theta Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Είχα Honor, το προηγούμενο τηλέφωνό μου, έχω ξανά Honor τώρα και νομίζω πως αν εξακολουθεί η Honor/Huawei να βγάζει τέτοια ωραία τηλέφωνα πάλι Honor θα πάρω κι ας κάνουν οι Αμερικανοί ό,τι θέλουν. Λες και δεν μας παρακολουθούν ήδη οι ΗΠΑ, τους Κινέζους θα φοβηθούμε τώρα. Πολιτικά παιχνίδια είναι όλα αυτά εις βάρος ημών των τελικών καταναλωτών. Καλά τα iPhone κύριε Τραμπ, αλλά δεν μπορείς να μας πείσεις να τα αγοράσουμε όταν υπάρχουν άλλες Best value for money συσκευές. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Παιδιά, Ψιλολαγκαρει το κινητό εδώ και λίγες μέρες; Ομοίως έχει χαλάσει και η αυτονομία του? Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Δωστε το.........:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idomeneas Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Ο πανικός ποτέ δεν ωφελεισε* κανέναν.οι υπάρχουσες συσκευές θα συνεχίσουν να δουλεύουν καλά και με τις version android που έχουν η έχουν ανακοινωθεί .Αλλά θα πω και το άλλο, από ποτέ μια συσκευή λειτούργησε καλύτερα* με την "μακρινή" χρονικά αναβάθμιση που έγινε (εκτός από τις άμεσες αναβαθμίσεις οι οποίες γίνονται να διορθώσουν πραγματικά σφάλματα συνεργασίας software-hardware ,οι υπόλοιπες είναι για να ασχολούμαστε) Παράδειγμα τα προβλήματα της 9. Παρεμπιπτόντως αν βάλει κάποιος τη 9.0.1 και δουλέψει χωρίς προβλήματα να μας ενημερώσει . Εγώ πάντως και με την 8.2 EMUI 8.1 ANDROID καλά είμαι σε JSN-L21. Και κάτι άσχετο ...σημειώστε με την ευκολία που ανακοινώνονται και υιοθετούνται έλεγχοι ,κατάργηση. Υπηρεσιών μαζικής χρήσης !!!!! Σήμερα έχετε gmail αύριο δεν έχετε.... χρήματα σήμερα εχετε ,αύριο δεν εχετε !!!!!!! Στάλθηκε από το Lenovo YT3-X50M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Ο πανικός ποτέ δεν ωφελεισε* κανέναν.οι υπάρχουσες συσκευές θα συνεχίσουν να δουλεύουν καλά και με τις version android που έχουν η έχουν ανακοινωθεί .Αλλά θα πω και το άλλο, από ποτέ μια συσκευή λειτούργησε καλύτερα* με την "μακρινή" χρονικά αναβάθμιση που έγινε (εκτός από τις άμεσες αναβαθμίσεις οι οποίες γίνονται να διορθώσουν πραγματικά σφάλματα συνεργασίας software-hardware ,οι υπόλοιπες είναι για να ασχολούμαστε) Παράδειγμα τα προβλήματα της 9. Παρεμπιπτόντως αν βάλει κάποιος τη 9.0.1 και δουλέψει χωρίς προβλήματα να μας ενημερώσει . Εγώ πάντως και με την 8.2 EMUI 8.1 ANDROID καλά είμαι σε JSN-L21. Και κάτι άσχετο ...σημειώστε με την ευκολία που ανακοινώνονται και υιοθετούνται έλεγχοι ,κατάργηση. Υπηρεσιών μαζικής χρήσης !!!!! Σήμερα έχετε gmail αύριο δεν έχετε.... χρήματα σήμερα εχετε ,αύριο δεν εχετε !!!!!!! Στάλθηκε από το Lenovo YT3-X50M μου χρησιμοποιώντας TapatalkEιναι θεμα της 9./.1 λες; Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Ο πανικός ποτέ δεν ωφελεισε* κανέναν.οι υπάρχουσες συσκευές θα συνεχίσουν να δουλεύουν καλά και με τις version android που έχουν η έχουν ανακοινωθεί .Αλλά θα πω και το άλλο, από ποτέ μια συσκευή λειτούργησε καλύτερα* με την "μακρινή" χρονικά αναβάθμιση που έγινε (εκτός από τις άμεσες αναβαθμίσεις οι οποίες γίνονται να διορθώσουν πραγματικά σφάλματα συνεργασίας software-hardware ,οι υπόλοιπες είναι για να ασχολούμαστε) Παράδειγμα τα προβλήματα της 9. Παρεμπιπτόντως αν βάλει κάποιος τη 9.0.1 και δουλέψει χωρίς προβλήματα να μας ενημερώσει . Εγώ πάντως και με την 8.2 EMUI 8.1 ANDROID καλά είμαι σε JSN-L21. Και κάτι άσχετο ...σημειώστε με την ευκολία που ανακοινώνονται και υιοθετούνται έλεγχοι ,κατάργηση. Υπηρεσιών μαζικής χρήσης !!!!! Σήμερα έχετε gmail αύριο δεν έχετε.... χρήματα σήμερα εχετε ,αύριο δεν εχετε !!!!!!! Στάλθηκε από το Lenovo YT3-X50M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω την 9.0.1 εδώ και καιρό και το τηλέφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Προς το παρόν και εμένα μου δουλεύει κανονικά. Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος φίλος και μπορεί να βοηθήσει. Όταν ανοίγουμε τις φώτο σου δίνει επιλογή με ποια εφαρμογή θέλεις να την ανοίξεις μια φορα ή κάθε φορά. Από κεκτημένη ταχύτητα πάτησα Google photos και επέλεξα κάθε φορά. Τώρα οπότε πάω να ανοίξω τις φώτο ζηταει όπως είναι λογικό άδεια για πρόσβαση. Θέλω όμως να αναιρεσω αυτή την ενέργεια αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Θέλω να με ρωτάει πάντα με ποιο app θέλεις να την ανοίξεις τη φώτο. Ξερει καποιος πως μπορώ να το κάνω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Προς το παρόν και εμένα μου δουλεύει κανονικά. Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος φίλος και μπορεί να βοηθήσει. Όταν ανοίγουμε τις φώτο σου δίνει επιλογή με ποια εφαρμογή θέλεις να την ανοίξεις μια φορα ή κάθε φορά. Από κεκτημένη ταχύτητα πάτησα Google photos και επέλεξα κάθε φορά. Τώρα οπότε πάω να ανοίξω τις φώτο ζηταει όπως είναι λογικό άδεια για πρόσβαση. Θέλω όμως να αναιρεσω αυτή την ενέργεια αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Θέλω να με ρωτάει πάντα με ποιο app θέλεις να την ανοίξεις τη φώτο. Ξερει καποιος πως μπορώ να το κάνω. Ευχαριστώ! Ρυθμισεις -> Εφαρμογες -> Google Photos -> Ανοιγμα απο προεπιλογη -> Εκκαθαριση Προεπιλογων. ;) ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yparxdos Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμισεις -> Εφαρμογες -> Google Photos -> Ανοιγμα απο προεπιλογη -> Εκκαθαριση Προεπιλογων. ;) ;) ;) ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idomeneas Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 celtic1453: Eιναι θεμα της 9./.1 λες; H εμπειρία μου λέει οτι η πρωτη version οποιουδηποτε λειτουργικού εχει τα θεματακια της η πολλές φορες και σοβαρα θέματα τα οποια λύνονται με γρήγορες χρονικά αναβαθμίσεις και άλλες φορές καλα να είναι τα παιδιά απο XDA που δίνουν λύσεις. Γι'αυτο ΠΟΤΕ δεν βάζω αναβάθμιση συγχρόνως με την δημοσίευσή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Στη σελίδα του Android ΔΕΝ περιλαμβάνεται πια στις συνεργαζόμενες εταιρείες το Brand Huawei/Honor..... Sent from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Είμαι παλιός χρήστης και κάποιας ηλικίας... Μπορεί κάποιος να μας κάνει πενηνταράκια ποίες οι επιπτώσεις στην ουσία αυτού του αποκλεισμού (κατά με θα είναι προσωρινός αυτός ο αποκλεισμός) τουλάχιστον για εμάς του κατόχους των παλιών συσκευών της Huawei & Honor; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntas Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Ας τους παλιους κατοχους δε μας επηρεαζει ιδιαίτερα. Ισως εκτος του οτι δε θα γινουν αναβαθμισεις απο εδω και περα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Ας τους παλιους κατοχους δε μας επηρεαζει ιδιαίτερα. Ισως εκτος του οτι δε θα γινουν αναβαθμισεις απο εδω και περαΑυτό είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά τουλάχιστον... Ούτως ή άλλως έχω μείνει με την 8 λόγο των περιορισμών κατά κύριο λόγο στην ηχογράφηση κλήσεων. Και επί της ευκαιρίας, αν κατεβάσετε το ACR από το store της Huawei/Honor δεν υπάρχει αυτό το σπαστικό του "άγνωστος αριθμός" κατά την αποθήκευση του! Επίσης αν κάνετε share το apk σε άλλη συσκευή πάλι δουλεύει κανονικά, χωρίς τους όποιους περιορισμούς της Google... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Πέραν της πλάκας έχω πρόβλημα Σέρνεται το κινητό απελπιστικά.... Ίσως κόλλησα κάνα ιό? Έχω το 4/128 Θα κάνω επαναφορά ρυθμίσεων Καμία άλλη πρόταση; Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Πέραν της πλάκας έχω πρόβλημα Σέρνεται το κινητό απελπιστικά.... Ίσως κόλλησα κάνα ιό? Έχω το 4/128 Θα κάνω επαναφορά ρυθμίσεων Καμία άλλη πρόταση; Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Eπαναφορα,καποια εφαρμογη κατι αφησε..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrolavosg Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Βελτιστοποίηση απόδοσης έχεις κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Βελτιστοποίηση απόδοσης έχεις κάνει?Ναι........ Seny from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Eπαναφορα,καποια εφαρμογη κατι αφησε.....Οντως Με την επαναφορά το τηλέφωνο ξαναπεταει... ΥποψιαζΟμαι ενα.παιχνίδι.... Άντε τώρα να ξαναβαλω 200+ εφαρμογε; :) Seny from outer space Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Νέος κάτοχος και εγώ του συγκεκριμένου κινητού μιας κ το LG g2 που είχα μας άφησε από πλακέτα μάλλον μετά από 5 χρόνια. Εντυπώσεις τώρα πολύ καλές. Ξεχωρίζει για την αυτονομία του, καλή κάμερα, καλό σήμα, καλή ταχύτητα, σε ποιότητα οθόνης δε βλέπω σημαντικές διαφορές. Δεν μου άρεσε το ακουστικό που δεν είναι τόσο καθαρό σαν να μπουκώνει όταν μιλάς και η απόκριση που έχει όταν ενώ είμαι σε κλήση και έχω 2η γραμμή θέλω να κάνω εναλλαγή. Την κάνω αλλά σκαλώνει για 2 δεύτερα μέχρι να ολοκληρωθεί. Δύο απορίες τώρα: 1. Στις επαφές έχω συγχωνευμενους 2 λογαριασμούς Gmail. Παράδειγμα έχω ένα mail για επαφές κ ένα για οτιδήποτε άλλο. Τώρα μια επαφή που την έχω και στα 2 την έχω κάνει μια. Ωραία ως εδώ. Πηγαίνοντας όμως να προσθέσω οποιαδήποτε πληροφορία μέσα στην επαφή παράδειγμα ένα δεύτερο αριθμό τηλέφωνο, δε μου δίνει την επιλογή να διαλέξω σε ποιον λογαριασμό από τους 2 θα προσθέσω την πληροφορία, πράγμα που έκανα μέχρι τώρα. 2. Πατώντας το πλήκτρο αφής που εμφανίζει τις πρόσφατες εφαρμογές δεν μου εμφανίζει ποτέ την εφαρμογή των SMS. Είναι κάποιο bug ή έκανα καμία χαζομάρα εγώ κ δε το πήρα χαμπάρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Καλησπέρα, μόλις ήρθε στα χέρια μου το 128 αρι από το πλαίσιο. Το έκανα τράμπα με mi8 έτσι για να δω κ τα honor λίγο. Κάτι που πρέπει να προσέξω;; ευχαριστω εκ των προτέρων ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίρνει gcam χωρίς root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Στη μετάβαση από Mi8 σίγουρα θα απογοητευτείς. Το 8Χ είναι αντίστοιχο με το Mi8 Lite. Κατά τ' άλλα παίρνει google camera χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Σαν κάμερα είναι αρκετά υποδεέστερη του 8x δεν τρέφω αυταπάτες . Αλλά συνολικά σε ταχύτητα δεν βλέπω τρελές διαφορες. Σε μπαταρία είναι ξεκάθαρα νικητής το 8x γτ τελευταία η μαμά mi τα χει κάνει Μούτι με τις rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Νωρίς, νωρίς... https://m.gsmarena.com/honor_9x_gets_certified_at_chinas_3c-news-37372.php Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrFrodo Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Εμάς τους κολλημενους στην 8.2, να δούμε ΑΝ και πότε θα μας θυμηθούν για την 9 έστω. Λίγο 9 καλέ κυρία στους φτωχούς Παράθεση Τάδε έφη mrFrodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts