esykas Δημοσιεύτηκε June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 6, 2005 Θα ήθελα την γνώμη σας μετά από την συμβιοσή σας με κάποια συσκευή τηλεφώνου την αίσθηση που έχει μετά από την χρήση της. Δηλαδή τα πλαστικά ξεβάφουν; τζόγους μεταξύ τους; πληκτρολόγια κολάνε; τζόυστικ διαλύονται; ότι έχει σχέσει μόνο με την υλική κατασκευή. Τα γράφω όλα αυτά διότι βλέπω ότι οι εταιρείες γιά χαμηλώτερο κόστος τα έχουν παραβλέψει αυτά και σου λέει θα πάρει το άλλο μοντέλο που βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Exo to 6630 eksi mhnes peripoy kai den exei paroysiasei kanena provlhma.H poiothta kataskeyhs toy me exei ikanopoihsei apolyta,mexri stigmhs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaChriss Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Θα ήθελα την γνώμη σας μετά από την συμβιοσή σας με κάποια συσκευή τηλεφώνου την αίσθηση που έχει μετά από την χρήση της. 'Εχουν περάσει απ' τα χέρια μου πολλές συσκευές δικές μου , του άντρα μου και από τις τρεις κόρες μου. Τη μεγαλύτερη "διάλυση" έχω παρατηρήσει στα ΝΟΚΙΑ που είχαν οι κόρες μου. Την καλύτερη ποιότητα κατασκευής έχουν τα Samsung. Από τα παλιότερα μέχρι τα σημερινά. Τώρα έχω το D500 που είναι slide και θα περίμενα κάποια τριξίματα και τζόγους αλλά είναι πολύ στιβαρό.Το έχω πέντε μήνες, το χρησιμοποιώ στο φουλ,ανοιγοκλείνει συνέχεια και παίζουν και οι κόρες μου μ' αυτό! Επίσης θεωρώ ότι τα Motorola έχουν κι αυτά καλή κατασκευή αλλά δεν έχω συμβιώσει με κάποιο νέο μοντέλο. Τέλος τα Siemens και τα SonyEriccson τα βρίσκω μέτρια από πλευράς κατασκευής (ενώ τα παλιά Ericcson ήταν σκυλιά). Παράθεση http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 ολες οι τελευταιες version της Motorola με κορυφη το V3 φυσικα :!: απο το οποιο εχω 2 [και μιλαμε για πολυ χρηση ;) ] και την επερχομενη σειρα V :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 σαν κατοχος πολλων κινητων εδω και χρονια μπορω με σιγουρια να πω οτι η samsung σαν ποιοτητα κατασκευης ερχεται πρωτη. επισης το v-3 θα το χαρακτηριζα κι αυτο κορυφαιο στον τομεα κατασκευης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Μετά ωρίμου σκέψεως, κρίνω ότι το θέμα δεν είναι «κλασσικό» vs, οπότε μεταφέρεται στους Τεχν. Προβληματισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. June 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Συνεχίζοντας την ενασχολησή μου με ποιές συσκευές έχουν πολύ καλή αίσθηση ποιότητας έχω μείνει ενθουσιασμένος με την σειρά V600 V620 V635 mpx200 mpx220 γενικά η Μοτορόλα από την μεσαία τάξη και πάνω είναι πολύ καλή σε υλικά και συναρμολόγιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Ολα τα made in Japan ,Germany ,UK ,Finland,Sweden,Germany,Singapore κινητά .-Αν δεν τα βρίσκετε εύκολα στην αγορα απευθυνθείται στους αντιπροσώπους,που επιμένουν να εισάγουν και τα καλά τουs μοντέλα,από χώρες φθηνού κόστους,για να κερδίζουν περισσότερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Apsogh poiothta kataskeyhs exei epishs to Nokia 5140i.Einai poly stivaro,eno fainetai idiaiteros anthektiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Οντως η ΜΟΤΟ έχει κάνει μια αντεπίθεση στον τομέα ποιότητας κατασκευής. Πολύ καλά τα "ξυράφια" της. Οπως και τα Samsung που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σκυλιά πραγματικά. Εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και από το Ρ910 που έχω τώρα, χωρίς όμως να έχω ξεκάθαρη άποψη για την γενικότερη εικόνα της SE στον τομέα. Οσο για Nokia; Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα... :down: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry__P900 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Exw to P900 1misi xrono kai oute gata oute zimia. Einai skyli,den katalavainei tpt kai den tou fenetai... Παράθεση Sony Ericsson :love: :shoot:Nokia:whip: :cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Samsung και SE πολύ καλές σε ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 'Εχουν περάσει απ' τα χέρια μου πολλές συσκευές δικές μου , του άντρα μου και από τις τρεις κόρες μου. Τη μεγαλύτερη "διάλυση" έχω παρατηρήσει στα ΝΟΚΙΑ που είχαν οι κόρες μου. Την καλύτερη ποιότητα κατασκευής έχουν τα Samsung. Από τα παλιότερα μέχρι τα σημερινά. Τώρα έχω το D500 που είναι slide και θα περίμενα κάποια τριξίματα και τζόγους αλλά είναι πολύ στιβαρό.Το έχω πέντε μήνες, το χρησιμοποιώ στο φουλ,ανοιγοκλείνει συνέχεια και παίζουν και οι κόρες μου μ' αυτό! Επίσης θεωρώ ότι τα Motorola έχουν κι αυτά καλή κατασκευή αλλά δεν έχω συμβιώσει με κάποιο νέο μοντέλο. Τέλος τα Siemens και τα SonyEriccson τα βρίσκω μέτρια από πλευράς κατασκευής (ενώ τα παλιά Ericcson ήταν σκυλιά). Egw antithetws pistevw pws ta Samsung einai ta xeirotera se poiothta kataskevhs..Eixa kapote ena T100 kai apo tous 6 mhnes ypoleitourgouse h othonh..Gia mena ta kallitera ta panasonic...Akoma leitourgei to hrwiko GD87 (to exw apo tote pou vghke..) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Egw antithetws pistevw pws ta Samsung einai ta xeirotera se poiothta kataskevhs..Eixa kapote ena T100 kai apo tous 6 mhnes ypoleitourgouse h othonh..Gia mena ta kallitera ta panasonic...Akoma leitourgei to hrwiko GD87 (to exw apo tote pou vghke..) Tha symfonhso mazi soy.H poiothta kataskeyhs ton montelon ths Samsung den einai kai h kalyterh dynath... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Egw antithetws pistevw pws ta Samsung einai ta xeirotera se poiothta kataskevhs..Eixa kapote ena T100 kai apo tous 6 mhnes ypoleitourgouse h othonh..Gia mena ta kallitera ta panasonic...Akoma leitourgei to hrwiko GD87 (to exw apo tote pou vghke..) :blink: :blink: :blink: Ο πατέρας μου έχει ένα Samsung T100 εδώ κ αρκετό καιρό και το κινητό είναι σαν καινούριο, δεν ξεβάφει όπως άλλα και καλά glammour ενώ η οθόνη του είναι το ατού του! Από τις καλύτερες της εποχής του ενώ ακόμα κ τώρα είναι άψογη! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 Η σειρά Μ της Siemens εχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Η σειρά Μ της Siemens εχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής... To M55 den ksexorizei oson afora thn poiothta kataskeyhs toy,en antithesh me to M65,to opoio einai anthektiko kai stivaro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantazio Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 λόγω της δουλειάς μου, terminal service, εχει αποδειχτεί οτι οι λιγότερο ευπαθής συσκευές ειναι οι sonyericsson. το μόνο πρόβλημα που παρουσιάζουν, αν δεν το προσέχεις, είναι το joystick που γεμίζει σκόνη και κολάει. θαλει προσοχή γιατί δεν είναι ευκολός ο καθαρισμός του, λόγω της δύσκολης αποκόλλησης του απο την πλακέτα της συσκευής. γενικά δεν ξεβάφουν, δεν εχουν πρόβλημα με την ένωση των πλαστικών, δεν τρίζουν. γενικά δεν βγαζουν τοσα προβλήματα οσο οι υπόλοιπες συσκευές. τα πιο ευπαθή, θεωρώ τα samsung, πολλά προβλήματα στα flex (καλοδιοταινίας) των οθονών. αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εφανίζετια μισή η οθόνη, να εχει χιόνια στην μισή και στην άλλη μιση να δουλέυει κανονικά, να εμφανίζει αρνητικά χρώματα, εντελώς λευκή οθόνη, και τέλος πολύ χαμηλό Contrast. η επιλογή των Moto είναι εξήσου καλή. αν και τα περισσότερα clamshell, δεν παρουσιάζουν προβλήματα στο άνοιγμα - κλείσιμο της οθόνης. και αυτά καποια προβλήματα με τα flex αλλα σε πιο λογικά πλαίσια. εξαίρεση το V3 το οπίο φαίνεται να έχει καλή και συμπαγή κατασκευή, αλλα ειναι εξαιρετικά ευπαθή. sorry παίδες... αλλα πολά προβλήματα με τα flex, που για να αλλάξεις flex πάει μαζί με το πληκτρολόγιο!και με τις οθόνες...(πάλι flex). ελπίζω να βοήθησα και να μήν σύγχισα παραπάνω το όλο θέμα. Παράθεση Life is love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 To M55 den ksexorizei oson afora thn poiothta kataskeyhs toy,en antithesh me to M65,to opoio einai anthektiko kai stivaro. Το Μ55 ειναι πολυ γερο κινητο. Δεν ετριξε ποτε του. Και στη θαλασσα που το εριξα 1.5 χρονο πριν αναμενο αντεξε, και σε πλυσιμο πλακετας με νερο της βρυσης :X Ακομα δουλευει με μερικα pixel να εχουν χασει την φωτηνοτητα τους (Μονο με ασπρο φαινεται) ΟΛΑ τα κινητα που εχουν ενισχυμενη προστασια (m35/65/75 5100 κλπ) λογικο ειναι να ειναι ανθεκτικα! Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Tα τελευταία κινητά της Motorola που είχα (V525, E398, MPX-220) έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 εγω πιστευω οτι τα samsung εχουν πραγματικα την πιο καλη ποιοτητα κατασκευης,προσοχη δεν λεω ανθεκτικοτητα αλλα ποιοτητα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 εγω πιστευω οτι τα samsung εχουν πραγματικα την πιο καλη ποιοτητα κατασκευης,προσοχη δεν λεω ανθεκτικοτητα αλλα ποιοτητα. To D500 exei arketa kalh poiothta kataskeyhs.Kanena allo montelo ths Samsung den exei poiothta kataskeyhs poy na ksexorizei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Το Ρ900 ξέρω απο φίλους μου (3) οτι ειναι υψηλής ποιότητας κατασκευή. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Τα Samsung έχουν κορυφαία ποιότητα κατασκευής και αμέσως μετά τα se. Πάντως το 3650 της Νόκια εδώ και 25 μήνες δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Το Ρ900 ξέρω απο φίλους μου (3) οτι ειναι υψηλής ποιότητας κατασκευή. Exeis dikio,an kai to P910 exei akoma pio veltiomenh poiothta kataskeyhs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts