kostast1 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Λοιπόν σχετικά με την τιμή κ από πού να το αγοράσει κανείς. Με 2 χρόνια εγγύηση ( στην Γερμανία- εκεί θα το στείλεις αν χρειαστεί) με παράδοση σπίτι σου με ups τελική τιμή με μεταφορικά 304€ . Η τιμή θα βγεί αν κάνεις subscribe email( θα σου στείλουν εκπτωτικό κουπόνι 4%). https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-poco-f1-618-inch-4g-lte-smartphone-6gb-ramp-64gb-rom-snapdragon-845-ai-dual-cameras-graphite-black-778.html?utm_source=John Φιλε προτεινεις Κινεζομαγαζο,ειναι αξιοποιστο?Εχεις κανει αγορες απο εκει? Δεν το ξερω τα καταστημα αυτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Παιδια τι γινεται με το θεμα του touch display issues? Εχετε παρατηρησει θεματα να μην "ακουει" η οθονη κατα διαστηματα; Διαβαζω καποις αναφορες τοσο στο xda οσο και στο forum της Xiaomi. Οσοι εχετε αγορασει απο επισημη Info Quest εχετε δει τετοιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Παιδια τι γινεται με το θεμα του touch display issues? Εχετε παρατηρησει θεματα να μην "ακουει" η οθονη κατα διαστηματα; Διαβαζω καποις αναφορες τοσο στο xda οσο και στο forum της Xiaomi. Οσοι εχετε αγορασει απο επισημη Info Quest εχετε δει τετοιο προβλημα; είναι γνωστό το πρόβλημα και έχουν πει επίσημα ότι το κοιτάνε... τώρα για info quest δεν το γνωρίζω... http://en.miui.com/thread-4177882-1-1.html Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Παιδια τι γινεται με το θεμα του touch display issues? Εχετε παρατηρησει θεματα να μην "ακουει" η οθονη κατα διαστηματα; Διαβαζω καποις αναφορες τοσο στο xda οσο και στο forum της Xiaomi. Οσοι εχετε αγορασει απο επισημη Info Quest εχετε δει τετοιο προβλημα; Μιλάμε για μια πάρτιδα που πρακτικά επηρέασε το 0.3 % των συσκευών . Εγώ το χωριό ένα μήνα και από Σκρουτζ και είναι κομπλέ ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία πράματα ακούω παιζει να το δούμε κάπου από κοντά. Στο. Mi store στο golden hall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Σε 10 μερες θα το εχω μου ειπαν. 24 ατοκες δοσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 είναι γνωστό το πρόβλημα και έχουν πει επίσημα ότι το κοιτάνε... τώρα για info quest δεν το γνωρίζω... http://en.miui.com/thread-4177882-1-1.html Σε παρα πολλες συσκευες εντος αγορασμενα κανενα θεμα,το προβλημα ηταν σε καποια πρωτα κομματια,και αυτα εντος Κινας....:rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε 10 μερες θα το εχω μου ειπαν. 24 ατοκες δοσεις Και τα πιο πολλα ηδη δοσμενα......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 4G+ σήμα σε cosmote έχει δει κάποιος κάτοχος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Οσοι εχετε αγορασει απο επισημη Info Quest εχετε δει τετοιο προβλημα; Από info, κανένα θέμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 4G+ σήμα σε cosmote έχει δει κάποιος κάτοχος; Από ότι κατάλαβα δεν βγάζει στην μπάρα το + αλλά έχει την ταχύτητα. Τις προάλλες τσέκαρα Cosmote και μου έβγαλε 130 mbps down & 45 up. :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Από ότι κατάλαβα δεν βγάζει στην μπάρα το + αλλά έχει την ταχύτητα. Τις προάλλες τσέκαρα Cosmote και μου έβγαλε 130 mbps down & 45 up. :p Μπα δεν έχει σχέση η ταχύτητα με μια μέτρηση, αλλα με σύγκριση με άλλη συσκευή που υποστηρίζει επιβεβαιωμένα 4G+. Μπορεί εκεί που έπιασες εσυ 130/45 μια άλλη συσκευή να έπιανε 200/70 κλπ Ο κανονας είναι ότι αν δεν έχει το σήμα, δεν έχει και carrier aggregation. Αν θέλεις να το επιβεβαιώσεις, βάλε το network signal guru να δούμε τι εμφανίζει το προγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 καλα τα νέα.Ο B-S-G προσπαθεί να κανει την gcsmera απο το pixel 3 port σε Oreo Poco... https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130/page25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Από info, κανένα θέμα. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Το εχς παραγγειλει απο Info και εγω αλλα εχουν μονο 128αρι...ψαχνω μηπως βρω 64αρι αλλιως θα παρω το 128αρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Μπα δεν έχει σχέση η ταχύτητα με μια μέτρηση, αλλα με σύγκριση με άλλη συσκευή που υποστηρίζει επιβεβαιωμένα 4G+. Μπορεί εκεί που έπιασες εσυ 130/45 μια άλλη συσκευή να έπιανε 200/70 κλπ Ο κανονας είναι ότι αν δεν έχει το σήμα, δεν έχει και carrier aggregation. Αν θέλεις να το επιβεβαιώσεις, βάλε το network signal guru να δούμε τι εμφανίζει το προγραμμα. Θέλει root και εγώ δεν προτίθεμαι να ρουταριστώ.:p Πάντως προσωπικά μου φτάνουν τα 130. :lol: Από infoQ κι εγώ 64αρι κανένα θέμα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Θέλει root και εγώ δεν προτίθεμαι να ρουταριστώ.:p Πάντως προσωπικά μου φτάνουν τα 130. :lol: Από infoQ κι εγώ 64αρι κανένα θέμα. Καλά, προσωπικά ίσως να νομίζεις ότι θα πιάνεις παντού και πάντα 130mbps. Το θέμα είναι ότι σε δύσκολα σημεία με οριακό σήμα, αλλά και σε παραλίες, νησιά και άλλες περιοχές υψηλής εποχιακής συγκέντρωσης συνδρομητών, εκεί που θα χαροπαλεύεις με οριακές ταχύτητες, μια 4G+ συσκευή θα πάει αέρα. Το θέμα δηλαδή δεν είναι για τη μέγιστη ταχύτητα, αλλά για την ελάχιστη. Τεσπα, κρίμα και μου άρεσε, αλλά 350 ευρώ για συσκευή με απλό 4G δεν θα έδινα το 2018. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Καλά, προσωπικά ίσως να νομίζεις ότι θα πιάνεις παντού και πάντα 130mbps. Ποιος το είπε αυτό? Για τόσο χαζό με έχεις να πιστεύω αυτό που γράφεις? Προσωπικά δεν με νοιάζει αυτό λέω. Μια χαρά σερφάρω ΠΑΝΤΟΥ. Ακόμα και 30 να πιάνει οριακά ή ακόμα και 10 σε κακό σήμα μου φτάνουν. Δεν είμαι ψυχαναγκαστικός. :rolleyes: Τεσπα, κρίμα και μου άρεσε, αλλά 350 ευρώ για συσκευή με απλό 4G δεν θα έδινα το 2018. Το ξέρω. Σε θυμάμαι από το τόπικ του Μi8 και εκεί τα ίδια έλεγες.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ποιος το είπε αυτό? Για τόσο χαζό με έχεις να πιστεύω αυτό που γράφεις? Προσωπικά δεν με νοιάζει αυτό λέω. Μια χαρά σερφάρω ΠΑΝΤΟΥ. Ακόμα και 30 να πιάνει οριακά ή ακόμα και 10 σε κακό σήμα μου φτάνουν. Δεν είμαι ψυχαναγκαστικός. :rolleyes: Το ξέρω. Σε θυμάμαι από το τόπικ του Μi8 και εκεί τα ίδια έλεγες.:rolleyes: Καλά θυμάσαι. Δεν έχω γράψει ποτέ όμως στο νήμα του Mi8. :rolleyes: Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Ναι σε μπέρδεψα με τον άλλον που είχε κόλλημα με το 4G+. Γράψε λάθος. Πως μπορούμε λοιπόν να δούμε σε άλλο app που δεν θέλει ρουτ αν έχουμε 4G+? Ποια είναι η ένδειξη? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Ναι σε μπέρδεψα με τον άλλον που είχε κόλλημα με το 4G+. Γράψε λάθος. Πως μπορούμε λοιπόν να δούμε σε άλλο app που δεν θέλει ρουτ αν έχουμε 4G+? Ποια είναι η ένδειξη? Στο gsmarena αναφερει: Connectivity: Dual-SIM; LTE-A, 4-Band carrier aggregation, Cat.16/13 (1Gbps/150Mbps); USB-C; Wi-Fi a/b/g/n/ac; dual-band GPS; Bluetooth 5.0; FM radio Αυτο δεν υποδηλωνει 4G+;; Edit: Το LTE-A σημαινει 4G+ συμφωνα με αυτο το site: https://mybroadband.co.za/news/smartphones/218740-what-it-really-means-when-your-phone-says-4g.html Οποτε λογικα και το F1 υποστηριζει 4G+ Edited October 17, 2018 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Στο gsmarena αναφερει: Connectivity: Dual-SIM; LTE-A, 4-Band carrier aggregation, Cat.16/13 (1Gbps/150Mbps); USB-C; Wi-Fi a/b/g/n/ac; dual-band GPS; Bluetooth 5.0; FM radio Αυτο δεν υποδηλωνει 4G+;; Edit: Το LTE-A σημαινει 4G+ συμφωνα με αυτο το site: https://mybroadband.co.za/news/smartphones/218740-what-it-really-means-when-your-phone-says-4g.html Οποτε λογικα και το F1 υποστηριζει 4G+ To gsmarena γραφει τα θεωρητικά χαρακτηριστικά του modem. Το θέμα είναι να έχει πληρώσει η Xiaomi τα ανάλογα δικαιώματα στην Qualcomm για να ενεργοποιηθούν αυτά τα χαρακτηριστικά. Σημειωτέον ότι το gsmarena είναι βουλγαρική επιχείρηση με έδρα τη Sofia, όπου ΔΕΝ υπάρχει κανένας πάροχος με 4G+ δίκτυο εκεί. Γι' αυτό και δεν κάνουν κανένα τεστ δικτύου σε καμία συσκευή τους αν έχετε προσέξει. Το android πάντοτε αναγράφει ως ένδειξη σήματος το απλό 4G ως "4G ή LTE" (αναλόγως παρόχου) και το 4G με carrier aggregation (συνδυασμό κεραιών και συχνοτήτων) ως "4G+ ή LTE+" (πάλι αναλόγως παρόχου). Δεν βρίσκω κάποιον λόγο η συσκευή να υποστηρίζει 4G+ και η Xiaomi να το "έκρυψε" αφήνοντας μόνο το σηματάκι του απλού 4G. Edited October 17, 2018 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) To gsmarena γραφει τα θεωρητικά χαρακτηριστικά του modem. Το θέμα είναι να έχει πληρώσει η Xiaomi τα ανάλογα δικαιώματα στην Qualcomm για να ενεργοποιηθούν αυτά τα χαρακτηριστικά. Σημειωτέον ότι το gsmarena είναι βουλγαρική επιχείρηση με έδρα τη Sofia, όπου ΔΕΝ υπάρχει κανένας πάροχος με 4G+ δίκτυο εκεί. Γι' αυτό και δεν κάνουν κανένα τεστ δικτύου σε καμία συσκευή τους αν έχετε προσέξει. Το android πάντοτε αναγράφει ως ένδειξη σήματος το απλό 4G ως "4G ή LTE" (αναλόγως παρόχου) και το 4G με carrier aggregation (συνδυασμό κεραιών και συχνοτήτων" ως "4G+ ή LTE+" (πάλι αναλόγως παρόχου). Δεν βρίσκω κάποιον λόγο η συσκευή να υποστηρίζει 4G+ και η Xiaomi να το "έκρυψε" αφήνοντας μόνο το σηματάκι του απλού 4G. Στην wikipedia αναφερει οτι εχει: Pocophone F1 Smartphone Cat 15 750 Mbit/s (3CA)* 3CA on B1+B3+B5 or B1+B3+B8, limited 2CA, 4x4 MIMO only on B41 (CA Not Working On Band 3+5 or Band 5+40 only 3+40 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced#Xiaomi Δεν ειναι ομως σημειο αναφορας η Wikipedia..... Απο το επισημο site της Xiaomi (το global): Dual SIM usage When using both SIM card slots, either card can be set as the primary card, which supports 4G+/4G/3G/2G calling and data https://www.poco.net/global/specs/ Edited October 17, 2018 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Στην wikipedia αναφερει οτι εχει: Pocophone F1 Smartphone Cat 15 750 Mbit/s (3CA)* 3CA on B1+B3+B5 or B1+B3+B8, limited 2CA, 4x4 MIMO only on B41 (CA Not Working On Band 3+5 or Band 5+40 only 3+40 https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced#Xiaomi Δεν ειναι ομως σημειο αναφορας η Wikipedia..... Ακόμα και αν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι δυστυχώς ΔΕΝ υποστηρίζει carrier aggregation στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε B3 (1800mhz), Β7 (2600mhz) και B20 (800mhz). Θα έπρεπε δλδ να υποστηρίζει B3+B7+B20... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 LTE-A Pro Cat 16 (1000/150 Mbit/s), HSDPA+ (4G) 42.2 Mbit/s, HSUPA https://www.phonearena.com/phones/Xiaomi-Pocophone-F1_id10975 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα και αν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι δυστυχώς ΔΕΝ υποστηρίζει carrier aggregation στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε B3 (1800mhz), Β7 (2600mhz) και B20 (800mhz). Θα έπρεπε δλδ να υποστηρίζει B3+B7+B20... :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) Παιδιά, δεν αντιλέγω ότι το μόντεμ θεωρητικά με το σωστό configuration πιάνει 1000mbps... Ούτε ότι το Poco μπορεί να πιάνει carrier aggregation (4G+) στην Κινα ή την Ινδία. Στην Ελλάδα μας ενδιαφέρει αν έχει σωστές (συμβατές) ρυθμίσεις. Μην παραθέτετε τα specs του μοντεμ του 845 άδικα. Ξαναρωτώ: Σε Cosmote παίζει 4G+; Βρήκα και αυτό... https://forum.xda-developers.com/poco-f1/help/lte-advanced-europe-t3840746 Και αυτό https://forum.xda-developers.com/poco-f1/help/french-carrier-agregation-t3848676 Edited October 17, 2018 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 (edited) κατεβάστε το net monster και θα σας δείξεις αν υποστηρίζει carrier componet ο πάροχος σας(2cc) και με ποιες μπάντες κάνει ca αλλά αν φύγει το 2cc μόλις ζητήσετε δεδομένα ξεχαστε το 4g+ απλά πράγματα Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited October 17, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Δεν έχω πολύ καλό σήμα εδώ που είμαι. (Χαλάνδρι) Λοιπόν; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts