HeKaSa Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 νανοσιμ,νομιζω δλδ ετσι λεγεται. για να καταλαβεις καλυτερα την πιο μικρη οταν παιρνεις multisim Ξέρω, αλλά η δική μου είναι από τις παλιές, κάποια στιγμή χρειάστηκε microsim, η frog δεν μπορούσε να την αντικαταστήσει και πήγα σε ένα κατάστημα και μου την έκοψε. Τώρα επικοινώνησα και θα μου στείλουν καινούργια. Ευχαριστώ. Η μπαταρία του κρατάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Η μπαταρία του κρατάει; εμενα με κραταει μια μερα και λιγο απο την αλλη μ normal προς heavy use Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπέρα παιδιά,η συσκευή αξίζει;; Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα σε κλήσεις ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπέρα παιδιά,η συσκευή αξίζει;; Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα σε κλήσεις ; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aξιζει έως 80€ Όχι παραπάνω Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzil Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Σας έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα ; Στην ποιότητα των κλήσεων ή τυχόν κολλάει ; Θέλω να το αγοράσω για τον πατέρα μου, για μέτρια χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Για μικρομετρια χρήση καλό είναι. Ψιλοκολλαει με 3-4 εφαρμογές ανοικτές Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 πηρα το redmi 6 για την μητερα μου και τα κουμπια απορριψης και απαντησης κλησης τα έχει τερμα επανω στην οθονη και οχι κατω οπως ολα τα τηλ. Αυτο αλλάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. April 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Όπως έγραψα παραπάνω, μου έστειλε η cosmote καινούργια sim, οποτε pin ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ... είχε καινούργιο, στα παλιά κινητά άλλαζε, στα smartphones και συγκεκριμένα στο redmi 6a αλλάζει και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 πηρα το redmi 6 για την μητερα μου και τα κουμπια απορριψης και απαντησης κλησης τα έχει τερμα επανω στην οθονη και οχι κατω οπως ολα τα τηλ. Αυτό αλλάζει?Αυτό συμβαίνει όταν τη στιγμή της κλήσης χρησιμοποιείς το τηλέφωνο. Όταν το τηλέφωνο δεν χρησιμοποιείται τα κουμπιά εμφανίζονται στο κάτω μέρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics_lab Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Καλημέρα και καλό μήνα! Πήρα στον πατέρα μου αυτό το κινητό. Σήμερα με πήρε και μου είπε ότι δεν μπορεί να στείλει μηνύματα. Το δίκτυο είναι cosmote. Επειδή είναι στην επαρχεία δεν έχω το κινητό στα χέρια μου.. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα. Και εγω cosmote εχω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Καλησπέρα σε Xiaomi 6a 2/16 μου ήρθε update miui 10.3.2.0 αλλά το security patch έμεινε το προηγούμενο δλδ του Μαρτίου.Για ποίο λόγο έγινε αυτό; Γνωρίζει κανένας; Μετά και την επιβεβαίωση της Xiaomi ότι δεν θά πάρει 9 pie μάλλον το κόβω νά αραιώνουν οι αναβαθμίσεις παρόλο που από τόν Οκτώβριο μέχρι καί τώρα ερχόταν κάθε μήνα. Τέλος στο τελευταίο update πρόσθεσαν καί το ξεκληδωμα μεσω προσώπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Θέλω να μεταφερω καποια αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο μεσω usb flash καλωδιου αλλα δεν γινεται λεει η αντιγραφη και διακοπτεται η συνδεση και κατι παρομοια. Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 USB καλώδιο άλλο δοκίμασε. Το χω κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Ποια εφαρμογη χρησιμοποιειτε για backup? Θα προτιμουσα συνδεση με υπολογιστη και οχι online. Το xiaomi suite μου κολλαει και δεν ξερω τί να κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. September 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2019 (edited) Σήμερα μου ήρθε καί αναβάθμιση σε Android 9 Pie. Edited September 16, 2019 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Α ωραία, περιμένω εντυπώσεις συγκριτικά. Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Έχω το 32 από πριν 1,5 μήνα περίπου χάθηκε εντελώς η φωνή, επικοινώνησα με το κατάστημα που το είχα παραγγείλει, το έστειλα, σε 15 μέρες περίπου μου το έστειλαν, όλα ήταν ΟΚ. Σήμερα ξυπνάω πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει; Έχει συμβεί σε κάποιον/-α που έχει την συγκεκριμένη συσκευή; Εν τω μεταξύ πριν χαλάσει δε δίνει κάποιο σημάδι, μία κι έξω. Την πρώτη φορά είχε κάνει ενημέρωση και μου είπαν ότι αυτό έφταιγε. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να διορθώσω από αρχές Απριλίου και πριν 1,5 -2 μήνες χάλασε πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Ηρθε σε κανεναν miui 11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Έχω την συσκευή (3/32Gb) 11 μήνες. Μου έχει βγάλει αρκετά προβλήματα. 2-3 φορές ολική "αφωνία", την πρώτη το έστειλα για service, αρκετές φορές ενώ φαίνεται να ανοίγει με το κουμπί on/off παραμένει μαύρη η οθόνη και πρέπει να επιμείνω για να βγει η οθόνη επανεκκίνηση, απενεργοποίηση κλπ, κάνω επανεκκίνηση και επανέρχεται, μετά παρουσιάζει και διάφορα άλλα ψιλοπροβλήματα. Όσοι έχετε το ίδιο τηλέφωνο όλα καλά ή αντιμετωπίζεται τα ίδια; Γενικά η Xiaomi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts