Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 minutes ago, MIKU said:

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ.

Άντε να δούμε το καλοκαίρι πως θα πάει.

Ναι για να δούμε. Άμα καταφέρνει σε ώρα αιχμής ο χρήστης να έχει 100 - 200Mbps, καλά είναι πιστεύω ,τι άλλο να θέλει κάποιος 😏

43 minutes ago, MIKU said:

Ρεεεε βάλανε Ν78 στην Κερατέα!!

Η κεραία καλύπτει όλη την παραλιακή ζώνη από Δασκαλειό μέχρι όρια Τσονιμα.

Μέχρι πριν 1 εβδομάδα δεν είχε και έπιανε περίπου 120 στο μέγιστο.

Τους είχα κάνει 2 ticket στο τεχνικό τμήμα.

Γι'αυτό ο ΟΤΕ θα παίρνει τα λεφτά μου.

Γιατί δεν μας έχει γραμμένους.

Screenshot_20240513_170214_Speedtest.jpg

Screenshot_20240513_170253_NetMonster.jpg

Εξαρτάτε μου είσαι σε πια περιοχή. Άλλους τους έχει εντελώς γραμμένους. Μην καταντήσουμε σαν τα παλικάρια του Edge sa network που παντού πετάει 🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

1 minute ago, cmvr said:

Εξαρτάτε μου είσαι σε πια περιοχή. Άλλους τους έχει εντελώς γραμμένους. Μην καταντήσουμε σαν τα παλικάρια του Edge sa network που παντού πετάει 🤣

Προς το παρόν φαίνεται να είναι το κλασσικό πέρασμα από τα τουριστικά για συμμάζεμα και οι άλλοι περιμένετε από Σεπτέμβρη (εννοώ μέσα στις πόλεις) . Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τρομάξει με τις αναβαθμίσεις, αμάν κάνουμε 3 χρόνια τώρα να τελειώσουν και αυτό που σκέφτομαι σαν παράγοντες θα είναι είτε νέοι εξοπλισμοί που θα περιμένουν από ericsson (νέες παρτίδες air ίσως;) ή την τρεχάλα των εργολάβων αφού οι εταιρείες τα έκαναν μη πω πώς και δεν έχουν δικό τους προσωπικό για εγκαταστάσεις ή και τα δύο απλά... 

22 minutes ago, johnny_htc said:

Προς το παρόν φαίνεται να είναι το κλασσικό πέρασμα από τα τουριστικά για συμμάζεμα και οι άλλοι περιμένετε από Σεπτέμβρη (εννοώ μέσα στις πόλεις) . Η αλήθεια είναι ότι έχουμε τρομάξει με τις αναβαθμίσεις, αμάν κάνουμε 3 χρόνια τώρα να τελειώσουν και αυτό που σκέφτομαι σαν παράγοντες θα είναι είτε νέοι εξοπλισμοί που θα περιμένουν από ericsson (νέες παρτίδες air ίσως;) ή την τρεχάλα των εργολάβων αφού οι εταιρείες τα έκαναν μη πω πώς και δεν έχουν δικό τους προσωπικό για εγκαταστάσεις ή και τα δύο απλά... 

Αναφέρεσαι μόνο στην πράσινη;;

33 minutes ago, cmvr said:

Είναι πολύ θετικό πάντως 

Σήμερα @cmvr σγωραμε αλλά είμαι σε φάση "όνειρο ζω μη με ξυπνάτε".

Εδώ και οι κεραίες. 

Η μεγάλη της Cosmote, η άλλη της Vodafone/Nova και τα μικρά της ΕΡΤ.

Screenshot_20240513_191103_Speedtest.jpg

20240513_191220.jpg

20240513_191228.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

52 minutes ago, MIKU said:

Είναι πολύ θετικό πάντως 

Σήμερα @cmvr σγωραμε αλλά είμαι σε φάση "όνειρο ζω μη με ξυπνάτε".

Εδώ και οι κεραίες. 

Η μεγάλη της Cosmote, η άλλη της Vodafone/Nova και τα μικρά της ΕΡΤ.

Screenshot_20240513_191103_Speedtest.jpg

20240513_191220.jpg

20240513_191228.jpg

Η φώτο από Nokia 3310??🤣🤣🤣🤣. Πωπω φίλε, αυτό πρέπει να είναι τέρμα ζουμ, έτσι; Σκέψου κάποτε αυτό ήταν μια τυπική φώτο κινητού στο κοντινό ξέρω γω 🤣🤣🤣. Τώρα έχουμε φτάσει βέβαια οι αισθητήρες στις κάμερες να έχουν μεγάλες δυνατότητες (στα κινητά εννοώ) αλλά να τις "κόβουμε" με πείραγμα στο software γτ πρέπει να το διαθέσουμε στην ναυαρχίδα ξέρω γω ας πούμε, κάπως έτσι πάει.  Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, το αφήνω για τώρα. 😏

11 minutes ago, johnny_htc said:

Η φώτο από Nokia 3310??🤣🤣🤣🤣. Πωπω φίλε, αυτό πρέπει να είναι τέρμα ζουμ, έτσι; Σκέψου κάποτε αυτό ήταν μια τυπική φώτο κινητού στο κοντινό ξέρω γω 🤣🤣🤣. Τώρα έχουμε φτάσει βέβαια οι αισθητήρες στις κάμερες να έχουν μεγάλες δυνατότητες (στα κινητά εννοώ) αλλά να τις "κόβουμε" με πείραγμα στο software γτ πρέπει να το διαθέσουμε στην ναυαρχίδα ξέρω γω ας πούμε, κάπως έτσι πάει.  Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση, το αφήνω για τώρα. 😏

Ναι είναι τέρμα όσο πάει το ζουμ.

Ακόμη δεν πιστεύω ότι βάλανε Ν78.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

20 minutes ago, MIKU said:

Ναι είναι τέρμα όσο πάει το ζουμ.

Ακόμη δεν πιστεύω ότι βάλανε Ν78.

Η Nova τι δίνει εκεί;; Απάντησε στο αντίστοιχο νήμα παρακαλώ...

Edited by Chrischal1908

5 minutes ago, Chrischal1908 said:

Η Nova τι δίνει εκεί;; Απάντησε στο αντίστοιχο νήμα παρακαλώ...

Θα απαντήσω εδώ γιατί σήμερα δεν έχω μαζί τον αριθμό να κάνω τεστ.

Πριν 1 εβδομάδα έδινε 30-35 Mbps στο 5G της.

5 minutes ago, MIKU said:

Με συσκευή;;

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

Με συσκευή;;

Την ίδια, Galaxy A15, 5G.

30 minutes ago, MIKU said:

@MIKUΕδώ και καιρό μου έχει κλέψει την εντύπωση έντονα, είναι και οικονομικό πολύ,λέω να το πάρω!!! Θα αγγίζει τις ταχύτητες που έχω και με ένα Α34 ? Γενικά σε 5g είναι κατώτερο ή τα ίδια??? Έχεις αγγίξει 1gbps+ ή όχι και τέλος υποστηρίζει 5G SA? 

Edited by elkons

49 minutes ago, elkons said:

@MIKUΕδώ και καιρό μου έχει κλέψει την εντύπωση έντονα, είναι και οικονομικό πολύ,λέω να το πάρω!!! Θα αγγίζει τις ταχύτητες που έχω και με ένα Α34 ? Γενικά σε 5g είναι κατώτερο ή τα ίδια??? Έχεις αγγίξει 1gbps+ ή όχι και τέλος υποστηρίζει 5G SA? 

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό.

Έχω δει περίπου 800Mbps το ανώτερο με cosmote.

https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a15-5g-blue-128gb-sm-a156bzbdeue/

11 minutes ago, MIKU said:

Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό.

Έχω δει περίπου 800Mbps το ανώτερο με cosmote.

https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a15-5g-blue-128gb-sm-a156bzbdeue/

Η κυρία sim μου cosmote οπότε αυτό εντάξει,είδα στα χαρακτηριστικά ότι υποστηρίζει 5G SA επίσης οι ταχύτητες είναι έως 3gbps... Είναι πάρα πολύ vfm.. το παίρνω με κλειστά τα μάτια... Και ενημερώσεις λογισμικού αρκετά χρόνια!! Τέλειο! https://www.mediatek.com/products/smartphones-2/mediatek-dimensity-6100plus

Edited by elkons

1 ώρα πριν, MIKU said:

Εάν έδινε με το S23 το δικό μου 30-35 θα ήταν πρόβλημα...

14 minutes ago, Chrischal1908 said:

Συγγνώμη Χρήστο,αλλά εδώ θα διαφωνήσω με εσένα. Το κινητό ΔΕΝ προσαρμόζεται στο δίκτυο,ΑΛΛΑ το ΔΙΚΤΥΟ στο κινητό(σειρά κατασκευαστή)

12 minutes ago, aektzhs 1 said:

Συγγνώμη Χρήστο,αλλά εδώ θα διαφωνήσω με εσένα. Το κινητό ΔΕΝ προσαρμόζεται στο δίκτυο,ΑΛΛΑ το ΔΙΚΤΥΟ στο κινητό(σειρά κατασκευαστή)

Το ίδιο μόντεμ έχουν δηλαδή;; (Κεραία δικτύου + Κεραία Wi-Fi)

45 minutes ago, Chrischal1908 said:

Πω ρε τι γράφει ο άλλος...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

28 minutes ago, Chrischal1908 said:

Το ίδιο μόντεμ έχουν δηλαδή;; (Κεραία δικτύου + Κεραία Wi-Fi)

Δεν λέω να έχω τις ίδιες ταχύτητες,αλλά είναι αδύνατον να υπάρχει τόση τεράστια απόκλιση από μοντέλο σε μοντέλο 

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ γιορτάζω την έλευση της Ν78 στην Κερατέα και ήδη έχουμε φάει 41GB σε 6 ώρες.

1 hour ago, MIKU said:

Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ γιορτάζω την έλευση της Ν78 στην Κερατέα και ήδη έχουμε φάει 41GB σε 6 ώρες.

Κάνεις κατάχρηση του δικτύου 😅😅😅😅

3 ώρες πριν, MIKU said:

Θεότητα η νοβαρα🤣🥳

Edge SA For Ever

1 minute ago, Nickchris36 said:

Θεότητα η νοβαρα🤣🥳

Θεϊκό, κρυστάλλινο, καθαρό και Ολύμπιο δίκτυο! 

Just now, elkons said:

Θεϊκό, κρυστάλλινο, καθαρό και Ολύμπιο δίκτυο! 

Πάντα, γαζώνει η νοντ μας!!

Edge SA For Ever

10 minutes ago, aektzhs 1 said:

Κάνεις κατάχρηση του δικτύου 😅😅😅😅

Εξοχικό χωρίς 2 smart tvs, 3 κινητά και 1 λάπτοπ δεν λέει.