Arinapac Δημοσιεύτηκε August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2018 Meizu pro 6 plus ή Letv le max 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Meizu pro 6 plus ή Letv le max 2 ? Meizu Pro 6 plus από μένα είναι πολύ καλή συσκευή.Όχι οτι το max 2 δεν είναι θέλει να αλλάξεις ρομ δεν είναι καθόλου καλή.Αν ασχολείσαι με root και τέτοια κομπλέ αλλά εγώ επειδή δεν ξέρω από τέτοια και έχω εμπειρία μόνο από Meizu(σε σχέση με τις 2 εταιρίες),μπορώ να στο προτείνω το pro 6 plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Αυτήν την στιγμη ειμαι με ενα letv cool 1 και ειναι άριστο...απο τα καλυτερα που έχω πιασει στα χέρια μου ! Δεν ασχολουμαι με αλλαγές κτλ...τα χρησιμοποιώ όπως έρχονται ..δεν ξέρω απο τέτοια ! Απλα με το meizu έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά όπως είναι η θερμοκρασία της συσκευής που ανεβαίνει ψηλά ...και το κεντρικό κουμπί που κανει τα παντα και δεν βολευει πολλους !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Αυτήν την στιγμη ειμαι με ενα letv cool 1 και ειναι άριστο...απο τα καλυτερα που έχω πιασει στα χέρια μου ! Δεν ασχολουμαι με αλλαγές κτλ...τα χρησιμοποιώ όπως έρχονται ..δεν ξέρω απο τέτοια ! Απλα με το meizu έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά όπως είναι η θερμοκρασία της συσκευής που ανεβαίνει ψηλά ...και το κεντρικό κουμπί που κανει τα παντα και δεν βολευει πολλους !!! Αν έχεις καλή εμπειρία χρήσης τότε δεν βρίσκω το λόγο να αλλάξεις εταιρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 "μετάνιωσα" που έδωσα το λε μαχ 2 6/128, αλλά το μελανό του σημείο δε με άφησε επιλογή να συμβιωσω μαζι του. Φυσικά μιλάω για την αυτονομία μπαταρίας που ήταν τραγική. Αν δε σε ενοχλεί αυτό, βουρ!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Δεν έχω προβλήματα να αλλάξω εταιρία αν μιλάμε για κάτι καλυτερο !! Η αυτονομία είναι ενα θέμα ....παντα θέλω περισσότερο !! Αρα ....??? Σαν κινητά ποιο αξίζει περισσότερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Άρα δε πας στο λε μαχ 2 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Έχω κινητό με κεντρικό κουμπί που κάνει τα πάντα. Προσωπικά, πιστεύω είναι ότι πιο πρακτικό υπάρχει, μετά τα gestures φυσικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinapac Δημ. August 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Είναι πολλοί αυτοι που είναι αρνητικοί και στα δυο και προτείνουν xiaomi max 2 Δεν βλέπω να αλλαζω κινητό τελικά ....είμαι τριχασμενη προσωπικότητα!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Αν μπορείς να πας σε μεγάλη οθόνη, τότε το χιαομι μαξ2 ειναι αυτό που ψαχνεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplerix Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Αυτήν την στιγμη ειμαι με ενα letv cool 1 και ειναι άριστο...απο τα καλυτερα που έχω πιασει στα χέρια μου ! Δεν ασχολουμαι με αλλαγές κτλ...τα χρησιμοποιώ όπως έρχονται ..δεν ξέρω απο τέτοια ! Απλα με το meizu έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά όπως είναι η θερμοκρασία της συσκευής που ανεβαίνει ψηλά ...και το κεντρικό κουμπί που κανει τα παντα και δεν βολευει πολλους !!!Αυτό και ότι από χτες μετά την αναβάθμιση χάλασε το δαχτυλικο αποτύπωμα και δε κάνει καν ότι έκανε το κεντρικό κουμπί. Με λίγα λόγια εγώ meizu μόνο αν μου το χάριζαν ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts