IOCTL Δημ. Τετάρτη στις 08:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:24 μμ Καλησπερα, έχω Cosmote και μένω στο Πανόραμα Γαλατσιου. Το 5g router (zte mc888 pro) κλειδωνει σε 4g κελι και οι ταχυτητες ειναι χαμηλες. Μπορεί καποιος να βοηθήσει με N78 κελι που πιανει σε αυτή την περιοχη? Εχω ios και δεν δουλευει καποια εφαρμογη για να βρω το καταλληλο κελι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Πέμπτη στις 09:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:18 πμ 12 ώρες πριν, IOCTL said: Καλησπερα, έχω Cosmote και μένω στο Πανόραμα Γαλατσιου. Το 5g router (zte mc888 pro) κλειδωνει σε 4g κελι και οι ταχυτητες ειναι χαμηλες. Μπορεί καποιος να βοηθήσει με N78 κελι που πιανει σε αυτή την περιοχη? Εχω ios και δεν δουλευει καποια εφαρμογη για να βρω το καταλληλο κελι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Για αρχή μίλα με την εξυπηρέτηση μήπως δεν έχουν ενεργοποιήσει το 5G στη γραμμή σου. 6 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IOCTL Δημ. Πέμπτη στις 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:31 μμ 9 ώρες πριν, zurabi_97 said: Για αρχή μίλα με την εξυπηρέτηση μήπως δεν έχουν ενεργοποιήσει το 5G στη γραμμή σου. Για αρχή είσαι αρχοντας! ηταν νέα καρτά και δεν ειχα ενεργοποιησει το 5g. με μηνυμα στο 1333 το θεμα λυθηκε! Tnx! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 12:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:40 πμ Τι ταχύτητα πιάνετε τώρα με 5G? 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:16 μμ 12 ώρες πριν, Antonio21 said: Τι ταχύτητα πιάνετε τώρα με 5G? @IOCTL @Antonio21τον έκανα tag τον φίλο, σαν καινούργιος ίσως δεν διαβάζει όλο το νήμα ή "απορροφήθηκε" από τις ταχύτητες 😏😜 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 01:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:37 μμ 21 minutes ago, johnny_htc said: @IOCTL @Antonio21τον έκανα tag τον φίλο, σαν καινούργιος ίσως δεν διαβάζει όλο το νήμα ή "απορροφήθηκε" από τις ταχύτητες 😏😜 Όταν το δει θα μας απαντήσει.. 9 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 02:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:20 μμ τι τσιγκούνηδες είναι με το upload 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 03:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:44 μμ 2 ώρες πριν, johnny_htc said: @IOCTL @Antonio21τον έκανα tag τον φίλο, σαν καινούργιος ίσως δεν διαβάζει όλο το νήμα ή "απορροφήθηκε" από τις ταχύτητες 😏😜 Σε εξωτερικό χώρο δίνει.. 3 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Παρασκευή στις 04:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:24 μμ αα είπα και΄γω, ευχαριστούμε γιά τις φωτό να βλέπουμε τι παίζει στην Ελλάδα 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Παρασκευή στις 07:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:26 μμ (edited) 6 ώρες πριν, johnny_htc said: @IOCTL @Antonio21 😏😜 Πειραιάς Χατζηκυριακειο.. Edited Παρασκευή στις 07:26 μμ by Antonio21 9 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Φαίνεται να είμαι ακριβώς στο όριο Έξω στο μπαλκόνι του υπνοδωματίου και ένα βήμα πίσω μέσα στο δωμάτιο δείτε διαφορά πως πέφτει το σήμα! https://youtu.be/Wx2J3dPTkYA?si=hSZdF9KVmB8x0Rmn 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 52 minutes ago, elkons said: Φαίνεται να είμαι ακριβώς στο όριο Έξω στο μπαλκόνι του υπνοδωματίου και ένα βήμα πίσω μέσα στο δωμάτιο δείτε διαφορά πως πέφτει το σήμα! https://youtu.be/Wx2J3dPTkYA?si=hSZdF9KVmB8x0Rmn Πιστεύω αν "δυναμωναν" λίγο την 102041, και αν την σηκωναν κιόλας λίγο ψηλότερα να κάνει καλύτερη κάλυψη, θα είχες μέσα σήμα. Γενικά η Chalkida top, έχει τον ρόλο "αναλαμβάνω εγώ ο τι δεν κάνουν οι άλλες". Πρέπει λίγο να τα δουν όλα αυτά, τους τα έχω πει και γω 😏 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Just now, johnny_htc said: Πιστεύω αν "δυναμωναν" λίγο την 102041, και αν την σηκωναν κιόλας λίγο ψηλότερα να κάνει καλύτερη κάλυψη, θα είχες μέσα σήμα. Γενικά η Chalkida top, έχει τον ρόλο "αναλαμβάνω εγώ ο τι δεν κάνουν οι άλλες". Πρέπει λίγο να τα δουν όλα αυτά, τους τα έχω πει και γω 😏 Ναι ρε συ αλλά δε γίνεται να δυναμώσει τα όρια έτσι απαγορεύεται ή να έβαζαν μια τύπου κλασικές με τα κουτάκια από πάνω κ τα 4 σεκτορ πάνω από τη Gradex το φρεναδικο στην ΕΟ Χαλκίδας Αλιβερίου 400 ,40 μέτρα απόσταση από τη γέφυρα Βασιλικού. Πριν 4χ είχε γίνει πρόταση από τη COSMOTE αλλά είχαν μείνει στα λόγια μετά ο άνθρωπος σκοτώθηκε και ακόμα δεν τα έχουν βγάλει πέρα οι άλλοι π το έχουν ούτε καν ξέρουν από τους 3 ποιος το παίρνει, μεγάλη ιστορία. Κρίμα τον άνθρωπο αν είχε κεραία με Ν78 δε θα έκανα παράπονα εδώ μέσα κ στο σπίτι φουλ θα χα😂 θα βοηθούσε κ τη πλήρες κάλυψη στον δρόμο πιο κάτω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 17 minutes ago, elkons said: Ναι ρε συ αλλά δε γίνεται να δυναμώσει τα όρια έτσι απαγορεύεται ή να έβαζαν μια τύπου κλασικές με τα κουτάκια από πάνω κ τα 4 σεκτορ πάνω από τη Gradex το φρεναδικο στην ΕΟ Χαλκίδας Αλιβερίου 400 ,40 μέτρα απόσταση από τη γέφυρα Βασιλικού. Πριν 4χ είχε γίνει πρόταση από τη COSMOTE αλλά είχαν μείνει στα λόγια μετά ο άνθρωπος σκοτώθηκε και ακόμα δεν τα έχουν βγάλει πέρα οι άλλοι π το έχουν ούτε καν ξέρουν από τους 3 ποιος το παίρνει, μεγάλη ιστορία. Κρίμα τον άνθρωπο αν είχε κεραία με Ν78 δε θα έκανα παράπονα εδώ μέσα κ στο σπίτι φουλ θα χα😂 θα βοηθούσε κ τη πλήρες κάλυψη στον δρόμο πιο κάτω. Ναι, όρια δεν ανεβάζουν έτσι απλά, εννοείται, απαγορεύεται. Πάντως μακάρι να βρεθεί λύση. Το έψαχναν λοιπόν, αλλά μετά το παράτησαν, ποιος ξέρει γιατί δεν βρίσκουν άλλο μέρος.. Ίσως να θέλουν να κουμπώσουν οπτική που θα περνάνε δίπλα στο δρόμο και Βράχο δεν ψήνονται να ανεβάσουν λογικά... Οπότε λογικά θα συνεχίζουν να ψάχνουν πάνω στο δρόμο που αναφέρεις ή περιμένουν μήπως αλλάξει κάτι εκεί στο φρεναδικο και το προχωρήσουν, παίζει και αυτό 😏 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Εκτός από το σήμα σπίτι. Τη κεραία στις αποθήκες Cosmote/Γερμανός Αυλώνας θα την αναβαθμίσουν ποτέ; Β7 δεν έχει ούτε Ν78. Επίσης βλέπω μερικές νέες μπάντες ΟΤΕ Χαλκούτσι έβαλε Β7. Και νέες στη κεραία σε Ιπποκράτειο Ήταν Β3 only μήπως; δε ξέρω. Και αυτή δυνατή κεραία στην Ιπποκράτειο δίνει σε ένα σημείο στον δρόμο για Ερέτρια Ευβοίας πριν το Πανόραμα οριακό σήμα από εκεί το τελευταίο διάστημα. Στον δρόμο για το Χωριό του Αγίου Νικολάου κάποια στιγμή κατάφερα να πιάσω σήμα από Βοιωτία σε μια περιοχή κοντά στη Θήβα πιο πίσω @aektzhs 1 με αυτή πιάνεις κ εντός Θήβας; φαίνεται δυνατή εκεί στη Βοιωτία απέναντι μας έχετε αρκετές κεραίες που μας καλύπτουν απέναντι με καλό σήμα, έχετε πολύ καλά σημεία. επίσης η κεραία στο Βαθύ τούμπανο αν δε πιάνουν απέναντι οι τοπικές σε μερικά χωριά καλύπτει αυτή αξιοπρεπές όπως και η Chalkida Top,είναι από τα καλά σημεία με συνεγκατασταση και των 3ων. Edited 9 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 15 minutes ago, elkons said: Εκτός από το σήμα σπίτι. Τη κεραία στις αποθήκες Cosmote/Γερμανός Αυλώνας θα την αναβαθμίσουν ποτέ; Β7 δεν έχει ούτε Ν78. Επίσης βλέπω μερικές νέες μπάντες ΟΤΕ Χαλκούτσι έβαλε Β7. Και νέες στη κεραία σε Ιπποκράτειο Ήταν Β3 only μήπως; δε ξέρω. Και αυτή δυνατή κεραία στην Ιπποκράτειο δίνει σε ένα σημείο στον δρόμο για Ερέτρια Ευβοίας πριν το Πανόραμα οριακό σήμα από εκεί το τελευταίο διάστημα. Στον δρόμο για το Χωριό του Αγίου Νικολάου κάποια στιγμή κατάφερα να πιάσω σήμα από Βοιωτία σε μια περιοχή κοντά στη Θήβα πιο πίσω @aektzhs 1 με αυτή πιάνεις κ εντός Θήβας; φαίνεται δυνατή εκεί στη Βοιωτία απέναντι μας έχετε αρκετές κεραίες που μας καλύπτουν απέναντι με καλό σήμα, έχετε πολύ καλά σημεία. επίσης η κεραία στο Βαθύ τούμπανο αν δε πιάνουν απέναντι οι τοπικές σε μερικά χωριά καλύπτει αυτή αξιοπρεπές όπως και η Chalkida Top,είναι από τα καλά σημεία με συνεγκατασταση και των 3ων. Χαλκούτσι ΟΤΕ έβαλαν B7? Χμμ. Μήπως έβαλαν και Ν78 τότε, αλλαγή πάνελ τα πάντα μυρίζομαι 😏😜 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 9 minutes ago, johnny_htc said: Χαλκούτσι ΟΤΕ έβαλαν B7? Χμμ. Μήπως έβαλαν και Ν78 τότε, αλλαγή πάνελ τα πάντα μυρίζομαι 😏😜 Δε ξέρω βέβαια είχε διαθεσιμότητα από τη κεραία Μαλακώντα/Πανόραμα απέναντι N78 της Cosmote ή Ερέτρια από ERETRIA TOP στο Γέροντα πάνω αλλά δε παίζει να φτάνει Χαλκούτσι Ν78 από αυτή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts