johnny_htc Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 7 minutes ago, elkons said: Στείλε μου link σε dm 😛 Κάποτε έδινε 100αρια μπροστά στη παραλία τώρα το καλοκαίρι 4G+ πέφτει μονοψήφια και διψήφια ενώ 5G σταθερά τριψήφια έξω. https://myphone.gr/forum/topic/82950/?do=findComment&comment=6425562 Το εργοστάσιο διέκοψε τη λειτουργία του το 2013, αφήνοντας γύρω 290-300 εργαζόμενους χωρίς αποζημίωση απόλυσης. Το 2022 οι εγκαταστάσεις της shelman πουλήθηκαν στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και εγώ είχα δουλέψει εκεί κατά τη κρίση και ακόμα μετά το κλείσιμο χρωστάνε σε κόσμο.. και σε εμένα. Τώρα τι να σου πω... Ό,τι και να πω είναι λίγο για την κατάντια μας μετά την κρίση, όλες οι ελληνικές βιομηχανίες που είχαν μια ποιότητα στα προϊόντα, έπαθαν τρελό κοκομπλόκο και τελικά κάποιες δεν άντεξαν. Μία από αυτές και η Shelman. Παίζει να έχουν μπει μελαμίνες σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι από αυτό το εργοστάσιο στο μεταξύ. Εγώ εδώ έχω δύο μεγάλες ντουλάπες με τέτοια ξυλεία, σχεδόν τριάντα χρόνια σαν καινούργια είναι, απλά καταπληκτικά. Αλλά τα χρέη τους φυσικά πέρασαν σε μας και κόσμος δεν πληρώθηκε, άστα.. Στο παλαιότερο ποστ που ανέβασες, διαβάζεις λίγο πιο κάτω για 5 mbps και κάτι τρισάλθια. Αλλά διαβάζεις για 150αρια κλπ, τα οποία τότε στο 4G της cosmote θεωρείτο άθλος. Πώς άλλαξαν οι καιροί από τότε, τώρα αυτά τα νούμερα είναι τίποτα. Βασικά πολλές περιοχές ακόμα έτσι είναι βέβαια 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Ρε συ όσο περνάνε τα χρόνια έχω την αίσθηση δε ξέρω αν είναι μόνο στη περιοχή μου..το 4g+ κάθε καλοκαίρι είναι όλο και πιο αργό. Το 2019 σπίτι μου με 1,2 γραμμές χτύπαγε 100mbps άνετα η Cosmote. Πλέον με το ζόρι 30-40..αλλά πλέον υπάρχει η Ν78 να δώσει τα 300αρια της. Θέλω το παλιό LTE ☹️ Λευκαντί πολλές φορές η NOVA έβγαινε εκτός είχε φρίκη RSRQ -19 12 Αυγούστου ασε που δεν έχει καθόλου Ν78 οι γύρω κεραίες τρελαίνονται. Και η Vodafone τις ώρες αιχμής είχε φρίκες αλλά έχει τύχει να πιάνει Ν78 από του διαόλου τη μάνα αυτή έστω λειτουργικό. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 1 minute ago, elkons said: Ρε συ όσο περνάνε τα χρόνια έχω την αίσθηση δε ξέρω αν είναι μόνο στη περιοχή μου..το 4g+ κάθε καλοκαίρι είναι όλο και πιο αργό. Το 2019 σπίτι μου με 1,2 γραμμές χτύπαγε 100mbps άνετα η Cosmote. Πλέον με το ζόρι 30-40..αλλά πλέον υπάρχει η Ν78 να δώσει τα 300αρια της. Θέλω το παλιό LTE ☹️ Καμία σχέση η κίνηση δεδομένων το 19 με τώρα, γι αύτο το βλέπουμε αυτό. Και ευτυχώς που έχουν κάνει αύξηση χωρητικότητας στις περισσότερες περιοχές, γιατί ούτε τα 30-40 δεν θα έβλεπες, είναι απίστευτο το πόσο εκτινάχθηκε η κίνηση δεδομένων. Εγώ σπίτι πρωί βλέπω και 130 με 4G και το απόγευμα άμα είμαι στα 35-40, είναι καλά. Αλλά γι αυτό υπάρχει η N78. Γενικά και μένα μου αρέσει το παλιό καλό LTE, αλλά με τέτοια αύξηση κίνησης, πρέπει να γίνει μοίρασμα και στο NR κομμάτι, αλλιώς μπάζει το 4G 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Η απορία της ημέρας Η COSMOTE γιατί δεν έχει στο LTE B28; Μου κάνει εντύπωση γιατί η μαμά DT έχει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) 50 minutes ago, elkons said: Η απορία της ημέρας Η COSMOTE γιατί δεν έχει στο LTE B28; Μου κάνει εντύπωση γιατί η μαμά DT έχει. Τι να το κάνει; Νομίζω θα χάλαγε πάρα πολύ τις ταχύτητες του 4G άμα έμπαινε σφήνα παντού σχεδόν στο 4ca, πόσο μάλλον σε 3 ca ας πούμε, . Πεταμένο φάσμα θα ήταν απλά, γιατί θα έπρεπε να την βάζουν να δουλεύει και χαμηλά. Η DT ίσως δεν σχεδιάζει με γνώμονα τις ταχύτητες, αλλά την κάλυψη. Αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσουν για πάντα την 28αρα στο 4G. Η λύση είναι πιστεύω πάντως σύντομα να το δώσουν στο SA. Αυτό το "σύντομα" είναι το θέμα απλά.. 😏 Edited 23 Ιανουαρίου by johnny_htc 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Μπα έκανε κάτι ανωμαλίες εκεί Β7+Β3+Β28 Η DT εννοώ. Γενικά ήταν ένα δίκτυο και της ταχύτητας και της κάλυψης βέβαια Β28 έβαζε αν ήσουν σε σήμα-112 και πάνω που ήταν γενικά σπάνιο συνήθως διψήφιο dBm 🥲 Μου φαίνεται και αυτοί κάνουν πάρτι με την ισχύ έχουν και πολύ κεραία μια χαρά οι Γερμανοί. Είναι και καλά ρυθμισμένοι οι σταθμοί δεν είχε πολλές εναλλαγές και τίγκα στη χωρητικότητα. Δεν σβήνει σαν τη COSMOTE, cells είχα LTE B3 μέσα στη Bayern RSRQ -3db 💀 Καλά στη Bayern ειδικά στις κερκίδες έχει απο πάνω πάρα πολλές κεραίες περιμετρικά έχει γίνει εκεί πάρα πολύ καλή δουλειά, μακάρι να ήταν έτσι και στα Ελληνικά γήπεδα 🙂 όχι ότι είναι και άσχημα βέβαια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 5 minutes ago, elkons said: Μπα έκανε κάτι ανωμαλίες εκεί Β7+Β3+Β28 Η DT εννοώ. Γενικά ήταν ένα δίκτυο και της ταχύτητας και της κάλυψης βέβαια Β28 έβαζε αν ήσουν σε σήμα-112 και πάνω που ήταν γενικά σπάνιο συνήθως διψήφιο dBm 🥲 Μου φαίνεται και αυτοί κάνουν πάρτι με την ισχύ έχουν και πολύ κεραία μια χαρά οι Γερμανοί. Είναι και καλά ρυθμισμένοι οι σταθμοί δεν είχε πολλές εναλλαγές και τίγκα στη χωρητικότητα. Δεν σβήνει σαν τη COSMOTE, cells είχα LTE B3 μέσα στη Bayern RSRQ -3db 💀 Καλά στη Bayern ειδικά στις κερκίδες έχει απο πάνω πάρα πολλές κεραίες περιμετρικά έχει γίνει εκεί πάρα πολύ καλή δουλειά, μακάρι να ήταν έτσι και στα Ελληνικά γήπεδα 🙂 όχι ότι είναι και άσχημα βέβαια. Στα - 112 ε; Άρα είχε τέρμα πυκνό δίκτυο και αλλιώς ρυθμισμένο απλά, αλλιώς θα δούλευε με κάρβουνο άμα σε έβαζε εύκολα σε B28 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 4 minutes ago, johnny_htc said: Στα - 112 ε; Άρα είχε τέρμα πυκνό δίκτυο και αλλιώς ρυθμισμένο απλά, αλλιώς θα δούλευε με κάρβουνο άμα σε έβαζε εύκολα σε B28 😏 Δε κατάλαβες καλά σε -1 ήμουν κιόλας στα supermarket edeka 😂 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Just now, elkons said: Δε κατάλαβες καλά σε -1 ήμουν κιόλας στα supermarket edeka 😂 Ααα. Αα εκεί έχουν ξεφύγει 😅😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Β1+Β28 στα -112 (η Β1 στα -119) Συγκεκριμένα. Και άνετα έδινε 30-40mbps Μόναχο, Νυρεμβέργη,Ρεγκενσπουργκ ήταν η Telekom ΚΟΡΥΦΉ. Και στα σύνορα με Αυστρία για Σαλτζμπουργκ κανένα απολύτως πρόβλημα με Cosmote sim roaming what's up με φουλ 5G βγήκα από Telekom με φουλ μπήκε Magenta Αυστρία μόνο οι ταχύτητες 5G ήταν σαν του 4G,εκεί έχουν γρήγορο 4G ενώ Γερμανία έχει 5G Ν78 συνήθως. 1 minute ago, johnny_htc said: Ααα. Αα εκεί έχουν ξεφύγει 😅😂 Στα μέρη π ήμουν όλο και μια κεραία θα έβλεπα σε κάποιο κτήριο, είναι "κεραιόφιλοι" Εάν είχαμε τόσες κεραίες στην Ελλάδα θα είχαν μαζευτεί όλοι οι ψεκ στους δρόμους με καπέλο από αλουμινοχαρτο μη τους πειράξει η ακτινοβολία 😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου (Χαλκίδας) Έξω Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10654141783 Μέσα (Πιο πριν) Διαιτολόγος Τζανου Σοφία εξω εννοείται) Άγιος Νικόλαος Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10654147074 Η κατάσταση είναι καλύτερη γενικά,η N78 σώζει πάρα πολύ..αν είχαν κ οι άλλες κάτι θα έπιαναν. Κάνω και καταγραφή στο CellMapper 🙂 Vodafone &NOVA τελικά έχουν καλύτερη κάλυψη φαίνεται ΚΑΙ ΕΚΕΙ η 19079 στο Βράχος, η Cosmote καλύπτει Βασιλικό και Φάρο Αυλίδας ότι πιάνει μια συνεγκατασταση στο Βράχος απαιτείται στη COSMOTE άμα θέλει να καλύψει σωστά. Η NOVA τελικά εκεί πάνω βρήκε τη καλύτερη θέση. Edited 24 Ιανουαρίου by elkons 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:35 πμ Βρίσκομαι στην Πλατεία Ταχυδρομείου, πίσω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου στις 12:00 θα ξεκινήσει η διαμαρτυρία για τα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Ήρθα νωρίτερα και έκανα ένα speedtest στην περιοχή:) Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10657871537 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:38 πμ Just now, elkons said: Βρίσκομαι στην Πλατεία Ταχυδρομείου, πίσω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου στις 12:00 θα ξεκινήσει η διαμαρτυρία για τα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Ήρθα νωρίτερα και έκανα ένα speedtest στην περιοχή:) Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10657871537 Καλημέρα φίλε. Συγχαρητήρια που πήγες στην πορεία και ευχαριστούμε για την ενημέρωση με τα Speedtest. Ελπίζω να κάνουμε τα πάντα για να μην ξεχαστεί αυτό το πράγμα. Ήθελα και εγώ να είμαι στην μεγάλη της Αθήνας, όμως είμαι εκτός. Ξεκίνησα για Καλαβρυτα, την πιο κοντινή, αλλά φοβάμαι πως δεν θα την προλάβω. Όσοι είστε κοντά σε μέρη που γίνεται το πανεθνικό συλλαλητήριο, έχοντας χάσει και εγώ γνωστό μου στο τραγικό αυτό έγκλημα, σας καλώ όλους να βρεθείτε εκεί. 7 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Κυριακή στις 09:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:50 πμ (edited) 16 minutes ago, elkons said: Βρίσκομαι στην Πλατεία Ταχυδρομείου, πίσω από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου στις 12:00 θα ξεκινήσει η διαμαρτυρία για τα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη. Ήρθα νωρίτερα και έκανα ένα speedtest στην περιοχή:) Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10657871537 Σιγά τα γκάζια. Βάλε Νόβα να δεις πόσο έχει. Για αυτό έβαλαν κόφτη οι άνθρωποι γιατί συνέχεια πιάνει 3000 mbps και τους γονατίζει το δίκτυο 🤣🤣🤣🤣🤣 14 minutes ago, Gv2008 said: Καλημέρα φίλε. Συγχαρητήρια που πήγες στην πορεία και ευχαριστούμε για την ενημέρωση με τα Speedtest. Ελπίζω να κάνουμε τα πάντα για να μην ξεχαστεί αυτό το πράγμα. Ήθελα και εγώ να είμαι στην μεγάλη της Αθήνας, όμως είμαι εκτός. Ξεκίνησα για Καλαβρυτα, την πιο κοντινή, αλλά φοβάμαι πως δεν θα την προλάβω. Όσοι είστε κοντά σε μέρη που γίνεται το πανεθνικό συλλαλητήριο, έχοντας χάσει και εγώ γνωστό μου στο τραγικό αυτό έγκλημα, σας καλώ όλους να βρεθείτε εκεί. Ακριβώς και δεν είναι θέμα κομματικό αυτό το συλλαλητήριο γιατί ευθύνονται όλοι όσοι έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα. Edited Κυριακή στις 09:52 πμ by cmvr 5 1 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 09:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:57 πμ 5 minutes ago, cmvr said: Σιγά τα γκάζια. Βάλε Νόβα να δεις πόσο έχει. Για αυτό έβαλαν κόφτη οι άνθρωποι γιατί συνέχεια πιάνει 3000 mbps και τους γονατίζει το δίκτυο 🤣🤣🤣🤣🤣 Ακριβώς και δεν είναι θέμα κομματικό αυτό το συλλαλητήριο γιατί ευθύνονται όλοι όσοι έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα. Σωστά, αν και κλασικά θα υπάρχουν οι κομματικοί στρατοί δυστυχώς. Εγώ έχω σιχαθεί όλους τους πολιτικούς, ψηφίζω πλέον διεκπεραιωτικά, μικρά κόμματα. Τελευταία φορά που ψήφισα κάτι μεγάλο ήταν το 19 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 09:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:58 πμ 6 minutes ago, cmvr said: Σιγά τα γκάζια. Βάλε Νόβα να δεις πόσο έχει. Για αυτό έβαλαν κόφτη οι άνθρωποι γιατί συνέχεια πιάνει 3000 mbps και τους γονατίζει το δίκτυο 🤣🤣🤣🤣🤣 Δε ξέρω πόσο θα αντέξει η nova η Vodafone ήδη έχει 2 γραμμές. Nova έχει σαν ηλιακό δίπλα από το θηρίο της Cosmote. https://ibb.co/Q6QkdvP https://ibb.co/T8gpXCZ Αν και στο CellMapper έχει καταγραφεί ένα 250αρι στη nova δε ξέρω αν έχει Ν78 ή όχι ή απλά είναι άδεια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Κυριακή στις 11:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:56 πμ (edited) Περήφανος που και η πόλη μου η Θήβα συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη!!!!Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχαστεί και να αποδοθεί δικαιοσύνη στο έπακρον και η ελληνική δικαιοσύνη να εργαστεί ανεξάρτητα και με διαφάνεια για ένα τόσο σοβαρή υπόθεση. Φυσικά και ορισμένες τοποθετήσεις από πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη είναι το λιγότερο ανάρμοστες. Χαίρομαι όμως που βλέπω ότι και στην Ελλάδα και στην ομογένεια και ιδίως στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Θήβα υπάρχει μεγάλη συμμετοχής από τους πολίτες που δείχνει ότι δεν πείθονται οι πολίτες σχετικά με το αφήγημα ορισμένων και επιζητούν την δικαίωση των θυμάτων. Και το λέω εγώ που δεν ανήκω σε κάποιο συνδικάτο ή σε κάποια πολιτική οργάνωση. Για μετρήσεις από την κεντρική πλατεία της πόλης θα βάλω αργότερα. Τέλος επίσης να εκφράσω την συμπαράσταση μου σε όλους τους συγγενείς και τους επιζώντες και του ατυχήματος στα Τέμπη,αλλά και στην Σερβία Edited Κυριακή στις 11:58 πμ by aektzhs 1 3 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:34 μμ Τέλος Βασιλικού NEOSET έξω Eviop Tempo εξω πανω στον δρόμο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:45 μμ 8 minutes ago, elkons said: Τέλος Βασιλικού NEOSET έξω Eviop Tempo εξω πανω στον δρόμο Μαν, δεν έχεις ανεβάσει μετρήσεις, αλλά με αυτό που βλέπω, μάλλον δεν θα ανέβαζες και τίποτα το σπουδαίο, γιατί θα έπιανε πατάτα ταχύτητες και αν υποθέτω.. Και οι δύο σταθμοί απ ο, τι θυμάμαι έχουν N78 από αυτούς που ανέβασες στο μεταξύ, οριακά σε καλύτερο σημείο, μπορεί και να δουλεύουν 😏 Κεραία στον Βράχο χτες απλά.. 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Σωστά, αν και κλασικά θα υπάρχουν οι κομματικοί στρατοί δυστυχώς. Εγώ έχω σιχαθεί όλους τους πολιτικούς, ψηφίζω πλέον διεκπεραιωτικά, μικρά κόμματα. Τελευταία φορά που ψήφισα κάτι μεγάλο ήταν το 19 Το θέμα είναι όλοι να καταλάβουν και να ψηφίσουν μικρούς. Και γω το ίδιο με σένα κάνω, από το 19 και μετά, αλλά βλέπω έχει μέλλον ακόμα το πράμα.. 😏 2 ώρες πριν, elkons said: Δε ξέρω πόσο θα αντέξει η nova η Vodafone ήδη έχει 2 γραμμές. Nova έχει σαν ηλιακό δίπλα από το θηρίο της Cosmote. https://ibb.co/Q6QkdvP https://ibb.co/T8gpXCZ Αν και στο CellMapper έχει καταγραφεί ένα 250αρι στη nova δε ξέρω αν έχει Ν78 ή όχι ή απλά είναι άδεια. Μπορεί να ήταν πολύ κοντά απλά και να μέτρησε την άδεια Ν1, δεν είναι απίθανο 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 01:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:04 μμ 18 minutes ago, johnny_htc said: Μαν, δεν έχεις ανεβάσει μετρήσεις, αλλά με αυτό που βλέπω, μάλλον δεν θα ανέβαζες και τίποτα το σπουδαίο, γιατί θα έπιανε πατάτα ταχύτητες και αν υποθέτω.. Και οι δύο σταθμοί απ ο, τι θυμάμαι έχουν N78 από αυτούς που ανέβασες στο μεταξύ, οριακά σε καλύτερο σημείο, μπορεί και να δουλεύουν 😏 Κεραία στον Βράχο χτες απλά.. Τι να μετρήσω; στα-140dBm; Error. Παραλία Ερέτριας Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10658201482 Και μια φωτογραφία από την κεραία στον ΟΤΕ Ερέτριας πριν τη παραλία. Βοηθάει αν και δεν είναι Ν78...σε τουριστική περιοχή Οι άλλες πιάνουν από τον Γέροντα με τον ΤΕΡΆΣΤΙΟ ιστό της Vodafone, η Cosmote λίγο γιατί είναι μικρός. Παίζει και Vf Ν78 από γέροντα νομίζω είναι κοινός ιστός NOVA,έχει η Cosmote δική της δε λέω τούμπανο Ν78 αλλα κοντή. Ταβέρνα το διπορτο μέσα Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10658244011 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 02:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:16 μμ (edited) 1 hour ago, elkons said: Τι να μετρήσω; στα-140dBm; Error. Παραλία Ερέτριας Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10658201482 Και μια φωτογραφία από την κεραία στον ΟΤΕ Ερέτριας πριν τη παραλία. Βοηθάει αν και δεν είναι Ν78...σε τουριστική περιοχή Οι άλλες πιάνουν από τον Γέροντα με τον ΤΕΡΆΣΤΙΟ ιστό της Vodafone, η Cosmote λίγο γιατί είναι μικρός. Παίζει και Vf Ν78 από γέροντα νομίζω είναι κοινός ιστός NOVA,έχει η Cosmote δική της δε λέω τούμπανο Ν78 αλλα κοντή. Ταβέρνα το διπορτο μέσα Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10658244011 Omni... 🥲🥴 Πάλι καλά βλέπω έχει και κάτι μικρά πανελακια, οι άλλες μπάντες θα παίζουν από κει και από την omni η 1800 νομίζω only. Ωραίο μέρος στο μεταξύ, αν και μουντό σήμερα Edited Κυριακή στις 02:17 μμ by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:22 μμ (edited) 6 minutes ago, johnny_htc said: Omni... 🥲🥴 Πάλι καλά βλέπω έχει και κάτι μικρά πανελακια, οι άλλες μπάντες θα παίζουν από κει και από την omni η 1800 νομίζω only. Ωραίο μέρος στο μεταξύ, αν και μουντό σήμερα Ναι έχει μια μουντάδα σήμερα,πήγα στη ταβέρνα πριν τη παραλία για Κοντοσούβλι χοιρινό. Η ταβέρνα είναι σχεδόν απενατι από την omni. Έχει όμως CA upload μερικές φορές στο LTE περνάει το download από upload αλλά έπρεπε να μπει Ν78 γιατί το καλοκαίρι χτυπαειRSRQ -19 ή πιάνει από Συκάμινο Ωρωπού ή από Γέροντα ότι πιάνει. Στο δημαρχείο στην αρχή της παραλίας έχει και δωρεάν WiFi αλλά δε συνδέεται Το WIFI4EU έλεγε καλώς ήρθατε στον Δήμο Ερέτριας έγινε η σύνδεση αλλά είχε (!) Edited Κυριακή στις 02:24 μμ by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Κυριακή στις 02:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:25 μμ (edited) 4 minutes ago, elkons said: Ναι έχει μια μουντάδα Στο δημαρχείο στην αρχή της παραλίας έχει και δωρεάν WiFi αλλά δε συνδέεται Το WIFI4EU έλεγε καλώς ήρθατε στον Δήμο Ερέτριας έγινε η σύνδεση αλλά είχε (!) Α καλά, κλασσική υλοποίηση έργου wifi από Δήμο... Πετάξαμε τα λεφτά μας βάζοντας μερικά repeaters και μερικά καλώδια και μετά από 1-2 χρόνια, δεν δουλεύει τίποτα γιατί περιμένουμε να κάνουν συντήρηση από μόνα τους ... 🥲 Στο Συκάμινο η κεραία είναι σε απίστευτο σημείο και πιάνετε και απέναντι. Τετραπλό σεκτορ θυμάμαι στο μεταξύ, γιατί πηγαίνω τακτικά στα μέρη αυτά Edited Κυριακή στις 02:28 μμ by johnny_htc 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:26 μμ 1 minute ago, johnny_htc said: Α καλά, κλασσική υλοποίηση έργου wifi από Δήμο... Πετάξαμε τα λεφτά μας βάζοντας μερικά repeaters και μερικά καλώδια και μετά από 1-2 χρόνια, δεν δουλεύει τίποτα γιατί περιμένουμε να κάνουν συντήρηση από μόνα τους ... 🥲 Ναι ίσως καταφέρω να συνδεθώ μετά αν και μόνο 2 μαγαζιά καλύπτει, μετά όχι τίποτα. Μόνο δεδομένα. 1 ώρα πριν, johnny_htc said: 😏 Κεραία στον Βράχο χτες απλά.. Πιο πολύ θα βοηθήσει να χτυπάει τέλος Βασιλικού προς NEOSET μιας και φαίνεται δεν έχει εμπόδια. Πιο κάτω προς tempo όλες είναι από Γέροντα (κορυφή Βουδόχη) αλλά οι άλλες καλύπτουν πιο καλά φαίνεται κιόλας η κεραία στη κορυφή ενώ της Cosmote σαν μια σταλια σκατο φαίνεται δίπλα. Βέβαια εκπέμπουν σαν φούρνοι έχουν και τη Β28 η κοτε γεμάτη κλασικά πίτα. Πιο κάτω στρώνει λόγω της κεραίας στον Μαλακώντα χτυπάει 700 η Cosmote οι άλλες νμζ δεν έχουν στην κεραία τους Ν78 είναι δυο δίπλα και βλέπεις και Γέροντα Πιο δίπλα Πιο ψηλά. Η κεραία της Cosmote στον Μαλακώντα είναι τεράστια με μπόλικη χωρητικότητα χωρίς κίνηση-8 δηλαδή κ οι άλλες-6. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Κυριακή στις 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:33 μμ 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Περήφανος που και η πόλη μου η Θήβα συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα θύματα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη!!!!Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχαστεί και να αποδοθεί δικαιοσύνη στο έπακρον και η ελληνική δικαιοσύνη να εργαστεί ανεξάρτητα και με διαφάνεια για ένα τόσο σοβαρή υπόθεση. Φυσικά και ορισμένες τοποθετήσεις από πρωτοκλασάτα κυβερνητικά στελέχη είναι το λιγότερο ανάρμοστες. Χαίρομαι όμως που βλέπω ότι και στην Ελλάδα και στην ομογένεια και ιδίως στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Θήβα υπάρχει μεγάλη συμμετοχής από τους πολίτες που δείχνει ότι δεν πείθονται οι πολίτες σχετικά με το αφήγημα ορισμένων και επιζητούν την δικαίωση των θυμάτων. Και το λέω εγώ που δεν ανήκω σε κάποιο συνδικάτο ή σε κάποια πολιτική οργάνωση. Για μετρήσεις από την κεντρική πλατεία της πόλης θα βάλω αργότερα. Τέλος επίσης να εκφράσω την συμπαράσταση μου σε όλους τους συγγενείς και τους επιζώντες και του ατυχήματος στα Τέμπη,αλλά και στην Σερβία Ακριβώς, κατέβηκε κόσμος που δεν ανήκει σε κάποιο συνδικάτο ή κόμμα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος πλέον έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts