elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Ο έλεγχος πιστεύω έγινε απομακροσμένα κ θα λένε όλα καλά. Σιγά μην ανέβουν με το όχημα του οτε εκεί πάνω..😃 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 54 minutes ago, elkons said: Ο έλεγχος πιστεύω έγινε απομακροσμένα κ θα λένε όλα καλά. Σιγά μην ανέβουν με το όχημα του οτε εκεί πάνω..😃 Δνε ξέρω, ειλικρινά, έπρεπε να είναι αστέρι εκεί η κατάσταση. Προφανώς είδαν από μακριά όπως λες ότι όλα δουλεύουν, άρα κομπλέ είμαστε, λολ Edited 11 ώρες πριν by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν επεσε στα χερια μου ενα teltonika xutc50 και το εβαλα λιγο στην θεση του mikrotik chataeu 5g ax που ειχα. Το οτι κανει CA Με Ν1+Ν78 νομιζω οτι ειναι λαθος, ετσι; NSA ειναι... 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, doganos said: επεσε στα χερια μου ενα teltonika xutc50 και το εβαλα λιγο στην θεση του mikrotik chataeu 5g ax που ειχα. Το οτι κανει CA Με Ν1+Ν78 νομιζω οτι ειναι λαθος, ετσι; NSA ειναι... Ε ναι. Ακόμα και SA να υποστήριζε το ρουτερ, η cosmote δεν κάνει ca ακόμα στο NR Edit: Βλέπω υποστηρίζει SA, φαντάζομαι και ca για να το δέιχνει, αλλά το δίκτυο όχι ακόμα Edited 7 ώρες πριν by johnny_htc 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα το throttling που κάνουν σε tethering . Χρειάζομαι επείγοντος δεδομένα στο laptop , και ενώ στο κινητό έχω 300mbps στο laptop με tethering δεν έχω ούτε 0.5mbps. Τι το πληρώνουμε το κωλοαπεριοριστο ρε COSMOTE 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 15 minutes ago, georgebad said: Μου έχει σπάσει τα νεύρα σήμερα το throttling που κάνουν σε tethering . Χρειάζομαι επείγοντος δεδομένα στο laptop , και ενώ στο κινητό έχω 300mbps στο laptop με tethering δεν έχω ούτε 0.5mbps. Τι το πληρώνουμε το κωλοαπεριοριστο ρε COSMOTE Περίεργο...έχεις κάνει καμία τρελή κατανάλωση με tethering ή όχι; Δοκίμασα με χρήση 150GB αυτόν τον μήνα (50GB από αυτά tethering) και δεν είδα κάποιο πρόβλημα και μ εκανε εντύπωση.. Πρώτη φορά σε εσένα αυτό ή καιρό γίνεται; Edited 4 ώρες πριν by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Με κατανάλωση 406 GB στο hot spot δεν έχω throttling Στις επιλογές στο mobile hotspot έχει επιλογή AP band επέλεξε τα 5GHz. Το laptop έχει wifi στα 5 GHz? Καμία φορά συνδέεται στα 2.4 ghz και έχει χαμηλές ταχύτητες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εγώ το μόνο που μπορώ να σκεφτώ αν το laptop είναι με Windows να ήθελε να κάνει κάποιο update στη κάρτα δικτύου..αλλιώς δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Τίποτα από όλα , είμαι normal σε χρήση , tethering από iPhone σε Mac … 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Έχει καιρό που γίνεται αυτό; Επειδή εχτές είχε και μερικά προβλήματα φαντάσου και όσοι δεν είχαν μβ δούλευαν χωρίς καν να χρεώνονται..γενικά περίεργη κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Μη το αμελήσεις όμως..κάποια στιγμή όταν έχεις χρόνο δοκίμασε με την ίδια συσκευή πχ με σιμ Vodafone ή με τη σιμ σου σε ένα άλλο κινητο να επιβεβαιωθεί, εάν ναι εννοείται δε τους το αφήσεις έτσι ειδικά αν παραμείνει καιρό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts