείριση του harware μέσω του software. Συνεπώς θέλω προτάσεις κυρίως σε ότι έχετε δοκιμάσει ή γνωρίζετε πώς λειτουργεί και όχι μόνο σύμφωνα με τo hardware της κάθε συσκευής. Ένα minimum χαρακτηριστικών που θέλω είναι τα εξής: 16:9 οθόνη (αν υπάρχει κάτι καλό και με τη νέα αναλογία οθόνης δεν υπάρχει, αλλά να ικανοποιεί το συνολικό μέγεθος της συσκευής) Όχι μεγαλύτερο στο συνολικό μήκος από 150mm Να μη ζεσταίνεται (πολύ σημαντικό! Θέλω σίγουρα να μη ζεσταίνεται, τόσο η πλάτη του κινητού όσο και η οθόνη του.) Να έχει σχετικά μικρά bezels πάνω και κάτω Ηχείο, ακουστικό, μικρόφωνο, σήμα και όλα τα παρελκόμενα να λειτουργούν πολύ καλά Κάμερα δεν με απασχολεί να είναι πολύ καλή, αλλά να είναι έστω αξιοπρεπής. Η δυνατότητα να παίζει παιχνίδια δεν με απασχολεί και θέλω να μπορεί να αντεπεξέλθει σε στοιχειώδες multi-tasking. Η αγορά του να γίνει από Ελλάδα/Ευρώπη (π.χ κάποιο amazon κλπ). Η συσκευή που έχω τώρα είναι το Meizu M1 Metal. Σαν σύνολο μου αρέσει αρκετά αλλά έχει μόλις 2GB RAM και 16GB χώρο, ζεσταίνεται αρκετα και εύκολα, και ο επεξεργαστής του δεν είναι και τόσο καλός και είναι παλιάς τεχνολογίας (28nm). Edited September 9, 2018 by Avadonmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Προτείνω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/15272178/Xiaomi-Mi-A2-Lite-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Είδα αυτό το βίντεο ( ) και τα σχόλια σε ό,τι αφορά τη διαφορά του A2 και του A2 Lite δεν μου άρεσαν, ειδικά σε ό,τι αφορά την αίσθηση στην ποιότητα κατασκευής τους. Επίσης είδα μερικά σχόλια για το Α2 στο skroutz, και φαίνεται πάρα πολύ καλό. Ακόμα και σε ό,τι αφορά την μπαταρία, φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή διαχείριση, αφού βλέπω σχόλια να μιλάνε για 4 ώρες οθόνη σε 30-35% μπαταρία. Επίσης έχει usb type-C που μου αρέσει. Με λίγα λόγια η εντύπωση που δημιούργησα είναι ότι το Lite δεν είναι τόσο προσεγμένο όσο είναι το A2. Το Α2 από την άλλη, αν και φαίνεται καλή πρόταση, υπερβαίνει τόσο την τιμή όσο και το μέγεθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Δες το p10 lite. Λίγο πάνω από το μπάτζετ σου αλλά θα σε ικανοποίησει. Δε θα βρεις πολλές αξιόλογες συσκευές σ αυτές τις διαστάσεις να ξέρεις Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Καλό παίδεμα να έχει... Σχεδόν κανένα xiaomi δεν παίζει καλά out of box αυτά είναι για μας που τα ψάχνουμε λίγο Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι κάποιο meizu τώρα που έχει επίσημο ευρωπαϊκό store στο Ali και φέρνει με dhl πχ m15 liteΠροτείνω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/15272178/Xiaomi-Mi-A2-Lite-64GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Καλό παίδεμα να έχει... Σχεδόν κανένα xiaomi δεν παίζει καλά out of box αυτά είναι για μας που τα ψάχνουμε λίγο Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι κάποιο meizu τώρα που έχει επίσημο ευρωπαϊκό store στο Ali και φέρνει με dhl πχ m15 lite Έχεις εμπειρία από xiaomi; Έχουν περάσει από τα χέρια μου τα xiaomi Redmi Note 3pro, Redmi 4x, redmi 4a, redmi 5a, και note 5. Άψογα κινητά, κανένα πρόβλημα στη χρήση, και απόλυτα vfm στην κατηγορία τους. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την απάντηση. Είδα αυτό το βίντεο ( ) και τα σχόλια σε ό,τι αφορά τη διαφορά του A2 και του A2 Lite δεν μου άρεσαν, ειδικά σε ό,τι αφορά την αίσθηση στην ποιότητα κατασκευής τους. Επίσης είδα μερικά σχόλια για το Α2 στο skroutz, και φαίνεται πάρα πολύ καλό. Ακόμα και σε ό,τι αφορά την μπαταρία, φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή διαχείριση, αφού βλέπω σχόλια να μιλάνε για 4 ώρες οθόνη σε 30-35% μπαταρία. Επίσης έχει usb type-C που μου αρέσει. Με λίγα λόγια η εντύπωση που δημιούργησα είναι ότι το Lite δεν είναι τόσο προσεγμένο όσο είναι το A2. Το Α2 από την άλλη, αν και φαίνεται καλή πρόταση, υπερβαίνει τόσο την τιμή όσο και το μέγεθος! Σίγουρα το Α2 είναι καλύτερο. Αλλά όπως είπες και εσύ ξεφεύγει σε τιμή και διαστάσεις. Γι αυτό και πρότεινα την Lite έκδοση. Edited September 9, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Έχεις εμπειρία από xiaomi; Έχουν περάσει από τα χέρια μου τα xiaomi Redmi Note 3pro, Redmi 4x, redmi 4a, redmi 5a, και note 5. Άψογα κινητά, κανένα πρόβλημα στη χρήση, και απόλυτα vfm στην κατηγορία τους. ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα το Α2 είναι καλύτερο. Αλλά όπως είπες και εσύ ξεφεύγει σε τιμή και διαστάσεις. Γι αυτό και πρότεινα την Lite έκδοση.Ποιο μεγάλη πεθαίνεις εμπειρία και δεν ενωω μόνο στην χρήση τους. Τωρα αν βολευτεί ο άνθρωπος μετά από ένα λογισμικό μεν περίεργο αλλά λειτουργεί ρολόι πάω πάσο, όσο για τα xiaomi vfm ΝΑΙ άψογα? Σε καμία περίπτωση Btw lite ακόμη έχει κάτι περίεργα bugs και δεν ξέρουμε σγουρά αν είναι λόγο της φύσης hardware η software λίγο υπομονή να βγάλει κάνα δυο update δεν θα έβλαπτε (δεν δίνουμε κάτι έτσι τύφλα και θανατικα ο άνθρωπος ήρθε να ζητήσει κάτι σταθερό δοκιμασμένο κάτι που ήταν σαν το παλιό του αλλά ποιο δυνατό) Edited September 9, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Ποιο μεγάλη πεθαίνεις εμπειρία και δεν ενωω μόνο στην χρήση τους. Τωρα αν βολευτεί ο άνθρωπος μετά από ένα λογισμικό μεν περίεργο αλλά λειτουργεί ρολόι πάω πάσο, όσο για τα xiaomi vfm ΝΑΙ άψογα? Σε καμία περίπτωση Btw lite ακόμη έχει κάτι περίεργα bugs και δεν ξέρουμε σγουρά αν είναι λόγο της φύσης hardware η software λίγο υπομονή να βγάλει κάνα δυο update δεν θα έβλαπτε (δεν δίνουμε κάτι έτσι τύφλα και θανατικα ο άνθρωπος ήρθε να ζητήσει κάτι σταθερό δοκιμασμένο κάτι που ήταν σαν το παλιό του αλλά ποιο δυνατό) "Ας πάρει meizu. Τα xiaomi δεν είναι αξιόπιστα και δοκιμασμένα και έχουν bugs". Δε θέλω να χαλάσω το θέμα του φίλου. Την γνώμη μου την είπα. Καλή επιλογή εύχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Με λιγα παραπανω. https://www.eglobalcentral.eu/nokia-6.1-plus-4gb-64gb-dual-sim-with-32gb-micro-sdhc-memory-card-with-sd-adapter-white.html#feature εκτος εαν θες να κανεις υπομονη να πεσει κιαλλο. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Nnoutas δεν χαλάς το θέμα μην ανησυχείς. Εξάλλου κάθε διαφωνία βοηθάει και στη δική μου επιλογή. Όπως είπε ο egodemis, πράγματι αυτό που θέλω είναι κάτι σταθερό δοκιμασμένο, σαν αυτό που έχω τώρα αλλά πιο δυνατό. Το Mi A2 lite δεν μου γέμισε πολύ το μάτι η αλήθεια είναι αυτή, και συνεπώς το απορρίπτω. Το Meizu 15 Lite από την άλλη, το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά με προβληματίζει λίγο ο επεξεργαστής του που σε σχέση με αυτόν που έχω τώρα δεν είναι πολύ μεγάλη αναβάθμιση, εκτός και αν το ότι είναι qualcomm αντί για mediatek και το ότι είναι στα 14nm αντί για 28, καθιστούν τη διαφορά μεγάλη. Μέχρις στιγμής αυτά που μου έχουν τραβήξει περισσότερο την προσοχή είναι το Xiaomi Mi A2 και το Meizu 15 Lite. Σε ό,τι αφορά το Meizu θα με βολέψει σίγουρα περισσότερο σε ό,τι αφορά το μέγεθος του και το ότι είμαι εξοικειωμένος με το λογισμικό του, αλλά από την άλλη το Xiaomi Mi A2 μου φαίνεται καλύτερο συνολικά σε όλα + ότι μπορώ να το πάρω είτε από Ελλάδα είτε από κάποιο ευρωπαϊκό amazon. Στην περίπτωση του Mi A2 όμως θα πρέπει να κάνω υποχώρηση στο μέγεθος. Αν βγάλουμε από την εξίσωση το θέμα του μεγέθους, ποια θεωρείτε πως είναι καλύτερη αγορά? Η τιμή τους είναι λίγο πολύ η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Nnoutas δεν χαλάς το θέμα μην ανησυχείς. Εξάλλου κάθε διαφωνία βοηθάει και στη δική μου επιλογή. Όπως είπε ο egodemis, πράγματι αυτό που θέλω είναι κάτι σταθερό δοκιμασμένο, σαν αυτό που έχω τώρα αλλά πιο δυνατό. Το Mi A2 lite δεν μου γέμισε πολύ το μάτι η αλήθεια είναι αυτή, και συνεπώς το απορρίπτω. Το Meizu 15 Lite από την άλλη, το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά με προβληματίζει λίγο ο επεξεργαστής του που σε σχέση με αυτόν που έχω τώρα δεν είναι πολύ μεγάλη αναβάθμιση, εκτός και αν το ότι είναι qualcomm αντί για mediatek και το ότι είναι στα 14nm αντί για 28, καθιστούν τη διαφορά μεγάλη. Μέχρις στιγμής αυτά που μου έχουν τραβήξει περισσότερο την προσοχή είναι το Xiaomi Mi A2 και το Meizu 15 Lite. Σε ό,τι αφορά το Meizu θα με βολέψει σίγουρα περισσότερο σε ό,τι αφορά το μέγεθος του και το ότι είμαι εξοικειωμένος με το λογισμικό του, αλλά από την άλλη το Xiaomi Mi A2 μου φαίνεται καλύτερο συνολικά σε όλα + ότι μπορώ να το πάρω είτε από Ελλάδα είτε από κάποιο ευρωπαϊκό amazon. Στην περίπτωση του Mi A2 όμως θα πρέπει να κάνω υποχώρηση στο μέγεθος. Αν βγάλουμε από την εξίσωση το θέμα του μεγέθους, ποια θεωρείτε πως είναι καλύτερη αγορά? Η τιμή τους είναι λίγο πολύ η ίδια.Cpu έχει διαφορά με αυτό που έχεις τώρα στην πράξη θα εξαρτηθεί από την χρήση που κάνεις Όσο για το κανονικό mi a2 λίγο υπομονή έχει κάτι χαζό bugs μην είναι τπτ hardware issue (κάτι πράσινες φώτο σε hdr κάτι πύρινες σκαλωνουν 100 του clock σκιζοντας την μπαταρία κλπ) και; ν πάρεις πας μόνο από επίσημο στην Ελλάδα για να έχεις εγγύηση Edited September 9, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Nnoutas δεν χαλάς το θέμα μην ανησυχείς. Εξάλλου κάθε διαφωνία βοηθάει και στη δική μου επιλογή. Όπως είπε ο egodemis, πράγματι αυτό που θέλω είναι κάτι σταθερό δοκιμασμένο, σαν αυτό που έχω τώρα αλλά πιο δυνατό. Το Mi A2 lite δεν μου γέμισε πολύ το μάτι η αλήθεια είναι αυτή, και συνεπώς το απορρίπτω. Το Meizu 15 Lite από την άλλη, το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά με προβληματίζει λίγο ο επεξεργαστής του που σε σχέση με αυτόν που έχω τώρα δεν είναι πολύ μεγάλη αναβάθμιση, εκτός και αν το ότι είναι qualcomm αντί για mediatek και το ότι είναι στα 14nm αντί για 28, καθιστούν τη διαφορά μεγάλη. Μέχρις στιγμής αυτά που μου έχουν τραβήξει περισσότερο την προσοχή είναι το Xiaomi Mi A2 και το Meizu 15 Lite. Σε ό,τι αφορά το Meizu θα με βολέψει σίγουρα περισσότερο σε ό,τι αφορά το μέγεθος του και το ότι είμαι εξοικειωμένος με το λογισμικό του, αλλά από την άλλη το Xiaomi Mi A2 μου φαίνεται καλύτερο συνολικά σε όλα + ότι μπορώ να το πάρω είτε από Ελλάδα είτε από κάποιο ευρωπαϊκό amazon. Στην περίπτωση του Mi A2 όμως θα πρέπει να κάνω υποχώρηση στο μέγεθος. Αν βγάλουμε από την εξίσωση το θέμα του μεγέθους, ποια θεωρείτε πως είναι καλύτερη αγορά? Η τιμή τους είναι λίγο πολύ η ίδια. Δε με "πείραξε" η διαφωνία για το πιο κινητό είναι καλύτερο, ούτε είπα ότι είμαι ο γκουρού των smartphone. Το να λες όμως ότι τα περισσότερα xiaomi δεν παίζουν out of the box και θέλουν πείραγμα δείχνει, το λιγότερο, άγνοια. Στο θέμα σου τώρα. Το MI A2 έχει καλύτερο soc, κάμερα, και stock Android, ενώ το meizu μικρότερες διαστάσεις και λογισμικό που θα είσαι εξοικειωμένος μαζί του, αν και η μετάβαση από ένα λογισμικό σε άλλο, δε νομίζω ότι θέλει παραπάνω από 1-2 μερες για να το μάθεις. Εδώ τα μαθαίνουν, σχεδόν αμέσως, ηλικιωμένοι άνθρωποι που πιάνουν για πρώτη φορά στα χέρια τους smartphone. :) Edited September 9, 2018 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Cpu έχει διαφορά με αυτό που έχεις τώρα στην πράξη θα εξαρτηθεί από την χρήση που κάνεις Όσο για το κανονικό mi a2 λίγο υπομονή έχει κάτι χαζό bugs μην είναι τπτ hardware issue (κάτι πράσινες φώτο σε hdr κάτι πύρινες σκαλωνουν 100 του clock σκιζοντας την μπαταρία κλπ) και; ν πάρεις πας μόνο από επίσημο στην Ελλάδα για να έχεις εγγύηση Για τη cpu λέω ό,τι δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά στηριζόμενος στο ότι και ο SD 626 και ο MTK X10 έχουν Cortex 15 με τον 626 να είναι χρονισμένος στα 2.2 gHz και επίσης στα αποτελέσματα του Geekbench που δοκίμασα προηγουμένως να για δω τις διαφορές, και είδα ότι ναι μεν ο 626 είναι σίγουρα καλύτερος, αλλά όχι όσο καλύτερος είναι του mi a2. Ενδεχομένως όμως να επαρκεί ο 626, ειδικά αν σε όλα τα υπόλοιπα σημεία είναι καλύτερο το 15 lite έναντι του mi a2. Για το mi a2 πάντως που λες, στα σχόλια στο skroutz που είδα, που δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι, δεν αναφέρονται τα bugs που λες και αρκετοί μάλιστα λένε πολύ καλά λόγια για την μπαταρία παρά τα σχετικά λίγα mAh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος του mia2 δες και το redmi note 5. Ίδιο εξωτερικα και πιο κοντά στο μπάτζετ σου Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Για τη cpu λέω ό,τι δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά στηριζόμενος στο ότι και ο SD 626 και ο MTK X10 έχουν Cortex 15 με τον 626 να είναι χρονισμένος στα 2.2 gHz και επίσης στα αποτελέσματα του Geekbench που δοκίμασα προηγουμένως να για δω τις διαφορές, και είδα ότι ναι μεν ο 626 είναι σίγουρα καλύτερος, αλλά όχι όσο καλύτερος είναι του mi a2. Ενδεχομένως όμως να επαρκεί ο 626, ειδικά αν σε όλα τα υπόλοιπα σημεία είναι καλύτερο το 15 lite έναντι του mi a2. Για το mi a2 πάντως που λες, στα σχόλια στο skroutz που είδα, που δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι, δεν αναφέρονται τα bugs που λες και αρκετοί μάλιστα λένε πολύ καλά λόγια για την μπαταρία παρά τα σχετικά λίγα mAh. 626 δεν ειναι ασχιμο soc για mid range καλα στο skrutz δεν θα δεις και πολλα θελει στα forum να διαβασεις κλπ και εκει με προσοχή γιατι πάρα πολλά άτομα ειναι fan της xiaomi και κλείνουν τα μάτια τους επειδυ πολλές συσκευές ειναι vfm ετσι απλά δεν θεωρούν τέτοια προβλήματα μειονεκτήματα πχ ενα απλο παράδειγμα ολοι αποθεώνουν το mi band 3 της xiaomi που είναι στα 25 ευρώ και σνομπάρουν το honor band 3 της huawei στα 30 ευρώ το bi band της xiaomi θέλει 500 αλχιμιες (οπος να περασεις πειραγμένο firmware κλπ) για να παίξουν ολα σωστά (ελληνικοί χαρακτήρες κλπ κλπ) και το άλλο παίζουν όλα άψογα out of the box αλλά λόγο του fan base όλοι προτείνουν το mi band και ας ειναι χειρότερο και θέλει δουλειά για να παίξουν όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Λοιπόν να πω και εγώ την άποψή μου. Ο γαμπρός μου ήθελε τηλέφωνο με μαζεμενες διαστάσεις και ραδιόφωνο, του παρήγγειλα από banggood το Xiaomi mi a2 lite ήρθε προχθές. Το τηλέφωνό παιδιά είναι πολύ καλό μπαταρία τεράστια, οθόνη επίσης μια χαρά ο σναπ 625 το τρέχει νεράκι. Όσο για την κάμερα δεν πρόλαβα να βγάλω πολλές φώτο αλλά λίγο που είδα είναι αξιοπρεπές. Γενικά το προτείνω όποιος θέλει ένα ποιο μαζεμένο τηλέφωνο και να τα έχει σχεδόν όλα. ( Ir, Jack μπαταρία 4000) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit είναι και στοκ Android άρα δύο χρόνια από την Google υποστήριξη. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Μία βδομάδα έχω.το Α2 από ελληνικό μαγαζί. Είναι παραπάνω από αξιοπρεπείς και πάει μπάλα , πολύ καλός cpu που με το ελαφρύ software συνεργαζεται άψογα . Η μπαταρία που σίγουρα δεν είναι το μεγάλο του ατού βγάζει μια μέρα σχετικά εύκολα με sot 6 μισι ώρες κ κατι . Οι φωτό είναι άψογες και δικαίως συγκρίνεται με ακριβότερα μοντέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 πχ ενα απλο παράδειγμα ολοι αποθεώνουν το mi band 3 της xiaomi που είναι στα 25 ευρώ και σνομπάρουν το honor band 3 της huawei στα 30 ευρώ το bi band της xiaomi θέλει 500 αλχιμιες (οπος να περασεις πειραγμένο firmware κλπ) για να παίξουν ολα σωστά (ελληνικοί χαρακτήρες κλπ κλπ) και το άλλο παίζουν όλα άψογα out of the box αλλά λόγο του fan base όλοι προτείνουν το mi band και ας ειναι χειρότερο και θέλει δουλειά για να παίξουν όλαΑτυχές παράδειγμα. Το MiBand3 έχει κυκλοφορήσει ΜΟΝΟ κινέζικη version με αποτέλεσμα να υποστηρίζει ΜΟΝΟ κινέζικα και Αγγλικά. Δεν θέλει 500 αλχημείες όπως υπερβολικά έγραψες, ένα φλασάρισμα θέλει για να περάσει το "ελληνικό" firmware μαζί με εγκατάσταση του "ελληνικού" MiFit APK στο κινητό αντί για το αντίστοιχο από G Play. Είναι 5 λεπτά υπόθεση. Τεσπα..... Tέλος για να είμαι on-topic στα χρήματα αυτά και αν βγάλουμε από την εξίσωση τα XIAOMI για τις 500 αλχημείες που χρειάζονται παίζει το P9 Lite 3/17 του 2017 και το νοκια 6.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 (edited) Ατυχές παράδειγμα. Το MiBand3 έχει κυκλοφορήσει ΜΟΝΟ κινέζικη version με αποτέλεσμα να υποστηρίζει ΜΟΝΟ κινέζικα και Αγγλικά. Δεν θέλει 500 αλχημείες όπως υπερβολικά έγραψες, ένα φλασάρισμα θέλει για να περάσει το "ελληνικό" firmware μαζί με εγκατάσταση του "ελληνικού" MiFit APK στο κινητό αντί για το αντίστοιχο από G Play. Είναι 5 λεπτά υπόθεση. Τεσπα..... Tέλος για να είμαι on-topic στα χρήματα αυτά και αν βγάλουμε από την εξίσωση τα XIAOMI για τις 500 αλχημείες που χρειάζονται παίζει το P9 Lite 3/17 του 2017 και το νοκια 6.1 Και το ίδιο τραβούσα και με το band 2 όχι δεν βλέπει όλα τα ελληνικά Γράμματα όχι κάποια τα χάνει όχι θέλει τρίτο app γιατί δεν βλέπει κάποιες ειδοποίησης όχι σταμάτησε να μετράει παλμούς πάμε για downgrade όχι κόλλησε περίμενε να ξεφορτισει κλπ Btw δεν χρειάζεται να φωνάζεις αρχηγέ δεν είμαστε στην βουλή σε ακούμε πολύ καλά. Και ναι έχεις δίκαιο σε όλα χίλια συγγνώμη ζητάω που είπα κάτι άλλο, πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ. Edited September 9, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Ευχαριστώ όλους για τη γνώμη σας. Σε αυτό που τείνω περισσότερο είναι το Mi A2. Νομίζω αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε αυτήν την τιμή. Γενικά σε κάτι videos που είδα μάλλον δεν είναι και πάρα πολύ ανθεκτικό, αλλά με μια καλή θήκη και ένα Tempered Glass νομίζω θα είναι εντάξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Μια χαρά επιλογή είναι το mi a2 και η οθόνη του φοράει gorilla glass 5. Θήκη έχει μέσα η συσκευασία μέχρι να πάρεις κάποια άλλη που σου αρέσει. Προσωπικά σε όλα μου τα κινητά βάζω Τζαμάκι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. (όσο είναι δυνατόν) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts